| ZVANIČNI SAJT SOF-a !!! | |
|
+24rade nebojsa Aleksa Marjan Rea Luckyboy Laza vrscanin gorany82 Srdjan BORA mime30 Don sasaznas jecham Alex sestoperac Bogdanik micko grujo Sale77-Nis dr.nenad86 Danijel rtomek 28 posters |
|
Autor | Poruka |
---|
Bogdanik
Broj poruka : 691 Datum upisa : 28.12.2009 Godina : 36 Lokacija : Leskovac
| Naslov: Re: ZVANIČNI SAJT SOF-a !!! Pon Dec 27, 2010 3:23 pm | |
| Ja sam vec postavio pitanje pre neki dan u drugoj temi ! | |
|
| |
vrscanin
Broj poruka : 41 Datum upisa : 19.09.2010 Lokacija : Vrsac
| Naslov: Re: ZVANIČNI SAJT SOF-a !!! Pon Dec 27, 2010 11:20 pm | |
| Da a sto nema prstenja?Dali jos niko nije dobio ili je to praksa samo kod nekih? | |
|
| |
dr.nenad86 ministar bez fotelje
Broj poruka : 2501 Datum upisa : 21.12.2009 Godina : 38 Lokacija : Niš
| Naslov: Re: ZVANIČNI SAJT SOF-a !!! Pon Dec 27, 2010 11:49 pm | |
| Bice svega....... Al ne samo za nekek kao negde, vec za sve........ Pozdrav | |
|
| |
vrscanin
Broj poruka : 41 Datum upisa : 19.09.2010 Lokacija : Vrsac
| Naslov: Re: ZVANIČNI SAJT SOF-a !!! Uto Dec 28, 2010 12:03 am | |
| Pa do sad nije bilo bas tako ali neznam dal ce se nesto promeniti?! Ipak ko je kraj vatre taj se bolje ugreje zar ne? | |
|
| |
Laza
Broj poruka : 1208 Datum upisa : 20.12.2009 Godina : 37 Lokacija : Svilajnac
| Naslov: Re: ZVANIČNI SAJT SOF-a !!! Uto Dec 28, 2010 12:05 am | |
| - vrscanin ::
- Pa do sad nije bilo bas tako ali neznam dal ce se nesto promeniti?!
Ipak ko je kraj vatre taj se bolje ugreje zar ne? Pojasni mi sta si hteo ovim da kazes. | |
|
| |
| Naslov: Re: ZVANIČNI SAJT SOF-a !!! Uto Dec 28, 2010 12:08 am | |
| - vrscanin ::
- Pa do sad nije bilo bas tako ali neznam dal ce se nesto promeniti?!
Ipak ko je kraj vatre taj se bolje ugreje zar ne? Nisam bas siguran da je tako, u normalnim organizacijama i drustvima postoji red i statut koji se postuje, niko ne gleda licne interese, a ako govorimo o nekom tamo udruzenju u pokusaju onda je sve moguce.... Vi to bolje znate od nas..... Pozdrav | |
|
| |
rtomek
Broj poruka : 721 Datum upisa : 28.12.2009 Godina : 50 Lokacija : SU-V-SRB
| Naslov: Re: ZVANIČNI SAJT SOF-a !!! Uto Dec 28, 2010 12:14 am | |
| pozdrav
DA gospodo ima nekih tehničkih problema oko alkica , ova je prva godina da se naručuju iz Belgije , pa pošta , pa carina i sve ostalo pa još nije sve razrađeno pa ima nekog raskoraka ali se nadam da će se ovih dana sve rešiti ...to su informacije koje ja imam , a ima ko je zadužen za to pa nek rešava ...
pozdrav ROBY | |
|
| |
grujo
Broj poruka : 146 Datum upisa : 13.04.2010 Godina : 44 Lokacija : Kraljevo
| Naslov: Re: ZVANIČNI SAJT SOF-a !!! Uto Dec 28, 2010 9:26 am | |
| Cime mi onda da alkiramo ptice,a da budu priznate na takmicenjima ? A zbog nekih raskoraka treba mnogi da ispastaju,to se trebalo predvideti ranije jer su alke narucene jos krajem avgusta! | |
|
| |
Bogdanik
| Naslov: Re: ZVANIČNI SAJT SOF-a !!! Uto Dec 28, 2010 8:18 pm | |
| Ja o drugoj turi i da ne pricam, doci ce do juna ! | |
|
| |
| Naslov: Re: ZVANIČNI SAJT SOF-a !!! Uto Dec 28, 2010 10:43 pm | |
| Docice sve to uskoro, ne brinite brigu.... Po poslednjim informacijama, 25.12 su poslate iz Belgije , uskoro ce biti u Srbiji.... Pozdrav | |
|
| |
Luckyboy General
Broj poruka : 1626 Datum upisa : 20.12.2009 Lokacija : Smed.Palanka Šumadija
| Naslov: Re: ZVANIČNI SAJT SOF-a !!! Pon Apr 25, 2011 12:41 am | |
| Novosti na sajtu SOF-a http://sof.rs/index.html | |
|
| |
Rea
Broj poruka : 760 Datum upisa : 31.10.2010 Godina : 50 Lokacija : Indjija
| Naslov: Re: ZVANIČNI SAJT SOF-a !!! Čet Jun 02, 2011 10:27 pm | |
| Nadam se da vam se promena svidja u pozitivnom smislu iako to jos nije bas sve zavrseno . Na sajtu mozete postavljati pitanja u vezi pticarstva koja licno odlaze na meil gospodina Slobodana kulica naseg predsednika. | |
|
| |
Marjan
Broj poruka : 1557 Datum upisa : 25.02.2011 Godina : 46 Lokacija : Pirot, R. Srbija.
| Naslov: Re: ZVANIČNI SAJT SOF-a !!! Čet Jun 02, 2011 11:16 pm | |
| | |
|
| |
Aleksa
Broj poruka : 207 Datum upisa : 22.03.2010 Godina : 48 Lokacija : Beograd
| Naslov: Re: ZVANIČNI SAJT SOF-a !!! Ned Avg 21, 2011 12:47 pm | |
| Pozdrav svima!
Novi sajt S.O.F-a je u završnoj fazi izrade.
Potrebna je pomoć!!!
Zamolio bih sve koji imaju skener da skeniraju naslovne strane AviFaune (one brojeve koje imaju) i pošalju mi ih na mail aleksandar.cajic@gmail.com a ja ću ispisati sadžraje i proslediti dalje onima koji rade sajt.
| |
|
| |
Aleksa
| Naslov: Re: ZVANIČNI SAJT SOF-a !!! Ned Avg 21, 2011 1:22 pm | |
| Hvala Marjanu iz Pirota! Završili smo i ovaj deo vezan za sajt.
| |
|
| |
| Naslov: Re: ZVANIČNI SAJT SOF-a !!! Ned Avg 21, 2011 4:04 pm | |
| Hvala Makiju i od mene....... Pozdrav | |
|
| |
Bogdanik
| Naslov: Re: ZVANIČNI SAJT SOF-a !!! Ned Avg 21, 2011 4:30 pm | |
| Da li ce to mozda na novom sajtu postojati i stari brojevi Avifaune da mogu da se citaju, ili ce to samo biti pobrojana stara izdanja sa sadrzajem? | |
|
| |
micko
Broj poruka : 47 Datum upisa : 10.08.2010 Godina : 50 Lokacija : Sombor
| Naslov: Re: ZVANIČNI SAJT SOF-a !!! Pon Avg 22, 2011 8:35 am | |
| Imam jednu primedbu u vezi formulara za naručivanje prstenova koji je postavljen na sajtu SOF-a. Isti je u pdf formatu čiji se sadržaj ne može menjati pa je procedura da se štampa pa rucno popunjava. Ne bi bilo zgoreg ko je već odgovoran za taj deo posla, da okaci tu tabelu ili u woru ili pdf čiji se sadržaj može menjati , tako da jednostavno ljudi mogu samo popuniti tabelu na računaru i onda lepo odštampati, u budućnosti možda i elektronski proslediti licu koje prima porudžbine. Pozdrav | |
|
| |
| Naslov: Re: ZVANIČNI SAJT SOF-a !!! Pon Avg 22, 2011 3:32 pm | |
| Za sada je tabela za narudbu prstenova odradjena tako da ne moze da se menja, ( nju popunjava blagajnik drustva ili drugo odgovorno lice u drustvu.) U buducnosti cemo videti......... To nije neki veliki posao , nekih 5 do 6 minuta popunjavanja...... Pozdrav | |
|
| |
micko
Broj poruka : 47 Datum upisa : 10.08.2010 Godina : 50 Lokacija : Sombor
| Naslov: Re: ZVANIČNI SAJT SOF-a !!! Uto Avg 23, 2011 9:11 am | |
| Nešo, sve je to u redu ali mi nema logike da u 21. veku nesto skidam sa interneta da bih odstampao na racunaru, a potom moram RUČNO popunjavati tabelu za 20-tak porudžbina, gde uvek može doći do greske prilikom citanja necijeg rukopisa. Nema potrebe za menjanjem formulara , nego je najnormalnije da se u tabelu unesu podaci i kao takva štampa. Veruj mi ovo sve pisem iz najbolje namere da se poboljša funkcionisanje na relaciji Klub - SOF, i to licno iz mog stava pošto sam sekretar u našem Klubu i znam svu problematiku papirologije, naročito u ovim vremenima legalizacije, prijava, takmičarskih grupa ... Pozdrav iz Sombora. | |
|
| |
gorany82
Broj poruka : 83 Datum upisa : 29.09.2010 Godina : 42 Lokacija : Kruševac-Srbija
| Naslov: Re: ZVANIČNI SAJT SOF-a !!! Uto Avg 23, 2011 10:16 am | |
| pa i ne moras kazi u cemu je to da ti pomognem ako mogu posto ne mora sve da se popunjava rucno. | |
|
| |
nebojsa
Broj poruka : 108 Datum upisa : 06.06.2010 Godina : 46 Lokacija : Kruševac
| Naslov: Re: ZVANIČNI SAJT SOF-a !!! Uto Avg 23, 2011 3:19 pm | |
| Probaj da otvoriš fajl u Neo PDF editoru, ili nekom sličnom PDF editoru!
Slažem se da je logičnije i preglednije popunjavati formulare na računaru, a zatim štampati, slati na e-mail... Što bi rekli lakša je manipulacija podatcima!
| |
|
| |
| Naslov: Re: ZVANIČNI SAJT SOF-a !!! Uto Avg 23, 2011 3:37 pm | |
| - micko ::
- Nešo, sve je to u redu ali mi nema logike da u 21. veku nesto skidam sa interneta da bih odstampao na racunaru, a potom moram RUČNO popunjavati tabelu za 20-tak porudžbina, gde uvek može doći do greske prilikom citanja necijeg rukopisa. Nema potrebe za menjanjem formulara , nego je najnormalnije da se u tabelu unesu podaci i kao takva štampa.
Veruj mi ovo sve pisem iz najbolje namere da se poboljša funkcionisanje na relaciji Klub - SOF, i to licno iz mog stava pošto sam sekretar u našem Klubu i znam svu problematiku papirologije, naročito u ovim vremenima legalizacije, prijava, takmičarskih grupa ... Pozdrav iz Sombora. Pozdrav Micko, znam da pises iz najbolje namere i da si upoznat oko papirologije kao sekretar drustva jer svima nama je bitno da odnos clanice - SOF bude sto bolji i komunikacija sto brza. Onaj formular koji je na sajtu SOF-a a koji je u pdf-u je moguce promeniti. Ja sa minimalnim znanjem oko racunara sam to jutros uradio, popunio tabelu kuci, odneo malopre i odspampao i popodne tu popunjenu tabelu nosim kao primer u udruzenju kako se treba popuniti narudzbina. A blagajnik drustva kasnije pravi jedinstvenu tabelu sa svim narudzbenicama koje su stigle u udruzenju koju on salje blagajniku saveza, to tako funkcionise. Pozdrav | |
|
| |
Aleksa
| Naslov: Re: ZVANIČNI SAJT SOF-a !!! Uto Avg 23, 2011 11:03 pm | |
| - dr.nenad86 ::
- micko ::
- Nešo, sve je to u redu ali mi nema logike da u 21. veku nesto skidam sa interneta da bih odstampao na racunaru, a potom moram RUČNO popunjavati tabelu za 20-tak porudžbina, gde uvek može doći do greske prilikom citanja necijeg rukopisa. Nema potrebe za menjanjem formulara , nego je najnormalnije da se u tabelu unesu podaci i kao takva štampa.
Veruj mi ovo sve pisem iz najbolje namere da se poboljša funkcionisanje na relaciji Klub - SOF, i to licno iz mog stava pošto sam sekretar u našem Klubu i znam svu problematiku papirologije, naročito u ovim vremenima legalizacije, prijava, takmičarskih grupa ... Pozdrav iz Sombora. Pozdrav Micko, znam da pises iz najbolje namere i da si upoznat oko papirologije kao sekretar drustva jer svima nama je bitno da odnos clanice - SOF bude sto bolji i komunikacija sto brza.
Onaj formular koji je na sajtu SOF-a a koji je u pdf-u je moguce promeniti. Ja sa minimalnim znanjem oko racunara sam to jutros uradio, popunio tabelu kuci, odneo malopre i odspampao i popodne tu popunjenu tabelu nosim kao primer u udruzenju kako se treba popuniti narudzbina. A blagajnik drustva kasnije pravi jedinstvenu tabelu sa svim narudzbenicama koje su stigle u udruzenju koju on salje blagajniku saveza, to tako funkcionise.
Pozdrav Pozdrav! Formular je u PDF formatu zato što je to najpouzdaniji način poručivanja bez mogućnosti promene unutar samog formulara (namerne ili slučajne). To nije ničiji hir ili slučajnost, već preporuka tima operatera koji rade na izradi novog sajta. | |
|
| |
Aleksa
| Naslov: Re: ZVANIČNI SAJT SOF-a !!! Uto Avg 23, 2011 11:07 pm | |
| ...na novom sajtu će stajati PDF verzija koja će moći da se popuni online i tako odštampa | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: ZVANIČNI SAJT SOF-a !!! | |
| |
|
| |
| ZVANIČNI SAJT SOF-a !!! | |
|