Avikultura
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Forum za ljubitelje ptica

PrijemGalerijaLatest imagesRegistruj sePristupi
Pravila foruma
1. Zabranjeno je vredjanje po bilo kom osnovu
2. Zabranjeno je slati privatne poruke i poruke na forumu u vidu spamova i reklamiranja
3. Zabranjeno je postavljati autorske tekstove a da ne ostavite i link odakle je preuzet
4. Lazno predstavljanje i koriscenje tudjih identiteta kao i dupli nalozi
5. Koristiti vulgarne izraze
6. Krsenje privatnosti tj postavljati podatke trecih lica bez njihove dozvole
7. Mogucnost slanja privatnih poruka dobijate posle 20te poruke na forumu
8. Oglasavanje na forumu je strogo zabranjeno, osim u delu predvidjenom za to (za oglasavanje morate da ispunite uslov od 20 poruka na forumu a onda se javite administratoru foruma)
Sekcija pticara Subotica
Od skora smo postali oficijelni forum sajta sekcije pticara Subotice pa sve ujedno pozivam da posete sajt

Africki sivi papagaj-Zako(Psittacus erithacus)

Ići dole 
+90
palermo
Giovanni
Duska
Djole
whitesuga
sasazako
levic88
Marjan
tanjasd
boske
Strumpf
marijavel
ZARKOTEKICA
tutti
karlo28
rosoft85
border
ivan79
daweed
aska
northstar
zaharije
gaborka
Poli
rakac
makimk
rado7rado
Miks
gogagrizli
Ondrej
Matija95
Nidzo
bosko
Laouni
srxa
GoranKac
dr.nenad86
predin
Mistiq
slobo
Iwan97
Abc
Dusko
milan istra
anita75love
dijana ostojic
MILAN
skorkovic
markoub
florida
Don Salinas
JanjaSaMeseca
mijnica
kokica56
tina
rade
pticar
žako
ATOS
n.ekv
suzy
Laza
Slobodan Kragujevac
fuz80
salle55
Dare
Bogdanik
tatjanasd
dino
Rea
nebojsa
Jocom
mime30
momoks
anamarija77
papayajamaica
ipapige
Caba-Su
jaran
Sale77-Nis
lakigtb
haralampijexxl
Luckyboy
Alex
goran092
rtomek
SrdjanKG
zoran ptice pjevice
Rale
Zika
94 posters
Idi na stranu : Prethodni  1 ... 11 ... 19, 20, 21 ... 25 ... 30  Sledeći
AutorPoruka
Mistiq

Mistiq

Broj poruka : 51
Datum upisa : 04.01.2012

Africki sivi papagaj-Zako(Psittacus erithacus) - Page 20 Empty
PočaljiNaslov: Re: Africki sivi papagaj-Zako(Psittacus erithacus)   Africki sivi papagaj-Zako(Psittacus erithacus) - Page 20 Icon_minitimeČet Maj 02, 2013 9:50 pm

Lepo, lepo uklopljeno, ali eto, bas zato sto ste masinbravar i to vam je struka vama je lako bilo napraviti, cak se slazem i da je pristojnog izgleda i velicine.....Super je i sredjen unutra.... ovo od kamena u uglu dole , to je fontanica?? super mu je prostor
Nazad na vrh Ići dole
rosoft85

rosoft85

Broj poruka : 35
Datum upisa : 20.10.2012
Godina : 39

PočaljiNaslov: Re: Africki sivi papagaj-Zako(Psittacus erithacus)   Africki sivi papagaj-Zako(Psittacus erithacus) - Page 20 Icon_minitimeČet Maj 02, 2013 10:02 pm

Bog te poubijase se nabrzinu. Smile))
Nazad na vrh Ići dole
Mistiq

Mistiq

PočaljiNaslov: Re: Africki sivi papagaj-Zako(Psittacus erithacus)   Africki sivi papagaj-Zako(Psittacus erithacus) - Page 20 Icon_minitimeČet Maj 02, 2013 10:45 pm

Nema tu svadje i ˝ubijanja˝ svako radi sta mu se cini ispravnim...neko kupi farmerice na pijaci, neko samo lewis, ko sta voli nek izvoli ....vazda bilo Very Happy cheers
Nazad na vrh Ići dole
predin

predin

Broj poruka : 141
Datum upisa : 07.02.2012
Godina : 49

PočaljiNaslov: Re: Africki sivi papagaj-Zako(Psittacus erithacus)   Africki sivi papagaj-Zako(Psittacus erithacus) - Page 20 Icon_minitimePet Maj 03, 2013 1:32 am

jel ste pogledali sve slike meni se otvara 1 a za ostale vidim samo link na kome se otvore slike tek kad kliknem na link. A jel ste videli snimke kako se zako kupa na fontanici u kaveza.
Nazad na vrh Ići dole
mime30

mime30

Broj poruka : 445
Datum upisa : 10.04.2010

PočaljiNaslov: Re: Africki sivi papagaj-Zako(Psittacus erithacus)   Africki sivi papagaj-Zako(Psittacus erithacus) - Page 20 Icon_minitimePet Maj 03, 2013 7:31 am

Mistiq vama svaki odgovor liči na vredjanje i prepirku..Verujem kad bi neko napisao da je predinov kavez mnogo lepši i komotniji da bi ga možda i tužili.. Very Happy
Ja sam odgovorio da je trebalo više vremena da se žako navikne na novi kavez i naravno odgovor je ličio na vredjanje (prazna puška) dok si sama u sledećem javljanju dala isti odgovor-Igramo na tu kartu -vreme- pa se nadamo da ce popustiti
Nazad na vrh Ići dole
Mistiq

Mistiq

PočaljiNaslov: Re: Africki sivi papagaj-Zako(Psittacus erithacus)   Africki sivi papagaj-Zako(Psittacus erithacus) - Page 20 Icon_minitimePet Maj 03, 2013 11:09 am

Isto tako smo i videli slike, ne i klip ....verovatno uziva u brckanju u fontanici. Koliko je star vas Zako?
Nazad na vrh Ići dole
Mistiq

Mistiq

PočaljiNaslov: Re: Africki sivi papagaj-Zako(Psittacus erithacus)   Africki sivi papagaj-Zako(Psittacus erithacus) - Page 20 Icon_minitimePet Maj 03, 2013 11:26 am

videli smo snimak....uzivancija.... odlicno resenje za kupanje:) nas se kupa u tus kabini ali nekad je to mrzovoljno a nekad pak uzivanje, najvise voli ogromnu ciniju na stolu pa se u nju potapa ali tad pokvasi pola stana .........Smile
Nazad na vrh Ići dole
predin

predin

PočaljiNaslov: Re: Africki sivi papagaj-Zako(Psittacus erithacus)   Africki sivi papagaj-Zako(Psittacus erithacus) - Page 20 Icon_minitimePet Maj 03, 2013 5:26 pm

Moja zako sad bas puni 2 godine. Kupanje pod tus mu nije omoljen nacin kupanja on je 80% dana pusten i na stajalici je i sam ulazi u kavez da jede ili pije i tako pusten kad god neko pusti vodu u kuhinji on leti tamo i ovako kao na snimku se kupa, zato nam se rodila ideja za fontanicom pa smo je odradili i bas je funkcionalna.
Nazad na vrh Ići dole
žako

žako

Broj poruka : 701
Datum upisa : 07.04.2011
Godina : 56

PočaljiNaslov: Re: Africki sivi papagaj-Zako(Psittacus erithacus)   Africki sivi papagaj-Zako(Psittacus erithacus) - Page 20 Icon_minitimePet Maj 03, 2013 11:30 pm

Ova fontana je super. Vidim da se tvoj žako i hoće kupati. Moji su baš posebni........stavim im vodu u posudu i ni blizu. Ponekada ih malo poprskam, ali oni bježe i samo se deru. Higijena im i nije jaka strana. Very Happy
Nazad na vrh Ići dole
mime30

mime30

Broj poruka : 445
Datum upisa : 10.04.2010

PočaljiNaslov: Re: Africki sivi papagaj-Zako(Psittacus erithacus)   Africki sivi papagaj-Zako(Psittacus erithacus) - Page 20 Icon_minitimeSub Maj 04, 2013 9:25 am

