Pravila foruma | 1. Zabranjeno je vredjanje po bilo kom osnovu
2. Zabranjeno je slati privatne poruke i poruke na forumu u vidu spamova i reklamiranja
3. Zabranjeno je postavljati autorske tekstove a da ne ostavite i link odakle je preuzet
4. Lazno predstavljanje i koriscenje tudjih identiteta kao i dupli nalozi
5. Koristiti vulgarne izraze
6. Krsenje privatnosti tj postavljati podatke trecih lica bez njihove dozvole
7. Mogucnost slanja privatnih poruka dobijate posle 20te poruke na forumu
8. Oglasavanje na forumu je strogo zabranjeno, osim u delu predvidjenom za to (za oglasavanje morate da ispunite uslov od 20 poruka na forumu a onda se javite administratoru foruma) |
Sekcija pticara Subotica | Od skora smo postali oficijelni forum sajta sekcije pticara Subotice pa sve ujedno pozivam da posete sajt |
|
| ekstrakti i ulja kao dodaci | |
| | Autor | Poruka |
---|
gocke
Broj poruka : 200 Datum upisa : 01.03.2010 Lokacija : stokholm
| Naslov: ekstrakti i ulja kao dodaci Ned Dec 30, 2012 8:57 pm | |
| Oregano ekstrakt- poboljsava apetit i povoljno utice na digestivni sistem.
Medunika ekstrakt- ima svojstva za detoksikaciju i zastitni efekat za crevnu floru
Crni pelen ekstrakt- poboljsava apetit i povoljno utice na stomak ptice. Idealan pri osamostaljenju mladih
Ckalj ekstrakt- zasticuje i regenerise jetru
Kopriva ekstrakt- cisti i detoksicira telo, poboljsava metabolizam i potpomaze zgrusavanju krvi
Maslacak ekstrakt- detoksikacija, poboljsava metabolizam i povoljno dejstvo na jetru
Laksovo ulje- Vazan dodatak ishrani bogat sa Omega3 esencijalnih masnih kiselina (EPA+DHA) koje telo inace ne proizvodi. Nedostatak ovih kiselina prouzrukuje Slab imunitet,infekcije koze, lose perje, ostecenje bubrega, ekcema, tesko mitarenje rast i problem sa jetrom.
Braon ulje psenicnih klica bogato esencijalnim masnim kiselinama i bogato vitaminom E. Daje se u fazi parenja.
Ulje iz jetre bakalara bogato esencijalnim masnim kiselinama i bogato vitaminima A i D3.
Licetin ulje sprecava smanjenje jetre, stabilizuje metabolizam, poboljsava rast jaca ceo organizam i doprinosi glatkom i sjajnom perju
Propolis 8-10 kapi zajedno sa ESB. Ima visestruko dejstvo koje verovatno vec svi mi dobro znamo
Med jedna kasika za kafu na litar vode. Povoljno utice na zdravlje ptica.
| |
| | | kima
Broj poruka : 200 Datum upisa : 28.02.2010 Godina : 42 Lokacija : Kragujevac
| Naslov: Re: ekstrakti i ulja kao dodaci Ned Dec 30, 2012 9:05 pm | |
| Jako korisni preparati u odgoju ptica u to sam se i sam uverio,od prosle godine sam poceo da ih koristim…dobra stvar je sto je sve na prirodnoj bazi…maksimalno picama podize imunitet kako roditeljima tako i mladim pticama.Neko ce reci da je sve to bezpotrebno,ali za mene ovi ekstrati su na prvom mestu ispred svih ostalih vitaminskih dodataka. | |
| | | goranpirot
Broj poruka : 49 Datum upisa : 15.04.2012 Godina : 54 Lokacija : Pirot
| Naslov: Re: ekstrakti i ulja kao dodaci Sre Jan 02, 2013 2:12 pm | |
| A gde kod nas ima da se kupe ti ekstrakti?Ja odgajam papagaje,ali čitajući ove vaše zanimljive postove i iskustva,planiram da im nešto uvedem od ovoga.Pre svega ću da ubacim jabukovo sirće dva puta nedeljno a verovatno ću i neki ekstrat samo da vidim šta bi njima koristilo. | |
| | | milannish
Broj poruka : 248 Datum upisa : 23.12.2009 Godina : 44 Lokacija : Niš
| Naslov: Re: ekstrakti i ulja kao dodaci Sre Jan 02, 2013 10:23 pm | |
| Sve ovo sto je napisano o ovim preparatima/etericnim uljima/ekstratima je tacno ali problem je njihova nabavka ovde. Sve pohvale Gocketu i Kimi za sugestiju, onaj ko bude koristio nesto od ovoga, videce razliku 100%. Od slicnih preparata ja koristim Ropadiar Plus od Essentico iz Kule, nije skup i lako ga je naci a imam utisak (citaj siguran sam) da su ptice daleko vitalnije sa njim. Ovaj preparat mi je preporucio jedan poznati niski odgajivac golubova i beskrajno sam mu zahvalan. O samom preparatu procitajte ovde: http://essentico.rs/proizvodi/index.php?proizvod=Ropadiar+50ml+solucija+kroz+vodu
| |
| | | Bogdanik
Broj poruka : 691 Datum upisa : 28.12.2009 Godina : 36 Lokacija : Leskovac
| Naslov: Re: ekstrakti i ulja kao dodaci Ned Jan 06, 2013 9:09 pm | |
| Gde ima da se kupe proizvodi ove firme i koliko kosta cca? | |
| | | gocke
| Naslov: Re: ekstrakti i ulja kao dodaci Ned Jan 06, 2013 10:01 pm | |
| - Bogdanik ::
- Gde ima da se kupe proizvodi ove firme i koliko kosta cca?
evo organizujte se dole i ja cu poslat. Ne isplati se slati na bocu dve, zato ako vas ima vise zainteresovanih poslacu...pozz | |
| | | milannish
Broj poruka : 248 Datum upisa : 23.12.2009 Godina : 44 Lokacija : Niš
| Naslov: Re: ekstrakti i ulja kao dodaci Pon Jan 07, 2013 12:58 am | |
| Hvala Gocke, ja sam za, ukoliko je jos neko zinteresovan neka se javi. Ako nije problem, postavi cene preparata. Bogdane, ovaj Ropadiar sam kupio u jednoj veterinaskoj/poljoprivrednoj apoteci i kostao je nekih 60-70dinara negde septembra ako ne gresim.
| |
| | | kima
Broj poruka : 200 Datum upisa : 28.02.2010 Godina : 42 Lokacija : Kragujevac
| Naslov: Re: ekstrakti i ulja kao dodaci Pon Jan 07, 2013 11:02 am | |
| jedini problem je posiljka...lik koji dovozi kamionom uzima 4o i neki euro preko po paketu... | |
| | | gocke
| Naslov: Re: ekstrakti i ulja kao dodaci Pon Jan 07, 2013 11:28 am | |
| - kima ::
- jedini problem je posiljka...lik koji dovozi kamionom uzima 4o i neki euro preko po paketu...
ekstrakti od 500ml su do 30 eura zavisno od prodavlice. Ulja 500 ml 15-20 eura dok ulje od skalja je 30 Lecitin je 100ml 11 eura a pulver 100 10 eura. E sad ima jos sto vitamina ili sta jos ali ko ce pisati sad cene.. | |
| | | Sponsored content
| Naslov: Re: ekstrakti i ulja kao dodaci | |
| |
| | | | ekstrakti i ulja kao dodaci | |
|
| Dozvole ovog foruma: | Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
| |
| |
| Ko je trenutno na forumu | Imamo 48 korisnika na forumu: 0 Registrovanih, 0 Skrivenih i 48 Gosta :: 1 Provajder
Nema
Najviše korisnika na forumu ikad bilo je 314 dana Sre Nov 20, 2024 10:51 pm
|
Zadnje teme | » POMOC KOD KATARINAPet Okt 21, 2022 10:28 pm od Kaludjerica » Kucica za gnezdo nasih ljubimaca Pet Okt 21, 2022 10:09 pm od Kaludjerica » Kragujevacki visokoletacSre Jan 27, 2021 10:37 pm od marconi » Zebraste zebe (Taeniopygia guttata )Pon Jul 27, 2020 5:00 pm od ZQKY » БЕРЗА, ПАНЧЕВО 25.02.2018.Sre Feb 12, 2020 9:52 pm od sasad » Malino kanarinciPet Maj 31, 2019 12:27 pm od Laza» Malino kanarinci - ocenjivanjePet Maj 31, 2019 12:22 pm od Laza» Tigrica - Cudna nanosnicaČet Maj 30, 2019 3:28 pm od Laza» Tigrica (Melopsittacus undulatus)Uto Maj 14, 2019 5:14 pm od TatjanaS |
|