| Legalizacija strogo zaštićenih i zaštićenih vrsta ptica | |
|
+35Ondrej momoks zozi žako ATOS jecham nebojsa srxa veterinarboki Sale77-Nis Dalibor Vasic slavishab Srdjan mica Laza Rale KUM mime30 pedja cb salle55 Luckyboy ticar rtomek fuz80 klokkende Djuka milos0205 Marjan drozd Rea dr.nenad86 Danijel rade Bogdanik Aleksa 39 posters |
|
Autor | Poruka |
---|
Marjan
Broj poruka : 1557 Datum upisa : 25.02.2011 Godina : 46 Lokacija : Pirot, R. Srbija.
| Naslov: Re: Legalizacija strogo zaštićenih i zaštićenih vrsta ptica Uto Maj 24, 2011 11:34 pm | |
| Izgleda da moja izjava od pre nekoliko dana sve više ima smisla,jer u Ministarstvu su SOF-u prepoznali kao pravog partnera od struke!!!A ona glasi-LJudi(pravi ptičari) ovo je stvarnost ,a sve ostalo bajka.Pa zato SOF-a je jedina prava veza sa COM od samog postojanja pa sve do današnjih dana, a traje ni manje ni više, već pedeset i šest godina. | |
|
| |
Aleksa
Broj poruka : 207 Datum upisa : 22.03.2010 Godina : 48 Lokacija : Beograd
| Naslov: Re: Legalizacija strogo zaštićenih i zaštićenih vrsta ptica Uto Maj 24, 2011 11:40 pm | |
| Vi ste u vecoj euforiji od mene! Ali pridruzujem se!!! | |
|
| |
Rea
Broj poruka : 760 Datum upisa : 31.10.2010 Godina : 50 Lokacija : Indjija
| Naslov: Re: Legalizacija strogo zaštićenih i zaštićenih vrsta ptica Uto Maj 24, 2011 11:40 pm | |
| Ja sam sve cula juca i to iz prve ruke i aleksi nije zameriti sto je toliko uzbudjen ! Pricasmo ja i ti Marijane i rekosmo da ce pravda biti zadovoljena uskoro . Jos su jednom predsednici udruzenja pri SOFu pokazali svoju kolegijalnost , humanost i vrednocu | |
|
| |
Aleksa
| Naslov: Re: Legalizacija strogo zaštićenih i zaštićenih vrsta ptica Čet Maj 26, 2011 1:25 am | |
| Još jednom bih zamolio sve koji šalju dokumenta za legalizaciju da OBAVEZNO iskopiraju "Prijave za evidentiranje primeraka strogo zaštićenih i zaštićenih vrsta divljih životinja u zatočeništvu" | |
|
| |
Bogdanik
Broj poruka : 691 Datum upisa : 28.12.2009 Godina : 36 Lokacija : Leskovac
| Naslov: Re: Legalizacija strogo zaštićenih i zaštićenih vrsta ptica Čet Maj 26, 2011 11:00 pm | |
| Zaduzeni za prijave u mom drustvu su propustili informaciju da treba kopija prijave, a ja sam srecom informisan sa ovog foruma pa sam ne samo prijavu vec i sve izjave iskopirao i jedini u ovom poslednjem kontigentu imao kopiju. Posto sam licno nosio kontigent Predsedniku, on rece da moja kao jedina nece biti vracena. | |
|
| |
milos0205
Broj poruka : 253 Datum upisa : 01.01.2010 Godina : 57 Lokacija : Beograd
| Naslov: Re: Legalizacija strogo zaštićenih i zaštićenih vrsta ptica Pet Maj 27, 2011 8:12 am | |
| Nece ni jedna biti vracena ali trebaju foto kopije | |
|
| |
Aleksa
| Naslov: Re: Legalizacija strogo zaštićenih i zaštićenih vrsta ptica Pet Maj 27, 2011 12:14 pm | |
| kao sto kaze milos0205, ni jedna prijava nece biti vracena, ali time sto saljete kopiju PRIJAVA, olaksavate i sebi i nama | |
|
| |
Bogdanik
Broj poruka : 691 Datum upisa : 28.12.2009 Godina : 36 Lokacija : Leskovac
| Naslov: Re: Legalizacija strogo zaštićenih i zaštićenih vrsta ptica Pet Maj 27, 2011 3:21 pm | |
| Da li to znaci da cete kopirati one koje nisu kopirane? Da li pregledate svaku prijavu ponaosob i proveravate da je sve potrebno popunjeno? Da li ce overene kopije prijemnim pecatom biti vracene drustvima ? Molim odg na sva 3 pitanja ako moze. | |
|
| |
Aleksa
| Naslov: Re: Legalizacija strogo zaštićenih i zaštićenih vrsta ptica Ned Maj 29, 2011 9:17 pm | |
| pregledao sam svaku prijavu. ispravio sta je trebalo i kopija (ili neki neki drugi dokument) ce biti vraceni drustvima.
| |
|
| |
dr.nenad86 ministar bez fotelje
Broj poruka : 2501 Datum upisa : 21.12.2009 Godina : 38 Lokacija : Niš
| Naslov: Re: Legalizacija strogo zaštićenih i zaštićenih vrsta ptica Čet Jun 02, 2011 1:34 am | |
| Legalizacija zavrsena, tj. prvi deo legalizacije smo odradili kako treba, svako je imao sanse da prijavi svoje ptice i da udje u proces legalizacije kao i vecina zemalja u nasem okruzenju i u Eu. Idemo dalje, ovo je jedan deo posla, nastavljamo dalje sa priblizavanjem Evropskim standardima a samim tim i legalizacijom nasih ljubimaca i polako ali sigurno i mi kao i vecina clanica COM-a cemo moci legalno sa tim domistifikovanim pticama na izlozbe bez bilo kakvih bojazni, da li ce neko kome ovo sve nije hobi poslati inspekciju i pokusati da minira izlozbu kojekakvim nebuloznim prijavama. Ja sam licno zadovoljan kako je legalizacija odradjena u mom udruzenju i svih 85 ljudi koji su usli u proces legalizacije. Od tih 85 ljudi koji su preko drustva "GAJ" usli u proces legalizacije njih 56 su clanovi udruzenja a ostalih 29 nisu, ali smo kao pravi pticari izasli tim ljudima, ljubiteljima ptica u susret i podelili im besplatno dokumenta i objasnili im sve oko procesa legalizacije i javnog poziva koje je ministarstvo uputilo gradjanima. Pozdrav | |
|
| |
| Naslov: Re: Legalizacija strogo zaštićenih i zaštićenih vrsta ptica Pet Jun 03, 2011 1:16 am | |
| | |
|
| |
Djuka
Broj poruka : 18 Datum upisa : 23.05.2011 Godina : 54 Lokacija : Zrenjanin
| Naslov: Re: Legalizacija strogo zaštićenih i zaštićenih vrsta ptica Čet Jun 16, 2011 2:11 pm | |
| Pozdrav !! Ja za sad nisam clan ni jednog drustva ali sam ispunio i poslao formulare za legalizaciju u ministarstvo , to je bilo jos 27. 05.2011 ali jos nisam dobio nikakav odgovor .Dali to mozda znaci da su moji formulari negde zagubljeni u posti ili ministarstvu treba vise vremena da odradi sve zahteve ? U kom roku ste vi dobijali odgovore ? (pitanje za ostale pticare koji su podneli prijave). | |
|
| |
| Naslov: Re: Legalizacija strogo zaštićenih i zaštićenih vrsta ptica Čet Jun 16, 2011 3:21 pm | |
| - Djuka ::
- Pozdrav !! Ja za sad nisam clan ni jednog drustva ali sam ispunio i poslao formulare za legalizaciju u ministarstvo , to je bilo jos 27. 05.2011 ali jos nisam dobio nikakav odgovor .Dali to mozda znaci da su moji formulari negde zagubljeni u posti ili ministarstvu treba vise vremena da odradi sve zahteve ? U kom roku ste vi dobijali odgovore ? (pitanje za ostale pticare koji su podneli prijave).
Pozdrav Djuka, u mom udruzenju svako ko je predao papire za izdavanje dozvole za drzanje zasticenih i strogo zasticenih vrsta ptica dobio je istog trena pecat tj. stambilj ministarstva na fotokopiji dokumenta gde se vidi sta je prijavio i broj tih prijavljenih ptica.
To svakom odgajivacu koji je preko mog drustva predao zahteve daje velidan dokaz da je u procesu obrade predmeta koje je poslao i da je otpoceo sa legalizacijom.
Ljubitelji i simpatizeri koji nisu predali dokumenta preko udruzenja su dobili za tri dana povratnu in formaciju i stambilj ministarstva na fotokopiji dokumenata.
Tako je je u mom udruzenju i Nisu, a koliko znam i u celoj SRPSKOJ ORNOTILOSKOJ FEDERACIJI, svi koji su predali imaju dokaz o tome i mogu mirno da spavaju.
Pozdrav | |
|
| |
Djuka
| Naslov: Re: Legalizacija strogo zaštićenih i zaštićenih vrsta ptica Čet Jun 16, 2011 6:32 pm | |
| - dr.nenad86 ::
- Djuka ::
- Pozdrav !! Ja za sad nisam clan ni jednog drustva ali sam ispunio i poslao formulare za legalizaciju u ministarstvo , to je bilo jos 27. 05.2011 ali jos nisam dobio nikakav odgovor .Dali to mozda znaci da su moji formulari negde zagubljeni u posti ili ministarstvu treba vise vremena da odradi sve zahteve ? U kom roku ste vi dobijali odgovore ? (pitanje za ostale pticare koji su podneli prijave).
Pozdrav Djuka, u mom udruzenju svako ko je predao papire za izdavanje dozvole za drzanje zasticenih i strogo zasticenih vrsta ptica dobio je istog trena pecat tj. stambilj ministarstva na fotokopiji dokumenta gde se vidi sta je prijavio i broj tih prijavljenih ptica.
To svakom odgajivacu koji je preko mog drustva predao zahteve daje velidan dokaz da je u procesu obrade predmeta koje je poslao i da je otpoceo sa legalizacijom.
Ljubitelji i simpatizeri koji nisu predali dokumenta preko udruzenja su dobili za tri dana povratnu in formaciju i stambilj ministarstva na fotokopiji dokumenata.
Tako je je u mom udruzenju i Nisu, a koliko znam i u celoj SRPSKOJ ORNOTILOSKOJ FEDERACIJI, svi koji su predali imaju dokaz o tome i mogu mirno da spavaju.
Pozdrav I sta sad ja da radim ?? Proslo je dvadeset dana odkako sam ja poslao papire i jos nista !! | |
|
| |
klokkende
Broj poruka : 70 Datum upisa : 29.12.2009 Godina : 53 Lokacija : Uzice
| Naslov: Re: Legalizacija strogo zaštićenih i zaštićenih vrsta ptica Čet Jun 16, 2011 7:33 pm | |
| Pa kako si predao papire, preko nekog udruzenja ili samostalno? | |
|
| |
| Naslov: Re: Legalizacija strogo zaštićenih i zaštićenih vrsta ptica Čet Jun 16, 2011 8:28 pm | |
| Stvarno ne znam sta da ti kazem.... Verovatno to nije ni u ministarstvu cim toliko nema odgovora.... Znam ljude iz Nisa koji su sami poslali papire preporuceno s povratnicom i za tri dana imali to u rukama.......... Pozdrav | |
|
| |
Djuka
| Naslov: Re: Legalizacija strogo zaštićenih i zaštićenih vrsta ptica Čet Jun 16, 2011 9:55 pm | |
| - klokkende ::
- Pa kako si predao papire, preko nekog udruzenja ili samostalno?
Pa samostalno , poslao sam na adresu ministarstva za sumarstvo i ..... | |
|
| |
fuz80 egzoticar u usponu
Broj poruka : 532 Datum upisa : 18.06.2010
| Naslov: Re: Legalizacija strogo zaštićenih i zaštićenih vrsta ptica Čet Jun 16, 2011 9:59 pm | |
| i ja sam samostalno poslao prijavu i jos nisam dobio odgovor
| |
|
| |
klokkende
Broj poruka : 70 Datum upisa : 29.12.2009 Godina : 53 Lokacija : Uzice
| Naslov: Re: Legalizacija strogo zaštićenih i zaštićenih vrsta ptica Čet Jun 16, 2011 10:04 pm | |
| Pa zovi Ministarstvo i pitaj, sta ti drugo preostaje! A da nisi promasio adresu na koju si poslao? Zar nije trebalo poslati na Ministarstvo zivotne sredine, rudarstva i prostornog planiranja? http://www.ekoplan.gov.rs/src/CITES-Opste-informacije-566-c66-content.htm?_sector_id=5&_sm_id=61 | |
|
| |
Djuka
| Naslov: Re: Legalizacija strogo zaštićenih i zaštićenih vrsta ptica Čet Jun 16, 2011 10:11 pm | |
| - klokkende ::
- Pa zovi Ministarstvo i pitaj, sta ti drugo preostaje! A da nisi promasio adresu na koju si poslao? Zar nije trebalo poslati na Ministarstvo zivotne sredine, rudarstva i prostornog planiranja?
http://www.ekoplan.gov.rs/src/CITES-Opste-informacije-566-c66-content.htm?_sector_id=5&_sm_id=61 Eeee bas tamo . Evo sad gledam kopiju prijava (ja sam namestio dve kopije , poslao sam originale i jednu kopiju a jednu kopiju sam ostavio meni kod kuce ) . Dole na dnu stranica je adresa : Ministarstvo zivotne sredine rudarstva i prostornog planiranja , Omladinskih Brigada #1 11070 Novi Beograd . E tu sam slao !!! | |
|
| |
| Naslov: Re: Legalizacija strogo zaštićenih i zaštićenih vrsta ptica Čet Jun 16, 2011 10:16 pm | |
| Sada sam zvao neke ljude koje poznajem, koji su samostalno slali, oni su poslali preporuceno sa povratnicom i dobili za tri dana nazad i pecatirano sve sto su poslali. Jel si slao preporuceno ili obicno???? Pozdrav | |
|
| |
Djuka
| Naslov: Re: Legalizacija strogo zaštićenih i zaštićenih vrsta ptica Čet Jun 16, 2011 10:20 pm | |
- Sada sam zvao neke ljude koje poznajem, koji su samostalno slali, oni su poslali preporuceno sa povratnicom i dobili za tri dana nazad i pecatirano sve sto su poslali.
Jel si slao preporuceno ili obicno????
Pozdrav Preporuceno ali bez povratnice . A gde bi ja to mogao da se obratim za informacije , jel ovde ?? CITES - Контакти Контакт информације: Сектор за заштиту природних ресурса (надлежни управни орган за CITES) e-пошта: cites@ekoplan.gov.rs телефон: 011-3121624 факс: 011-2691746 ili ovde ? Сектор за контролу и надзор (надлежни надзорни орган за CITES) e-пошта: inspekcija@ekoplan.gov.rs телефон: 011-2287343 факс: 011-2287691 | |
|
| |
| Naslov: Re: Legalizacija strogo zaštićenih i zaštićenih vrsta ptica Čet Jun 16, 2011 10:24 pm | |
| Zovi onaj kontak i informacije koji imas pa se raspitaj. Onaj drugi ti je za nesto drugo. P.s trebao si ta dokumenta obavezno preporuceno sa povratnicom da posaljes.......... Izgleda da je u tome problem..... Pozdrav | |
|
| |
rtomek
Broj poruka : 721 Datum upisa : 28.12.2009 Godina : 50 Lokacija : SU-V-SRB
| Naslov: Re: Legalizacija strogo zaštićenih i zaštićenih vrsta ptica Čet Jun 16, 2011 10:24 pm | |
| 011-3121624
pozdrav ..ovaj broj zovi !!!!!
pozdrav ROBY | |
|
| |
Djuka
| Naslov: Re: Legalizacija strogo zaštićenih i zaštićenih vrsta ptica Čet Jun 16, 2011 10:27 pm | |
- Zovi onaj kontak i informacije koji imas pa se raspitaj. Onaj drugi ti je za nesto drugo.
P.s trebao si ta dokumenta obavezno preporuceno sa povratnicom da posaljes.......... Izgleda da je u tome problem.....
Pozdrav Hvala na pomoci !! Poslacu im mail pa cemo videti sta ce se izdesavati . | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: Legalizacija strogo zaštićenih i zaštićenih vrsta ptica | |
| |
|
| |
| Legalizacija strogo zaštićenih i zaštićenih vrsta ptica | |
|