Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Forum za ljubitelje ptica
Pravila foruma
1. Zabranjeno je vredjanje po bilo kom osnovu
2. Zabranjeno je slati privatne poruke i poruke na forumu u vidu spamova i reklamiranja
3. Zabranjeno je postavljati autorske tekstove a da ne ostavite i link odakle je preuzet
4. Lazno predstavljanje i koriscenje tudjih identiteta kao i dupli nalozi
5. Koristiti vulgarne izraze
6. Krsenje privatnosti tj postavljati podatke trecih lica bez njihove dozvole
7. Mogucnost slanja privatnih poruka dobijate posle 20te poruke na forumu
8. Oglasavanje na forumu je strogo zabranjeno, osim u delu predvidjenom za to (za oglasavanje morate da ispunite uslov od 20 poruka na forumu a onda se javite administratoru foruma)
Sekcija pticara Subotica
Od skora smo postali oficijelni forum sajta sekcije pticara Subotice pa sve ujedno pozivam da posete sajt
hvala lijepa. Trud se isplatio.... bit ce jos slika ovo je golubarnik dok se radio i golubovi su bili tek dan dva u njemu kad se slikala volijera. sad je unutra oko 90 komada i za par dana se vrsi selekcija zbog izlozbi na koje planiramo ici, pa ce biti ubrzo novih slika...
Alexandar
Broj poruka : 724 Datum upisa : 23.12.2009 Godina : 46 Lokacija : Kragujevac
Naslov: Re: moj golubarnik Pet Okt 21, 2011 12:35 am
Golubarnik je EXTRA
holder
Broj poruka : 36 Datum upisa : 09.05.2010 Godina : 45 Lokacija : Padina
Naslov: Re: moj golubarnik Pet Okt 21, 2011 5:48 am
Lep golubarnik...
jakupovic
Broj poruka : 13 Datum upisa : 02.05.2011 Godina : 41 Lokacija : istra labin
Naslov: Re: moj golubarnik Pet Okt 21, 2011 8:50 am
evo i na youtubu kratko filmic u slicicama kako je golubarnik radjen.... od prvojutarnjeg kopanja do kraja.... nadam se da ce vam se svidjeti...
Sale77-Nis
Broj poruka : 939 Datum upisa : 28.12.2009 Godina : 47 Lokacija : Nis -Srbija
Naslov: Re: moj golubarnik Pet Okt 21, 2011 3:40 pm
Jakupovicu golubarnik je perverzija stvarno lepo uradjeno i koliko mogu da primetim po materijalu dosta novca je ulozeno!!!!!!!
jakupovic
Broj poruka : 13 Datum upisa : 02.05.2011 Godina : 41 Lokacija : istra labin
Naslov: Re: moj golubarnik Pet Okt 21, 2011 5:40 pm
tako je Sale. Dosta novca i truda al covjek je nekako zadovoljan kad udje unutra i promatra golubove bez obzira na novac. Sad jedva cekam izlozbe da vidim i ako Bog da neke rezultate... Otac se orjentira na engleske gusane a ja sam vise za obrnutokrilne gusane. manje vise imamo samo gusane. pomerance, norvice, obrnutokrilne, brnce, engleze, i vorburger (ak se tako pise), imamo nesto poljskih lukseva kao dadilje al su dosta plahi, a po savjetu gosp. Milana i njegovom daru od nekoliko golubica pismonaosa mijesamo lukseve i pismonose i koristit cemo iduce sezone kao dadilje, imamo jos tri para orijentalnih prevrtaca i to je ja mislim to. Sutra Milan i otac (ja cu radit rostilj) vrse selekciju engleza za izlozbu pa pocinju pripreme....
goran74
Broj poruka : 81 Datum upisa : 12.11.2011 Godina : 50 Lokacija : Sremska Mitrovica
Naslov: Re: moj golubarnik Sub Dec 17, 2011 10:43 pm