| Sta ko gaji od kanarinaca? | |
|
|
Autor | Poruka |
---|
dragan67

Broj poruka : 24 Datum upisa : 09.09.2010 Godina : 53 Lokacija : Paracin
 | Naslov: Re: Sta ko gaji od kanarinaca? Čet Okt 07, 2010 10:57 pm | |
| pa da ti pravo kazem nikako tu bakarci vode glavnu rec, najvise volim rolere ali se tesko nabavljuju u mom kraju ih ne drzi niko, bakarci su se zadrzali od ranije pa mi je zao da ih odstranim i nemam ih mnogo ali tu je dosta i jedan pa da se drugi i ne cuju u mom kraju od pevaca najvise ima malinoa. | |
|
 | |
grujo

Broj poruka : 146 Datum upisa : 13.04.2010 Godina : 41 Lokacija : Kraljevo
 | Naslov: Re: Sta ko gaji od kanarinaca? Uto Okt 12, 2010 3:05 pm | |
| Pozz svima,ja uzgajam kanarince pesme Malino i prezadovoljan sam sa tom rasom kanarinaca. | |
|
 | |
dr.nenad86 ministar bez fotelje

Broj poruka : 2501 Datum upisa : 21.12.2009 Godina : 34 Lokacija : Niš
 | Naslov: Re: Sta ko gaji od kanarinaca? Uto Okt 12, 2010 5:13 pm | |
| Pozdrav Grujo, samo napred s tom rasom, imas dosta dobre kanarince a i dobrog mentora...... Pozdrav | |
|
 | |
grujo

Broj poruka : 146 Datum upisa : 13.04.2010 Godina : 41 Lokacija : Kraljevo
 | Naslov: Re: Sta ko gaji od kanarinaca? Sre Okt 13, 2010 11:32 am | |
| He he samo uz najbolje mozes postici rezultate | |
|
 | |

| Naslov: Re: Sta ko gaji od kanarinaca? Sre Okt 13, 2010 4:59 pm | |
| Tako je.......................... Pozdrav | |
|
 | |
Dacha

Broj poruka : 23 Datum upisa : 20.12.2010 Godina : 42 Lokacija : Beograd
 | Naslov: Re: Sta ko gaji od kanarinaca? Pon Dec 20, 2010 5:15 am | |
| pozdrav svima i ja imam za sad jedan par kanarinaca i to razlicitih po klasifikaciji  bičo mi je bitno samo da su razlcitog pola, a i uzeti su radi licnog zadovoljstva mada bi da i malo razmnozavam poznat vam je taj osecaj, pa se iskreno nadam uz vasu pomoc da cu napraviti neki pomak u svemu tome inace kako sam dobio info na sajtu ptice pjevice europe a vidim i neke clanove sa tog sajta ovde posedujem lipohrom crveni mozaik(muzijak) i plavu zenku (crni klasicni melanin beli ).posto su to valjda kanarinci boje postavicu slike danas u toj temi ako ne gresim (molim potvrdu admina) pozdrav | |
|
 | |
Srdjan

Broj poruka : 287 Datum upisa : 02.02.2010 Godina : 46 Lokacija : Niš
 | Naslov: Re: Sta ko gaji od kanarinaca? Pon Dec 20, 2010 10:27 am | |
| U pravu si što se tiče kanarinaca boje . Znaj da se i oni dele na melaninske i lipohromske .U razmnožavanju ćeš sigurno uspeti.Tim parenjem ćeš samo uvećati broj ptica i ništa više .Moj predlog je da neku od tih ptica zameniš i dođeš do prave kombinacije. | |
|
 | |
Alexandar

Broj poruka : 724 Datum upisa : 23.12.2009 Godina : 42 Lokacija : Kragujevac
 | Naslov: Re: Sta ko gaji od kanarinaca? Pon Dec 20, 2010 2:32 pm | |
| Srdjan je u pravu najbolje bi bilo da zamenis i odlucis se dali ce to biti mozajci ili plavi kanarinci.Ali nebi pogresio ako bi nabavio tim pticama koje imaz para i tako bi imao dve rase , zasto da ne | |
|
 | |
ticar

Broj poruka : 432 Datum upisa : 31.12.2009 Godina : 36 Lokacija : Zadar,hr
 | Naslov: Re: Sta ko gaji od kanarinaca? Pon Dec 20, 2010 2:56 pm | |
| - Dacha ::
- pozdrav svima i ja imam za sad jedan par kanarinaca i to razlicitih po klasifikaciji
bičo mi je bitno samo da su razlcitog pola, a i uzeti su radi licnog zadovoljstva mada bi da i malo razmnozavam poznat vam je taj osecaj, pa se iskreno nadam uz vasu pomoc da cu napraviti neki pomak u svemu tome inace kako sam dobio info na sajtu ptice pjevice europe a vidim i neke clanove sa tog sajta ovde posedujem lipohrom crveni mozaik(muzijak) i plavu zenku (crni klasicni melanin beli ).posto su to valjda kanarinci boje postavicu slike danas u toj temi ako ne gresim (molim potvrdu admina)
pozdrav refa ti je rekao da liči na crno bijelog ali nažalost po ono što sam ja vidio ima lipokromnih(žutih ili bijelih pera)u repu i krilu,što znači da je ptica šarena. | |
|
 | |

| Naslov: Re: Sta ko gaji od kanarinaca? Pon Dec 20, 2010 3:10 pm | |
| - Dacha ::
- pozdrav svima i ja imam za sad jedan par kanarinaca i to razlicitih po klasifikaciji
bičo mi je bitno samo da su razlcitog pola, a i uzeti su radi licnog zadovoljstva mada bi da i malo razmnozavam poznat vam je taj osecaj, pa se iskreno nadam uz vasu pomoc da cu napraviti neki pomak u svemu tome inace kako sam dobio info na sajtu ptice pjevice europe a vidim i neke clanove sa tog sajta ovde posedujem lipohrom crveni mozaik(muzijak) i plavu zenku (crni klasicni melanin beli ).posto su to valjda kanarinci boje postavicu slike danas u toj temi ako ne gresim (molim potvrdu admina)
pozdrav Crno x belo = Crno . Tj za dusu dobro, za izlozbe ne valja..... Pozdrav | |
|
 | |
Dacha

| Naslov: Re: Sta ko gaji od kanarinaca? Pon Dec 20, 2010 7:52 pm | |
| pozdrav svima evo nekih novih slika ne znam hoce li se nesto bolje videti na njima ali sigurno je sledece da je muzijak belo narandzasto( ja ne karotiniram) i ima neku cudnu crnu fleku na glavi ( perije), a sto se tice zenke tu su zastupljene crna, siva i bela boja. Alexandre predlog je skroz ok ali za sada bih da probam sa ovima da uradim nesto ko sto rece dr nenad za dusu ne za izlozbe ipak imam ja jos dosta da ucim. | |
|
 | |
Dacha

| Naslov: Re: Sta ko gaji od kanarinaca? Pon Dec 20, 2010 7:54 pm | |
| | |
|
 | |
zucko

Broj poruka : 113 Datum upisa : 14.03.2010 Lokacija : Veliko Gradiste
 | Naslov: Re: Sta ko gaji od kanarinaca? Sub Dec 25, 2010 12:51 pm | |
| Sta bi Gradistanac drugo nego malinoe.... pozzz | |
|
 | |
Dacha

| Naslov: Re: Sta ko gaji od kanarinaca? Ned Dec 26, 2010 12:21 am | |
| - Alexandar ::
- Srdjan je u pravu najbolje bi bilo da zamenis i odlucis se dali ce to biti mozajci ili plavi kanarinci.Ali nebi pogresio ako bi nabavio tim pticama koje imaz para i tako bi imao dve rase , zasto da ne
naravno Alexandre potpuno si u pravu eto ja sam rad da primim na poklon jednog muzijaka za moju plavu zenkicu  . bice i toga nego da se prvo malo ispraksujem na postojecima. | |
|
 | |
Alexandar

Broj poruka : 724 Datum upisa : 23.12.2009 Godina : 42 Lokacija : Kragujevac
 | Naslov: Re: Sta ko gaji od kanarinaca? Ned Dec 26, 2010 1:10 am | |
| Tako je prvo se ispraksuj pa sledece godine se odluci za neku boju koja se tebi najvise svidja samo napred | |
|
 | |
vrscanin
Broj poruka : 41 Datum upisa : 19.09.2010 Lokacija : Vrsac
 | Naslov: Re: Sta ko gaji od kanarinaca? Ned Dec 26, 2010 11:59 am | |
| Da najbolje je da vezbas sa njima a dogodine im kupi odgovarajuceg para i paris ih u tipu | |
|
 | |
sudimnja
Broj poruka : 38 Datum upisa : 07.03.2010
 | Naslov: Re: Sta ko gaji od kanarinaca? Pet Jan 07, 2011 7:23 pm | |
| a od kanarinaca ja gajim spanske minijaturne, glostere, fajf fancy, slavujare i malo malinoa. | |
|
 | |
Ninoslav84

Broj poruka : 30 Datum upisa : 27.10.2010 Godina : 36 Lokacija : Pirot, R.Srbija
 | Naslov: Re: Sta ko gaji od kanarinaca? Sre Jan 26, 2011 4:23 am | |
| Za sad samo Feose u velikom broju | |
|
 | |
Srdjan

Broj poruka : 287 Datum upisa : 02.02.2010 Godina : 46 Lokacija : Niš
 | Naslov: Re: Sta ko gaji od kanarinaca? Sre Jan 26, 2011 10:13 am | |
| - Ninoslav84 ::
- Za sad samo Feose u velikom broju
Ninoslave jesi izlagao negde ptice ? | |
|
 | |
Vasa YA HABIBI YA AEINI

Broj poruka : 1395 Datum upisa : 28.03.2010 Godina : 35 Lokacija : Srbija-Vranje RS 7-64
 | Naslov: Re: Sta ko gaji od kanarinaca? Sre Jan 26, 2011 6:08 pm | |
- Za sad samo Feose u velikom broju
Pre svega dobrodosao na forum ... Feosi su meni jako lepa mutacija tako da ukoliko imas vremena voleo bih da postavis koju sliku... Sta cuvas od feosa??? pozdrav i lep boravak na forumu | |
|
 | |
Ninoslav84

Broj poruka : 30 Datum upisa : 27.10.2010 Godina : 36 Lokacija : Pirot, R.Srbija
 | Naslov: Re: Sta ko gaji od kanarinaca? Čet Jan 27, 2011 1:07 am | |
| Trenuto imam uglavnom zute i jednog belog muzjaka i crvenu zenku. Nisam izlagao niti me to interesuje nesta posebno ali mozda i toga bude videcu. Trebam nabaviti jos malo belih kako bi im se jos ozbiljnije posvetio. Pozdrav | |
|
 | |
ticar

Broj poruka : 432 Datum upisa : 31.12.2009 Godina : 36 Lokacija : Zadar,hr
 | Naslov: Re: Sta ko gaji od kanarinaca? Čet Jan 27, 2011 10:09 pm | |
- Trenuto imam uglavnom zute i jednog belog muzjaka i crvenu zenku. Nisam izlagao niti me to interesuje nesta posebno ali mozda i toga bude videcu. Trebam nabaviti jos malo belih kako bi im se jos ozbiljnije posvetio. Pozdrav
a ja mislio kako si napisao u velikom broju da je to jato od 70-80 komada. | |
|
 | |
Ninoslav84

| Naslov: Re: Sta ko gaji od kanarinaca? Pet Jan 28, 2011 12:07 am | |
| Sve ukupno 20-ak i malo preko. | |
|
 | |
braneOS

Broj poruka : 201 Datum upisa : 22.12.2010 Godina : 34 Lokacija : osijek
 | Naslov: Re: Sta ko gaji od kanarinaca? Pet Jan 28, 2011 12:19 am | |
| ako se radi o kvaliteti dosta....dabe sto ptica ako nema kvalitete..i nemoj previse sirit jato raznim bojama..to ti je moj savjet...nemoj bit ko ticar da imas kanarince u duginim bojama:)) | |
|
 | |
Ninoslav84

| Naslov: Re: Sta ko gaji od kanarinaca? Pet Jan 28, 2011 1:10 am | |
| Veci broj ptica sam doneo iz Italije a neke nabavio i od retkih odgajivaca u Srbiji. Tako da ovom prilikom pozivam kolege koji cuvaju Feose da razmenimo iskustva. Pozdrav | |
|
 | |
Sponsored content
 | Naslov: Re: Sta ko gaji od kanarinaca?  | |
| |
|
 | |
| Sta ko gaji od kanarinaca? | |
|