| Pevajući papagaj(Psephotus haematonotus) | |
|
+51tomislav šimunić pajja Pjevac ivankv ikkacc žako ciki Moreno dandzy jomabo vasko DadaDada neshns miticsinger Vladakg goranpirot IgorV marinac1 Kyuzo gaborka Iwan97 ExploCaty skorkovic florida Mateas78 Vasa boze psittacula Atyesz Gero ljubaribolovac ATOS acca rade pedja cb Dalibor Vasic pocetnik MILAN Caki1 dr.nenad86 Rea Sale77-Nis Caba-Su fuz80 mime30 sasar_le kasper Grumpy szigics Luckyboy rtomek 55 posters |
|
Autor | Poruka |
---|
vasko
Broj poruka : 16 Datum upisa : 29.11.2011 Lokacija : Kicevo
| Naslov: Re: Pevajući papagaj(Psephotus haematonotus) Čet Mar 12, 2015 12:29 am | |
| 99 % sam siguren da je muzjak, imam skroz istu pticu kako tvoje, mozes je pogledati, ubaci im neka sigurna zenkica pa prati nivno ponasanje " /> i | |
|
| |
ivantitin97
Broj poruka : 10 Datum upisa : 07.03.2015
| Naslov: Re: Pevajući papagaj(Psephotus haematonotus) Čet Mar 12, 2015 1:18 pm | |
| Hvala Trenutno imam samo ta dva muzijaka,kupicu onda jos 2 zenke pa cu videti | |
|
| |
Bibi
Broj poruka : 12 Datum upisa : 01.03.2015 Godina : 29 Lokacija : Trstenik
| Naslov: Re: Pevajući papagaj(Psephotus haematonotus) Sub Mar 14, 2015 5:08 pm | |
| Ljudi treba mi HITNO jedno misljenje?... Imam muzijaka i zenku u kavezu su na terasi i imam kucicu koja je napolju a ima rupu iz kaveza i ja sam to zatvorio ali sam primetio da zenka pokusava da udje i ja sam joj sada sklonio i ona je usla a muzijaka tera ne da mu da udje pa me interesuje da je ostavim da snosi jaja ili da zatvorim pa da jos cekam ? Posto nije bas toplo napolju?? Odgovorite mi molim vas.. Hvala | |
|
| |
Vladakg
Broj poruka : 65 Datum upisa : 01.10.2012 Godina : 32 Lokacija : Kragujevac
| Naslov: Re: Pevajući papagaj(Psephotus haematonotus) Pon Mar 16, 2015 12:39 am | |
| Zatvori i sačekaj još 20-ak dana, tada planiram i ja da stavljam kućice, pod uslovom da otopli. Ništa nećeš uspeti sada da izvedeš ako su napolju, a istovremeno će se i ptice namučiti. Pozdrav | |
|
| |
Bibi
| Naslov: Re: Pevajući papagaj(Psephotus haematonotus) Pon Mar 16, 2015 9:15 pm | |
| Hvala ti puno pozdrav .... | |
|
| |
Bibi
| Naslov: Re: Pevajući papagaj(Psephotus haematonotus) Sub Mar 21, 2015 4:05 pm | |
| LJUDI interesuje me sta dajete papagajima osim sipine kosti ?? Ja sam cuo da daju siporeks blok i probao sam i naprave od njega loptu Ali jel daje neko jos nesto osim sipine kosti i siporeks bloka? Hvala.... | |
|
| |
Vladakg
Broj poruka : 65 Datum upisa : 01.10.2012 Godina : 32 Lokacija : Kragujevac
| Naslov: Re: Pevajući papagaj(Psephotus haematonotus) Pon Apr 20, 2015 12:29 am | |
| Ja dajem obican grit koji proizvodi Cantavir i grit Versele Laga, to su one lomljene skoljke. Pevajuci jedu i jedan i drugi bez problema. To koristim već par godina. | |
|
| |
Bibi
| Naslov: Re: Pevajući papagaj(Psephotus haematonotus) Ned Apr 26, 2015 3:25 pm | |
| Hvala ti puno dajem im ja isto te lomljenje skoljkice Trenutno mi zenka lezi na 4 jajeta za 2 dana bi trebalo da se ispile mali | |
|
| |
Bibi
| Naslov: Re: Pevajući papagaj(Psephotus haematonotus) Ned Apr 26, 2015 3:34 pm | |
| | |
|
| |
ivantitin97
Broj poruka : 10 Datum upisa : 07.03.2015
