| Vicevi-zabava | |
|
+18Ivan/Rex dr.nenad86 Matija95 skorkovic rtomek Sale77-Nis florida misko Aleksandar Djuric anita75love Iwan97 Danijel Laza Luckyboy Tihomir Marjan Rea MILAN 22 posters |
|
Autor | Poruka |
---|
MILAN
Broj poruka : 320 Datum upisa : 26.08.2010 Godina : 33 Lokacija : BEZDAN
| Naslov: Vicevi-zabava Ned Jul 03, 2011 11:44 pm | |
| Primetio sam da pored smesnih slika i video klipova fali nesto na forumu....posto se forum svakodnevno dopunjuje sa novim materijalom evo jedne teme za smeh i opustanje. Krećemo Vodili Haso i Fata ljubav, a Haso je bio Na Fati. Nakon nekog vremena Fata napravi rogove Hasi, a Haso sav začuđen je pita: -Šta je to?! - pravi si vrag u krevetu... Nakon nekog vremena Fata i Haso se zamijene i ona je gore i sad njoj Haso napravi iste rogove, a Fata će na to: - "A Haso, zar ne da sam prava vražica u krevetu?" A njoj ce Haso: - "Ma jok bona, nego si teška kao krava!" Sedi Nole u kaficu i zove: "Konobar, 'ej ti, mali, sa tom tacnom...Uuuu, Rafa, izvini, pa to si ti..." Polagala plavuša vozački, pa je pitaju: - Jesi li položila? - Ne znam dok ne izađe instruktor iz bolnice. | |
|
| |
Rea
Broj poruka : 760 Datum upisa : 31.10.2010 Godina : 50 Lokacija : Indjija
| Naslov: Re: Vicevi-zabava Čet Jul 07, 2011 1:10 am | |
| haha dobra ideja Milance !! taman da se relaksiramo u ovom delu !
Evo koji i od mene !
Gazda odlazeči na par dana kod svoje ljubavnice dao je slugi broj telefona i upute da ga zove samo u hitnim i važnim slučajevima. Tri dana kasnije zove sluga gazdu da mu je puklo držalo na lopati. gazda: rekao sam samo hitno i važno a sad kad si več nazvao reci što si radio da je puklo? sluga: kopao sam jamu za vašeg psa. gazda: što mu je bilo? sluga: pala greda sa staje na njega gazda: kako je mogla pasti greda? sluga: pa od požara gazda: od čega se zapalila staja? sluga: od kuče gazda: pa tko je zapalio kuču? sluga: sviječa gazda: što ste palili svijeću sluga: pa umrla vam baka gazda: od čega umrla baka? sluga: od žalosti za vašim djedom gazda: što je pa njemu bilo? sluga: umro od infarkta gazda: pa od čega dobio infarkt? sluga: našo mene kako vam seksam ženu. | |
|
| |
Marjan
Broj poruka : 1557 Datum upisa : 25.02.2011 Godina : 46 Lokacija : Pirot, R. Srbija.
| Naslov: Re: Vicevi-zabava Pet Jul 08, 2011 10:24 pm | |
| Juri puž šumom i vidi ga roda. Pita ga roda-Šta žuriš, pužu? -Došla financijska u šumu, a ja imam kuću, žena ima kuću, deca imaju kuću. Stane bežat i roda, vidi to medo pa pita: -Gde žuriš, rodo? -Došla financijska u šumu, a ja živim na visokoj nozi! | |
|
| |
Tihomir
Broj poruka : 61 Datum upisa : 29.06.2011 Godina : 45 Lokacija : Doboj
| Naslov: Re: Vicevi-zabava Ned Jul 10, 2011 5:04 pm | |
| Otisao mujo u trgovinu i trazi od trgovkinje ‚1kg limuna "hocete li vrecicu"pita ga trgovkinja. Ma jok sutacu ga do kuce | |
|
| |
Luckyboy General
Broj poruka : 1626 Datum upisa : 20.12.2009 Lokacija : Smed.Palanka Šumadija
| Naslov: Re: Vicevi-zabava Uto Okt 18, 2011 11:37 pm | |
| Dolаzi prodаvаc usisivаčа kod bаbe nа vrаtа, -Evo imаmo nove... -Nemаm jа pаrа sinko! -Mа, sаmo mаlа demonstrаcijа. Uđe on i iz kese istrese gomilu bаlege bаbi nа tepih. -Ako usisivаč ovo ne pokupi do zаdnje mrve, jа ću to dа pojedem! -E bogаmi hoćeš sinko, meni juče isključili struju! | |
|
| |
Laza
Broj poruka : 1208 Datum upisa : 20.12.2009 Godina : 37 Lokacija : Svilajnac
| Naslov: Re: Vicevi-zabava Uto Okt 18, 2011 11:39 pm | |
| Odlazi Ciga kod doktora i kaze: Doktore imam amneziju. Doktor: STA IMAS? Ciga: STA IMAM? | |
|
| |
Danijel
Broj poruka : 939 Datum upisa : 29.12.2009 Godina : 43 Lokacija : Srbija-Vranje
| Naslov: Re: Vicevi-zabava Sre Okt 19, 2011 1:00 am | |
| Seta ulicom zena i ugleda komsiju na krovu pa ga upita: Sta radis komsija? A komsija odozgo odgovara: Kovem Te-golu. | |
|
| |
Iwan97
Broj poruka : 550 Datum upisa : 03.05.2011 Godina : 26 Lokacija : Sabac
| Naslov: Re: Vicevi-zabava Sre Okt 19, 2011 9:41 am | |
| Dosao Haso kod Muje i pita ga: '' Jeli Mujo koliko si ti pakovanja tapeta kupio za svoj stan,moj stan je slican tvom pa hocu i ja da polepim tapete. -Kupio sam 20 pakovanja. Sutra opet dolazi Haso kod Muje i kaze mu:''Ja sam kupio 20 pakovanja a 8 mi ostalo?! Mujo odgovara:''Pa i meni je jarane! | |
|
| |
Marjan
Broj poruka : 1557 Datum upisa : 25.02.2011 Godina : 46 Lokacija : Pirot, R. Srbija.
| Naslov: Re: Vicevi-zabava Čet Nov 10, 2011 8:31 pm | |
| Vozi se Mujo fićekom po autoputu i prokuha mu motor. Sav živčan izleti iz auta i počne lupati po njemu, u tom trenutku stane neki tip sa mercedesom i pita: "U čemu je problem?" A Mujo će: "Ma prokuhao mi motor!" Frajer: "Pa mogu te ja povući do najbliže radionice!" "Može super, ali ako budeš išao više od 80 km/h budem ti blicao da usporiš." - odgovori Mujo. I tako krenu oni, kada u jednom trenutku......... proleti pokraj njih BMW-u sa 250 na sat. Frajer sav lud u mercedesu počne psovat: "Ma neće mene valjda neki BMW- prestići!" I po gasu za njim, a jadan Mujo iza blica kao lud. I ganjaju se po cesti kad ono policajac snima brzinu: BMW 250, mercedes 250, fićo 250 i padne u nesvjest... Dotrči mu partner i pita ga: "Pa jesi dobro? Šta je bilo? A on će: "Nećes vjerovati, mjerim brzinu, a kad ono BMW 250, mercedes 250, fićo 250 i još im blica da se maknu! | |
|
| |
Marjan
| Naslov: Re: Vicevi-zabava Čet Nov 10, 2011 8:37 pm | |
| Zaposlila se plavuša kao cistačica u nekom velikom trgovačkom centru. Šef joj pre odlaska kaže: • Nemoj zaboraviti da očistis i pod lifta! • A je l' na svakom spratu? | |
|
| |
Marjan
| Naslov: Re: Vicevi-zabava Čet Nov 10, 2011 8:40 pm | |
| Uđe Mujo u bolnicu i vidi strašan prizor ! Kako dva doktora tuku pacijenta. Pa upita? -Sta je ljudi pobogu zasto bijete coveka? -Tri meseca ga lecimo od zutice, a tek danas nam je rekao da je kinez! | |
|
| |
anita75love
Broj poruka : 49 Datum upisa : 19.10.2011 Godina : 49 Lokacija : beograd
| Naslov: Re: Vicevi-zabava Pon Nov 21, 2011 8:19 pm | |
| Oglas u ofisu, Gospodo postujte svog šefa!…. Vi vidite ispred sebe samo jednog idiota….. O on vidi njih 20 I to svaki dan! | |
|
| |
Iwan97
| Naslov: Re: Vicevi-zabava Uto Nov 22, 2011 12:59 pm | |
| Srela se dva coveka na nebu i pita jedan drugog: ''Od cega si umro ?'' -''Od zime,a ti?'' -''Od srece.'' -''Sto od srece?'' -''Pa dosao ja sa posla,kad zenka lezi u krevetu.Obidjem ja sve sobe,nema nikog.Pogledam ispod kreveta i u podrum,ni tamo nema nikog i sav srecan umrem.'' -''Eee budalo! Da si pogledao u zamrzivac,sad bi smo obojica bili zivi!'' hahahhaha! | |
|
| |
Aleksandar Djuric
Broj poruka : 138 Datum upisa : 05.10.2011 Godina : 27 Lokacija : Vlasotince
| Naslov: Re: Vicevi-zabava Uto Nov 22, 2011 11:00 pm | |
| ahahahahahhahaha Evo jedan i od mene: Bili Mujo i Haso,i Haso se razboli i umre.... Kad jedne veceri dodje Haso kod Muje i poce ga zvati: ,,Mujooo,Mujooo...." a na to ce Mujo: ,,Sta je bilo Haso?'' Haso:,,Ja sam na onom svetu i dosao sam da ti kazem dve veoma vazne vesti,dobru i losu...." Mujo:,,Ajd' prvo mi kazi onu dobru?!" Haso:,,Dobra vest je da mi ovde igramo fudbal svaki dan..." Mujo:,,A losa?!" Haso:,,Losa vest je da nam ti branis u subotu..." | |
|
| |
Marjan
| Naslov: Re: Vicevi-zabava Čet Nov 24, 2011 7:18 pm | |
| Na prijemnom ispitu, na Likovnoj akademiji, pred kandidate su postavljene tri slike: zagoreo hleb, utopljen čovek i trudna žena. Zadatak je : pronaći dve reči koje su karakteristične za sve tri slike! Ispit je položila samo jedna devojka sa velikim stomakom... Napisala je: - Kasno izvađen ! | |
|
| |
Marjan
| |
| |
Marjan
| Naslov: Re: Vicevi-zabava Čet Dec 08, 2011 9:06 pm | |
| ONA : halo ljubavi gde si ? ON : kuci,lezim i mislim na tebe, a ti ljubavi ? ONA : ljubavi pa evo me u redu iza tebe ,cekam da udjem u diskoteku ! | |
|
| |
misko
Broj poruka : 47 Datum upisa : 19.11.2011 Godina : 49 Lokacija : despotovac
| Naslov: Re: Vicevi-zabava Čet Dec 08, 2011 9:21 pm | |
| pita prolaznik malog cigu na ulici jeli cigo ciji si ti ja i tata neznamo a mama nece da prizna | |
|
| |
florida
Broj poruka : 80 Datum upisa : 02.09.2011 Godina : 45 Lokacija : ledine
| Naslov: Re: Vicevi-zabava Pet Dec 23, 2011 4:42 pm | |
| sede dve sove na grani kaze prva. -huuuuuu." kad ce druga: -" idi u picku materinu,prepade me!" | |
|
| |
Sale77-Nis
Broj poruka : 939 Datum upisa : 28.12.2009 Godina : 47 Lokacija : Nis -Srbija
| Naslov: Re: Vicevi-zabava Sub Dec 24, 2011 3:58 pm | |
| Uso momak u apoteku i trazi od apotekara 5 kutija kondoma,apotekar mu donese i upitaga dali mu treba i kesa a na to ce momak da mu odgovori:ne,ne treba devojka je izuzetno lepa!!! | |
|
| |
rtomek
Broj poruka : 721 Datum upisa : 28.12.2009 Godina : 50 Lokacija : SU-V-SRB
| Naslov: Re: Vicevi-zabava Sub Dec 24, 2011 5:01 pm | |
| devojka od tek 18 godina prizna majci da je trudna ... ova pocne da je grdi , vice ..histerise..ko je bio taj ko ti to radi ..... na to ce cura da uzme mobilni telefon i zove ... posle desetak minuta stane ispred kuce crveni ferrari izadje sedi covek oko 50 godina udje i prizna da je on otac i da on zbog porodicnih razloga nemoze da ozeni devojku ali ako bude zensko dete spreman je da joj da 2 butika i 5 000 000 evra , ako bude musko jednu fabriku i 10 000 000 evra ...ako nekim slucajem dodje do pobacaja onda ce da se dogovore kako dalje ..... na to upusteno otac stavi ruku na rame gospodinu i rece ..pa " kresnices je opet " pozdrav
| |
|
| |
anita75love
Broj poruka : 49 Datum upisa : 19.10.2011 Godina : 49 Lokacija : beograd
| Naslov: Re: Vicevi-zabava Sub Dec 24, 2011 10:50 pm | |
| Pomozite nekom u nevolji i on će vas se setiti....... kad opet bude bio u nevolji! Kad žena govori, ja ću biti spremna za 15 min to je istovetno muškom-ja dolazim kući za 15 min!
| |
|
| |
skorkovic
Broj poruka : 356 Datum upisa : 05.05.2011 Lokacija : Uzice
| Naslov: Re: Vicevi-zabava Ned Dec 25, 2011 12:31 am | |
| Dolazi decko u apoteku i pita apotekarku -Imate li kondom sa ukusom(mirisom) jabuke? -Ne. -Imate li kondom sa mirisom jagode? -Ne, nemamo. -Imate li kondom sa mirisom breskve? -Decko, hoces li ti da je*es ili da pravis kompot? | |
|
| |
MILAN
Broj poruka : 320 Datum upisa : 26.08.2010 Godina : 33 Lokacija : BEZDAN
| Naslov: Re: Vicevi-zabava Ned Dec 25, 2011 6:54 pm | |
| Sleteo mali djavolcic u New York i kaze: -"Ja sam mali djavolcic imam mali kofercic i dosao sam krasti." Ovi njemu kazu: -Ne mozes ovdje krasti, idi u Englesku tamo mozes krasti. Otisao djavolcic u Englesku i kaze: ... -"Ja sam mali djavolcic, imam mali kofercic i dosao sam krasti." Ovi njemu kazu: -Idi u Nemacku tamo ti se krade. Ode djavolcic u Njemacku i kaze -"Ja sam mali djavolcic imam mali kofercic i dosao sam krasti." Nemci ce njemu: -Idi u jednu malu zemlju dole na Balkanu zove ti se Bosna tamo ti se krade kol'ko 'oces. Doleteo djavolcic u zracnu luku u Sarajevo i kaze: "Ja sam mali djavolcic, imam ma... ma gdje mi je kofercic je*em vam mater lopovsku...!! | |
|
| |
Iwan97
| Naslov: Re: Vicevi-zabava Ned Dec 25, 2011 7:00 pm | |
| | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: Vicevi-zabava | |
| |
|