Žako a kako se ponašaju kad pada kiša?
Nazad na vrh Ići dole
momoks

momoks

Broj poruka : 191
Datum upisa : 22.04.2010

PočaljiNaslov: Re: Africki sivi papagaj-Zako(Psittacus erithacus)   Africki sivi papagaj-Zako(Psittacus erithacus) - Page 20 Icon_minitimeSub Maj 04, 2013 7:21 pm

Zako, imas zicani deo volijera, sa nekih oko 2000 dinara mozes da ih kupas. Mislim da se zove "okiten" crevo' pruzis preko volijera, umetnes brizgalice u njega plasticne, voda sa odredjenim pritiskom i to se rasprsi kao magla i oni se vrlo rado kupaju. Goran 092 ima to, posalji mu pp da ti objasni, vrlo prosto a efikasno.
Nazad na vrh Ići dole
žako

žako

Broj poruka : 701
Datum upisa : 07.04.2011

PočaljiNaslov: Re: Africki sivi papagaj-Zako(Psittacus erithacus)   Africki sivi papagaj-Zako(Psittacus erithacus) - Page 20 Icon_minitimeSub Maj 04, 2013 11:02 pm

mime30
Obično su unutra kada pada kiša.

momoks
Za ovo ću se baš javiti goranu092 da ga pitam malo detaljnije.
Nazad na vrh Ići dole
ZARKOTEKICA

ZARKOTEKICA

Broj poruka : 148
Datum upisa : 04.03.2013

PočaljiNaslov: Re: Africki sivi papagaj-Zako(Psittacus erithacus)   Africki sivi papagaj-Zako(Psittacus erithacus) - Page 20 Icon_minitimeNed Maj 05, 2013 10:33 pm

stigo je i kod nas zako
upravo je sada stigo navi clan nase porodice zako malo je zbunjen ali tako mora dok se navikne na svoj novi hotel.decko je i ima 4.5 meseci

opste narodno veselje u kuci strasnooAfricki sivi papagaj-Zako(Psittacus erithacus) - Page 20 Dscn7479bAfricki sivi papagaj-Zako(Psittacus erithacus) - Page 20 Dscn7480Africki sivi papagaj-Zako(Psittacus erithacus) - Page 20 Dscn7482Africki sivi papagaj-Zako(Psittacus erithacus) - Page 20 Dscn7483yzAfricki sivi papagaj-Zako(Psittacus erithacus) - Page 20 Dscn7482uAfricki sivi papagaj-Zako(Psittacus erithacus) - Page 20 Dscn7485uAfricki sivi papagaj-Zako(Psittacus erithacus) - Page 20 Dscn7487xAfricki sivi papagaj-Zako(Psittacus erithacus) - Page 20 Dscn7487x

Poslednji put izmenio ZARKOTEKICA dana Pon Maj 06, 2013 6:43 pm, izmenio ukupno 2 puta
Nazad na vrh Ići dole
ZARKOTEKICA

ZARKOTEKICA

PočaljiNaslov: Re: Africki sivi papagaj-Zako(Psittacus erithacus)   Africki sivi papagaj-Zako(Psittacus erithacus) - Page 20 Icon_minitimeNed Maj 05, 2013 10:33 pm

zove se OGI

Poslednji izmenio ZARKOTEKICA dana Pon Maj 06, 2013 6:45 pm, izmenjeno ukupno 1 puta
Nazad na vrh Ići dole
predin

predin

PočaljiNaslov: Re: Africki sivi papagaj-Zako(Psittacus erithacus)   Africki sivi papagaj-Zako(Psittacus erithacus) - Page 20 Icon_minitimePon Maj 06, 2013 4:27 pm

ja mogu da vidim samo jednu sliku a ime staro srpsko Milisav

ok dobro ime lako za dozivanje ogiii

Poslednji izmenio predin dana Pon Maj 06, 2013 11:05 pm, izmenjeno ukupno 1 puta
Nazad na vrh Ići dole
Mistiq

Mistiq

PočaljiNaslov: Re: Africki sivi papagaj-Zako(Psittacus erithacus)   Africki sivi papagaj-Zako(Psittacus erithacus) - Page 20 Icon_minitimePon Maj 06, 2013 9:59 pm

