Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Forum za ljubitelje ptica
Pravila foruma
1. Zabranjeno je vredjanje po bilo kom osnovu
2. Zabranjeno je slati privatne poruke i poruke na forumu u vidu spamova i reklamiranja
3. Zabranjeno je postavljati autorske tekstove a da ne ostavite i link odakle je preuzet
4. Lazno predstavljanje i koriscenje tudjih identiteta kao i dupli nalozi
5. Koristiti vulgarne izraze
6. Krsenje privatnosti tj postavljati podatke trecih lica bez njihove dozvole
7. Mogucnost slanja privatnih poruka dobijate posle 20te poruke na forumu
8. Oglasavanje na forumu je strogo zabranjeno, osim u delu predvidjenom za to (za oglasavanje morate da ispunite uslov od 20 poruka na forumu a onda se javite administratoru foruma)
Sekcija pticara Subotica
Od skora smo postali oficijelni forum sajta sekcije pticara Subotice pa sve ujedno pozivam da posete sajt
Broj poruka : 38 Datum upisa : 21.01.2010 Godina : 49 Lokacija : Čazma
Naslov: Re: Stiglic (carduelis carduelis) Ned Jan 24, 2010 6:31 pm
u Rusiji je čovjek pa sjedni na bus
Бане
Broj poruka : 326 Datum upisa : 02.01.2010 Godina : 44 Lokacija : Loznica-RS
Naslov: Re: Stiglic (carduelis carduelis) Ned Jan 24, 2010 7:19 pm
evo jos jedna od "australijsko ruska druzba" slike su moje 100%
i jedna stara(taj cupo na slici sam valjda ja)
Бане
Naslov: Re: Stiglic (carduelis carduelis) Ned Jan 24, 2010 7:25 pm
daleko ti je lazo da putujes busom ali do loznice bi mogli cika zika,laki i ti da se letos organizujete,pa da se kampuje malo na drini,malo na boranji(manja planina u okolini loznice)...
Steva
Broj poruka : 55 Datum upisa : 31.12.2009 Godina : 42 Lokacija : Zemun
Naslov: Re: Stiglic (carduelis carduelis) Ned Jan 24, 2010 8:11 pm
Бане ::
Boze, Bane kako ti ovo uspeva?
Laza
Broj poruka : 1208 Datum upisa : 20.12.2009 Godina : 37 Lokacija : Svilajnac
Naslov: Re: Stiglic (carduelis carduelis) Ned Jan 24, 2010 9:18 pm
daleko ti je lazo da putujes busom ali do loznice bi mogli cika zika,laki i ti da se letos organizujete,pa da se kampuje malo na drini,malo na boranji(manja planina u okolini loznice)...
I malo musica da se baca
Бане
Boze, Bane kako ti ovo uspeva?
Boze,Stevo stavi svako vece kavez pored sebe na po pola sata,dok veceras ili sedis za kompjuterom....daji ispocetka kascicom semenke 2-3 nedelje a onda privikavaj polako na ruku)))
Бане
I malo musica da se baca
za musicu ima jedna recica malo dalje od loznice,zove se ljubovidja...mada ima i na drini naravno ali ipak je na maloj reci uzbudljivije i virovi su skoro nedostupni.ima pastrmke i klena....
mica
Broj poruka : 538 Datum upisa : 15.01.2010 Godina : 70 Lokacija : Svilajnac
bravo BANE, to samo moze covek koji puno voli ptice. odusevljava me kako su pitomi. jesu li oba muzjaka ili je jedno zenka ako su par pokusaj parenje p o z d r a v
Zika Sumadinac
Broj poruka : 1122 Datum upisa : 20.12.2009 Lokacija : Kragujevac
bravo BANE, to samo moze covek koji puno voli ptice. odusevljava me kako su pitomi. jesu li oba muzjaka ili je jedno zenka ako su par pokusaj parenje p o z d r a v
cika mico ovaj par bi jedino prosperirao u holandiji...posto su oba muzjaka. za stiglica planiram zenku zimovku a za ruskog cajzlana kanarinku.
mica
cika mico ovaj par bi jedino prosperirao u holandiji...posto su oba muzjaka. za stiglica planiram zenku zimovku a za ruskog cajzlana kanarinku.
sa parenjem cajzlana i kanarinke ne bi trebao da imas problema jer ti je cajzlan veoma pitom, usili ga sa proklijalim semenjem. stiglici su ti pitomi i sve zavisi od toga koliko ti je zenka zimovke pitoma. neko vreme treba da proveda sa stiglicima kavez uz kavez da se gledaju. ako budes imao srece bastardi iz te kombinacije (stiglicx zimovka) su mnogo interesantne i lepe ptice. za parenje stiglica sa zimovkom sacekaj prolece. priroda ce da odradi svoje. zelim ti uspeh. pozdrav!
Бане
sa parenjem cajzlana i kanarinke ne bi trebao da imas problema jer ti je cajzlan veoma pitom, usili ga sa proklijalim semenjem. stiglici su ti pitomi i sve zavisi od toga koliko ti je zenka zimovke pitoma. neko vreme treba da proveda sa stiglicima kavez uz kavez da se gledaju. ako budes imao srece bastardi iz te kombinacije (stiglicx zimovka) su mnogo interesantne i lepe ptice. za parenje stiglica sa zimovkom sacekaj prolece. priroda ce da odradi svoje. zelim ti uspeh. pozdrav!
ma malisa je vredan i peva stalno,dize cubicu,opusta krila...proroseno seme im vec dajem,ima da gazi kanarinku k'o od shale) bojim se da ne upropastim mlade stiglic x zimovka na prolece jer je ovde u moskvi sam beton i asfalt,a da bi nasao puzica mladima treba dosta zelenisa...stara zenka zimovka mi je uginula tako da cu mozda i da se predomislim sa tim ukrstanjem i dam mu jednu obicnu sarenu kanarinku pa nek se desava bilo sta)))
Бане
Naslov: Re: Stiglic (carduelis carduelis) Sub Jan 30, 2010 7:11 am
ovo je tica popa bl....zamolio me da postavim na forum))) ovo se zove belogrli stiglic...
belobradi
Broj poruka : 21 Datum upisa : 29.12.2009 Godina : 43 Lokacija : Leskovac
Naslov: Re: Stiglic (carduelis carduelis) Sub Jan 30, 2010 2:04 pm
Baš lepa ptica!
Evo i slike ptice našeg kolege kumče!
mica
Upravo to je kljuc uspeha, pracenje ponasanja svojih ptica i pritom prepoznati i raditi sta treba da se radi...
Sve sto sam naucio o pticama, od ptica sam naucio.
Dax BG
Broj poruka : 62 Datum upisa : 04.03.2010 Godina : 54 Lokacija : Beograd, Srbija
Naslov: Re: Stiglic (carduelis carduelis) Pet Mar 05, 2010 9:52 am
'Ajde Pope, Popeee....
mica
Naslov: Re: Stiglic (carduelis carduelis) Čet Mar 18, 2010 10:22 am
dosta sam slikao slobodnjake evo malo mojih ptica:
njih planiram da parim. nesto sa kanarinkama a nesto stiglic x stiglic
Danijel
Broj poruka : 939 Datum upisa : 29.12.2009 Godina : 43 Lokacija : Srbija-Vranje
Naslov: Re: Stiglic (carduelis carduelis) Čet Mar 18, 2010 10:43 am
Lepe ptice, kljunovi kod stiglica beli dobar znak da su ptice vec spremne za parenje,samo da jos malo otopli... Mico zelim ti puno uspeha i srece u uzgoju.
mica
Lepe ptice, kljunovi kod stiglica beli dobar znak da su ptice vec spremne za parenje,samo da jos malo otopli... Mico zelim ti puno uspeha i srece u uzgoju.
Hvala danijel, Slikaj malo svoje ptice. Ako imas mlade bastarde od ove godine postavi neku fotku. Slikaj i aktuelne parove za ovu godinu. Uvek volim da vidim ptice dobrih odgajivaca. Zelim TI da imas puno lepih mladunaca ove godine i da ih svi vidimo na forumu