Avikultura
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Forum za ljubitelje ptica

PrijemGalerijaLatest imagesRegistruj sePristupi
Pravila foruma
1. Zabranjeno je vredjanje po bilo kom osnovu
2. Zabranjeno je slati privatne poruke i poruke na forumu u vidu spamova i reklamiranja
3. Zabranjeno je postavljati autorske tekstove a da ne ostavite i link odakle je preuzet
4. Lazno predstavljanje i koriscenje tudjih identiteta kao i dupli nalozi
5. Koristiti vulgarne izraze
6. Krsenje privatnosti tj postavljati podatke trecih lica bez njihove dozvole
7. Mogucnost slanja privatnih poruka dobijate posle 20te poruke na forumu
8. Oglasavanje na forumu je strogo zabranjeno, osim u delu predvidjenom za to (za oglasavanje morate da ispunite uslov od 20 poruka na forumu a onda se javite administratoru foruma)
Sekcija pticara Subotica
Od skora smo postali oficijelni forum sajta sekcije pticara Subotice pa sve ujedno pozivam da posete sajt

Berza u Pozarevcu

Ići dole 
+53
momoks
Stankovic
žako
kasper
border
salle55
psittacula
ivan79
Dalibor Vasic
gogagrizli
Rale
grujo
pedja cb
Miks
zvucnik
bozo
marconi
Rea
jecham
dalibor
dusan dragan
Herkules
GoranKac
ocultis
sasar_le
Vasa
rtomek
papayajamaica
fuz80
MILAN
VeljaVa
Alexandar
stamil
Srdjan
Sale77-Nis
klokkende
Alex
SALE KV
Dijamant
maki
Dax BG
dr.nenad86
Danijel
Santa
kima
milos0205
DraganKG
Rale KG
Perceval
Luckyboy
Zika
SrdjanKG
Laza
57 posters
Idi na stranu : 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Sledeći
AutorPoruka
Laza

Laza

Broj poruka : 1208
Datum upisa : 20.12.2009
Godina : 37

Berza u Pozarevcu Empty
PočaljiNaslov: Berza u Pozarevcu   Berza u Pozarevcu Icon_minitimePon Feb 22, 2010 11:55 pm

14. marta je berza u Pozarevcu, tom prilikom ce biti sigurno dobar deo nas pa sto ne bi napravili neko okupljanje.

Dosta nas sa foruma se zna licno a ko se ne zna eto prilike da se upoznamo.

Predlazem da se ovde javi ko zna da ce sigurno doci,

a za randevu mesto predlazem Zikino mesto na berzi to niko ne moze da promasi Smile covek sa najvecim asortimanom drvenih kaveza a odskacu od ostalih pa nema teorije da promasite
Nazad na vrh Ići dole
SrdjanKG

SrdjanKG

Broj poruka : 442
Datum upisa : 18.02.2010
Godina : 53

Berza u Pozarevcu Empty
PočaljiNaslov: Re: Berza u Pozarevcu   Berza u Pozarevcu Icon_minitimeUto Feb 23, 2010 12:01 am

Ja dolazim(Boze zdravlja),i za sam - i za okupljanje i za mesto okupljanja,tj. Zikin stand!
Nazad na vrh Ići dole
Zika
Sumadinac
Sumadinac
Zika

Broj poruka : 1122

Berza u Pozarevcu Empty
PočaljiNaslov: Re: Berza u Pozarevcu   Berza u Pozarevcu Icon_minitimeUto Feb 23, 2010 12:45 am

Ja,naravno,podrazumeva se,dolazim sigurno,samo eventualno smrtni slycaj u tazbini mogao bi da mi odgodi dolazak medju moje drugare.... cheers
Nazad na vrh Ići dole
Luckyboy
General
General
Luckyboy

Broj poruka : 1626

Berza u Pozarevcu Empty
PočaljiNaslov: Re: Berza u Pozarevcu   Berza u Pozarevcu Icon_minitimeUto Feb 23, 2010 12:53 am

Sastanak je iskljucivo kod brkate konobarice,gde se sluzi CocaCola Zero Very Happy
Nazad na vrh Ići dole
Laza

Laza

Berza u Pozarevcu Empty
PočaljiNaslov: Re: Berza u Pozarevcu   Berza u Pozarevcu Icon_minitimeUto Feb 23, 2010 12:55 am

Luckyboy ::
Sastanak je iskljucivo kod brkate konobarice,gde se sluzi CocaCola Zero Very Happy

Fora koju ce razumeti samo proslogodisnji gosti Smile

ima nas 5 koji sigurno dolaze eto ga mini okupljanje
Nazad na vrh Ići dole
Perceval

Broj poruka : 28
Datum upisa : 13.01.2010
Godina : 41

Berza u Pozarevcu Empty
PočaljiNaslov: Re: Berza u Pozarevcu   Berza u Pozarevcu Icon_minitimeUto Feb 23, 2010 6:57 pm

Nadam se da cu vam se pridruziti, pa da upoznam deo ekipe i u zivo. Pozdrav svima, i nadam se da se vidimo.
Pozdrav celoj ekipi.
Nazad na vrh Ići dole
Rale KG

Rale KG

Broj poruka : 84
Datum upisa : 01.03.2010
Godina : 63

Berza u Pozarevcu Empty
PočaljiNaslov: Re: Berza u Pozarevcu   Berza u Pozarevcu Icon_minitimePet Mar 05, 2010 2:30 pm

Srdjane, kako ides? Ja bih isao ali neznam kako da se organizujem. Yugic mi nesto u kvaru a motorom ne verujem da cu moći (Brrrrrrrrr), jos uvek je hladno. Nadam se dacemo se videti da dodjes da vidish golubove i da se organizujemo. Pozdrav svima!
Nazad na vrh Ići dole
SrdjanKG

SrdjanKG

Berza u Pozarevcu Empty
PočaljiNaslov: Re: Berza u Pozarevcu   Berza u Pozarevcu Icon_minitimePet Mar 05, 2010 4:02 pm

Jbg Rale,cele ove sezone na sve izlozbe i berze idemo ista ekipa-Kale,Borko(Kaletov drug,i ja),samo nas trojica jer Kale uvek nosi dosta robe,pa ne moz da stane niko vise!Sad mi ne pada na pamet sa kim bi ti mogao,al razmislicu!!!
Nazad na vrh Ići dole
DraganKG

DraganKG

Broj poruka : 8
Datum upisa : 26.02.2010
Godina : 66

Berza u Pozarevcu Empty
PočaljiNaslov: Re: Berza u Pozarevcu   Berza u Pozarevcu Icon_minitimePet Mar 05, 2010 8:25 pm

Odlicna ideja za okupljanje u Pozarevcu. Ja cu sigurno ici, pa ko hoce od Kragujevcana moze sa mnom. Pozdrav svima.
Nazad na vrh Ići dole
Rale KG

Rale KG

Broj poruka : 84
Datum upisa : 01.03.2010
Godina : 63

Berza u Pozarevcu Empty
PočaljiNaslov: Re: Berza u Pozarevcu   Berza u Pozarevcu Icon_minitimePet Mar 05, 2010 8:36 pm

Dragane ako ides i ako ima jedno mesto mogao bih ja sa tobom. Pozz!
Nazad na vrh Ići dole
milos0205

milos0205

Broj poruka : 253
Datum upisa : 01.01.2010
Godina : 57

Berza u Pozarevcu Empty
PočaljiNaslov: Re: Berza u Pozarevcu   Berza u Pozarevcu Icon_minitimeSub Mar 06, 2010 11:37 am

Da li se berza odrzava na istom mestu kao i u septembru prosle godine
Nazad na vrh Ići dole
SrdjanKG

SrdjanKG

Berza u Pozarevcu Empty
PočaljiNaslov: Re: Berza u Pozarevcu   Berza u Pozarevcu Icon_minitimeSub Mar 06, 2010 11:45 am

