Avikultura
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Forum za ljubitelje ptica

PrijemGalerijaLatest imagesRegistruj sePristupi
Pravila foruma
1. Zabranjeno je vredjanje po bilo kom osnovu
2. Zabranjeno je slati privatne poruke i poruke na forumu u vidu spamova i reklamiranja
3. Zabranjeno je postavljati autorske tekstove a da ne ostavite i link odakle je preuzet
4. Lazno predstavljanje i koriscenje tudjih identiteta kao i dupli nalozi
5. Koristiti vulgarne izraze
6. Krsenje privatnosti tj postavljati podatke trecih lica bez njihove dozvole
7. Mogucnost slanja privatnih poruka dobijate posle 20te poruke na forumu
8. Oglasavanje na forumu je strogo zabranjeno, osim u delu predvidjenom za to (za oglasavanje morate da ispunite uslov od 20 poruka na forumu a onda se javite administratoru foruma)
Sekcija pticara Subotica
Od skora smo postali oficijelni forum sajta sekcije pticara Subotice pa sve ujedno pozivam da posete sajt

Srednji i veliki papagaji???

Ići dole 
3 posters
AutorPoruka
Slobodan Kragujevac

Slobodan Kragujevac

Broj poruka : 35
Datum upisa : 29.01.2011
Godina : 45

Srednji i veliki papagaji??? Empty
PočaljiNaslov: Srednji i veliki papagaji???   Srednji i veliki papagaji??? Icon_minitimeUto Feb 01, 2011 11:43 am

Jos jednom se izvinjavam iskusnijim clanovima ovog foruma na mojim verovatno ''glupim'' pitanjima, ali sta cu kad me intereusje i zelim da napravim sto bolju odluku u odabiru ptice.

Citao sam bukvalno sves to sam nasao na netu, kako o velikim papagajima tako i o malim. Cini mi se da u inteligenciji (ako i drugim parametrima) postoje ostre, vidljive granice, razlicitosti izmedju velikih i srednjih papagaja. (ne mislim na velicinu)
Pitam se postoji li papagaj srednje klase koji po svojim karakteristikama je pandam vilikim papagajima (osim u velicini, naravno)? Da jos uprostim pitanje> Ima li srednjeg papagaja koji je isto tako inteligentan (oponasa govor) itd. kao neki od klase ''najskupljih'' velikih papagaja?
Nazad na vrh Ići dole
Laza

Laza

Broj poruka : 1208
Datum upisa : 20.12.2009
Godina : 37

PočaljiNaslov: Re: Srednji i veliki papagaji???   Srednji i veliki papagaji??? Icon_minitimeUto Feb 01, 2011 2:02 pm

Slobodane, prosto je pravilo da sto je papagaj veci, on je pametniji i tu je kraj price.
To sto tebi treba prvo rascisti koliko para hoces da izdvojis, ako hoces da je papagaj pametan kao zako a jeftin kao tigrica od toga nema nista.
Kazi koji ti je budzet i reci cemo ti sta je najbolje kao sto smo vec i uradili u jednoj temi koju si otvorio.
Nazad na vrh Ići dole
Slobodan Kragujevac

Slobodan Kragujevac

Broj poruka : 35
Datum upisa : 29.01.2011
Godina : 45

PočaljiNaslov: Re: Srednji i veliki papagaji???   Srednji i veliki papagaji??? Icon_minitimeUto Feb 01, 2011 2:33 pm

Laza ::
Slobodane, prosto je pravilo da sto je papagaj veci, on je pametniji i tu je kraj price.
To sto tebi treba prvo rascisti koliko para hoces da izdvojis, ako hoces da je papagaj pametan kao zako a jeftin kao tigrica od toga nema nista.
Kazi koji ti je budzet i reci cemo ti sta je najbolje kao sto smo vec i uradili u jednoj temi koju si otvorio.

Ok. Smatrao sam da nije samo u velicini inteligencija. (ako ti tako kazes)
Nisam ni mislio da imam pametnog kao Zako, a da dam 500 din. Rekao sam da je budzet (za sada) do 100e.
Hvala u svakom slucaju na strpljenju, koje mi ukazujete na ovom forumu.
Nazad na vrh Ići dole
GoranKac

GoranKac

Broj poruka : 87
Datum upisa : 20.12.2010

PočaljiNaslov: Re: Srednji i veliki papagaji???   Srednji i veliki papagaji??? Icon_minitimeUto Feb 01, 2011 9:15 pm

Pozdrav druze za pocetak Very Happy .

Sa budzetom od 100 evra moja preporuka ti je rucno odhranjeni Braunouhi papagaj. Ja ih jos nisam drzao ali svi do sada koji su kupili rucno hranjenog Braunouhog papagaja imaju samo reci hvale. Braunouhi papagaj nije dobar govornik ali je zato privrzen svom gazdi kao niko,neko cak kaze da je ponekad i malo dosadan kolko voli da se mazi i igra.
To ti je moj predlog za tvoj budzet.

zzzz
Nazad na vrh Ići dole
Laza

Laza

Broj poruka : 1208
Datum upisa : 20.12.2009

PočaljiNaslov: Re: Srednji i veliki papagaji???   Srednji i veliki papagaji??? Icon_minitimeUto Feb 01, 2011 9:18 pm

GoranKac, postoji tema
Nazad na vrh Ići dole
Sponsored content

PočaljiNaslov: Re: Srednji i veliki papagaji???   Srednji i veliki papagaji??? Icon_minitime

Nazad na vrh Ići dole

Srednji i veliki papagaji???
Nazad na vrh 
Strana 1 od 1
 Similar topics
-
» Papagaji i zima
» papagaji i pojilice
» Bilefelder Veliki
» Veliki pozdrav!
» veliki Aleksandar-savet,pomoc

Dozvole ovog foruma:Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu