Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Forum za ljubitelje ptica
Pravila foruma
1. Zabranjeno je vredjanje po bilo kom osnovu
2. Zabranjeno je slati privatne poruke i poruke na forumu u vidu spamova i reklamiranja
3. Zabranjeno je postavljati autorske tekstove a da ne ostavite i link odakle je preuzet
4. Lazno predstavljanje i koriscenje tudjih identiteta kao i dupli nalozi
5. Koristiti vulgarne izraze
6. Krsenje privatnosti tj postavljati podatke trecih lica bez njihove dozvole
7. Mogucnost slanja privatnih poruka dobijate posle 20te poruke na forumu
8. Oglasavanje na forumu je strogo zabranjeno, osim u delu predvidjenom za to (za oglasavanje morate da ispunite uslov od 20 poruka na forumu a onda se javite administratoru foruma)
Sekcija pticara Subotica
Od skora smo postali oficijelni forum sajta sekcije pticara Subotice pa sve ujedno pozivam da posete sajt
Jel si ti ovo postavio pitanje da saznas odgovor ili znas odgovor a neces da nam kazes.
znam koja je vrsta a neznam koja je podvrsta!
i nisam egoista
momoks
Broj poruka : 191 Datum upisa : 22.04.2010 Godina : 56 Lokacija : Svilajnac
Naslov: Re: Dali znas ????? Ko sam ja Čet Dec 30, 2010 9:40 pm
I ja tebi egoista ma sta to znacilo, i mozda ne razumem temu ali ako postavis pitanje trebalo bi da znas odgovor.
Santa
Broj poruka : 77 Datum upisa : 07.01.2010
Naslov: Re: Dali znas ????? Ko sam ja Pet Dec 31, 2010 2:20 am
Luckyboy ::
Santa,jeli ovo batokljun ili zeba(fringila)
Batokljun Coccothraustes vespertinus po novom a po starom Hesperiphona vespertina Inace sam imao prilike da ih hvatam u Americi i prstenujem. Prelepa ptica, ali bih rekao da nije mnogo zastupljena u avikulturi
fuz80 egzoticar u usponu
Broj poruka : 532 Datum upisa : 18.06.2010
Naslov: Re: Dali znas ????? Ko sam ja Pet Dec 31, 2010 2:37 am
prijatelju momoks ovako :
egoist je osoba koja misli samo na sebe i sve zeli za sebe ! jednostavno drčan u svakom pogledu... drugo: ja nisam tip coveka koji je nesto veoma rečit i nisam zaludjen kuckanjem po tastaturi pa si ti moj odgovor shvatio kao bezobrazluk ili vec sta! zato postoje smajliji da bi se dalo do znanja kako hoces da se shvati tvoj odgovor, izvini ako mislis da sam te na neki nacin uvredio. to mi nije bila namera... i trece: nepostoji tema predvidjena za neznanje pa mi je ova delovala prikladna za moje pitanje, a sad da otvaram novu temu na forumu za dve slicice....nije mi bilo nuzno
toliko od mene zaboravih hvala ti za odgovor
pozz od Nikole
momoks
Broj poruka : 191 Datum upisa : 22.04.2010 Godina : 56 Lokacija : Svilajnac
Naslov: Re: Dali znas ????? Ko sam ja Pet Dec 31, 2010 2:18 pm
Nemoj da se ljutis, nije mi bila namera da te uvredim ili povredim na bilo koji nacin. Pozdrav od Mome.
fuz80 egzoticar u usponu
Naslov: Re: Dali znas ????? Ko sam ja Pon Jan 24, 2011 9:03 am
pozz narode opet imam nesto sto neznam sta je a veoma mi se svidja. [You must be registered and logged in to see this image.]
da li neko to ima u svom pticarniku
sasar_le
Broj poruka : 178 Datum upisa : 23.02.2010 Godina : 43 Lokacija : Leskovac, SRB 10 50
Naslov: Re: Dali znas ????? Ko sam ja Pon Jan 24, 2011 10:22 am
Ptilinopus regina-roze kapi vocni golub. Veoma je ugrozen, pa ne verujem da je bas zastupljen kod odgajivaca. POZZ..
fuz80 egzoticar u usponu
Naslov: Re: Dali znas ????? Ko sam ja Pon Jan 24, 2011 11:38 am
hvala sale ali mislim da sam cuo da neko ovde u Vojvodini ima vocne golubove, samo neznam ko i gde........
mime30
Broj poruka : 445 Datum upisa : 10.04.2010 Lokacija : Srbobran
Naslov: Re: Dali znas ????? Ko sam ja Sre Jan 26, 2011 9:22 am