Pravila foruma | 1. Zabranjeno je vredjanje po bilo kom osnovu
2. Zabranjeno je slati privatne poruke i poruke na forumu u vidu spamova i reklamiranja
3. Zabranjeno je postavljati autorske tekstove a da ne ostavite i link odakle je preuzet
4. Lazno predstavljanje i koriscenje tudjih identiteta kao i dupli nalozi
5. Koristiti vulgarne izraze
6. Krsenje privatnosti tj postavljati podatke trecih lica bez njihove dozvole
7. Mogucnost slanja privatnih poruka dobijate posle 20te poruke na forumu
8. Oglasavanje na forumu je strogo zabranjeno, osim u delu predvidjenom za to (za oglasavanje morate da ispunite uslov od 20 poruka na forumu a onda se javite administratoru foruma) |
Sekcija pticara Subotica | Od skora smo postali oficijelni forum sajta sekcije pticara Subotice pa sve ujedno pozivam da posete sajt |
|
| Vicevi-zabava | |
|
+18Ivan/Rex dr.nenad86 Matija95 skorkovic rtomek Sale77-Nis florida misko Aleksandar Djuric anita75love Iwan97 Danijel Laza Luckyboy Tihomir Marjan Rea MILAN 22 posters | |
Autor | Poruka |
---|
Matija95
Broj poruka : 643 Datum upisa : 12.12.2011 Godina : 29 Lokacija : Indjija
| Naslov: Re: Vicevi-zabava Ned Dec 25, 2011 7:15 pm | |
| Otisli Bosanac,Englez i Amerikanac na pecanje . Upeca Amerikanac djavola,djavol im kaze bacite nesto u vodu i ako ja ne nadjem postedecu te. Amerikanac baci kamencic djavo zaroni i nadje baci Englez udicu djavo zaroni i nadje, a Bosanac baci nesto iza ledja djavo zaroni i nenadje nista kad je izronio djavo pita Bosanca sta si ti bacio.Ja ba bacio sumecu tabletu. | |
| | | dr.nenad86 ministar bez fotelje
Broj poruka : 2501 Datum upisa : 21.12.2009 Godina : 38 Lokacija : Niš
| Naslov: Re: Vicevi-zabava Čet Mar 29, 2012 2:31 am | |
| Pronadjite lik, za one sa ostrim vidom...... Pozdrav | |
| | | Matija95
Broj poruka : 643 Datum upisa : 12.12.2011 Godina : 29 Lokacija : Indjija
| Naslov: Re: Vicevi-zabava Čet Mar 29, 2012 11:15 am | |
| | |
| | | Ivan/Rex
Broj poruka : 242 Datum upisa : 29.02.2012 Godina : 27 Lokacija : Cacak
| Naslov: Re: Vicevi-zabava Pon Apr 30, 2012 7:18 pm | |
| pronasao i ja znaci ono laganica | |
| | | srxa
Broj poruka : 161 Datum upisa : 27.10.2011 Godina : 47 Lokacija : Novi Sad
| Naslov: Re: Vicevi-zabava Pon Apr 30, 2012 9:42 pm | |
| odaju ga buljave oci. | |
| | | suljaga
Broj poruka : 75 Datum upisa : 05.08.2010
| Naslov: Re: Vicevi-zabava Uto Maj 01, 2012 12:49 pm | |
| Mogo je neko da ga zgazi!!! | |
| | | dr.nenad86 ministar bez fotelje
Broj poruka : 2501 Datum upisa : 21.12.2009 Godina : 38 Lokacija : Niš
| Naslov: Re: Vicevi-zabava Sre Maj 02, 2012 4:45 pm | |
| Драги мајке и татко! Убаво се проводимо на овој камповање. Учитељ ни тера да ви пишемо да се не секирате.Ми смо добро , само је шатор и два џака за спање вода однела, беше не река поплавила. Срећа ники се неје удавија, јер ми т'д бемо у планину , тражимо Трајче.Кажите ги на његови татка у мајку му да је он добро, смо немож' да пише , руку је искршија к'д је бегаја од дивљу свињу. Трајче никад га неби нашли у мрак, да не беше муња. Иначе ја сам се т'д возија у јед'н од спасилачки џипови к'д се врћамо из планину. Беше убаво.Леле што је пуцало, к'д пукне џип одрипа, на возача му испаде волан из руке , па ударимо у неки камен, и искрши ги фарови , једва дођомо до шатори.Учитељ вика на Трајче што је отишја сам да да лови зајци , а неје се на никога казаја, и да пушка заноси к'д пуца, па је могја некога да медведа утепа, па после кој ће плаћа казну. Трајче се брани, вика: „ Казаја сам ти бе учитељу к'д беше пожар“. Ма ја верујем на Трајче да се је казаја, сигурно га неје чуја , учитељ беше мортус пијан. Мамо и тато, знали ли сте бе , да к'д се плинска боца тури у ватру , да експлодира?Несте сигурно. Ма несам ни ја знаја до њекња, док гу не тури у ватру. Туго мајке к'д пуче, мене ме експлозија качи на дрво. Једва ме скинаше од дрво бе, а Стојана су морали да поврћав из несвес колко га је ошамутило. Киша врне по цел д'н , такој да мокра дрва неће да горив, али је затој изгореја јед'н шатор.И моје панталоне ми изгореше, али си имам бермуде. Еј , а што је Стојан смешан без косу, исцепимо се од смешку к'д га видимо. Ми ће дођемо у недељу ако учитељ поправи комби. Неје била његова грешка к'д слетемо с пут, вика да су кочнице работиле к'д кренамо на пут. Учитељ вика да је комби по стар од њега , и да ништа неје чудо што слетемо.На нас ни је лепо к'д се возимо, пушта ни да држимо волан док он одмори очи малка. Пошто је Тома по стар од нас, он му дава и да вози по планински путеви , јер вика нема путнички кола да проодев, само тешки камиони, што вучев дрва из гору. Јутрос сви идомо на купање у језеро, и мене ме не пушти да идем. Пита ме знајем ли да пливам ,ја га заеба, каза му да знајем. Беше убаво, само бе још има грањке по воду од поплаву, једна око теше ми искара, ал' ја избего само ми зуби искрши.Ма ће пораснев други, не се секирам .Учитељ је баш добар, неје викаја на нас ни к'д скинамо гуме за пливање.Ми смо исто фини спрема њега, док поправља комби ми се скријемо, по цел д'н такој да никад не знаје куде смо. У почетку му тој сметаше , ал' с'д се је навикја. Он вика да смо сви прошли курс на прву помоћ , оно к'д се Јована беше давила , и к'д је Иван исекја два прста , док је секја дрва у шуму са моторно тестере. Ja и Ђоке повраћамо , ал учитељ вика да знаје од што је ',и да је тој уреду. Ја мислим да је од онуј твоју пилетину што понесо од дом , јер забравимо да гу одма поједемо .Сетимо се тек к'д ни вук извуче кесу из шатор, отемо му гу и т'г гу поједомо. Кој ти ги знаје вучишта, па мож се довучев по рану. Ће морам с'д да идем , идемо у село да крадемо маркице за писма, паре ги све потрошимо на пиво.Идомо и да беремо печурке да не поцрцамо од глад, викав све се једев само неке јенпут . Ма не брините ја сам добро. Еј теше забравим, учитељ ми је рекја да ве питам , примаја ли сам тетанус. Што је тој тетанус? Toj ли је оној што се прима против тровање? Нешто ми се смучи у стомак, не могу више да ви пишем. Ако се не врнемо у недељу , ја па ће ви па пишем ако нађем неку артију . Ај , ај не цмиздрите више, заебавам ви! Тој ви је за оној што ми несте купили мобилан к'д сам пошја на камповање , па да си разговарамо како људи, а не у 21 век да ви пишем писмоPozdrav | |
| | | pedja cb
Broj poruka : 353 Datum upisa : 02.09.2010 Godina : 49 Lokacija : Indjija
| Naslov: Re: Vicevi-zabava Ned Maj 06, 2012 10:43 pm | |
| koja je razlika izmedju fk Partizan i babe na svadbi? Baba na svadbi odigra bar jedno posteno kolo | |
| | | Iwan97
Broj poruka : 550 Datum upisa : 03.05.2011 Godina : 26 Lokacija : Sabac
| Naslov: Re: Vicevi-zabava Ned Jan 13, 2013 7:13 pm | |
| Bračni par dobio dete. Nakon 5 godina dete ne progovara. Roditelji se zabrinuli da nije nešto u redu sa detetom. Posle nekoliko dana dete progovara: "deda", i sutradan deda umre. Prošlo neko vreme, i dete iznenada kaže: "baba", i sutradan umre i baba. Opet prošlo neko vreme i dete kaže: "tata", ukućani već počeli da oplakuju oca i spremaju sahranu, a otac leg'o u kovčeg i čeka. Kad, u jednom trenutku, ulazi neko u kuću i viče: "E, ljudi, umro komšija!" | |
| | | Raša 2
Broj poruka : 45 Datum upisa : 10.03.2013 Lokacija : Beograd
| Naslov: Re: Vicevi-zabava Sre Mar 20, 2013 1:08 pm | |
| Plivanje Mama mi se preudala i novi tata me uči da plivam. Jel' ? Pa, kako se snalaziš? Odlično!Već sam naučio da se sam izvučem iz džaka... | |
| | | Marjan
Broj poruka : 1557 Datum upisa : 25.02.2011 Godina : 46 Lokacija : Pirot, R. Srbija.
| Naslov: Re: Vicevi-zabava Ned Apr 21, 2013 8:46 pm | |
| 1. Kaze komsija Pirocancu: -Sin vam je nagazio na ekser! Pirocanac: -Lele, jel pocepo patiku?!
2. Piroćanac kupuje automobil. -Koliko košta ovaj automobil? -Deset hiljada evra. -A koliko troši? -Deset litara na 100 km. -Mnogo skupo! A koliko je ovaj ovde? -Sedam hiljada evra, troši šest litara na 100 km. -I ovaj je mnogo skup, a koliko je ovaj "fića"? -Dve hiljade evra. -A troši? Prodavcu se smučio Piroćanac pa odgovori: -Kašiku na 100 km. -Supenu ili kafenu?
3. Ulazi pirocanac u kucu i sa vrata viceeee: -sine kazi dragickaaa!??? Sin: -dragicka tata!!! pirocanac: - za malo danas da ti kupim patike!!! | |
| | | Sponsored content
| Naslov: Re: Vicevi-zabava | |
| |
| | | | Vicevi-zabava | |
|
| Dozvole ovog foruma: | Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
| |
| |
| Ko je trenutno na forumu | Imamo 87 korisnika na forumu: 0 Registrovanih, 0 Skrivenih i 87 Gosta :: 2 Provajderi
Nema
Najviše korisnika na forumu ikad bilo je 314 dana Sre Nov 20, 2024 10:51 pm
|
Zadnje teme | » POMOC KOD KATARINAPet Okt 21, 2022 10:28 pm od Kaludjerica » Kucica za gnezdo nasih ljubimaca Pet Okt 21, 2022 10:09 pm od Kaludjerica » Kragujevacki visokoletacSre Jan 27, 2021 10:37 pm od marconi » Zebraste zebe (Taeniopygia guttata )Pon Jul 27, 2020 5:00 pm od ZQKY » БЕРЗА, ПАНЧЕВО 25.02.2018.Sre Feb 12, 2020 9:52 pm od sasad » Malino kanarinciPet Maj 31, 2019 12:27 pm od Laza» Malino kanarinci - ocenjivanjePet Maj 31, 2019 12:22 pm od Laza» Tigrica - Cudna nanosnicaČet Maj 30, 2019 3:28 pm od Laza» Tigrica (Melopsittacus undulatus)Uto Maj 14, 2019 5:14 pm od TatjanaS |
|