Avikultura
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Forum za ljubitelje ptica

PrijemGalerijaLatest imagesRegistruj sePristupi
Pravila foruma
1. Zabranjeno je vredjanje po bilo kom osnovu
2. Zabranjeno je slati privatne poruke i poruke na forumu u vidu spamova i reklamiranja
3. Zabranjeno je postavljati autorske tekstove a da ne ostavite i link odakle je preuzet
4. Lazno predstavljanje i koriscenje tudjih identiteta kao i dupli nalozi
5. Koristiti vulgarne izraze
6. Krsenje privatnosti tj postavljati podatke trecih lica bez njihove dozvole
7. Mogucnost slanja privatnih poruka dobijate posle 20te poruke na forumu
8. Oglasavanje na forumu je strogo zabranjeno, osim u delu predvidjenom za to (za oglasavanje morate da ispunite uslov od 20 poruka na forumu a onda se javite administratoru foruma)
Sekcija pticara Subotica
Od skora smo postali oficijelni forum sajta sekcije pticara Subotice pa sve ujedno pozivam da posete sajt

Stanisine letalice,parilice,kavezi

Ići dole 
+3
Sale77-Nis
milannish
stanisakralj
7 posters
Idi na stranu : Prethodni  1, 2
AutorPoruka
stanisakralj

stanisakralj

Broj poruka : 111
Datum upisa : 23.09.2011
Godina : 56

Stanisine letalice,parilice,kavezi  - Page 2 Empty
PočaljiNaslov: Re: Stanisine letalice,parilice,kavezi    Stanisine letalice,parilice,kavezi  - Page 2 Icon_minitimeSub Apr 14, 2012 9:07 am

Hvala lepo na vasem misljenju i ja tako isto mislim
Nazad na vrh Ići dole
Dalibor Vasic

Dalibor Vasic

Broj poruka : 531
Datum upisa : 03.01.2011
Godina : 29

PočaljiNaslov: Re: Stanisine letalice,parilice,kavezi    Stanisine letalice,parilice,kavezi  - Page 2 Icon_minitimeSub Apr 14, 2012 12:46 pm

Lepo! I ja iskreno volim da vidim pticu u drvenom kavezu, nekako mi je tradicionalno, neobično, daje šmek samoj ptici Very Happy
e sad, čika Staniša, kako rešavate problem sa pipom, perojedima..... Čime dezinfikujete drvene kaveze, kako?
Je l' neće da zaduju možda, da ispucaju od vode?? To me dosta muči, a ne smem da probam nešto da ne bih upropastio kaveze, zato su metalni kavezi zakon, ali sam u gore navedenom objasnio zašto volim drvene.

Pozdrav! cheers
Nazad na vrh Ići dole
stanisakralj

stanisakralj

PočaljiNaslov: Re: Stanisine letalice,parilice,kavezi    Stanisine letalice,parilice,kavezi  - Page 2 Icon_minitimeSub Apr 14, 2012 11:48 pm

Ja smatram da su drveni kavezi bolji od zicanih a sto se tice da li sme da se peru kavezi ja ih licno perem vrucom vodom osuse se i onda izlakiram svake godine inace voda bezi od lak hvala bogu nisam imao do sada nikakvih problema
Nazad na vrh Ići dole
Dalibor Vasic

Dalibor Vasic

PočaljiNaslov: Re: Stanisine letalice,parilice,kavezi    Stanisine letalice,parilice,kavezi  - Page 2 Icon_minitimePon Apr 16, 2012 11:08 pm

stanisakralj ::
Ja smatram da su drveni kavezi bolji od zicanih a sto se tice da li sme da se peru kavezi ja ih licno perem vrucom vodom osuse se i onda izlakiram svake godine inace voda bezi od lak hvala bogu nisam imao do sada nikakvih problema

E pa to mi recite, a recite mi još kako ih perete, da li ih potapate u vodu, ili kako već...