Eto Rale,cuj se sa Draganom,pa se dogovorite!
Nazad na vrh Ići dole
Laza

Laza

Berza u Pozarevcu Empty
PočaljiNaslov: Re: Berza u Pozarevcu   Berza u Pozarevcu Icon_minitimeSub Mar 06, 2010 1:12 pm

milos0205 ::
Da li se berza odrzava na istom mestu kao i u septembru prosle godine

na istom!
Nazad na vrh Ići dole
milos0205

milos0205

Broj poruka : 253
Datum upisa : 01.01.2010
Godina : 57

Berza u Pozarevcu Empty
PočaljiNaslov: Re: Berza u Pozarevcu   Berza u Pozarevcu Icon_minitimeSub Mar 06, 2010 2:00 pm

Hvala, vidimo se
Nazad na vrh Ići dole
Laza

Laza

Berza u Pozarevcu Empty
PočaljiNaslov: Re: Berza u Pozarevcu   Berza u Pozarevcu Icon_minitimeUto Mar 09, 2010 10:11 pm

Drugari, za sada imamo Dragana i Srdjana iz Kg, Luckyboy dolazi, dolazim i ja, laki i ja imamo 250 kila tako da ne mozete da nas promasite i da hocete Smile vidimo se tamo
Nazad na vrh Ići dole
Laza

Laza

Berza u Pozarevcu Empty
PočaljiNaslov: Berza u Pozarevcu   Berza u Pozarevcu Icon_minitimeNed Mar 14, 2010 5:20 pm

Ajd ja da podnesem prvi raport posto sam najmladji a naci ce se neko strucniji da me ispravi gde pogresim.

Ako cu po necemu pamtiti ovu berzu bice to blato i cvokotanje vilice, moje i gosn SrdjanKG Smile

Blato na sve strane, do kolena sam se iskaljao, od ptica prvenstveno tigrice, po neki papagaj, kanarinac i gomila bastarda od svega i svacega.
Da ne bi ovih ljudi sa foruma ne bi bilo zanimljivo danas Smile

Cekam ove starije da postave slike pa da vidite kako je bilo.

U principu za prvu berzu u ovo doba godine, nije bilo lose!

Malo smo promovisali sajt, malo smo se smrzli, malo para potrosili i eto nas kuci da bolujemo dva dana od glavobolje.

Pozdrav za sve koji su bili na berzi sa foruma, veliki pozdrav za Kimu koji je zamalo doveo jednog dedu do infarkta Razz bounce Basketball afro
Nazad na vrh Ići dole
kima

kima

Broj poruka : 200
Datum upisa : 28.02.2010
Godina : 42

Berza u Pozarevcu Empty
PočaljiNaslov: Re: Berza u Pozarevcu   Berza u Pozarevcu Icon_minitimeNed Mar 14, 2010 7:44 pm

Barem smo se malo druzili u elitnom restoranu ako nista drugo.Ja se tek sad ugrejao!!!
Pozdrav i tebi Lazo,sreca da ste bili ti i Srdjan tu pa ste mogli da me odbranite ako deda krene da me bije....
Nazad na vrh Ići dole
SrdjanKG

SrdjanKG

Berza u Pozarevcu Empty
PočaljiNaslov: Re: Berza u Pozarevcu   Berza u Pozarevcu Icon_minitimeNed Mar 14, 2010 7:56 pm

Za prvu u istoriji berzu u Pozarevcu u ovo doba godine,bas dosta ljudi !!!To samo moze da nas raduje za buduce godine(bitno da im je prva uspela!)!! !Samo da se nadamo da nece biti blatnjav i hladan dan kao danas:-))
Nazad na vrh Ići dole
Santa

Santa

Broj poruka : 77
Datum upisa : 07.01.2010

Berza u Pozarevcu Empty
PočaljiNaslov: Re: Berza u Pozarevcu   Berza u Pozarevcu Icon_minitimeNed Mar 14, 2010 7:59 pm

