| Drustvo za zastitu i odgajanje ptica "Gaj",Nis | |
|
+33koja42 zoran ptice pjevice Džoni Aleksa micko SrdjanKG ticar fuz80 Rea bastard kv Marjan akimak grujo jevca5 Bogdanik zozi Alexandar jecham Rale Laza santini Srdjan Vasa Luckyboy vecos BOCKA malinois rtomek Danijel Sale77-Nis Ivan_NIsh milannish dr.nenad86 37 posters |
|
Autor | Poruka |
---|
dr.nenad86 ministar bez fotelje
Broj poruka : 2501 Datum upisa : 21.12.2009 Godina : 38 Lokacija : Niš
| Naslov: Re: Drustvo za zastitu i odgajanje ptica "Gaj",Nis Pet Avg 27, 2010 11:51 pm | |
| U ime drustva i svoje licno ime zahvaljujem na cestitkama....... Pozdrav | |
|
| |
Sale77-Nis
Broj poruka : 939 Datum upisa : 28.12.2009 Godina : 47 Lokacija : Nis -Srbija
| Naslov: Re: Drustvo za zastitu i odgajanje ptica "Gaj",Nis Sub Avg 28, 2010 8:33 am | |
| Pozdrav za sve od drustva "GAJ" I CEKAMO VAS 11 SEPTEMBRA kada je slava drustva "GAJ". | |
|
| |
| Naslov: Re: Drustvo za zastitu i odgajanje ptica "Gaj",Nis Sub Avg 28, 2010 12:46 pm | |
| Tako je Sale , ja nisam hteo to da odajem jos, pravovremeno bi bili obavesteni....... Pozdrav | |
|
| |
rtomek
Broj poruka : 721 Datum upisa : 28.12.2009 Godina : 50 Lokacija : SU-V-SRB
| Naslov: Re: Drustvo za zastitu i odgajanje ptica "Gaj",Nis Ned Sep 12, 2010 11:41 pm | |
| eto prošo je 11 septembar pa bih ja u ime Sekcije-ptičara iz subotice i u svije lično ime čestitao na slavi društvu GAJ . Sretna vam slava drugari !!!!
nadam se da ste se fino družili a da nije ovih 400km bilo bi i nas iz SU 100% . pozdrav ROBY | |
|
| |
Luckyboy General
Broj poruka : 1626 Datum upisa : 20.12.2009 Lokacija : Smed.Palanka Šumadija
| Naslov: Re: Drustvo za zastitu i odgajanje ptica "Gaj",Nis Ned Sep 12, 2010 11:52 pm | |
| Pridruzujem se cestitkama,cekao sam da Nislije nesto napisu,ali su jos uvek izgleda mamurni. Zao mi je sto nisam bio,ali bice prilike,sve najbolje | |
|
| |
| Naslov: Re: Drustvo za zastitu i odgajanje ptica "Gaj",Nis Pon Sep 13, 2010 1:10 am | |
| - rtomek ::
- eto prošo je 11 septembar pa bih ja u ime Sekcije-ptičara iz subotice i u svije lično ime čestitao na slavi društvu GAJ .
Sretna vam slava drugari !!!!
nadam se da ste se fino družili a da nije ovih 400km bilo bi i nas iz SU 100% . pozdrav ROBY Hvala Roby, hvala LAky, bilo bi nam drago da ste i vi mogli da dodjete da se druzimo i pticarimo.... Drago nam je sto smo ugostili goste iz Vranja: Vasu, Dacu, Saleta i tata Necka i nase drage goste iz Backe Palanke gosn Raska i njegovu lepsu polovinu, bilo je to jedno lepo druzenje, pticarenje uz ice i pice..... Zato smo tu da se druzimo i okupljamo kad je god moguce i van izlozbi..... Pozdrav | |
|
| |
Sale77-Nis
Broj poruka : 939 Datum upisa : 28.12.2009 Godina : 47 Lokacija : Nis -Srbija
| Naslov: Re: Drustvo za zastitu i odgajanje ptica "Gaj",Nis Pon Sep 13, 2010 10:43 am | |
| Hvala svima na cestitkama i lepom druzenju nadam se da je bilo sve lepo kao i do sada i hteo bi da pozdravim sve koji su bili,sve koje nisu mogli da dodju a htelisu,nadam se dace biti prilike za jedno masovno okupljane na prolecu u organizaciji drustva GAJ ali otom potom. Zivi bili pa se vidimo!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! | |
|
| |
Vasa YA HABIBI YA AEINI
Broj poruka : 1395 Datum upisa : 28.03.2010 Godina : 39 Lokacija : Srbija-Vranje RS 7-64
| Naslov: Re: Drustvo za zastitu i odgajanje ptica "Gaj",Nis Pon Sep 13, 2010 11:09 am | |
| Evo i ja da se priključim u ovu temu. Druzenje je bilo sto bi reko "Zika" iz dinastije , "NA NIVOU" Odusevljen sam organizacijom ljudi drustva "Gaj", i cestitam na onako spremljenu trpezu i organizaciju. Kao sto Nesa kaze bili su gosti iz Backe Palenke i Leskovca, bilo je novih poznanstva i lepih pticarskih prica, iskustva , razmene istih. Pozdravio bih sve domacine koji su nas lepo ugostili i jos jednom pohvale za organizaciju Nadam se da cemo nastaviti ove nase "pobratimske" odnose i ove lepe skupove izmedju durštva "Gaj" iz Niša i društva "Kolibri" iz Vranja pozdrav | |
|
| |
Laza
Broj poruka : 1208 Datum upisa : 20.12.2009 Godina : 37 Lokacija : Svilajnac
| Naslov: Re: Drustvo za zastitu i odgajanje ptica "Gaj",Nis Pon Sep 13, 2010 11:57 am | |
| - Vasa ::
Druzenje je bilo sto bi reko "Zika" iz dinastije , "NA NIVOU" JEBI GA | |
|
| |
Rale
Broj poruka : 320 Datum upisa : 26.12.2009 Godina : 50 Lokacija : Backa Palanka Vojvodina
| Naslov: Re: Drustvo za zastitu i odgajanje ptica "Gaj",Nis Pon Sep 13, 2010 1:37 pm | |
| Pozdravljam kompletno rukovodstvo a i clanove udruzenja GAJ i zahvaljujem se na divnom gostoprimstvu Druzenje je bilo ekstra a ica i pica na pretek. Pozdravljam i ekipu iz Vranja i Leskovca | |
|
| |
| Naslov: Re: Drustvo za zastitu i odgajanje ptica "Gaj",Nis Pet Okt 29, 2010 2:07 pm | |
| Cekamo te opet Rale na ponovno druzenje, mi zi drustva "GAJ" cesto oprganizujemo ovakva druzenja.... Hvala svima sto su se odazvali nasem pozivu i uvelicali nam slavlje... Pozdrav | |
|
| |
| Naslov: Re: Drustvo za zastitu i odgajanje ptica "Gaj",Nis Sre Feb 16, 2011 4:10 pm | |
| Rezultati na Drzavnom prvenstvu u Somboru..... Drustva za zastitu i odgajanje ptica "GAJ"-Nis je na Drzavnom prvenstvu poslalo 16 ptica ( kanarince boje i kanarince stasa), osvojeno : Zlatnih medalja ( 1. mesto) - 3Srebrnih ( 2. mesto) - 6 Bronzanih ( 3. mesto) - 1Pozdrav iz Nisa | |
|
| |
jecham
Broj poruka : 273 Datum upisa : 21.10.2010 Godina : 52 Lokacija : Smederevo
| Naslov: Re: Drustvo za zastitu i odgajanje ptica "Gaj",Nis Sre Feb 16, 2011 5:57 pm | |
| Svaka cast za izlagace iz drustva GAJ iz Nisa. Vidi se da se kod vas radi ozbiljno. Pozdrav iz Smedereva. | |
|
| |
| Naslov: Re: Drustvo za zastitu i odgajanje ptica "Gaj",Nis Sre Feb 16, 2011 6:17 pm | |
| Hvala kolega, trudimo se da odrzimo renome koje je drustvo za zastitu i odgajanje ptica "GAJ"-Nis sticalo godinama, trudimo se koliko mozemo da odrzimo nase drustvu na nivou nekadasnjih uspeha iako sada imamo mnogo manje finansija nego tada u neko srecno vreme, kako pricaju nese cenjene starije kolege iz kluba............ Drago nam je da immao puno pravih prijatelja u drugim drustvima u savezu, i da sa svima njima odrzavamo "pobratimske " veze i da saradjujemo po pitanju podizanja avikulture u zemlji Srbiji........ Pozdrav | |
|
| |
Vasa YA HABIBI YA AEINI
Broj poruka : 1395 Datum upisa : 28.03.2010 Godina : 39 Lokacija : Srbija-Vranje RS 7-64
| Naslov: Re: Drustvo za zastitu i odgajanje ptica "Gaj",Nis Sre Feb 16, 2011 7:28 pm | |
| pozdrav iz Vranja drustvu "Gaj" iz Nisa... | |
|
| |
Danijel
Broj poruka : 939 Datum upisa : 29.12.2009 Godina : 43 Lokacija : Srbija-Vranje
| Naslov: Re: Drustvo za zastitu i odgajanje ptica "Gaj",Nis Sre Feb 16, 2011 8:14 pm | |
| Cestitke i od mene.. | |
|
| |
Alexandar
Broj poruka : 724 Datum upisa : 23.12.2009 Godina : 46 Lokacija : Kragujevac
| Naslov: Re: Drustvo za zastitu i odgajanje ptica "Gaj",Nis Sre Feb 16, 2011 10:29 pm | |
| Pridruzujem se cestitkama i zelim vam i ubuduce puno dobrih rezultata pozzzz ACA | |
|
| |
rtomek
Broj poruka : 721 Datum upisa : 28.12.2009 Godina : 50 Lokacija : SU-V-SRB
| Naslov: Re: Drustvo za zastitu i odgajanje ptica "Gaj",Nis Sre Feb 16, 2011 10:59 pm | |
| Svaka čast drugari Nišlije ..... pozz ROBY | |
|
| |
| Naslov: Re: Drustvo za zastitu i odgajanje ptica "Gaj",Nis Čet Feb 17, 2011 12:42 am | |
| Hvala hvala, kolege pticari.. Tu smo da se druzimo na izlozbama, da unapredjujemo saradnju i da pokusamo avikulturu kod nas da podignemo na visi nivo....... Pozdrav svima iz Nisa i drustva "GAJ" | |
|
| |
zozi
Broj poruka : 148 Datum upisa : 05.04.2010 Godina : 42 Lokacija : kragujevac
| Naslov: Re: Drustvo za zastitu i odgajanje ptica "Gaj",Nis Čet Feb 17, 2011 11:29 pm | |
| da li je istina da se drustvo gaj rastura /// posto sam tako cuo poz.. pticariiii
| |
|
| |
Bogdanik
Broj poruka : 691 Datum upisa : 28.12.2009 Godina : 36 Lokacija : Leskovac
| Naslov: Re: Drustvo za zastitu i odgajanje ptica "Gaj",Nis Pet Feb 18, 2011 12:31 am | |
| Ti su cuo necije zelje , na tvou zalost ! | |
|
| |
| Naslov: Re: Drustvo za zastitu i odgajanje ptica "Gaj",Nis Pet Feb 18, 2011 4:10 am | |
| - zozi ::
- da li je istina da se drustvo gaj rastura /// posto sam tako cuo
poz.. pticariiii
Da, rastura se....... Ali od diploma, pehara , nagrada i medalja............. Pozdrav | |
|
| |
Srdjan
Broj poruka : 287 Datum upisa : 02.02.2010 Godina : 50 Lokacija : Niš
| Naslov: Re: Drustvo za zastitu i odgajanje ptica "Gaj",Nis Pet Feb 18, 2011 10:03 am | |
| - zozi ::
- da li je istina da se drustvo gaj rastura /// posto sam tako cuo
poz.. pticariiii
Rasturamo se od druženja,jela, pića a tolko se mrzimo da mora svaki utorak da se vidimo. A što se tiče rasturanja društva pozivam SVE VAS koji verujete u te GLUPOSTI da dođete na naše sastanke i uverite se sami.Svakog utorka od 18 časova. S poštovanjem Srđan (član upravnog odbora) | |
|
| |
| Naslov: Re: Drustvo za zastitu i odgajanje ptica "Gaj",Nis Pet Feb 18, 2011 4:53 pm | |
| Sto se tice druzenje , sirimo vidike i saradnju sa svim mogucim srodim udruzenjima po pitanju odgoja ptica ali i oko zastite..... Izuzetno dobru saradnju imamo sa inspekcijom za zastitu zivotne sredine i prostornog planiranja, sa LU "NIS" iz Nisa, upravnikom lovista "Nisava"-Nis, predsednikom komisije za zatitu divljaci i strucnom-lovocuvarskom sluzbom koja je 24 h na terenu i pored svojih poslova vrsi nadzor na teritoriji NISa po pitanju nelegalnog i nezakonitog hvatanja ptica......... Sa UO LU "NIS" komisija za zastitu ptica drustva "GAJ"-Nis ima izuzetnu saradnju sto se tice i prihrane ptica u zimskim mesecima, ali taj izvestaj cu staviti u odgovarajucoj temi kad se bude zavrsila akcija prihrane ptica u ovom hladnim danima.... Na terenu nasi clanovi iznose hranu za ptice i u zimskim mesecima pokusavaju koliko -toliko da pomognu pticama da se bar malo snadju i prebrode ove hladne i za njih teske dane.... Do sada je prikupljneo oko pola tone sitno zrnaste hrane za iznosenje na teritoriji Nisa. Evo nekoliko detalja sa skorasnje akcije komisije za zastitu ptica "GAJ"-Nis i strucne sluzbe LU "NIS" iz Nisa pod prismotrom dipl. ing. sumarstva i upravnika lovista "Nisava"-Nis, gospodina Nebojse Stojadinovica. Pozdrav iz Nisa ljubiteljima ptica | |
|
| |
zozi
Broj poruka : 148 Datum upisa : 05.04.2010 Godina : 42 Lokacija : kragujevac
| Naslov: Re: Drustvo za zastitu i odgajanje ptica "Gaj",Nis Pet Feb 18, 2011 7:32 pm | |
| ne niste me razumeli hteo sam samo da provererim da li je tacno posto sam tako cuo ... SAMO NAPREDDD POZDRAV>SLAVUJARI KG....... | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: Drustvo za zastitu i odgajanje ptica "Gaj",Nis | |
| |
|
| |
| Drustvo za zastitu i odgajanje ptica "Gaj",Nis | |
|