| Spam zona (offtopic textovi) | |
|
+24ATOS ticar rtomek Gagic acca milun salle55 farmacy jevca5 ax00 Despot Luckyboy MILAN GoranKac mime30 stamil Sale77-Nis Srdjan LOGOPED Vasa Laza dr.nenad86 sudimnja malinois 28 posters |
|
Autor | Poruka |
---|
malinois
Broj poruka : 58 Datum upisa : 01.01.2010 Godina : 53 Lokacija : Klek Hrvatska
| Naslov: Re: Spam zona (offtopic textovi) Pet Jan 08, 2010 8:38 pm | |
| Treba uvesti da je najjaca berza zadnji dan svake izlozbe . | |
|
| |
sudimnja
Broj poruka : 38 Datum upisa : 07.03.2010
| Naslov: Re: Spam zona (offtopic textovi) Uto Sep 07, 2010 5:02 pm | |
| Pošto po važećim zakonima u Srbiji svaka ptica mora biti obeležena kako bi mogli da je prodajete, menjate, transportujete ili javno izlažete Udruženje PPFE će izaći u susret svojim članovima i pomoći im u obeležavanju mladih ptica za 2011 godinu. Obeležavanje ptica vršiće se u skladu sa zakonima Srbije i po evropskim standardima. Cena obeležavanja jedne ptice ( prsten-alka za ptice) je 16 dinara. (proizvodjačka cena + porez) i udruženje neće zaračunavati nikakvu zaradu, najmanji broj alkica po članu je 20 komada, uplata ide na ŽR udruženja, prstenovi se naručuju jednom godišnje, rok za naručivanje i uplatu za 2011 godinu je 15. oktobar kad se zaključuju spiskovi. Podela alkica je u decembru mesecu. Molimo sve članove koji su zainteresovani da se na vreme jave. Sve detalje oko plaćanja i naručivanja možete videti u posebnoj temi za naše članove. Narode pre dva dana dobio sam e-mail sledece sadrzine> NAPOMENA: Ptice pevačice faune Evrope ne smatraju se legalnim samim tim što im se stavi prsten odgovarajuće veličine, da bi ptica bila legalna potrebno je da se ista prijavi preko našeg udruženja Ministarstvu. Stav ministarstva je da se prilikom legalizacije prihvate alke -prstenovi kojima su ptice obeležene U Srbiji od strane odgajivača tako da takve ptice sa prstenovima možete kasnije prijaviti. Što se tiče odrraslih ptica, obeležavanje će sprovesti ministarstvo pa apelujemo na gradjane da ne navlače na silu prstenove odraslim pticama i da ih ne uništavaju jer nema potrebe za tim. Detaljnije na Forumu [You must be registered and logged in to see this link.] vas.forumotion.com Da li neko zna o cemu je rec? Drugo pitanje je kakvo je stanje u pogledu drzanja ptica u stanovima u Nisu,jer u odgovorima koje ste mi dali nisam siguran sa stanjem po tom pitanju u Nisu. pozdrav svima | |
|
| |
dr.nenad86 ministar bez fotelje
Broj poruka : 2501 Datum upisa : 21.12.2009 Godina : 38 Lokacija : Niš
| Naslov: Re: Spam zona (offtopic textovi) Uto Sep 07, 2010 5:19 pm | |
| Xaxaxxa, dobar ti ovaj foprum, volimo vas dragi penzioneri... Sudimnja, kakv forum takve i informacije... To ljudi samo priodaju maglu, napisali par nebuloza kojima veruju bar nebuloznih ljudi i to je to.... Ovo sto je napisano je ravno nuli, aja sam ti dao u Pp, odgovor na tvoje pitanje ....... Pozdrav i ne stavljaj viuse linkove foruma u temama, znam da nisi namerno, ali vise nemoj...... Pozdrav | |
|
| |
sudimnja
Broj poruka : 38 Datum upisa : 07.03.2010
| Naslov: Re: Spam zona (offtopic textovi) Uto Sep 07, 2010 5:22 pm | |
| Ok hvala na informaciji,i meni je delovalo sumnjivo,poput prodaje magle, i izvinjavam se za link. Dobio sam pm,hvala jos jednom i pozdrav | |
|
| |
Laza
Broj poruka : 1208 Datum upisa : 20.12.2009 Godina : 37 Lokacija : Svilajnac
| Naslov: Re: Spam zona (offtopic textovi) Uto Sep 07, 2010 5:25 pm | |
| Na ovom forumu nema govora u udruzenju PPFE, imaju svoj forum koga interesuju moze da ode tamo ukucajte u google i link ce izaci. Licno moje misljenje je citajuci ovaj post je da oni u skladu sa Zakonom RS obelezavaju divlje ptice... voleo bih da znam koji je to Zakon... Javice se neko pametniji od mene | |
|
| |
| Naslov: blablablabla Uto Sep 07, 2010 5:25 pm | |
| Da da, procitaju ljudi, normalnim deluje odmah provaljeno, jer se zna ko je ko, anjihova propaganda je samo za one koji bas mnogo nisu obdareni za razmisljanje pa poveruju..... Kao ono "uclanite se kod nas u stranku, odma ce da vam bude bolje, tj namam a ne vama"...... tako od prilike to zvuci.... Pozdrav | |
|
| |
Vasa YA HABIBI YA AEINI
Broj poruka : 1395 Datum upisa : 28.03.2010 Godina : 39 Lokacija : Srbija-Vranje RS 7-64
| Naslov: Re: Spam zona (offtopic textovi) Uto Dec 07, 2010 9:30 pm | |
| | |
|
| |
| Naslov: Re: Spam zona (offtopic textovi) Čet Jan 06, 2011 2:24 pm | |
| - LOGOPED ::
- ZDRAVO SVIMA JA SAM NOVI NA OVOM SAJTU.. TREBALA BI MI POMOC..
