Pravila foruma | 1. Zabranjeno je vredjanje po bilo kom osnovu
2. Zabranjeno je slati privatne poruke i poruke na forumu u vidu spamova i reklamiranja
3. Zabranjeno je postavljati autorske tekstove a da ne ostavite i link odakle je preuzet
4. Lazno predstavljanje i koriscenje tudjih identiteta kao i dupli nalozi
5. Koristiti vulgarne izraze
6. Krsenje privatnosti tj postavljati podatke trecih lica bez njihove dozvole
7. Mogucnost slanja privatnih poruka dobijate posle 20te poruke na forumu
8. Oglasavanje na forumu je strogo zabranjeno, osim u delu predvidjenom za to (za oglasavanje morate da ispunite uslov od 20 poruka na forumu a onda se javite administratoru foruma) |
Sekcija pticara Subotica | Od skora smo postali oficijelni forum sajta sekcije pticara Subotice pa sve ujedno pozivam da posete sajt |
|
| Četri godine foruma Avikultura | |
|
+4lepotica cana žako Iwan97 Luckyboy 8 posters | Autor | Poruka |
---|
Luckyboy General
Broj poruka : 1626 Datum upisa : 20.12.2009 Lokacija : Smed.Palanka Šumadija
| Naslov: Četri godine foruma Avikultura Ned Dec 15, 2013 10:57 pm | |
| Bliži nam se jubilej,pune četri godine kako postojimo. Kako i priliči,biće nagrada,darodavac je Matija95. Za prvo mesto par špiceva,drugo par ćubastih zeba i treće par galebića. Za nagradu isključivo konkurišu članovi foruma,bez administracije. Izvolite glasajte za vaše favorite na forumu,ocenjujte kvalitet postova,aktivnost ... Dajte po 5 predloga,do 20 decembra u ponoć,kada se glasanje završava i sabiraju glasovi. | |
| | | Iwan97
Broj poruka : 550 Datum upisa : 03.05.2011 Godina : 26 Lokacija : Sabac
| Naslov: Re: Četri godine foruma Avikultura Ned Dec 15, 2013 11:10 pm | |
| Ako bih posmatrao aktivnost, ne bih mogao ni za koga da se opredelim jer je po mom mišljenju celokupna aktivnost forumaša u odnosu na prošlu godinu znatno opala. Ja ću da navedem člana @karlo28 jer je "aktivan" u temama vezano za egzote, a nagrade se odnose na njih. Pozdrav! | |
| | | žako
Broj poruka : 701 Datum upisa : 07.04.2011 Godina : 56 Lokacija : Osijek,HR
| Naslov: Re: Četri godine foruma Avikultura Ned Dec 15, 2013 11:14 pm | |
| I ja kažem da aktivnost drastično opala, a za prijedlog stvarno ne znam. | |
| | | Luckyboy General
Broj poruka : 1626 Datum upisa : 20.12.2009 Lokacija : Smed.Palanka Šumadija
| Naslov: Re: Četri godine foruma Avikultura Pet Dec 20, 2013 9:06 pm | |
| Godina je za nama,kakva-takva je,nažalost mnogi ljudi više i nemaju ptica,kriza je svuda. U dogovoru sa darodavcem,nagrade idu onim ljudima koji su skoro svaki dan na forumu. Par špiceva dobija Iwan97 par zeba žako par galebića lepotica cana Čestitke nagrađenima,i da nam naredna godina svima bude bolja. | |
| | | lepotica cana
Broj poruka : 134 Datum upisa : 30.03.2011 Godina : 56 Lokacija : Leskovac
| Naslov: Re: Četri godine foruma Avikultura Pet Dec 20, 2013 9:10 pm | |
| Hvala na nagradi kako ih mogu podici? | |
| | | Iwan97
Broj poruka : 550 Datum upisa : 03.05.2011 Godina : 26 Lokacija : Sabac
| Naslov: Re: Četri godine foruma Avikultura Pet Dec 20, 2013 11:28 pm | |
| Hvala puno iako iskreno nisam zaslužio da budem ovako počastvovan! Nažalost, ove godine je aktivnost forumaša bila veoma loša u odnosu na prošlu. Nadam se da će iduća biti mnogo bolja, jer ne bih voleo da se ovaj forum ugasi. Ptice sam počeo da gajim isključivo zahvaljujući Avikulturi i članovima koji su uvek bili tu da me upute i posavetuju oko svega vezano za ovaj hobi. Puno pozdrava za sve i hvala još jednom! | |
| | | dr.nenad86 ministar bez fotelje
Broj poruka : 2501 Datum upisa : 21.12.2009 Godina : 38 Lokacija : Niš
| Naslov: Re: Četri godine foruma Avikultura Pet Dec 20, 2013 11:49 pm | |
| Svaka cast za podeljene nagrade, secam se kako je sve krenulo pre nekih 4. god, bas oko Svetog Nikole, i sa kojom idejom je napravljen ovaj forum, tako da ovaj forum je tesko da se ugasi ili da nestane, jer kad nije ugasen u startu, kada smo prolazili kroz svakojake muke pojedinih koje poznajemo svi, nece ni sada. A sto se tice posecenosti i aktivnosti pojedinih clanova, dodje do zasicenja, ljudi se zasite, pa ih neko vreme nema, pa se onda opet aktiviraju, tako je to sa svim forumima. Pozdrav | |
| | | Sale77-Nis
Broj poruka : 939 Datum upisa : 28.12.2009 Godina : 47 Lokacija : Nis -Srbija
| Naslov: Re: Četri godine foruma Avikultura Sub Dec 21, 2013 9:24 am | |
| sve cestitke nagradjenima!!a i darodavcima!! | |
| | | lepotica cana
Broj poruka : 134 Datum upisa : 30.03.2011 Godina : 56 Lokacija : Leskovac
| Naslov: Re: Četri godine foruma Avikultura Sub Dec 21, 2013 6:17 pm | |
| Zbog daljine Indjija-Leskovac,zbog nedostatka direktne linije iste,svoju nagradu par galebica ustupam nekome drugom te bih zamolio moderatore da nagradu dodele nekome blize Indjiji gde i zivi darodavac. | |
| | | Бамбус
Broj poruka : 60 Datum upisa : 29.10.2012 Godina : 57 Lokacija : Лесковац
| Naslov: Re: Četri godine foruma Avikultura Sub Dec 21, 2013 7:11 pm | |
| Bravo Z..... (Lepotica cana).Svaka čast za ovaj gest...to je pravi forumaš. | |
| | | žako
Broj poruka : 701 Datum upisa : 07.04.2011 Godina : 56 Lokacija : Osijek,HR
| Naslov: Re: Četri godine foruma Avikultura Uto Dec 24, 2013 8:08 am | |
| Hvala na nagradi. Ove godine i nisam imao baš puno za pokazati, te se moja aktivnost u odnosu na prošlu dosta smanjila. Više sam bio, Vaš putujući reporter, te ste imali prilike vidjeti slike s raznih prodajnih sajmova. Nadam se da će na godinu biti bolje. Upravo sam u fazi registracije još nekih vrsta ptica FE. Ptica ima dosta, tu su žakoi, rozele, štiglići, žutarice, cajzle i zelenduri te bi trebalo biti uspjeha u idućoj uzgojnoj sezoni, a onda će biti nešto i za pokazati. Hvala još jednom na nagradi i ukazanom povjerenju. | |
| | | DjordjeW
Broj poruka : 40 Datum upisa : 11.04.2015 Godina : 22 Lokacija : Šabac
| Naslov: Re: Četri godine foruma Avikultura Ned Apr 12, 2015 8:27 pm | |
| Kaka su opet ove dodele nagrada? Evo ja sam se juce reg pa vec imam vise od 30 postova.Samo steta potrosio sam toliko vremena dzabe na fauni evrope forumu a totalno su neaktivni svaki dan sam bio na forumu i aktivnost je nikakva. | |
| | | Sponsored content
| Naslov: Re: Četri godine foruma Avikultura | |
| |
| | | | Četri godine foruma Avikultura | |
|
Similar topics | |
|
| Dozvole ovog foruma: | Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
| |
| |
| Ko je trenutno na forumu | Imamo 35 korisnika na forumu: 1 Registrovan, 0 Skrivenih i 34 Gosta :: 2 Provajderi holderNajviše korisnika na forumu ikad bilo je 314 dana Sre Nov 20, 2024 10:51 pm |
Zadnje teme | » POMOC KOD KATARINAPet Okt 21, 2022 10:28 pm od Kaludjerica » Kucica za gnezdo nasih ljubimaca Pet Okt 21, 2022 10:09 pm od Kaludjerica » Kragujevacki visokoletacSre Jan 27, 2021 10:37 pm od marconi » Zebraste zebe (Taeniopygia guttata )Pon Jul 27, 2020 5:00 pm od ZQKY » БЕРЗА, ПАНЧЕВО 25.02.2018.Sre Feb 12, 2020 9:52 pm od sasad » Malino kanarinciPet Maj 31, 2019 12:27 pm od Laza» Malino kanarinci - ocenjivanjePet Maj 31, 2019 12:22 pm od Laza» Tigrica - Cudna nanosnicaČet Maj 30, 2019 3:28 pm od Laza» Tigrica (Melopsittacus undulatus)Uto Maj 14, 2019 5:14 pm od TatjanaS |
|