| Naslov: Re: Pevajući papagaj(Psephotus haematonotus) Čet Maj 14, 2015 3:21 pm | |
| Muzijaka imam vec duze vreme,nabavio sam mu zenku i stojali su nekoliko dana razdvojeni da se upoznaju i sad kad ih spojim on drma glavom kao da cupa parije iz grudi(ali ne cupa) i daje zenci nesto,ona to uzme i tako par puta i onda pocne da je tuce...ja sam ih opet razdvoio....da li je to normalno da ih ostavim zajedno ili da ostavim jos da se upoznaju? ako moze neka pomoc,hvala | |
|
| |
borensen
Broj poruka : 10 Datum upisa : 09.02.2015 Godina : 52 Lokacija : Gevgelija Makedonija
| Naslov: Re: Pevajući papagaj(Psephotus haematonotus) Sre Avg 26, 2015 8:58 pm | |
| dobrovecer ,jas sum relativno nov na ovoj forum entuzijast ptichar sum.imam odgleduvano gulabi ,kanarini egzoti i sega papagali.imam volijera 2m visina na 1 m na 50 ,cm imam par pevajuci.par kozici i ima mesto za uste eden par,prasanje e sto da bide tigrii ili nimfi,za sega ima mali karanici megu dvata para no toa e mninorno,kolibki ima 3 no se podeleni so daski i edna so druga ptica nemoze da se gledaat koga stojat do otvorot.stavam sliki naskoro .pozdrav i fala | |
|
| |
deboo
Broj poruka : 2 Datum upisa : 24.10.2015 Lokacija : Makdedonija
| Naslov: Re: Pevajući papagaj(Psephotus haematonotus) Sub Okt 24, 2015 12:21 am | |
| pomos imam 2 maski denas i pustiv edna zenka pocnaa da ja bijat( tucat) kako da ja sparam da bidat par blagodaram odnapred | |
|
| |
vasko
Broj poruka : 16 Datum upisa : 29.11.2011 Lokacija : Kicevo
| Naslov: Re: Pevajući papagaj(Psephotus haematonotus) Sre Nov 04, 2015 1:22 am | |
| Neznam kako voopsto si cuval dva mazjaci vo ist kafez, pevajucite se mnogu agresivni ptici, sepak mislam deka imas par pa si pustil uste eden mazjak pa nego pocnale da go tepaat a ako gresam ako stvarno e taka kako sto kazuvas togas ke ja izvadis zenkata i ke ja stavis vo poseben kafez vednas do kafezot kade sto se drugite ptici da mozat da se gledaat i da se zapoznaat pa posle nedela dena mozes da ja pustis zenkata vnatre so drugite ptici, no najdobro e edniot mazjak da go otsranis zosto vo vreme na parenje ke ima tepacki megu mazjacite koi najcesto zavrsuvaat so smrt na poslabata ptica, pozz | |
|
| |
deboo
Broj poruka : 2 Datum upisa : 24.10.2015 Lokacija : Makdedonija
| Naslov: Re: Pevajući papagaj(Psephotus haematonotus) Pon Nov 16, 2015 12:21 am | |
| - vasko ::
- Neznam kako voopsto si cuval dva mazjaci vo ist kafez, pevajucite se mnogu agresivni ptici, sepak mislam deka imas par pa si pustil uste eden mazjak pa nego pocnale da go tepaat a ako gresam ako stvarno e taka kako sto kazuvas togas ke ja izvadis zenkata i ke ja stavis vo poseben kafez vednas do kafezot kade sto se drugite ptici da mozat da se gledaat i da se zapoznaat pa posle nedela dena mozes da ja pustis zenkata vnatre so drugite ptici, no najdobro e edniot mazjak da go otsranis zosto vo vreme na parenje ke ima tepacki megu mazjacite koi najcesto zavrsuvaat so smrt na poslabata ptica, pozz
dva mazjaka braka se zaedno gi zedov 100 posto sum siguren | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: Pevajući papagaj(Psephotus haematonotus) | |
| |
|
| |
| Pevajući papagaj(Psephotus haematonotus) | |
|