DA LI NEKO ZNA GDE U BEOGRADU MOGU DA SE KUPE GULD AMADINE (OGDAJIVACNICA) I KOJA IMA JE CENA, JA IMAM JEDAN PAR MUZIJAK SA CRNOM GLAVOM, ZENKA NAKAKO CUDNO OBOJENA ALI SU LEPI..SADA BIH UZEO MUZIJAKA SA CRVENOM GLAVOM I TAKVU ZENKU.. HVALA I VELIKI POZDAV SVIMA!!! Pozdrav LOGOPED i dobrodosao..... Imas temu predvidjenu za predstvaljanje i kad kucas iskljuci caps lock....... Pozdrav | |
|
| |
LOGOPED
Broj poruka : 4 Datum upisa : 06.01.2011 Godina : 39 Lokacija : Beograd
| Naslov: Re: Spam zona (offtopic textovi) Čet Jan 06, 2011 4:38 pm | |
| | |
|
| |
Srdjan
Broj poruka : 287 Datum upisa : 02.02.2010 Godina : 50 Lokacija : Niš
| Naslov: Re: Spam zona (offtopic textovi) Sre Jan 12, 2011 10:04 pm | |
| Sale koje od ovih egzota fale u tvom ptičarniku?
| |
|
| |
Sale77-Nis
Broj poruka : 939 Datum upisa : 28.12.2009 Godina : 47 Lokacija : Nis -Srbija
| Naslov: Re: Spam zona (offtopic textovi) Sre Jan 12, 2011 10:06 pm | |
| Sekretaru moj nijedna hehe ali nadam se dacemo da se dopunimo necim iz uvoza kad budemo isli ovih dana znas dogovor!!! | |
|
| |
stamil
Broj poruka : 73 Datum upisa : 06.03.2010 Godina : 38 Lokacija : Niš-Srbija
| Naslov: Re: Spam zona (offtopic textovi) Sre Jan 12, 2011 10:26 pm | |
| Po mom mišljenju Sale je za južnu Srbiju najbolji odgajivač EGZOTA!!!! | |
|
| |
Srdjan
| Naslov: Re: Spam zona (offtopic textovi) Sre Jan 12, 2011 10:41 pm | |
| Sale VALJALO bi da donesemo i nešto novo hehehe. | |
|
| |
Sale77-Nis
| Naslov: Re: Spam zona (offtopic textovi) Sre Jan 12, 2011 10:46 pm | |
| - Srdjan ::
- Sale VALJALO bi da donesemo i nešto novo hehehe.
itekako bi valjalo nesto nabaviti ta ne idemo dzabe hehehe!! | |
|
| |
Sale77-Nis
| Naslov: Re: Spam zona (offtopic textovi) Sre Jan 12, 2011 10:49 pm | |
| - stamil ::
- Po mom mišljenju Sale je za južnu Srbiju najbolji odgajivač EGZOTA!!!!
Lele brate sve pocrvene ima i jacih nemogu da ne spomenem naseg clana SUDIMNJU jek egzoticar i moj sugradjanin pozdrav za njega!!! | |
|
| |
Sale77-Nis
| Naslov: Re: Spam zona (offtopic textovi) Sre Jan 12, 2011 10:50 pm | |
| A da ne zaboravim tu je jos jedan egzoticar koji grabi krupnim koracima nas clan STAMIL sve cestitke na proslogodisnjem uspehu i jos boljem ove godine!!!! jak je ovaj jug srbije!!! | |
|
| |
Srdjan
| Naslov: Re: Spam zona (offtopic textovi) Sre Jan 12, 2011 10:54 pm | |
| - Sale77-Nis ::
- Srdjan ::
itekako bi valjalo nesto nabaviti ta ne idemo dzabe hehehe!! Gde brate đžabe, idemo za sve pare pa sad koj kolko ponese ,a tamo će se gledamo i dopunjavamo.će izvrćemo dzepovi OSIĆAM. | |
|
| |
| Naslov: Re: Spam zona (offtopic textovi) Čet Jan 13, 2011 12:18 am | |
| - Srdjan ::
- Sale77-Nis ::
- Srdjan ::
itekako bi valjalo nesto nabaviti ta ne idemo dzabe hehehe!! Gde brate đžabe, idemo za sve pare pa sad koj kolko ponese ,a tamo će se gledamo i dopunjavamo.će izvrćemo dzepovi OSIĆAM. E sta su moji funkcioneri, tako se unaredjuje odgoj egzota u Nisu, bravo, na pravom ste putu, to ceni predsednik..... Pozdrav | |
|
| |
mime30
Broj poruka : 445 Datum upisa : 10.04.2010 Lokacija : Srbobran
| Naslov: Re: Spam zona (offtopic textovi) Čet Jan 13, 2011 9:32 am | |
| Funkcioneri,predsednici...cene ptica!!!!! | |
|
| |
Vasa YA HABIBI YA AEINI
Broj poruka : 1395 Datum upisa : 28.03.2010 Godina : 39 Lokacija : Srbija-Vranje RS 7-64
| Naslov: Re: Spam zona (offtopic textovi) Čet Jan 13, 2011 12:47 pm | |
| Koliko ja vidim moracemo da otvorimo temu posebnu za Nislije | |
|
| |
| Naslov: Re: Spam zona (offtopic textovi) Čet Jan 13, 2011 1:31 pm | |
| Otvaraj Vaso, sta li ce sve da uvezu od egzota ovi musketari zi "GAJ"-a ne znam, ali videcemo..... Pozdrav | |
|
| |
Srdjan
| Naslov: Spam zona (offtopic textovi) Čet Jan 13, 2011 2:12 pm | |
| Kažite ljudi glasno i jasno da nas ima najviše na forumu - "tolko je loš" A što se tiče otvaranja teme može . | |
|
| |
GoranKac
Broj poruka : 87 Datum upisa : 20.12.2010 Godina : 37 Lokacija : Vojvodina, Kac
| Naslov: Re: Spam zona (offtopic textovi) Sub Jan 15, 2011 10:08 pm | |
| - pedja cb ::
- Milance postao si kao crni Gruja samo ti fali vepar Gedza i krmaca Cveta
Crni Gruja,Bole i krmaca Cveta, smejanje do suza. Najbolje je bilo kada je Gruja prodao Cvetu a Bole opisuje Cvetu i kaze: Kada me pogleda ti njenim krupnim ocima i decu bi mi rodila !! Izvini Milane sto sam malo otisao off tvog topica ali sam morao ovo da komentarisem posto sam obozavao da gledam Crnog Gruju, zzz | |
|
| |
MILAN
Broj poruka : 320 Datum upisa : 26.08.2010 Godina : 33 Lokacija : BEZDAN
| Naslov: Re: Spam zona (offtopic textovi) Sub Jan 15, 2011 10:24 pm | |
| hahhahha...znači nema prijateljstva između tebe i svinja.. po karakteristika joj je Mangulica najbliža, jedino je poreklo različito... Mnogi misle da je montaža sa mačkama, ali nije... Ajde ako imas vremena objasni mi na PP kako se vidi masnoća kod svinja po glavi.... Pozdrav | |
|
| |
Vasa YA HABIBI YA AEINI
| Naslov: Re: Spam zona (offtopic textovi) Ned Jan 16, 2011 8:43 am | |
| - MILAN ::
- Pošto je ovo patuljasta rasa, ona ima svoju neku granicu koja iznosi oko 60 kg, ja ih ne tovim i nekoljem tako da se ne trudim da oborim neki rekord, ali ajd eto oprasila mi se nazimica sa sve prasićima jedno 30 kg tezine....hahhah...golemo bre...
A za kvalitet mesa ću ti odgovoriti ovako sa pitanjem : Pa jel mi u Srbiji možemo nesto da drzimo, a da nemislimo na klanje i hranu ????????? naravno šala
Neki procenjuju 50-50 % masti-meso, tako da je masnije, ali ta mast je bez horesterola-zdrava....kažu da je mnogo ukusno..kao što rekoh ja ih ne koljem i ne jedem...to sam čuo od onih koji redovno kolju..
Pozdrav sa severa ! Milane izvini ali ja svinju volim samo iz jednog razloga a to je zbog mesa... U stvari to im je i svrha da daju meso i prasice, a u zadnje vreme je postao hit da se drzi vijetnamska svinja u stanu, ali to jr Ja bih cuvao vijatnamce ali kad dostigne neku tezinu naravno zna se sta dalje ali prasice ostavim i tako u krug kao sto se i radi. E sad reci ti meni sta radis sa starim svinjama ili kad ti nestane prostora a ne koljes ih??? Prodajes ih?? E vidis to je vec komercijala, tako da o ljubavi necemo pricati kad su svinje u pitanju. Izvini za moj komentar ali volim da kazem sta mislim... Pozdrav | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: Spam zona (offtopic textovi) | |
| |
|
| |
| Spam zona (offtopic textovi) | |
|