Avikultura
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Forum za ljubitelje ptica

PrijemGalerijaLatest imagesRegistruj sePristupi
Pravila foruma
1. Zabranjeno je vredjanje po bilo kom osnovu
2. Zabranjeno je slati privatne poruke i poruke na forumu u vidu spamova i reklamiranja
3. Zabranjeno je postavljati autorske tekstove a da ne ostavite i link odakle je preuzet
4. Lazno predstavljanje i koriscenje tudjih identiteta kao i dupli nalozi
5. Koristiti vulgarne izraze
6. Krsenje privatnosti tj postavljati podatke trecih lica bez njihove dozvole
7. Mogucnost slanja privatnih poruka dobijate posle 20te poruke na forumu
8. Oglasavanje na forumu je strogo zabranjeno, osim u delu predvidjenom za to (za oglasavanje morate da ispunite uslov od 20 poruka na forumu a onda se javite administratoru foruma)
Sekcija pticara Subotica
Od skora smo postali oficijelni forum sajta sekcije pticara Subotice pa sve ujedno pozivam da posete sajt

labudasta guska

Ići dole 
5 posters
AutorPoruka
Dare

Dare

Broj poruka : 82
Datum upisa : 30.01.2011
Godina : 33

labudasta guska Empty
PočaljiNaslov: labudasta guska   labudasta guska Icon_minitimeUto Apr 05, 2011 3:20 pm

Imam par sivih africkih labudastih gusaka (japanke) guska mi je snela oko deset jaja do sad sam ih kupio ali sam primetio da svako jaje pokrije u gnezdu, e sad ja sam cuo da te guske nece da legnu na jaja da li je to istina i da li ima ipak neke sanse da ce ona leci na jaja da joj ostavljam sad jaja da vidim hoce li leci ili one definitivno ne lezu?
Nazad na vrh Ići dole
dalibor

dalibor

Broj poruka : 277
Datum upisa : 06.04.2010
Godina : 44

labudasta guska Empty
PočaljiNaslov: Re: labudasta guska   labudasta guska Icon_minitimeUto Apr 05, 2011 11:04 pm

Kada treba da se nalegne ona napravi gnezdo ocupa paperije sa sebe i njime pokriva jaja dok konacno ne legne na njih a posle kad se nalegne svaki put kad ustane sa gnezda da jede ili bilo sta drugo ona ih takodje pokriva.A sto se tice toga da si cuo da nece da se nalegnu ja imam sasvim suprotan primer, kod mog drugara koji ima jato labudastih gusaka 95% njih se nalegne...Zato probaj da od sad ostavljas jaja u gnezdu, nista te nekosta da probas,pa javi sta se desava pozzzzz....
Nazad na vrh Ići dole
Dare

Dare

labudasta guska Empty
PočaljiNaslov: Re: labudasta guska   labudasta guska Icon_minitimeSre Apr 06, 2011 12:43 pm

E hvala puno na odgovoru...Smile juce sam poceo da ostavljam jaja pa ce mo videti ste ce biti, jos se nije ocupala samo vidim da pokriva jaje slamom. Sta mislis da joj stavim u to gnezdo sva jaja koja je do sad snela?
Nazad na vrh Ići dole
dalibor

dalibor

labudasta guska Empty
PočaljiNaslov: Re: labudasta guska   labudasta guska Icon_minitimeSre Apr 06, 2011 9:56 pm

Ma jok pusti je od sada pa sta snese a kad se nalegne slobodno stavi i ova sto si podkupljao...
Nazad na vrh Ići dole
Dare

Dare

labudasta guska Empty
PočaljiNaslov: Re: labudasta guska   labudasta guska Icon_minitimeSre Apr 06, 2011 10:08 pm

A i to sto kazes hvala puno ako da bog da bude malisana okacicu slike Smile
Nazad na vrh Ići dole
dalibor

dalibor

labudasta guska Empty
PočaljiNaslov: Re: labudasta guska   labudasta guska Icon_minitimeSre Apr 06, 2011 10:13 pm

Nema na cemu,dace bog,pa da ih vidimo...
Nazad na vrh Ići dole
Dare

Dare

labudasta guska Empty
PočaljiNaslov: Re: labudasta guska   labudasta guska Icon_minitimePon Apr 25, 2011 2:02 pm

Da li neko zna kad treba da se prskaju jaja vodom? posto ne lezi guska nego curka na njima? Smile
Nazad na vrh Ići dole
malaksalo

Broj poruka : 1
Datum upisa : 31.12.2010

labudasta guska Empty
PočaljiNaslov: Re: labudasta guska   labudasta guska Icon_minitimeČet Feb 09, 2012 5:46 pm

Da li neko zna nesto o divljim guskama?Kako se drze u volijeri i da li mogu da snesu jaja i da se legu?Unapred hvala!
Nazad na vrh Ići dole
Milos-shomy

Broj poruka : 17
Datum upisa : 12.01.2013

labudasta guska Empty
PočaljiNaslov: Re: labudasta guska   labudasta guska Icon_minitimeNed Jan 20, 2013 11:18 pm

Dare ::
Da li neko zna kad treba da se prskaju jaja vodom? posto ne lezi guska nego curka na njima? Smile
ne moraju da se prskaju, barem ih ja nisam prskao i normalno su se izlegli guscici. Samo je pozeljno da se svakog dana jednom okrenu jaja jer je curka malo smotana za to Smile
Nazad na vrh Ići dole
Milos-shomy

Broj poruka : 17
Datum upisa : 12.01.2013

labudasta guska Empty
PočaljiNaslov: Re: labudasta guska   labudasta guska Icon_minitimeUto Jan 22, 2013 10:07 am

moje guske (2 guske i gusan)
labudasta guska 1002271
labudasta guska 1002252
Nazad na vrh Ići dole
karlo28

Broj poruka : 70
Datum upisa : 17.01.2012

labudasta guska Empty
PočaljiNaslov: Re: labudasta guska   labudasta guska Icon_minitimePon Apr 14, 2014 7:36 pm

na koju temperaturu da ostavim jaja od lab.guske u inkubatoru?
Nazad na vrh Ići dole
Sponsored content

labudasta guska Empty
PočaljiNaslov: Re: labudasta guska   labudasta guska Icon_minitime

Nazad na vrh Ići dole

labudasta guska
Nazad na vrh 
Strana 1 od 1
 Similar topics
-
» Tuluska guska
» Crvenogruda guska
» EGIPATSKA GUSKA(alopochen aegyptiacus)

Dozvole ovog foruma:Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Avikultura :: Ptice :: Ukrasna Zivina :: Divlje plovuse-
Skoči na: