Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Forum za ljubitelje ptica
Pravila foruma
1. Zabranjeno je vredjanje po bilo kom osnovu
2. Zabranjeno je slati privatne poruke i poruke na forumu u vidu spamova i reklamiranja
3. Zabranjeno je postavljati autorske tekstove a da ne ostavite i link odakle je preuzet
4. Lazno predstavljanje i koriscenje tudjih identiteta kao i dupli nalozi
5. Koristiti vulgarne izraze
6. Krsenje privatnosti tj postavljati podatke trecih lica bez njihove dozvole
7. Mogucnost slanja privatnih poruka dobijate posle 20te poruke na forumu
8. Oglasavanje na forumu je strogo zabranjeno, osim u delu predvidjenom za to (za oglasavanje morate da ispunite uslov od 20 poruka na forumu a onda se javite administratoru foruma)
Sekcija pticara Subotica
Od skora smo postali oficijelni forum sajta sekcije pticara Subotice pa sve ujedno pozivam da posete sajt
Bastard Krstokljun (Lohia curvirostra) x canarinac
Vasa YA HABIBI YA AEINI
Broj poruka : 1395 Datum upisa : 28.03.2010 Godina : 39 Lokacija : Srbija-Vranje RS 7-64
Naslov: Re: Klipovi vezani za bastarde Pet Dec 03, 2010 9:25 pm
MILAN
Broj poruka : 320 Datum upisa : 26.08.2010 Godina : 33 Lokacija : BEZDAN
Naslov: Re: Klipovi vezani za bastarde Uto Dec 28, 2010 8:12 pm
Na ovaj klip sam slučajno naleteo, neznam skoro nista o bastardiranju, ali otprilike znam da se najčešće ukrštaju kanarinci sa egzotama....ovo jos nisam video ni čuo, ali je interesantno barem za mene....
Broj poruka : 320 Datum upisa : 26.12.2009 Godina : 50 Lokacija : Backa Palanka Vojvodina
Naslov: Re: Klipovi vezani za bastarde Uto Dec 28, 2010 8:53 pm
Interesantan klip, dosta se vec polemika vodilo oko ovoga, da lije to to ili je nesto drugo.....najvise mi se svidja zenka u ovom snimku, nedize se sa jaja nikako, odlicna majka
Alexandar
Broj poruka : 724 Datum upisa : 23.12.2009 Godina : 46 Lokacija : Kragujevac
Naslov: Re: Klipovi vezani za bastarde Uto Dec 28, 2010 10:03 pm
Milane bastediranje se uglavnom radi sa pticama faune a sa egzotama koliko ja znam ne.
Boban
Broj poruka : 281 Datum upisa : 28.12.2009 Godina : 64 Lokacija : Srbija Vranje
Naslov: Re: Klipovi vezani za bastarde Uto Dec 28, 2010 10:53 pm
Radi se i sa egzotama, sve je u opciji
Boban
Naslov: Re: Klipovi vezani za bastarde Uto Dec 28, 2010 10:56 pm
Pa i ove cajzle sa postavljenih snimaka spadaju u egzoticne ptice
Alexandar
Broj poruka : 724 Datum upisa : 23.12.2009 Godina : 46 Lokacija : Kragujevac
Naslov: Re: Klipovi vezani za bastarde Uto Dec 28, 2010 11:04 pm
Ja se onda izvinjavam jer nism neki strucnjak za egzote tu sam jako povrsan za mene su egzote (guldovi , zebe , galebici , ...) na to sam mislio
Boban
Naslov: Re: Klipovi vezani za bastarde Uto Dec 28, 2010 11:07 pm
Ima ukrstanja i medju samim egzoticnim pticama naravno gde srodnost omogucava da dodje do oplodnje i da se dobiju hibridi, pa fauna x egzota, pa egzota x kanarinac, opet gde je to ostvarivo i moguce naravno
MILAN
Broj poruka : 320 Datum upisa : 26.08.2010 Godina : 33 Lokacija : BEZDAN
Naslov: Re: Klipovi vezani za bastarde Uto Dec 28, 2010 11:34 pm
Ja se stvarno ne razumem ni u kanarince ni u egzote, a pogotovo u hibride, ali kao što rekoh naleteo sam slučajno na taj klip koji mi je interesantan jer do sada nisam imao prilike da vidim ili da čujem da se radi ukrštanje sa vrapcima....u svakom slučaju hvala na objašnjenju....Pozdrav
Rale
Broj poruka : 320 Datum upisa : 26.12.2009 Godina : 50 Lokacija : Backa Palanka Vojvodina
Naslov: Re: Klipovi vezani za bastarde Sre Dec 29, 2010 10:10 am
Svaki put kad vidim ovaj klip sto je Milan postavio kod mene se javlja zelja za isprobavanjem ove kombinacije iako sam u zadnje vreme citao po forumima da je to nemoguca kombinacija, u nekim knjigama (starim... izdanje polovinom proslog veka) pominjala se ova kombinacija a pticu su okarakterisani kao losi pevaci i ne bas izgledom lepe ptice ali cenjeni na izlozbama zbog tezine kombinacije ( zaboravih ime autora i naziv knjige ali ovo mi se strasno urezalo u pamcenje), u svakom slucaju probacu ovu kombinaciju pa vam javljam kakvi su rezultati
IGOR 72
Broj poruka : 88 Datum upisa : 03.01.2010 Godina : 52 Lokacija : Skopje Makedonija