Avikultura
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Forum za ljubitelje ptica

PrijemGalerijaLatest imagesRegistruj sePristupi
Pravila foruma
1. Zabranjeno je vredjanje po bilo kom osnovu
2. Zabranjeno je slati privatne poruke i poruke na forumu u vidu spamova i reklamiranja
3. Zabranjeno je postavljati autorske tekstove a da ne ostavite i link odakle je preuzet
4. Lazno predstavljanje i koriscenje tudjih identiteta kao i dupli nalozi
5. Koristiti vulgarne izraze
6. Krsenje privatnosti tj postavljati podatke trecih lica bez njihove dozvole
7. Mogucnost slanja privatnih poruka dobijate posle 20te poruke na forumu
8. Oglasavanje na forumu je strogo zabranjeno, osim u delu predvidjenom za to (za oglasavanje morate da ispunite uslov od 20 poruka na forumu a onda se javite administratoru foruma)
Sekcija pticara Subotica
Od skora smo postali oficijelni forum sajta sekcije pticara Subotice pa sve ujedno pozivam da posete sajt

Ko sta gaji od papagaja ?

Ići dole 
+79
djuro123
Sava Jakovljev
tihomir111
Garfi
errorsrb
Wuck0o
ivica1
Vlado1
GrumpyX
ikkacc
zaklin
deejan
Mariogigant
sgrubi
IgorV
miticsinger
marinac1
Stvorowski
milojed
acafbatocina
gorany82
Vladakg
lepotica cana
Abc
Dragomir
Ondrej
Carli
predin
zakula
vladogouldovi
Tihomir
Mistiq
Nidzo
David
Markoni
Matija95
acahaski
ZokiLi88
shikis
florida
Rozela
kokica56
Angel
Bojan_ManUtd
skorkovic
GoranKac
Sale77-Nis
fabijan
rade
dusan dragan
žako
Atyesz
gogagrizli
milun
vixzrc
Goxy
Dalibor Vasic
kasper
fuz80
pocetnik
n.ekv
sipi
goranb
Jugoslav
Laza
Rea
Nemanja
Caba-Su
gaca91
holder
bobanml
Guli
goran092
momoks
haralampijexxl
rtomek
mime30
Luckyboy
SrdjanKG
83 posters
Idi na stranu : Prethodni  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Sledeći
AutorPoruka
Goxy

Broj poruka : 11
Datum upisa : 09.01.2011
Godina : 46

Ko sta gaji od papagaja ? - Page 3 Empty
PočaljiNaslov: Re: Ko sta gaji od papagaja ?   Ko sta gaji od papagaja ? - Page 3 Icon_minitimePon Jan 10, 2011 1:00 pm

Pozdrav svina.
Ja sam novi navuceni obozavalac papagaja... Od pre nepuna dva meseca imam Braonuhog... Rucno hranjena devojcica (najverovatnije, po recima odgajivaca). Velika maza...
Kao neko ko voli zivotinje, u stan od 32 kvadrata plus 6 kvadrata terasa, smestio sam akvarijum od 160 litara i veliki kavez za braonuhu (imao sam i zebe i tigrice (nekada davno), ali sam ih poklonio). Sada sam krenuo da pravim manju volijeru, jer zelim da sprovedem citav proces i da razmnozavam neke vrste. Volijera ce imati dva boxa (sirina 71cm, visina 60 cm i dubina 45, nadam se da je to ok za ptice koje za sada planiram) i do otopljenja ce biti u stanu, a onda je selim na terasu. Danas krecem sa izgradnjom. Ideja mi je da nabavim par fisera (nabavka u procesu, stizu verovatno danas) i par Katarina za sada. A, koliko poznajem sebe uskoro cu verovatno praviti jos jednu volijeru od dva boksa, i u njoj bi mogli da se nadju Rozenkolisi a mozda i personate ili vrapcasti papagaji). Videcu vec. U svakom slucaju samo da objavim svoj prvi post i podelim sa vama radost i srecu koju osecam...