Videli smo prinovu u kuci i Cestitamo od srca Smile))) Lepo....OGI Smile)
Nazad na vrh Ići dole
Mistiq

Mistiq

PočaljiNaslov: Re: Africki sivi papagaj-Zako(Psittacus erithacus)   Africki sivi papagaj-Zako(Psittacus erithacus) - Page 20 Icon_minitimePon Maj 06, 2013 10:05 pm

A sto se tice kupanja ,ni nas Zaki nije bio neki ljubitelj bilo kakvog kupanja ali do nedavno smo imali i Kaludjericu koja je duze od njega u stanu bila i posmatrajuci nju kako se kupa u ciniji na stolu, poceo je i on posle nekog vremena kroz igru sa Kaludjericom da se kvasi i nakon nekoliko meseci na isti nacin se i zaki poceo kupati, tad smo ciniju zamenili dnom od manjeg kaveza, sire i vise prostora ima i poceo je da se tako kupa, inace kupamo ga u tus kabini klasicnim tusem, nekada cutke podnosi, bez buke i ikakvih problema, cak i peva....a nekada je to pravi mali rat i tzad nema nista od kupanja....cinija na stolu je nekako najbezbolnija ali je haos i potop po sobi Smile)
Nazad na vrh Ići dole
Mistiq

Mistiq

PočaljiNaslov: Re: Africki sivi papagaj-Zako(Psittacus erithacus)   Africki sivi papagaj-Zako(Psittacus erithacus) - Page 20 Icon_minitimePon Maj 06, 2013 10:31 pm

ovako je to tada izgledalo, sada je kupanje malo komotnije jer je veca posuda....ali i haos je veci. sledeci put kada padne kupanje u tus kabini, gledacu da slikam i to, da vidite kako to tek izgleda smesno

https://2img.net/r/ihimizer/img844/4470/dscn3903w.jpg[/img]Africki sivi papagaj-Zako(Psittacus erithacus) - Page 20 Dscn3901a
Nazad na vrh Ići dole
predin

predin

PočaljiNaslov: Re: Africki sivi papagaj-Zako(Psittacus erithacus)   Africki sivi papagaj-Zako(Psittacus erithacus) - Page 20 Icon_minitimePon Maj 06, 2013 11:07 pm

ZARKOTEKICA odakle je Ogi gde ste ga kupili.
Nazad na vrh Ići dole
ZARKOTEKICA

ZARKOTEKICA

PočaljiNaslov: Re: Africki sivi papagaj-Zako(Psittacus erithacus)   Africki sivi papagaj-Zako(Psittacus erithacus) - Page 20 Icon_minitimeUto Maj 07, 2013 12:32 am

iz vojvodine mesto cantavir odgajvac antala, predobar covek i veliki strucnjak a za to zahvaljujem i Mistiq
Nazad na vrh Ići dole
Strumpf

Broj poruka : 17
Datum upisa : 07.05.2013

PočaljiNaslov: Re: Africki sivi papagaj-Zako(Psittacus erithacus)   Africki sivi papagaj-Zako(Psittacus erithacus) - Page 20 Icon_minitimeUto Maj 07, 2013 12:08 pm

ZARKOTEKICA ::
ja 50 e
Africki sivi papagaj-Zako(Psittacus erithacus) - Page 20 54764348522333821111416

Pozdrav svima!

Nov sam ovde a i očekujem malog Žakoa, ručno hranjenog za dve nedelje...
Nego, nije mi jasno kako je moguće da ovaj kavez košta 50E???
Ja bih ga odmah kupio ali gde ima za 50E???
Molim vas za odgovor.
Nazad na vrh Ići dole
rosoft85

rosoft85

Broj poruka : 35
Datum upisa : 20.10.2012
Godina : 39

PočaljiNaslov: Re: Africki sivi papagaj-Zako(Psittacus erithacus)   Africki sivi papagaj-Zako(Psittacus erithacus) - Page 20 Icon_minitimeUto Maj 07, 2013 12:22 pm

To ti je domaci kavez. Prizvodi ga Sila D.o.o. iz Stare Moravice (okolina Backe Topole). Imas isti takav kavez izgledom Italijanski koji je mnogo kvalitetniji i on je negde oko 15.000,00rsd. Meni je recimo taj kavez na slici moj Zako raspunktovao na varovima. Za dva meseca bio je neupotrebljiv. Moj savet je da ga ne kupujes. Zice su jako tanke i glindzave. Za Zakoa je najbolje 4/5mm da bude debljina zice. Sad ce me mnogi napasti zbog kudjenja kaveza samo kazem kako jeste. Taj kavez je za malog Aleksandra, Ninfe...itd,a nije za Zakoa,Edela,Kakadua,Aru,...jer je jako slab sa zicama i varovima. Meni je Zako sastavio dve zice i raspunktovao ga tj.pukao je na varu. Ja ga licno ne bi kupio.
Nazad na vrh Ići dole
ZARKOTEKICA

ZARKOTEKICA

PočaljiNaslov: Re: Africki sivi papagaj-Zako(Psittacus erithacus)   Africki sivi papagaj-Zako(Psittacus erithacus) - Page 20 Icon_minitimeUto Maj 07, 2013 1:06 pm

rosoft85 ti si prvi kojima je zako raspunktovao ovakav kavez a li zasto zato sto ima potpuno identicni kavez ali kineski na berzama je 80-100 e i nisu za ko k.......
malo si se zafrknuo braticu zvao sam ja u Sila D.o.o. iz Stare Moravice taj kavez kod njih kosta 26000 din a za 15000 nema ni za kanarince.mene kosta kavez 50 e jer sam ga kupio sa pticom pticu prodao i kavez mi izaso 50 e
Nazad na vrh Ići dole
Strumpf

Broj poruka : 17
Datum upisa : 07.05.2013

PočaljiNaslov: Re: Africki sivi papagaj-Zako(Psittacus erithacus)   Africki sivi papagaj-Zako(Psittacus erithacus) - Page 20 Icon_minitimeUto Maj 07, 2013 6:06 pm

ZARKOTEKICA ::
rosoft85 ti si prvi kojima je zako raspunktovao ovakav kavez a li zasto zato sto ima potpuno identicni kavez ali kineski na berzama je 80-100 e i nisu za ko k.......
malo si se zafrknuo braticu zvao sam ja u Sila D.o.o. iz Stare Moravice taj kavez kod njih kosta 26000 din a za 15000 nema ni za kanarince.mene kosta kavez 50 e jer sam ga kupio sa pticom pticu prodao i kavez mi izaso 50 e

Meni je odgajivač rekao da će mi prodati taj kavez (Sila D.o.o. iz Stare Moravice) za "samo" 150E pošto uzimam i pticu. Kaže da njemu naplaćuju oko 18000 din.
Kaže da je pocinkovan i odličan, nadam se da jeste:)
Nazad na vrh Ići dole
ZARKOTEKICA

ZARKOTEKICA

PočaljiNaslov: Re: Africki sivi papagaj-Zako(Psittacus erithacus)   Africki sivi papagaj-Zako(Psittacus erithacus) - Page 20 Icon_minitimeUto Maj 07, 2013 6:09 pm

uzmi neces se zajebati kineski imaju rezu a ovi bolji karabinjer na vratima
Nazad na vrh Ići dole
Sponsored content

PočaljiNaslov: Re: Africki sivi papagaj-Zako(Psittacus erithacus)   Africki sivi papagaj-Zako(Psittacus erithacus) - Page 20 Icon_minitime

Nazad na vrh Ići dole

Africki sivi papagaj-Zako(Psittacus erithacus)
Nazad na vrh 
Strana 20 od 30Idi na stranu : Prethodni  1 ... 11 ... 19, 20, 21 ... 25 ... 30  Sledeći
 Similar topics
-
» Mutacije boje Zako (Psittacus erithacus)
» amazonac ili zako - pomoc
» Sivi africki pevac (serinus leucopygius)
» Crvendac(Erithacus rubecula)
» Bebica zako

Dozvole ovog foruma:Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Avikultura :: Ptice :: Papagaji :: Veliki papagaji-
Skoči na: