| UPOZORENJE-PREVARA | |
|
+23silwert Tihomir ticar pedja cb Alexandar mime30 tatjanasd fuz80 nebojsa MILAN Herkules milos0205 salle55 sasaznas Luckyboy Laza vrscanin Rea papayajamaica Sale77-Nis Danijel dr.nenad86 Vasa 27 posters |
|
Autor | Poruka |
---|
Rea
Broj poruka : 760 Datum upisa : 31.10.2010 Godina : 50 Lokacija : Indjija
| Naslov: Re: UPOZORENJE-PREVARA Ned Dec 26, 2010 12:05 am | |
| E seti se bas da sam juce trazeci u oglasima zoo berza nasla oglas gde covek moli da mu se jave svi koji su imali prevaru poput ove o kojoj ovde vodimo dijalog Ista imena prevaranata se pominju dva brata navodno jedan od njih boravi u N Sadu . Ja sam se raspitivala kod mojih kolega po Nsadu , Indjiji itd ali niko od njih nije imao slican dogadjaj o kom mi pricamo pojedini su slali samo ptice navodno za Kragujevac ili Kraljevo ona fora kao autobusom ja ti saljem lovu i nikad vise doticni te prevare se zvao sasa to sad nije ni bitno a i u pitanju su bili papagaji neki . potrazite oglas prevarenog ako vam je problem ja cu ga ponovo naci i kopirati ovde covek je postavio i svoje podatke za kontakt . | |
|
| |
vrscanin
Broj poruka : 41 Datum upisa : 19.09.2010 Lokacija : Vrsac
| Naslov: Re: UPOZORENJE-PREVARA Ned Dec 26, 2010 12:09 pm | |
| majku mu valda ce da dolija.to je ljudski skart meni je rekao jos i da mu je otac umro i zato nece biti dostupan na mob. zamisli dokle ide taj lik kad mu nista nije sveto. | |
|
| |
Rea
| Naslov: Re: UPOZORENJE-PREVARA Ned Dec 26, 2010 12:40 pm | |
| Koliko sam shvatila covek je ceo slucaj prijavio policiji . Nekako mi je sve uopste i sumnjivo da je prevarant mozda i iz N sada Moze da bude bilo gde i za svaku prevaru da kaze da je iz bilo kog mesta aj bas cu vam potraziti oglas i kopirati | |
|
| |
Rea
| Naslov: Re: UPOZORENJE-PREVARA Ned Dec 26, 2010 5:04 pm | |
| Evo nasla ga u oglasima mozda znate i samog vlasnika oglasa , a mozda cete putem kontaktiranja jedno drugog lakse doci do prevaranta
Hteo bih da pitam da nije nekog odgajivaca ili kupaca prevario neko pod imenom Milorad ili deki a zivi u Novom Sada za papagaje,posto sam mu ja poslao novac za ptice i izradio me,ako ga neko zna ili ako mu se to isto desilo neka mi se javi na 062/9721311 a i policiju sam aktivirao pa ga i oni traze.
PODACI O VLASNIKU OGLASA
Ime: Milos Glisovic Adresa: Tome Vucica 4 Mesto: Kragujevac Ptt broj: 34000 Država: Srbija Telefon: 062275880
Nadam se da ce te prevarantu stati na put . | |
|
| |
papayajamaica
Broj poruka : 200 Datum upisa : 10.04.2010 Godina : 44 Lokacija : Beograd
| Naslov: Re: UPOZORENJE-PREVARA Ned Dec 26, 2010 7:02 pm | |
| Ja sam u razgovoru sa Pedjom cb zakljucio da pricamo o istom coveku. Poslao sam mu br moba i kaze da ima taj njegov broj, ali da nije dostupan na njemu vec neko vreme. Zivi u blizini najlon pijace u NS | |
|
| |
Sale77-Nis
Broj poruka : 939 Datum upisa : 28.12.2009 Godina : 47 Lokacija : Nis -Srbija
| |
| |
dr.nenad86 ministar bez fotelje
Broj poruka : 2501 Datum upisa : 21.12.2009 Godina : 38 Lokacija : Niš
| Naslov: Re: UPOZORENJE-PREVARA Ned Dec 26, 2010 7:51 pm | |
| Dajte mi ime i prezime ( a mislim da ga vec znam ) i resicemo problem, neki moji drugari dobise sluzbu u N.Sadu u nekim drzavnim sluzbama, pa da ih posaljem da odu na kaficu i da obidju one Vasine mandarinke da vide imaju li mladih...... Pa ce nam preneti sve to, kakva je trenutna situacija tamo..... Pozdrav | |
|
| |
papayajamaica
| Naslov: Re: UPOZORENJE-PREVARA Ned Dec 26, 2010 9:03 pm | |
| Pitajte Pedju cb da li zna ime i prezime, mozda nam on moze pomoci | |
|
| |
Rea
| Naslov: Re: UPOZORENJE-PREVARA Ned Dec 26, 2010 11:52 pm | |
| Neko je ode pomenuo da navodno doticni prevarant zivi u blizini najlon pijace . E ovako onda sam ja pozvala svog kako ga zovem dedu posto on zivi samo stotinak metara od te iste pijace i pitala ga dali zna da u njegovom okruzenju ima neko ko navodno ima sve i svasta da nije clan udruzenja i odgajivac onda je deda poceo da nabraja prave pticare i rekao da ima jedan mali ima sve i svasta na najlon pijaci i u Novom sadu ne prodaje sigurno nista jer deda svake nedelje je na najlonu sa svojim papagajima , kolege dobro zna ali ima jedan klinac kako on kaze mali sobzirom da deda gura vec sedamdesetu za njega je mali , cuo je isto da ima brata ali on ne zivi u NS . Porucio vam je usaglasite brojeve ili ako neko ima navodnu adresu on ce ako treba proveriti , nije frka . | |
|
| |
Sale77-Nis
| Naslov: Re: UPOZORENJE-PREVARA Pon Dec 27, 2010 9:03 am | |
| Evo broja telefona sa kog me je zvao 065 51 76 169 a ime Deki imali jos neko da ga je zvao sa ovog broja? | |
|
| |
Vasa YA HABIBI YA AEINI
Broj poruka : 1395 Datum upisa : 28.03.2010 Godina : 39 Lokacija : Srbija-Vranje RS 7-64
| Naslov: Re: UPOZORENJE-PREVARA Pon Dec 27, 2010 10:01 am | |
| - Sale77-Nis ::
- Evo broja telefona sa kog me je zvao 065 51 76 169 a ime Deki imali jos neko da ga je zvao sa ovog broja?
Isti broj i ime je mene kontaktirao | |
|
| |
papayajamaica
| Naslov: Re: UPOZORENJE-PREVARA Pon Dec 27, 2010 5:43 pm | |
| Mene je zvao sa 061, Pedja kaze da je i njega sa istog broja | |
|
| |
pedja cb
Broj poruka : 353 Datum upisa : 02.09.2010 Godina : 49 Lokacija : Indjija
| Naslov: Re: UPOZORENJE-PREVARA Pon Dec 27, 2010 6:46 pm | |
| Zar deda nije u penziji pa sad unuka prodaje na pijaci?! | |
|
| |
vrscanin
Broj poruka : 41 Datum upisa : 19.09.2010 Lokacija : Vrsac
| Naslov: Re: UPOZORENJE-PREVARA Uto Dec 28, 2010 12:08 am | |
| Mene je zvao sa 0638113693 i sad cujem da je bio i na HR forumu zvao je neke prijatelje koji drze malinoe.Isto je Dejan.A ima i oglas da hoce da menja visokoletace za prepelice. | |
|
| |
Tihomir
Broj poruka : 61 Datum upisa : 29.06.2011 Godina : 45 Lokacija : Doboj
| Naslov: Re: UPOZORENJE-PREVARA Ned Jul 10, 2011 1:44 pm | |
| ljudi sta bi sa prevarantom,jeli ga neko pronasao ili jos uvjek vara Pozdrav za sve odgajivace PS ako ga neko uhvati jednu samarcinu i od mene radi preventive | |
|
| |
silwert
Broj poruka : 34 Datum upisa : 18.04.2011 Godina : 42 Lokacija : Petrovaradin
| Naslov: Re: UPOZORENJE-PREVARA Uto Avg 02, 2011 12:05 am | |
| E imam i ja jednog sto me zavrnuo u menjazi fazana Dogovor je bio da mu dam 2 odrasla muska srebrna fazana za par dijamantskih fazana, ja sam moj deo dogovora ispostovao tj moj brat koji je bio kuci pa mu je dao fazane posoto sam dosao kuci imao sam sta da vidim lik doneo 2 mlada fazana ja srecan ko malo majmunce
Doslo vreme parenja moji fazani poceli da nose jaja ja jos srecniji, ali krenulo mitarenje i mesto da moj fazan dobija belo perije po grudima on pocrveneo
i naravno zovem lika da vidim sta mi je uvalio i u pola price krene on mene da napada kako sam mu dao bolesnog fazana kako je jedan ubio drugog i da je on meni od srca dao te zlatne i tu sam mu spusti slusalicu
Mene je samo interesovalo koji mu je k@@@c trebalo to da mi uradi
Zato ako neko trguje sa likom Mile Sentic iz sremske kamenice sa brojem fona 063/538-265 dobro pogleda sta uzima
Lik drzi ukrasnu zivinu i fazane
Svi znate kako je ovo dobra reklama za nekog ko drzi ptice | |
|
| |
skorkovic
Broj poruka : 356 Datum upisa : 05.05.2011 Lokacija : Uzice
| Naslov: Re: UPOZORENJE-PREVARA Uto Sep 20, 2011 10:44 pm | |
| Stigao sam do dogovora sa Jacintom Orovecom iz Subotice. Salje ptice autobusom a placanje je postnetom pre polaska autobusa. Da li je neko radio sa ovim covekom, mogu li da imam poverenja u njega? Vec sam vise puta bio zrtva prevaranata, u avikulturi nikada, ali ne bih opet da me za**bu. | |
|
| |
Sale77-Nis
| Naslov: Re: UPOZORENJE-PREVARA Uto Sep 20, 2011 10:55 pm | |
| Svi koje je neko zeznuo slobodno neka napisu njegovo ime i prezime ili nadmak broj telefona i odakle je da se ljudi paze posto sam i ja bio prevaren o tome pise u temi!! | |
|
| |
skorkovic
| Naslov: Re: UPOZORENJE-PREVARA Uto Sep 20, 2011 11:45 pm | |
| I molim nekoga da mi odgovori na poruku iznad. Da li je neko imao iskustva sa Jacintom Orovecom iz Subotice. Dosao sam do dogovora sa njim, ali plasim se, jer trazi da mu prvo posaljem pare pa onda da mi posalje ptice. Molim za pomoc | |
|
| |
Stankovic
Broj poruka : 52 Datum upisa : 19.07.2011 Godina : 34 Lokacija : Pancevo
| Naslov: Re: UPOZORENJE-PREVARA Sre Sep 21, 2011 3:51 am | |
| | |
|
| |
skorkovic
| Naslov: Re: UPOZORENJE-PREVARA Sre Sep 21, 2011 9:43 am | |
| Znam znam. Nego vec sam par puta tako kupovao neke stvari i zeznuli su me. Mozda ja bezveze pricam, covek je verovatno posten, nisam cuo da se neko zalio na njega. A ja sada imam samo tigrice, i hteo sam da dokupim jos nimfe zebe i kozice mozda. To nece biti vise od 50-60e a posto sam iz Uzica a Jacint iz Subotice, karta busom do Subotice i nazad ce mi biti bar 25-30e(auto nemam, imam 15 godina ). A sto se tice placanja. Pa isto rade i prevaranti i posteni. Pa zato pitam je li neko imao iskustva sa ovim covekom. | |
|
| |
Stankovic
Broj poruka : 52 Datum upisa : 19.07.2011 Godina : 34 Lokacija : Pancevo
| Naslov: Re: UPOZORENJE-PREVARA Čet Sep 22, 2011 5:57 am | |
| - skorkovic ::
- Znam znam. Nego vec sam par puta tako kupovao neke stvari i zeznuli su me. Mozda ja bezveze pricam, covek je verovatno posten, nisam cuo da se neko zalio na njega. A ja sada imam samo tigrice, i hteo sam da dokupim jos nimfe zebe i kozice mozda. To nece biti vise od 50-60e a posto sam iz Uzica a Jacint iz Subotice, karta busom do Subotice i nazad ce mi biti bar 25-30e(auto nemam, imam 15 godina ).
A sto se tice placanja. Pa isto rade i prevaranti i posteni. Pa zato pitam je li neko imao iskustva sa ovim covekom. Ma u toj situaciji smo manje-više svi, nego dali moraš baš da ih kupuješ iz Subotice? Mora da ih ima neko bliže kao u Kraljevu, Kragujevcu a i Beogradu. Ako ne, nađi još par prijatelja koji bi kupili neke ptice u Subotici i idite zajedno, bilo bi vam jeftinije. | |
|
| |
skorkovic
| Naslov: Re: UPOZORENJE-PREVARA Čet Sep 22, 2011 8:10 am | |
| | |
|
| |
Dusko
Broj poruka : 230 Datum upisa : 21.11.2011 Godina : 61 Lokacija : Republika Srpska
| Naslov: Re: UPOZORENJE-PREVARA Uto Dec 18, 2012 6:29 pm | |
| Kako se zavrsila ova prica, THE END ili HEPY END | |
|
| |
karlo28
Broj poruka : 70 Datum upisa : 17.01.2012
| Naslov: Re: UPOZORENJE-PREVARA Uto Dec 18, 2012 6:59 pm | |
| a kad smo i mi pticari naivni pa vjerujemo na rijec nekih muljatora i prevaranata.Kao veliki ljubitelj ptica zelio bih ga osobno sutnut nogom u d..e! | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: UPOZORENJE-PREVARA | |
| |
|
| |
| UPOZORENJE-PREVARA | |
|