Nazad na vrh Ići dole
Rea

Rea

Broj poruka : 760
Datum upisa : 31.10.2010
Godina : 50

PočaljiNaslov: Re: Ko sta gaji od papagaja ?   Ko sta gaji od papagaja ? - Page 3 Icon_minitimePon Jan 10, 2011 1:26 pm

https://avikultura.forumsr.net/t2-upoznavanje

Na ovom gore linku mozes da se predstais lepo ko si , odakle dolazis i da to vide svi clanovi foruma . Sto bih te i ja zamolila da uradis . Na ovom su forumu inace svi dobro dosli . Ovde se moze naci dosta korisnih saveta i informacija , sto od samih ljubitelja ptica pa do licnih iskustava odgajivaca . Ali bi bilo i jako lepo da se teme postuju i naravno prate .
Nazad na vrh Ići dole
Goxy

Broj poruka : 11
Datum upisa : 09.01.2011
Godina : 46

PočaljiNaslov: Re: Ko sta gaji od papagaja ?   Ko sta gaji od papagaja ? - Page 3 Icon_minitimePon Jan 10, 2011 1:39 pm

Hvala, uskoro stize predstavljanje...
Nazad na vrh Ići dole
vixzrc

Broj poruka : 4
Datum upisa : 15.01.2011
Godina : 44

PočaljiNaslov: Re: Ko sta gaji od papagaja ?   Ko sta gaji od papagaja ? - Page 3 Icon_minitimeSub Jan 15, 2011 3:52 pm

Pozdrav nemam baš neki izbor ptica imam standard tigrice crvene rozele pijevajuće papige i nadam se par sivi mali alexsandara nadamse zato što su još mladi pa neznam trenutno dali su par.
Nazad na vrh Ići dole
milun

milun

Broj poruka : 133
Datum upisa : 25.01.2011
Godina : 57

PočaljiNaslov: Re: Ko sta gaji od papagaja ?   Ko sta gaji od papagaja ? - Page 3 Icon_minitimeUto Feb 15, 2011 12:26 pm

Pozdrav svima,trenutno od papagaja imam:normal tigrice,nesto standard tigrica,pevajuce papagaje,nimfe i jednog momka od rozele za kog uzurbano trazim curu ..a do skoro sam imao kozice i fisere, koje cu uskoro ponovo da nabavim.
Nazad na vrh Ići dole
gogagrizli

gogagrizli

Broj poruka : 70
Datum upisa : 20.02.2011
Godina : 53

PočaljiNaslov: Re: Ko sta gaji od papagaja ?   Ko sta gaji od papagaja ? - Page 3 Icon_minitimePon Mar 21, 2011 6:37 pm

Ja trenotno imam po par Barabanata ; normal Rozela ; žutih Kozica ; sivih Aleksandara i jednu nimfu to je suprugin ljubimac islike ptica su postavljene po forumima za svaku vrstu.........
Nazad na vrh Ići dole
Atyesz

Atyesz

Broj poruka : 8
Datum upisa : 13.03.2011
Godina : 56

PočaljiNaslov: Re: Ko sta gaji od papagaja ?   Ko sta gaji od papagaja ? - Page 3 Icon_minitimePon Mar 21, 2011 7:05 pm

Ja trenutno imam 1 par kozica zutih , 1 par crveni rozela , 1 par cimetni rubin rozela , 1 par pevajuci muzjak opalin zenka lutino i 6 mali aleksandra od prosle godine pol jos neznam
Nazad na vrh Ići dole
Rea

Rea

PočaljiNaslov: Re: Ko sta gaji od papagaja ?   Ko sta gaji od papagaja ? - Page 3 Icon_minitimePon Mar 21, 2011 9:54 pm

Lepo momci lepo nema sta samo napred cheers
Nazad na vrh Ići dole
žako

žako

Broj poruka : 701
Datum upisa : 07.04.2011

PočaljiNaslov: Re: Ko sta gaji od papagaja ?   Ko sta gaji od papagaja ? - Page 3 Icon_minitimeČet Apr 07, 2011 7:21 pm

Poštovanje, ljubitelji ptica
Nekada davno prije nekih tridesetak godina sam se bavio uzgojem golubova Kingova. Obilazio sam izložbe i sam izlagao. Onda sam prije nekih dvdesetak godina počeo s uzgojem papagaja tigrica i nimfi. Počeo je ovaj nesretni rat i sve je stalo. Sada sam prije godinu dana nabavio jednog žako papagaja i ponovno mi se javila velika želja za uzgojem. Very Happy Pokušao bih nabaviti i ženku i početi s jednim parom. Ko sta gaji od papagaja ? - Page 3 29168 Napravio sam vanjsku volijeru i moj Kiki sada uživa vani u velikom prostoru. Very Happy
Ovaj forum mi se jako sviđa i može se naći vrlo zgodnih i poučnih tema.
Za sada toliko.
Pozdrav iz Osijeka
Nazad na vrh Ići dole
žako

žako

Broj poruka : 701
Datum upisa : 07.04.2011

PočaljiNaslov: Re: Ko sta gaji od papagaja ?   Ko sta gaji od papagaja ? - Page 3 Icon_minitimePon Apr 11, 2011 9:49 am

Caba-Su ::
Cao narode!
Od papagaja imam oko 100 pari tigrica, nekoliko pari nimfi, rozela raznih mutacija i 3 para Zako-a!

Poz. Caba

Da li imate jednu ženku žakoa viška?
Nazad na vrh Ići dole
dusan dragan

dusan dragan

Broj poruka : 325
Datum upisa : 27.09.2010
Godina : 54

PočaljiNaslov: Re: Ko sta gaji od papagaja ?   Ko sta gaji od papagaja ? - Page 3 Icon_minitimeSre Apr 13, 2011 12:53 pm

Ja imam jednu belu nimfu, koja je od silnog kukurikanja pevca posto se bavim zivinom naucila da kukurice !!! Very Happy
Nazad na vrh Ići dole
dusan dragan

dusan dragan

PočaljiNaslov: Re: Ko sta gaji od papagaja ?   Ko sta gaji od papagaja ? - Page 3 Icon_minitimeSre Apr 13, 2011 12:55 pm

Evo je !!! Da li neko moze da mi kaze da li je ovo muzijak ili zenka ??
Ko sta gaji od papagaja ? - Page 3 Sdc19468dvdpal
Pozdrav !!!
Nazad na vrh Ići dole
fuz80
egzoticar u usponu

Broj poruka : 532
Datum upisa : 18.06.2010

PočaljiNaslov: Re: Ko sta gaji od papagaja ?   Ko sta gaji od papagaja ? - Page 3 Icon_minitimeSre Apr 13, 2011 4:31 pm

ako imitira druge zvukove onda bi trebalo da bude muzjak
Nazad na vrh Ići dole
rade

rade

Broj poruka : 175
Datum upisa : 07.01.2011

PočaljiNaslov: Re: Ko sta gaji od papagaja ?   Ko sta gaji od papagaja ? - Page 3 Icon_minitimeSre Apr 13, 2011 9:51 pm

Muzjak 80 posto mada onih 20 uvek vaze.... Very Happy
Nazad na vrh Ići dole
Rea

Rea

PočaljiNaslov: Re: Ko sta gaji od papagaja ?   Ko sta gaji od papagaja ? - Page 3 Icon_minitimeČet Apr 14, 2011 10:47 pm

Lepta ptica nema sta , cista pedantna i uredna naj vaznije . Sto se i sa fotografije vidi da se o njoj vodi racuna . Sto me naj vise i raduje . Sto se tice misljenja pridruzujem se Fuziju i Rdaetu . Mada ni ja ti ne garantujem kao ni oni ali gledajuci sliku iz profila rekla bih da smo u pravu da je decko .
Nazad na vrh Ići dole
fabijan

Broj poruka : 2
Datum upisa : 23.04.2011

PočaljiNaslov: Re: Ko sta gaji od papagaja ?   Ko sta gaji od papagaja ? - Page 3 Icon_minitimeSub Apr 23, 2011 8:36 pm

pozdrav svima.ja sam nov na forumu a od papagaja imam sledece:vrabcolike 2para,rozenkolise 12pari,personate 7pari,pevajuce 9pari,nimfe 15pari,rozele 11pari,kozice 5pari,braonouhe 4pari,braonouhe cruentate 1par,nandaje 2para,kaludjerice 5pari,male alexandre 15pari,velike alexandre 2para,senegalce 1par,penante 3para,stronove 1par,sarene stronove 1par,crvinokrile 1par i 3 para amazonaca venecuele
Nazad na vrh Ići dole
Sale77-Nis

Sale77-Nis

Broj poruka : 939
Datum upisa : 28.12.2009
Godina : 47

PočaljiNaslov: Re: Ko sta gaji od papagaja ?   Ko sta gaji od papagaja ? - Page 3 Icon_minitimeSub Apr 23, 2011 8:40 pm

fabijan ::
pozdrav svima.ja sam nov na forumu a od papagaja imam sledece:vrabcolike 2para,rozenkolise 12pari,personate 7pari,pevajuce 9pari,nimfe 15pari,rozele 11pari,kozice 5pari,braonouhe 4pari,braonouhe cruentate 1par,nandaje 2para,kaludjerice 5pari,male alexandre 15pari,velike alexandre 2para,senegalce 1par,penante 3para,stronove 1par,sarene stronove 1par,crvinokrile 1par i 3 para amazonaca venecuele
Alal vera prijatelju!!!!!!!!!
Nazad na vrh Ići dole
Rea

Rea

PočaljiNaslov: Re: Ko sta gaji od papagaja ?   Ko sta gaji od papagaja ? - Page 3 Icon_minitimeNed Apr 24, 2011 7:40 am

E Fabijane druze moj , ti nam podnese izvestaj od do . Da si pravi domacin uverila sam se . Ptice smestene cheers
Nazad na vrh Ići dole
GoranKac

GoranKac

Broj poruka : 87
Datum upisa : 20.12.2010
Godina : 37

PočaljiNaslov: Re: Ko sta gaji od papagaja ?   Ko sta gaji od papagaja ? - Page 3 Icon_minitimeNed Apr 24, 2011 9:21 am

Dobro dosao druze na forum i svaka cas na kolekciji ptica koje imas!!

Jel moze koja slika da malo vidimo kako to izgleda kod tebe!!

zzz Very Happy
Nazad na vrh Ići dole
Rea

Rea

PočaljiNaslov: Re: Ko sta gaji od papagaja ?   Ko sta gaji od papagaja ? - Page 3 Icon_minitimeNed Apr 24, 2011 12:01 pm

Fabijane na ovom linku otvori post ! Postavi slike svojkih ptica jer zasluzuju tu da se nadju . Ja sam tu lepotu videla i uzivala u njoj na cemu ti neizmerno hvaala . I drago mi je da smo ostvarili saradnju i prijateljstvo.
Nazad na vrh Ići dole
Rea

Rea

PočaljiNaslov: Re: Ko sta gaji od papagaja ?   Ko sta gaji od papagaja ? - Page 3 Icon_minitimeNed Apr 24, 2011 12:02 pm

Nazad na vrh Ići dole
Rea

Rea

PočaljiNaslov: Re: Ko sta gaji od papagaja ?   Ko sta gaji od papagaja ? - Page 3 Icon_minitimeNed Apr 24, 2011 12:03 pm

Rea ::

Fabijane na ovom linku otvori post ! Postavi slike svojkih ptica jer zasluzuju tu da se nadju . Ja sam tu lepotu videla i uzivala u njoj na cemu ti neizmerno hvaala . I drago mi je da smo ostvarili saradnju i prijateljstvo.

https://avikultura.forumsr.net/f26-galerija-nasih-slika
Nazad na vrh Ići dole
fabijan

Broj poruka : 2
Datum upisa : 23.04.2011

PočaljiNaslov: Re: Ko sta gaji od papagaja ?   Ko sta gaji od papagaja ? - Page 3 Icon_minitimePon Apr 25, 2011 11:06 pm

posto sam monjao kompijuter u ovaj nemam nijednu sliku da postavim ali moje ptice mozete videti na :www.fabijan.sunphoto.ro
Nazad na vrh Ići dole
skorkovic

skorkovic

Broj poruka : 356
Datum upisa : 05.05.2011

PočaljiNaslov: Re: Ko sta gaji od papagaja ?   Ko sta gaji od papagaja ? - Page 3 Icon_minitimeČet Maj 05, 2011 8:23 am

Gde treba da se predstavim Very Happy
Nazad na vrh Ići dole
dusan dragan

dusan dragan

PočaljiNaslov: Re: Ko sta gaji od papagaja ?   Ko sta gaji od papagaja ? - Page 3 Icon_minitimeČet Maj 05, 2011 4:59 pm

http://www.avikultura.com/t2-upoznavanje
IZVOLTE
Nazad na vrh Ići dole
Sponsored content

PočaljiNaslov: Re: Ko sta gaji od papagaja ?   Ko sta gaji od papagaja ? - Page 3 Icon_minitime

Nazad na vrh Ići dole

Ko sta gaji od papagaja ?
Nazad na vrh 
Strana 3 od 7Idi na stranu : Prethodni  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Sledeći
 Similar topics
-
» Ko sta gaji od golubova ?
» Ko sta gaji od zivine ?
» Uopsteno o papagajima
» Retke vrste papagaja
» Pripremanje papagaja za izlozbu

Dozvole ovog foruma:Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu