Pravila foruma | 1. Zabranjeno je vredjanje po bilo kom osnovu
2. Zabranjeno je slati privatne poruke i poruke na forumu u vidu spamova i reklamiranja
3. Zabranjeno je postavljati autorske tekstove a da ne ostavite i link odakle je preuzet
4. Lazno predstavljanje i koriscenje tudjih identiteta kao i dupli nalozi
5. Koristiti vulgarne izraze
6. Krsenje privatnosti tj postavljati podatke trecih lica bez njihove dozvole
7. Mogucnost slanja privatnih poruka dobijate posle 20te poruke na forumu
8. Oglasavanje na forumu je strogo zabranjeno, osim u delu predvidjenom za to (za oglasavanje morate da ispunite uslov od 20 poruka na forumu a onda se javite administratoru foruma) |
Sekcija pticara Subotica | Od skora smo postali oficijelni forum sajta sekcije pticara Subotice pa sve ujedno pozivam da posete sajt |
|
| Kupovina Zakoa | |
|
+14Dusko momoks vladogouldovi levic88 GrumpyX Matija95 gaborka žako poTTa20 piromanp n.ekv mime30 rosoft85 dasa81 18 posters | |
Autor | Poruka |
---|
poTTa20
Broj poruka : 29 Datum upisa : 24.09.2013 Godina : 43
| Naslov: Re: Kupovina Zakoa Pon Sep 30, 2013 10:48 pm | |
| Inace, pticu sam uzeo od Mimeta. Odusevili smo se njegovim pticama. A ustvari to se dalo i ocekivati od dobrog domacina . Pre nego sto smo stigli, popisali smo spisak pitanja za njega tako da sam ocekivao da ce da se slogira i izbaci nas napolje. Medjutim kada smo stigli kod njega i bacili tefter na sto, on je strpljivo sedeo i strpljivo odgovarao na svako nase (iskusnim ljudima glupo) pitanje. Na kraju nam je zapakovao sve sto nam treba za poneti, i mi se zaputismo kuci puni utisaka. | |
| | | žako
Broj poruka : 701 Datum upisa : 07.04.2011 Godina : 56 Lokacija : Osijek,HR
| Naslov: Re: Kupovina Zakoa Pon Sep 30, 2013 11:17 pm | |
| Rekao sam ti da je mime30 pravi momčina. | |
| | | Matija95
Broj poruka : 643 Datum upisa : 12.12.2011 Godina : 29 Lokacija : Indjija
| Naslov: Re: Kupovina Zakoa Pon Sep 30, 2013 11:20 pm | |
| Nisi pogresio od koga ces uzeti Nedeljko je pravi odgaivac sa kvalitetnim pticama i nacinima uzgoja koje sam licno video | |
| | | mime30
Broj poruka : 445 Datum upisa : 10.04.2010 Lokacija : Srbobran
| Naslov: Re: Kupovina Zakoa Uto Okt 01, 2013 2:47 pm | |
| Hvala ljudovi!Sad ću se uobraziti.. | |
| | | žako
| Naslov: Re: Kupovina Zakoa Uto Okt 01, 2013 3:08 pm | |
| Prizemljit ćemo mi tebe. Šala mala. Samo napred i sretno. | |
| | | poTTa20
| Naslov: Re: Kupovina Zakoa Čet Okt 24, 2013 11:37 pm | |
| Da se pohvalim da se Koko prilicno lepo slozio sa ukucanima. Polako se privikava na nas a i mi na njega. Pokusavam da mu pravim igrackice, napravio sam stajalicu i tako guramo napred. | |
| | | GrumpyX
Broj poruka : 17 Datum upisa : 16.11.2013 Lokacija : Beograd
| Naslov: Re: Kupovina Zakoa Sub Nov 23, 2013 5:53 pm | |
| Cestitam na pravom izboru i, ocigledno, od pravog odgajivaca! Drago mi je sto si se prethodno raspitao o uslovima drzanja zakoa, znaci da si brizan i odgovoran vlasnik. Sve najbolje a ja ovde, kako ne mogu da posaljem privatnu poruku nazalost, jos jednom pozdravljam coveka od koga si pticu kupio, jer i ovde vidim da je na svom mestu. Zamalo sam napustio ovaj Forum, naletevsi na neke ljude kojima ocito ovde nije mesto, ali vidim da ima i drugih, sto se kaze, svaka medalja ima dve strane Jos jednom, uzivaj u svojoj ptiici kao sto i ja uzivam u mojoj, a svaki dan donosti nesto novo ... Mogao bi i neke slike da stavis, ti si ovde vec "stara kuka" ... | |
| | | poTTa20
| Naslov: Re: Kupovina Zakoa Sub Nov 23, 2013 9:04 pm | |
| Da, Mime je stvarno čovek na mestu i sa njim koliko vidim svi imaju najpozitivnija iskustva. Nije ni čudo. | |
| | | levic88
Broj poruka : 27 Datum upisa : 31.01.2014
| Naslov: Re: Kupovina Zakoa Sub Feb 01, 2014 8:19 pm | |
| - rosoft85 ::
- Imas na sajtu Kupujem-Prodajem. Da budem iskren 450e je jeftino za Zakoa. Cena se krece od 600e pa do 800e. Moze se naci i za 500e ali to su uglavnom starije ptice koje vlasnici prodaju zbog nemogucnosti daljeg drzanja ili zbog zasicenosti. Jedino da kupite pile staro 20 dana ono se krece oko 300e do 350e pa da ga rucno hranite.
Da li sam ja u pravu kad sam zakljucila da su ove jeftinije ptice lose odhranjene i da moze doci kasnije do problema zbog toga. Jer ako neko prodaje po 800e zakoa a neko za 450 znaci da tu ima nesto lose u tom jeftinom zakou samo nemogu da provalim sta. Verovatno ih odhrane na starom hlebu ili tako nesto. | |
| | | n.ekv
Broj poruka : 156 Datum upisa : 09.08.2010
| Naslov: Re: Kupovina Zakoa Uto Feb 04, 2014 9:52 pm | |
| (gde je onaj smajli što plače od smeha?! )
Hrane ih samo peskom i kvascom, pa brže dobiju na težini i veličini, a trošak im je manji 25e, pa onda prodaju jeftinije. | |
| | | poTTa20
| Naslov: Re: Kupovina Zakoa Uto Feb 04, 2014 10:28 pm | |
| - levic88 ::
Da li sam ja u pravu kad sam zakljucila da su ove jeftinije ptice lose odhranjene i da moze doci kasnije do problema zbog toga. Jer ako neko prodaje po 800e zakoa a neko za 450 znaci da tu ima nesto lose u tom jeftinom zakou samo nemogu da provalim sta. Verovatno ih odhrane na starom hlebu ili tako nesto. Svako naravno ima pravo da ono sto prodaje ceni koliko hoce. Verujem da ce svako naci kupca, samo je pitanje koja mu je ciljna grupa i koliko ce na njega da ceka. Mi smo, npr. naseg zakoa kupili za 480 evra, i za te pare smo dobili: zdravu, mladu, mentalno stabilnu, pitommu pticu. Savrseno za jedan lep pocetak i dalje vaspitavanje. Plus gomilu saveta od coveka koji se stvarno razume u zakoe i kao odagjivac a i kao vlasnik, i sto je najvaznije voli zakoe. Kada god sam imao 1000 glupih pitanja, na svako sam dobio odgovor i savet. A inace, dok sam trazio gde da kupim pticu, informisao sam se na 100 razlicitih strana i oglasa i cena je bila od 350 (pilici), do verovali ili ne, 1300 eura. | |
| | | n.ekv
| Naslov: Re: Kupovina Zakoa Uto Feb 04, 2014 10:43 pm | |
| znaš kako to ide odgajivač ih proda po 480e recimo, onda neki tamo XY se ugradi još 120e i eto ti cene od 600e (dobro, jakovljevic se ugradi toliko da cena bude 1300e)... odgajivač nema neku priču što se prodaje tiče, ali koga zanima, ima priču kako razmnožiti ptice, a prodavac ima lepe priče za svoje kupce i onda su spremni da plate i više nego što nešto košta... i tako dodjemo opet do toga da svaka roba ima svoga kupca (i prodavca) ...
jeste, ima i nekih škartova koji se prodaju jeftinije, ali je to zaista retko. Žako jeste nekad koštao 600-700e, ali ih tada nije bilo ovoliko, danas ih u srbiji ima više nego vrabaca (čija je populacija naglo opala), pa je i cena, normalno, ljosnula. | |
| | | Matija95
| Naslov: Re: Kupovina Zakoa Uto Feb 04, 2014 10:58 pm | |
| Obrati se Mimetu30 i resi svaki problem sto se tice Žakova dobices vrhunsku pticu po normalnoj ceni. | |
| | | poTTa20
| Naslov: Re: Kupovina Zakoa Uto Feb 04, 2014 11:07 pm | |
| - n.ekv ::
- znaš kako to ide
odgajivač ih proda po 480e recimo, onda neki tamo XY se ugradi još 120e i eto ti cene od 600e (dobro, jakovljevic se ugradi toliko da cena bude 1300e)... odgajivač nema neku priču što se prodaje tiče, ali koga zanima, ima priču kako razmnožiti ptice, a prodavac ima lepe priče za svoje kupce i onda su spremni da plate i više nego što nešto košta... i tako dodjemo opet do toga da svaka roba ima svoga kupca (i prodavca) ...
jeste, ima i nekih škartova koji se prodaju jeftinije, ali je to zaista retko. Žako jeste nekad koštao 600-700e, ali ih tada nije bilo ovoliko, danas ih u srbiji ima više nego vrabaca (čija je populacija naglo opala), pa je i cena, normalno, ljosnula. Nazalost u ovoj zemlji i ovom svetu je sve vise i vise prisutna trgovina (citaj preprodaja) i sve se zasniva na tome. Na svu srecu, niotkuda se pojavio Mime od koga sam kupio zakoa, a koji je dokaz da i dalje ima ljudi koji rade ono sto vole i vole ono sto rade. - n.ekv ::
jakovljevic se ugradi toliko da cena bude 1300e
ahahaha, izgleda da je odmah sve bilo jasno | |
| | | n.ekv
| Naslov: Re: Kupovina Zakoa Uto Feb 04, 2014 11:22 pm | |
| ima svakakvih, a samo je jedan svakakviji... najsvakakviji | |
| | | levic88
Broj poruka : 27 Datum upisa : 31.01.2014
| Naslov: Re: Kupovina Zakoa Pet Feb 07, 2014 8:26 pm | |
| - n.ekv ::
- (gde je onaj smajli što plače od smeha?! )
Hrane ih samo peskom i kvascom, pa brže dobiju na težini i veličini, a trošak im je manji 25e, pa onda prodaju jeftinije. Cene je izbacio Rosoft85 ja sam samo konstantovala da cene nisu u redu a to za hranu sam cula od nekih odgajivaca i prodavaca koje sam zvala da pitam za cenu. Ja nisam naisla na cenu od 1300e i to je neshvatljiva cena cak i od 800 nisam naisla ali od 500 i od 600 ih ima dosta. Za tog Mimeta ne znam ali su mi mnogi skrenuli paznju da je neki Nedeljko vrlo opasan po tom pitanju prevare kavu da ima veliku odgajivacnicu i da ptice izvozi za Hrvatsku a da skart prodaje ovde za jeftine pare a ljude fascinira pricom i tom masinerijom od odgajivacnice i zato bez problema uvaljuje sta mu padne pod ruku. Ja sam to cula od nekih odgajivaca koje sam zvala i pokusala da ubijem cenu i svi su skoro isto poceli pricu ,,ako hoces jeftinije idi kod nedeljka pa posle 7 god kad ptica pocne da boluje nemoj mene da zoves......". Ja sams resila da kupim zakoa na prolece ali jos uvek se mislim Gde i od koga i po kojoj ceni. Cula sam da imaju neki ovde kod mene u Svilajncu da gaje zakoe pa ako ih nadjem najverovatnije cu ovde i da kupim. N.ekv nemoj da mi se rugas kad ja nesto pitam ja sam amater pocetnik koga svi bombarduju raznim podacima koje ja nemogu da da procenim sta su od toga gluposti a sta ne. Pozdrav svima koji su na forumu jer svaka pomoc je dobrodosla za pocetnike. | |
| | | poTTa20
| Naslov: Re: Kupovina Zakoa Pet Feb 07, 2014 9:33 pm | |
| Za 7 godina ne znam da li ću ja biti živ i zdrav a ne ptica. Meni je priča o tom 'zakasnelom efektu' malo bezveze. Mime mi nije pokazao nikakvu mašineriju, niti me je fascinirao bilo kakvom pričom, čak naprotiv, telefonom je bio jako škrt na rečima hvale o svojim pticama, što me je jako iznenadilo, jer su ostali baš bili u fazonu:'Moje ptice se hrane ovako i onako. Moje ptice najbolje u Srbiji. Ostalima se ptice čerupaju, razbole...', dok je Mime rekao:'Imam ptice, dođi da izabereš.' i naravno dao odgovor na svako moje pitanje. Ja sam nastavio da hranim pticu po njegovoj preporuci i to je to. Takođe, 100 puta do sad mi je pomogao oko sitnica, tako da ja za njega samo reči hvale imam. | |
| | | žako
| Naslov: Re: Kupovina Zakoa Pet Feb 07, 2014 10:07 pm | |
| levic88, ne znam tko ti je napričao te gluposti u vezi mimeta? Čovjek je super ispravan. U Svilajncu imaš goran092 i momoks koji imaju žakoe. | |
| | | vladogouldovi
Broj poruka : 282 Datum upisa : 22.01.2012 Godina : 36 Lokacija : cepin
| Naslov: Re: Kupovina Zakoa Pet Feb 07, 2014 10:10 pm | |
| Kakvom pesku i kvascu?ja nevjerujem sta citam. | |
| | | vladogouldovi
| Naslov: Re: Kupovina Zakoa Pet Feb 07, 2014 10:16 pm | |
| Inace kvasac se daje pticama ponekad al da ih neko hrani samo s tim to je po meni budalastina | |
| | | vladogouldovi
| Naslov: Re: Kupovina Zakoa Pet Feb 07, 2014 10:31 pm | |
| Ja neznam jeste li vi svjesni da mozete snosit posljedice zbog javne klevete.od covjeka ste napravili prevarant na temelju predpostavki.neko reko i sad je covjek lopov.mozda je taj netko smo ljubomoran | |
| | | Matija95
| Naslov: Re: Kupovina Zakoa Sub Feb 08, 2014 12:04 am | |
| Levic ne siri neistine o Mimetu nemas pojma koje covek, dva puta sam saradjivo sa Mimetom, covek je stvarno posten i rejalan. | |
| | | Matija95
| Naslov: Re: Kupovina Zakoa Sub Feb 08, 2014 12:39 am | |
| Evo ti njegove ptice pa pogledaj........ http://www.avikultura.com/t378-mime30-ovo-su-moje-ptice | |
| | | n.ekv
| Naslov: Re: Kupovina Zakoa Sub Feb 08, 2014 10:39 am | |
| - vladogouldovi ::
- Kakvom pesku i kvascu?ja nevjerujem sta citam.
a ti si baš bukvalista, a?! (It was just a joke) e, ja ne verujem da si ti to tako skapirao. Oooookeeej... @Levic88, Kao što rekoh, ima svakakvih odgajivača i "odgajivača"... pa tako imaš tih kojima su samo PARE PARE PARE PARE u glavi i onda laprdaju svašta i omalovažavaju kolege, samo kako bi kod njih kupila pticu. A isti ti će sutra otići kdo Nedeljka da kupe pticu koju će posle da preprodaju. Otuda i te priče "ptice koje ce za 7 god da se razbole, ptice koje hrani lošom hranom.... bla bla"-.... a kako taj neko da garantuje da ce bas njegova ptica da bude ziva i zdrava 80 godina ?! Ne slušaj budalaštine i gluposti. Tamo gde čuješ da ti pričaju takve stvari, gde prepoznaš da rade sujeta i ljubav prema parama, spusti im slušalicu.... u šta čovek može da sepretvori, samo da bi zaradio. fuj! | |
| | | poTTa20
| Naslov: Re: Kupovina Zakoa Sub Feb 08, 2014 12:54 pm | |
| Ljudi, da se ne pravim pametan, nisam dugo na ovom forumu, ali ovo meni deluje kao još jedno "kukavičije jaje" koje bi neko da podmetne Mimetu. Sorry za off | |
| | | Sponsored content
| Naslov: Re: Kupovina Zakoa | |
| |
| | | | Kupovina Zakoa | |
|
Similar topics | |
|
| Dozvole ovog foruma: | Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
| |
| |
| Ko je trenutno na forumu | Imamo 66 korisnika na forumu: 0 Registrovanih, 0 Skrivenih i 66 Gosta :: 2 Provajderi
Nema
Najviše korisnika na forumu ikad bilo je 314 dana Sre Nov 20, 2024 10:51 pm
|
Zadnje teme | » POMOC KOD KATARINAPet Okt 21, 2022 10:28 pm od Kaludjerica » Kucica za gnezdo nasih ljubimaca Pet Okt 21, 2022 10:09 pm od Kaludjerica » Kragujevacki visokoletacSre Jan 27, 2021 10:37 pm od marconi » Zebraste zebe (Taeniopygia guttata )Pon Jul 27, 2020 5:00 pm od ZQKY » БЕРЗА, ПАНЧЕВО 25.02.2018.Sre Feb 12, 2020 9:52 pm od sasad » Malino kanarinciPet Maj 31, 2019 12:27 pm od Laza» Malino kanarinci - ocenjivanjePet Maj 31, 2019 12:22 pm od Laza» Tigrica - Cudna nanosnicaČet Maj 30, 2019 3:28 pm od Laza» Tigrica (Melopsittacus undulatus)Uto Maj 14, 2019 5:14 pm od TatjanaS |
|