Pravila foruma | 1. Zabranjeno je vredjanje po bilo kom osnovu
2. Zabranjeno je slati privatne poruke i poruke na forumu u vidu spamova i reklamiranja
3. Zabranjeno je postavljati autorske tekstove a da ne ostavite i link odakle je preuzet
4. Lazno predstavljanje i koriscenje tudjih identiteta kao i dupli nalozi
5. Koristiti vulgarne izraze
6. Krsenje privatnosti tj postavljati podatke trecih lica bez njihove dozvole
7. Mogucnost slanja privatnih poruka dobijate posle 20te poruke na forumu
8. Oglasavanje na forumu je strogo zabranjeno, osim u delu predvidjenom za to (za oglasavanje morate da ispunite uslov od 20 poruka na forumu a onda se javite administratoru foruma) |
Sekcija pticara Subotica | Od skora smo postali oficijelni forum sajta sekcije pticara Subotice pa sve ujedno pozivam da posete sajt |
|
| Ko sta gaji od zivine ? | |
|
+41markotiki123 goranpirot djurasin stipan peca lovcanin.sm MarkoKV misko Angel filip kam. perazr Koka antwerpen szrtoma Bojan_ManUtd Banjalucanin Marjan vlada.s Beca272 VladaLE dino janika Mirko boban18 bobimarinko dusan dragan MILAN bozen milosfox Jovo13 lakiKG Dijamant Laza SALE KV mladenbp marconi nikola93 Sale77-Nis dalibor markom_le sasar_le SrdjanKG 45 posters | |
Autor | Poruka |
---|
MarkoKV
Broj poruka : 79 Datum upisa : 22.12.2011 Godina : 39 Lokacija : Kraljevo
| Naslov: Re: Ko sta gaji od zivine ? Čet Dec 29, 2011 10:12 pm | |
| Evo Jovo odgvaram ovde,imao sam italijanke ali sam ih bataio jer su divljaci ali su mi ostali melezi od njih koji su ukrstani sa domacim kokama.Za sada imam samo domace setajuce ali zelim da nabavim neku rasu pa bih ti bio zahvalan da nekako stupimo u kontakt da dodjem do tebe po neki savet posto smo jako blizu.Interesuje me jos da li ima neko drustvo kod nas i oko izlozbi informacija mi dosta treba:) | |
| | | Jovo13
Broj poruka : 179 Datum upisa : 05.09.2010 Godina : 32 Lokacija : Vitkovac-Kraljevo
| Naslov: Re: Ko sta gaji od zivine ? Čet Dec 29, 2011 10:30 pm | |
| Vazi Marko,dogovoricemo se kad prodju ovi praznici i kad budem imao vremena pa da dodjes do mene.Meni je isto za izlozbe problem jer toga u Kraljevu nema,a ne saznam ni u Kragujevcu kad imaju pa nikad ne odem,a ove godine je i odlozeno kad sam saznao da ima,nece me Za neke druge gradove u blizini ne znam ni da li toga ima,slabo je to kod nas zastupljeno | |
| | | MarkoKV
Broj poruka : 79 Datum upisa : 22.12.2011 Godina : 39 Lokacija : Kraljevo
| Naslov: Re: Ko sta gaji od zivine ? Pon Jan 02, 2012 9:40 pm | |
| Ja za izlozbe saznam preko revije Zov pa odem na berze da pogledam cene i posetim izlozbu da vidim sta sve ima.Lepo bi bilo kada bi neko stavljao kalendar izlozbi redovno ovde ili bar neke informacije o tome.Ako saznas nesto za neko drustvo sitnih zivotinja u Kv javi ili ako ima u okolini.E reci mi samo sa kolko tvoje italijanke pronose?Koju hranu im dajes i jel imas neki period kada im menjas hranu u odredjenom uzrastu? | |
| | | markom_le
Broj poruka : 78 Datum upisa : 04.04.2010 Godina : 44 Lokacija : leskovac
| Naslov: Re: Ko sta gaji od zivine ? Čet Feb 23, 2012 4:27 pm | |
| gaim bramu u 4 boje (srebrno trakastu,crnu ,plavu i belo-crno kolumbija),sultana(bela),kokinkinu u 3 boje ( plavu ,tigrastu i crnu.glatke i kovrdzave)feniksa (zlatnog i srebrnog),holandsku belocubastu(plavu i crnu)japansku svilenu(belu) | |
| | | lovcanin.sm
Broj poruka : 33 Datum upisa : 24.01.2012 Godina : 57 Lokacija : S. Mitrovica
| Naslov: Re: Ko sta gaji od zivine ? Čet Feb 23, 2012 4:48 pm | |
| Sabo zuti (4+12), rodasto crni (1+3), pat.vijandota bela(1+6) ,graorasta (1+6), paduaner (1+3) golubovi nemacki izlozbeni ,satinete stari tip , am.dzinov.postar. | |
| | | peca
Broj poruka : 78 Datum upisa : 21.02.2012 Lokacija : Beograd
| Naslov: Re: Ko sta gaji od zivine ? Pon Feb 27, 2012 2:14 pm | |
| Pozdrav svima. Za sad imampar koka i petla Australorp, ali planiram da nabavim i sasex-e i orpington-e. Narucio sam jaja iz Engleske , pa se nadam da se nece mnogo "istruckati" u prevozu. Ako inkuabacija uspe dodacu ih na spisak zivine koju gajim. | |
| | | djurasin stipan
Broj poruka : 5 Datum upisa : 21.03.2012 Lokacija : Bački Monoštor
| Naslov: Re: Ko sta gaji od zivine ? Sre Mar 21, 2012 11:17 pm | |
| Trenutno imam bele brame australop i faverol zivinu,zlatnu srebrnu i crno belu vijandotu,srnu bramu,jarebicastu bramu,bilenfeldera,arakuanu
8. Oglasavanje na forumu je strogo zabranjeno, osim u delu predvidjenom za to (za oglasavanje morate da ispunite uslov od 20 poruka na forumu a onda se javite administratoru foruma)
Poslednji izmenio Luckyboy dana Sre Mar 21, 2012 11:26 pm, izmenjeno ukupno 1 puta (Razlog : Isključi caps lock na tastaturi,ne piši velikim slovima) | |
| | | djurasin stipan
Broj poruka : 5 Datum upisa : 21.03.2012 Lokacija : Bački Monoštor
| Naslov: Re: Ko sta gaji od zivine ? Pon Apr 02, 2012 9:00 pm | |
| pozdrav svima, da li mi neko moze reci za piliice u maju mesecu da li nisu dobri od majski jaja ili da se izlezu u maju | |
| | | peca
Broj poruka : 78 Datum upisa : 21.02.2012 Lokacija : Beograd
| Naslov: Re: Ko sta gaji od zivine ? Čet Avg 02, 2012 2:10 pm | |
| Samo da se javim da prosirim spisak zivine koju gajim -Australorp -Svetli Susex -Prskani Susex -Plavi i Crni Orpington -Rodajland I malo slika mojih pilica starosti 3 i 4 meseca i proslogodisnjih koka.Pozdrav svima | |
| | | goranpirot
Broj poruka : 49 Datum upisa : 15.04.2012 Godina : 54 Lokacija : Pirot
| Naslov: Re: Ko sta gaji od zivine ? Ned Okt 28, 2012 10:07 pm | |
| Hteo sam da postavim pitanje ali pošto ne znam u koju temu da to bude,ovde ću.Držim najobičnije koke nosilje imam 6 kom. ali hteo bih da povećam da to bude minimalno 10 kokoši.One nisu smeštene u kaveze već su kao na polu-ispustu.....(nebitno).Dakle moje pitanje je sledeće:Šta bi se desilo da ovoj grupici pridodam još 4 kokoši.Hoće li biti krvoprolića?? | |
| | | dusan dragan
Broj poruka : 325 Datum upisa : 27.09.2010 Godina : 54 Lokacija : Nis
| Naslov: Re: Ko sta gaji od zivine ? Pon Dec 03, 2012 3:55 pm | |
| Od kad sam doso na forum pa do sada zivinu sam mnogo puta izmenjao, zato cu opet napisti sta gajim. -Pat. Kokinkina (plava, bela, crna) -Pat. Belocubasta (plava, crna) -Minorka (crna) -Sultan (bela) -Fazani: zlatni, dijamantski, srebrni, divlji (lovni)
| |
| | | markotiki123
Broj poruka : 18 Datum upisa : 17.11.2012 Godina : 39 Lokacija : Pukovac, Nis
| Naslov: Re: Ko sta gaji od zivine ? Uto Jan 15, 2013 7:37 pm | |
| Pozdrav, ja gajim sledece: - Pat. faverole - Paunove - Hamburgere - Jerebicaste italijanke - Austrolorpe - Zute orpingtone - Feniksa ( belog, crvenovratog i zutovratog ) - mandarinke - karolinke - morke - sabo - leghorn - obicne patke
| |
| | | Joks
Broj poruka : 25 Datum upisa : 23.07.2012 Godina : 38 Lokacija : Zabljane, Leskovac
| Naslov: Re: Ko sta gaji od zivine ? Pet Jan 18, 2013 1:00 am | |
| Trenutno gajim: Leghorne, srebrne vijandote, orpingtone, morke, zebice. A uskoro se nadam da krenem sa engleskim i japanskim prepelicama. | |
| | | Milos-shomy
Broj poruka : 17 Datum upisa : 12.01.2013 Lokacija : Topola kod Oplenca
| Naslov: Re: Ko sta gaji od zivine ? Ned Jan 20, 2013 10:53 pm | |
| Ja gajim: italijanke (srebrne i jarebicaste), labudaste guske, kalifornijske bronzane curke, ruanske patke, domace kikireze i kokoske, jednu kokicu bele brame, i 2 muzjaka morke (zenke pokrala lisica) | |
| | | ringeee
Broj poruka : 39 Datum upisa : 05.07.2013 Lokacija : Kursumlija
| Naslov: Re: Ko sta gaji od zivine ? Pon Avg 19, 2013 9:55 pm | |
| Imam samo domace koke, Amrok jos male, i svilene, male i velike. | |
| | | Anarchy
Broj poruka : 2 Datum upisa : 03.11.2013
| Naslov: Re: Ko sta gaji od zivine ? Sub Jan 11, 2014 12:09 am | |
| Pozdrav iz Lazarevca. Gajim: Bantame(plave,jarebicaste,crne) Kokinkine(za sad samo crne imam) Sabo(bele i plave) Lepezane(raznih boja tu ima) Italijanke(jarebicaste)
| |
| | | Sponsored content
| Naslov: Re: Ko sta gaji od zivine ? | |
| |
| | | | Ko sta gaji od zivine ? | |
|
Similar topics | |
|
| Dozvole ovog foruma: | Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
| |
| |
| Ko je trenutno na forumu | Imamo 18 korisnika na forumu: 0 Registrovanih, 0 Skrivenih i 18 Gosta :: 2 Provajderi
Nema
Najviše korisnika na forumu ikad bilo je 314 dana Sre Nov 20, 2024 10:51 pm
|
Zadnje teme | » POMOC KOD KATARINAPet Okt 21, 2022 10:28 pm od Kaludjerica » Kucica za gnezdo nasih ljubimaca Pet Okt 21, 2022 10:09 pm od Kaludjerica » Kragujevacki visokoletacSre Jan 27, 2021 10:37 pm od marconi » Zebraste zebe (Taeniopygia guttata )Pon Jul 27, 2020 5:00 pm od ZQKY » БЕРЗА, ПАНЧЕВО 25.02.2018.Sre Feb 12, 2020 9:52 pm od sasad » Malino kanarinciPet Maj 31, 2019 12:27 pm od Laza» Malino kanarinci - ocenjivanjePet Maj 31, 2019 12:22 pm od Laza» Tigrica - Cudna nanosnicaČet Maj 30, 2019 3:28 pm od Laza» Tigrica (Melopsittacus undulatus)Uto Maj 14, 2019 5:14 pm od TatjanaS |
|