| Cene ptica ! | |
|
+123lepotica cana adis ikkacc PapAj Orthodox_Celt sasam Raša 2 vldmrt SIMO PAJICIC Pash031 Pepikg ronyec mirjana Šarengrad Nenad985 dragoSG Ikac w1ktor acafbatocina Srdjan Александра.Рај border zaharije Vladakg Milos993 milos0205 Carli Exotic Miloš Stalać goranpirot rado7rado Ivan/Rex mobiklik123 Dragomir miticsinger phaeo92 Ondrej Damir vasko northstar zoran kiza Nidzo Aleksandar Djuric Mirko Matija95 skorkovic Atyesz Alex Dusko Abc vrscanin dule33 anita75love pikasovl holder madnesstears ljubaribolovac JanjaSaMeseca Stankovic Iwan97 Dalibor Vasic Igor82 florida Miks Tihomir silwert Banjalucanin psittacula jecham milannish farmacy Alen marconi Milan 92 pazarac Livnjak.toni Djuka žako Marjan papayajamaica stamil akimak klokkende Luckyboy salle55 ATOS ax00 GoranKac Rale Slobodan Kragujevac acca Vladag celavi fuz80 momoks dr.nenad86 gaca niš dalibor rade Sale77-Nis dino goran092 dog&bird lover Rea Don Nemanja danijelsrbo Stankopfc ipapige nebojsa mime30 Bogdanik divljak MILAN Alexandar sasaznas bojan* Danijel rtomek Vasa Siskin SALE KV kasper Laza 127 posters |
|
Autor | Poruka |
---|
Vasa YA HABIBI YA AEINI
Broj poruka : 1395 Datum upisa : 28.03.2010 Godina : 39 Lokacija : Srbija-Vranje RS 7-64
| Naslov: Re: Cene ptica ! Pon Sep 27, 2010 9:43 pm | |
| Prijatelju "DIVLJAK" to što ti tražiš jednu ili dve ptice "divljaka" i da hoćeš da predješ 500 km za jednu pticu, je totalno neekonomično i nelogično. Jedino možeš da predješ toliku razdaljinu po nekom drugom pitanju u koje neću sad da ulazim.... Vidim da si napisao u lokaciji Sarajevo-Francuska, koliko ja znam kod vas je dozvoljeno gajenje ptica pevacica iliti ptica koje tebe interesuju pa što se ne raspitaš tu u okolini. Možda naše ptice pjevačice ljepše pjevaju, a i mogu ti reći da si lepo savladao naš pravopis i reči , čudo da si izbacio ijekavski.
Moj ti je savet onako drugarski , drzi se ti podalje divaljaka, kupi sebi papigu mozes i pricati sa njim posto si sam i penzioner, cinice ti...
P.S. Neke ptice nikad ne polete | |
|
| |
Bogdanik
Broj poruka : 691 Datum upisa : 28.12.2009 Godina : 36 Lokacija : Leskovac
| Naslov: Re: Cene ptica ! Pon Sep 27, 2010 11:19 pm | |
| Pod km moze da misli i na komvertibilnu marku Vaso. A na to je i mislio :-D | |
|
| |
MILAN
Broj poruka : 320 Datum upisa : 26.08.2010 Godina : 33 Lokacija : BEZDAN
| Naslov: Re: Cene ptica ! Pon Sep 27, 2010 11:47 pm | |
| kOLEGA NISU MARKE U PITANJU KAD KAZE " PREĆI ĆU I 500 KM".....ZNAČI IPAK JE KILOMETRAŽA U PITANJU.. | |
|
| |
nebojsa
Broj poruka : 108 Datum upisa : 06.06.2010 Godina : 46 Lokacija : Kruševac
| Naslov: Re: Cene ptica ! Uto Sep 28, 2010 8:39 am | |
| Ma iz aviona se vidi da je klasičan provokator, samo je našao pogrešno mesto za svoje aktivnosti! Što bi rekli "neće se leba najesti"!
Nekako se poklopiše ovaj tekst i prvi post dotičnog gospodina!
P.S. Administracija može da vidi odakle je IP adresa sa koje je pisao, mada je i nju moguće fejkovati!
| |
|
| |
Laza
Broj poruka : 1208 Datum upisa : 20.12.2009 Godina : 37 Lokacija : Svilajnac
| Naslov: Re: Cene ptica ! Uto Sep 28, 2010 10:16 am | |
| - divljak ::
- Za Danijela. U mojoj okolini ima 5-6 velikih prodavnica ptica, pribora za gajenje, kaveza itd.Prvi put kad sam usao mislio sam da ima ptica koju trazim jer sam tamo vidio onakve ptice koje nisam nikad uzivo, izbliza.A da ne bude zabune, meni treba jedna-dvije ptice ne da lovim vec da mi prave drustvo. O lovu ovdje, ne treba ni sanjat a meni godine i zdravlje sve da se moze, ne dozvoljavaju. U tim prodavnicama sam pitao za divlje ptice i uvijek isti odgovor, nema zabranjeno. I ja im vjerujem jer su oni veliki ljubitelji prirode i ocuvanja flore i faune. Na forumu sam novi i u predstavljanju sam napisao sve sto se od mene trazilo tako da neznam sta bi jos bilo interesantno da napisem. Prije nego sam napisao text ovdje, jedan sam slican, sa istom namjerom, poslao i urednistvu tako da smatram da se drzim reda, te mozdau neznanju da prekrsim red. Hvala na odgovoru!
Znaci posto tamo cuvaju svoju prirodu ajmo na rodnom mestu da trazimo jer tamo vlada bezakonje. Ista su pravila i ovde, i ovde je zabranjeno hvatanje, prodavanje kao i cuvanje ptica koje trazite. Time ste prekrsili jedno od glavnih pravila foruma a to je pokusaj trgovine divljim pticama. Ovo je za sada javna opomena. | |
|
| |
Alexandar
Broj poruka : 724 Datum upisa : 23.12.2009 Godina : 46 Lokacija : Kragujevac
| Naslov: Re: Cene ptica ! Uto Sep 28, 2010 8:45 pm | |
| Klasicna provokacija, necu komentarisati dalje | |
|
| |
ipapige
Broj poruka : 77 Datum upisa : 02.08.2010 Lokacija : Virovitica
| Naslov: Re: Cene ptica ! Čet Sep 30, 2010 11:54 am | |
| - Laza ::
- Znaci posto tamo cuvaju svoju prirodu ajmo na rodnom mestu da trazimo jer tamo vlada bezakonje. Ista su pravila i ovde, i ovde je zabranjeno hvatanje, prodavanje kao i cuvanje ptica koje trazite. Time ste prekrsili jedno od glavnih pravila foruma a to je pokusaj trgovine divljim pticama. Ovo je za sada javna opomena.
Ovi si lijepo srocio svaka cast | |
|
| |
Stankopfc
Broj poruka : 13 Datum upisa : 06.09.2010 Godina : 41 Lokacija : Ratkovo
| Naslov: Re: Cene ptica ! Uto Okt 26, 2010 8:30 pm | |
| Da li moze neko da postavi poslednje cene tigrica?Hvala | |
|
| |
MILAN
| Naslov: Re: Cene ptica ! Uto Okt 26, 2010 9:22 pm | |
| Pozdrav "komsija" cena tigrica je 0.80 E ili 80 evro centi po komadu naravno.. | |
|
| |
Stankopfc
| Naslov: Re: Cene ptica ! Sre Okt 27, 2010 12:40 pm | |
| Zahvaljujem | |
|
| |
danijelsrbo
Broj poruka : 14 Datum upisa : 27.10.2010 Godina : 41
| Naslov: Re: Cene ptica ! Sre Okt 27, 2010 10:45 pm | |
| to je smesna cena za jednu pticu nemozes ni za hranu da zaradis da kupis.Gde moze za tu cenu da se nadju te tigriceja placam 1 evro | |
|
| |
Laza
Broj poruka : 1208 Datum upisa : 20.12.2009 Godina : 37 Lokacija : Svilajnac
| Naslov: Re: Cene ptica ! Čet Okt 28, 2010 8:19 am | |
| To je cena na veliko kod odgajivaca, mada i to mi je mala cena za njih.
neka bude 2-3 evra u slobodnoj prodaji | |
|
| |
danijelsrbo
Broj poruka : 14 Datum upisa : 27.10.2010 Godina : 41
| Naslov: Re: Cene ptica ! Čet Okt 28, 2010 7:55 pm | |
| ma znam ja to radio sam te godine kad je bio pticiji grip za papagajima svake subote nedelje sam bio na pijac u suboticu tada se kretalo 3 tigrice za evro na veliko znam kako je bilo tada pa mogu da zamislim sad cena u makedoniji je 4 evra po komadu i to ne nema potrosnja | |
|
| |
mime30
Broj poruka : 445 Datum upisa : 10.04.2010 Lokacija : Srbobran
| Naslov: Re: Cene ptica ! Čet Okt 28, 2010 10:59 pm | |
| Tužno ali istinito!!!! Orbit žvake su 50din-dve tri žvake jedna ptica..... | |
|
| |
Nemanja
Broj poruka : 20 Datum upisa : 08.04.2010 Godina : 31 Lokacija : Sombor
| Naslov: Re: Cene ptica ! Ned Nov 07, 2010 8:50 pm | |
| Dali neko zna kolko se krece cena branouhih od strane roditelja odhranjenih? | |
|
| |
Don
Broj poruka : 13 Datum upisa : 01.11.2010 Lokacija : Mostar
| |
| |
mime30
Broj poruka : 445 Datum upisa : 10.04.2010 Lokacija : Srbobran
| Naslov: Re: Cene ptica ! Ned Nov 07, 2010 9:44 pm | |
| Ovde kako su odgajivači krenuli da obaraju cenu ptica (sami sebi da skaču u stomak ) doguraće da se ptice prodaju na kilu,100 din kila pa biraj od koje ćeš boje....Čuo sam za neke odgajivače pasa da dodju kod ljudi koji su kupili istu rasu (kvalitetnu) koju oni imaju ako čuju da štence prodaju mnogo jeftinije od cene koja je normalna za takav kvalitet. Kupe sve štence i kuje koje imaju i uz malo divana nedozvoljavaju da se više bave sa tom rasom pasa. Pa i razumljivo.... | |
|
| |
Rea
Broj poruka : 760 Datum upisa : 31.10.2010 Godina : 50 Lokacija : Indjija
| Naslov: Re: Cene ptica ! Ned Nov 07, 2010 11:58 pm | |
| Dobra ova tema ali o njoj mozemo samo da raspredamo nazalost , cene ptica su od prilike ili bezmalo iste svugde kkao onih na veliko , tako i rucno odhranjenih e sad na komad kako ko usicai . na zalost odgajivaci naj losije prodju , jer pticarstvo se polako uracunava u skup hobi , dok saberemo koliko nas kosta hrana i jos ako treba i koja voalijera nova to postaje vec strasna cifra a da ne raacunamo ono sto radimo oko njih . Trgovci na jednoj nasoj ptici zarade i po tri puta pa i vise ali u nasoj Srbiji se sve moze i nazalost moze ko hoce . | |
|
| |
kasper
Broj poruka : 90 Datum upisa : 20.05.2010 Godina : 44 Lokacija : Kikinda
| Naslov: Re: Cene ptica ! Pon Nov 08, 2010 8:11 pm | |
| Lose ste culi i kod pasa je havarija ne zna se ko sta radi , kinoloski savez je bruka izlozbe se namestaju ali to je Srbija.Po nekad mi nije jasno sta ti psi jedu i u kakvim uslovima zive kad se vlasnicima isplati da ih po toj ceni prodaju.Muka mi je da objasnjavam ljudima koji me zovu za pse zasto i kako se pravilno odgajaju psi kad ima kvazi odgaivaca koji sve sami znaju daju sulude savete a veterinari im nisu potrebni.Izvinjavam se zbog malo jadanja evo lepsih tema,danas sam kupio par burkova ako neko ima neki savet slobodno.A i koja im je cena kod vas | |
|
| |
dog&bird lover
Broj poruka : 24 Datum upisa : 19.09.2010 Godina : 43 Lokacija : Beograd
| Naslov: Re: Cene ptica ! Čet Nov 18, 2010 12:30 pm | |
| Ako može jedna informacija, moj drug želi da kupi plavo-žutu aru ručno hranjenu, ima odlične uslove. Da li može okvirna cena, znam da sve zaivisi od odgajivača i da cene i te kako variraju ali eto ako bi neko mogao da mi kaže okvirno kolika je cena ove ptice. Unapred hvala!
| |
|
| |
Stankopfc
| Naslov: Re: Cene ptica ! Čet Nov 18, 2010 2:19 pm | |
| Koje su trenutne cene fisera i rozenkolinsa?
| |
|
| |
MILAN
| Naslov: Re: Cene ptica ! Čet Nov 18, 2010 5:50 pm | |
| Plavo zutih ara (ararauna) ima u Kolutu ručno su hranjenje 2 komada cena je koliko ja znam 1500 e za komad.....imate u novom br. zova broj mobilnog od Mikija pa ga nazovite, jer neću ničije br. da objavljujem javno....pozdrav
A za mog "komsiju" iz Ratkova: Cena Rozenkolisa je 5 e imas gde god hoćes za te pare, ( ja sam nedavno prodao sve i mlade i matične, da si se javio mogao si nabavite dobre ptice jbg...), Fiseri su malo skuplji oko 7 e za komad...pozdrav | |
|
| |
dog&bird lover
Broj poruka : 24 Datum upisa : 19.09.2010 Godina : 43 Lokacija : Beograd
| Naslov: Re: Cene ptica ! Čet Nov 18, 2010 9:29 pm | |
| Puno hvala na ovoj informaciji, sutra odmah kupujem Zov. | |
|
| |
Stankopfc
| Naslov: Re: Cene ptica ! Čet Nov 18, 2010 9:32 pm | |
| Zahvaljujem "komsija" | |
|
| |
Stankopfc
| Naslov: Re: Cene ptica ! Čet Nov 25, 2010 6:12 pm | |
| Da li je doslo do nekih promena cena i koje su trenutne?Zanimaju me tigrice,fiseri i rozenkolinsi | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: Cene ptica ! | |
| |
|
| |
| Cene ptica ! | |
|