SrdjanKG ::
Za prvu u istoriji berzu u Pozarevcu u ovo doba godine,bas dosta ljudi !!!To samo moze da nas raduje za buduce godine(bitno da im je prva uspela!)!! !Samo da se nadamo da nece biti blatnjav i hladan dan kao danas:-))
Sledeci put sklanjaj kringlova na vreme Smile
Salu na stranu bolestan sam pa sam ovog puta izbegao. Vi ste se barem druzili
Nazad na vrh Ići dole
Laza

Laza

Berza u Pozarevcu Empty
PočaljiNaslov: Re: Berza u Pozarevcu   Berza u Pozarevcu Icon_minitimeNed Mar 14, 2010 8:01 pm

Santa ::
SrdjanKG ::
Sledeci put sklanjaj kringlova na vreme Smile
Salu na stranu bolestan sam pa sam ovog puta izbegao. Vi ste se barem druzili

hahahaha, da da Srdjan prodaje kringlove zamalo da zaglavi u tjorku Smile Smile Smile
Nazad na vrh Ići dole
SrdjanKG

SrdjanKG

Berza u Pozarevcu Empty
PočaljiNaslov: Re: Berza u Pozarevcu   Berza u Pozarevcu Icon_minitimeNed Mar 14, 2010 8:07 pm

Vi se zajebavate,a meni mal falilo da na pravdi Boga nagrabusim,ni kriv ni duzan! Ti i Kima ste Lazo bar gledali cirkus(jbt ko skrivena kamera)!!!
Nazad na vrh Ići dole
Laza

Laza

Berza u Pozarevcu Empty
PočaljiNaslov: Re: Berza u Pozarevcu   Berza u Pozarevcu Icon_minitimeNed Mar 14, 2010 8:10 pm

ma ja nisam ni bio tu, ja sam isao da kupujem hranu, a Kale mi rekao da bili. Ma trebali smo da uzmemo tog kringlova na kraju, ne znam sta ste rekli onom tipu ali moglo je svasta da ispadne
Nazad na vrh Ići dole
Danijel

Danijel

Broj poruka : 939
Datum upisa : 29.12.2009
Godina : 43

Berza u Pozarevcu Empty
PočaljiNaslov: Re: Berza u Pozarevcu   Berza u Pozarevcu Icon_minitimeNed Mar 14, 2010 8:11 pm

Kimu hteo da izubija starac. Very Happy Srdjan hteo da zaglavi corku, kolko sam ja razumeo. Daj pojasnite malo jeli to bila berza ili neki cirkus tamo... Very Happy
Nazad na vrh Ići dole
dr.nenad86
ministar bez fotelje
dr.nenad86

Broj poruka : 2501
Datum upisa : 21.12.2009
Godina : 38

Berza u Pozarevcu Empty
PočaljiNaslov: Re: Berza u Pozarevcu   Berza u Pozarevcu Icon_minitimeNed Mar 14, 2010 8:13 pm

Jos ja da sam bio.... Ne znam sta bi bilo, mozda bi ispao i neki medjunarodni ioncident.... Very Happy Cool Laughing

Pozdrav cheers
Nazad na vrh Ići dole
Laza

Laza

Berza u Pozarevcu Empty
PočaljiNaslov: Re: Berza u Pozarevcu   Berza u Pozarevcu Icon_minitimeNed Mar 14, 2010 8:14 pm

Danijele ja sam mislio da je berza, ali kad smo se svi skupili, ne zna se koje ludji od koga nastao je cirkus Smile a Kimu ce onaj deda da sanja nocas, zamalo slog da dozivi kad ovaj poceo da ga gadja sa latinskim nazivima... samo sam cekao kad ce da izvadi nitroglicerin da stavi pod jezik Smile
Nazad na vrh Ići dole
Sponsored content

Berza u Pozarevcu Empty
PočaljiNaslov: Re: Berza u Pozarevcu   Berza u Pozarevcu Icon_minitime

Nazad na vrh Ići dole

Berza u Pozarevcu
Nazad na vrh 
Strana 1 od 9Idi na stranu : 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Sledeći
 Similar topics
-
» berza u Požarevcu 11.3.2012.
» Berza u Zrenjaninu