Nazad na vrh Ići dole
batinic

batinic

Broj poruka : 78
Datum upisa : 13.04.2012
Godina : 40

PočaljiNaslov: Re: Stanisine letalice,parilice,kavezi    Stanisine letalice,parilice,kavezi  - Page 2 Icon_minitimeUto Apr 17, 2012 8:30 am

dalibore pipa se resava frontlajnom na vrh glave kapnes jednu kap frontlajna i resio si muku sa tekutima tako da to i nije problem uzmes u spric sa iglom od 0.5 debeline igle usisas tecnost ampule i stavis po jednu kap svakoj ptici ali moras da razduvas perje da dodze do koze direktno i na glavu onda si slobodan od svih napasti
Nazad na vrh Ići dole
Dalibor Vasic

Dalibor Vasic

PočaljiNaslov: Re: Stanisine letalice,parilice,kavezi    Stanisine letalice,parilice,kavezi  - Page 2 Icon_minitimeSre Apr 18, 2012 10:53 pm

batinic ::
dalibore pipa se resava frontlajnom na vrh glave kapnes jednu kap frontlajna i resio si muku sa tekutima tako da to i nije problem uzmes u spric sa iglom od 0.5 debeline igle usisas tecnost ampule i stavis po jednu kap svakoj ptici ali moras da razduvas perje da dodze do koze direktno i na glavu onda si slobodan od svih napasti

Hvala druže, znam za njega odavno, ali nisam nigde naišao na neke manje boce, pitao sam za cenu ona je preko 3000 dinara, nadam se da ne kršim pravila foruma. Izvinjavam se unapred. A odavde nemam s kim da podelim pare pa da uzmemo po pola. Ali ako me muka natera, moraću da uzmem sam. Na kraju krajeva to će mi i ostati jedina rezolucija.
Nazad na vrh Ići dole
batinic

batinic

Broj poruka : 78
Datum upisa : 13.04.2012
Godina : 40

PočaljiNaslov: Re: Stanisine letalice,parilice,kavezi    Stanisine letalice,parilice,kavezi  - Page 2 Icon_minitimeČet Apr 19, 2012 9:07 pm

to je previse to mu dodze oko 30e kod nas ampula za kera recimo oko30kg je 7e ja kupim tu za kerove i stavim kerovima i pticama pomalo tako da slobodno kupi najmanju ampulu i stavlaja pticama sloborvo po jednu kap iz sptica iza glave i na vrat nikako na mesta d se moze dokaciti kljunom
Nazad na vrh Ići dole
Dalibor Vasic

Dalibor Vasic

PočaljiNaslov: Re: Stanisine letalice,parilice,kavezi    Stanisine letalice,parilice,kavezi  - Page 2 Icon_minitimeSub Apr 21, 2012 12:05 am

batinic ::
to je previse to mu dodze oko 30e kod nas ampula za kera recimo oko30kg je 7e ja kupim tu za kerove i stavim kerovima i pticama pomalo tako da slobodno kupi najmanju ampulu i stavlaja pticama sloborvo po jednu kap iz sptica iza glave i na vrat nikako na mesta d se moze dokaciti kljunom

Pa jeste mnogo druže, ali šta da se radi. Da, da, tako ću i uraditi na kraju, ali moram da je kupim, već kasnim, sezona je počela odavno.
Nazad na vrh Ići dole
stanisakralj

stanisakralj

PočaljiNaslov: Re: Stanisine letalice,parilice,kavezi    Stanisine letalice,parilice,kavezi  - Page 2 Icon_minitimeSub Jun 22, 2013 12:34 am

ovo su boksevi za skolovanje kanarinaca Stanisine letalice,parilice,kavezi  - Page 2 W5z9

Nazad na vrh Ići dole
stanisakralj

stanisakralj

PočaljiNaslov: Re: Stanisine letalice,parilice,kavezi    Stanisine letalice,parilice,kavezi  - Page 2 Icon_minitimeSub Jun 22, 2013 12:51 am

ovo su boksevi za skolovanje kanarinaca Stanisine letalice,parilice,kavezi  - Page 2 B1xy

Nazad na vrh Ići dole
stanisakralj

stanisakralj

PočaljiNaslov: Re: Stanisine letalice,parilice,kavezi    Stanisine letalice,parilice,kavezi  - Page 2 Icon_minitimeSub Jun 22, 2013 1:04 am

ovako je izgledala prije moze se koristiti i ovako                                                                                      Stanisine letalice,parilice,kavezi  - Page 2 Y7f0

Nazad na vrh Ići dole
Sponsored content

PočaljiNaslov: Re: Stanisine letalice,parilice,kavezi    Stanisine letalice,parilice,kavezi  - Page 2 Icon_minitime

Nazad na vrh Ići dole

Stanisine letalice,parilice,kavezi
Nazad na vrh 
Strana 2 od 2Idi na stranu : Prethodni  1, 2
 Similar topics
-
» Moje parilice
» Moje Parilice
» parilica za ptice
» prednjice za letelice i boksove
» Volijere i letilice

Dozvole ovog foruma:Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu