Avikultura
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Forum za ljubitelje ptica

PrijemGalerijaLatest imagesRegistruj sePristupi
Pravila foruma
1. Zabranjeno je vredjanje po bilo kom osnovu
2. Zabranjeno je slati privatne poruke i poruke na forumu u vidu spamova i reklamiranja
3. Zabranjeno je postavljati autorske tekstove a da ne ostavite i link odakle je preuzet
4. Lazno predstavljanje i koriscenje tudjih identiteta kao i dupli nalozi
5. Koristiti vulgarne izraze
6. Krsenje privatnosti tj postavljati podatke trecih lica bez njihove dozvole
7. Mogucnost slanja privatnih poruka dobijate posle 20te poruke na forumu
8. Oglasavanje na forumu je strogo zabranjeno, osim u delu predvidjenom za to (za oglasavanje morate da ispunite uslov od 20 poruka na forumu a onda se javite administratoru foruma)
Sekcija pticara Subotica
Od skora smo postali oficijelni forum sajta sekcije pticara Subotice pa sve ujedno pozivam da posete sajt

Bolesna tigrica

Ići dole 
3 posters
AutorPoruka
logo123

Broj poruka : 3
Datum upisa : 03.05.2013

Bolesna tigrica Empty
PočaljiNaslov: Bolesna tigrica   Bolesna tigrica Icon_minitimeNed Maj 05, 2013 12:24 pm

Pre 4 dana tigrica je poceo kao da balavi, stalno je otvarao i zatvarao kljun i tresao glavom, perje oko kljuna je bilo vlazno i po ceo dan je spavao. Juce je prestao da balavi i jos uvek po ceo dan spava sa glavom na ledjima. Na perce pored kljuna je malo zuckasto. Nije nesto zivahan, leti i jede malo. Sta to moze biti?
Nazad na vrh Ići dole
KoleTamara

Broj poruka : 1
Datum upisa : 27.07.2013

Bolesna tigrica Empty
PočaljiNaslov: Re: Bolesna tigrica   Bolesna tigrica Icon_minitimeSub Jul 27, 2013 2:21 pm

Joj to se sad desava i mojoj tigrici, prvo se desavalo jednom mesecno, a sada sve cesce i cesce...vodila sam je kod veterinara, nista posebno nisu uradili, nisu je ni pregledali...nosila sam uzorke kake nasli su joj neku bakteriju i pila je antibiotike, ali nisu joj pomogli. Sta se desilo sa tvojm tigricom, da li se izlecila i da li si saznao sta je bilo u pitanju?
Nazad na vrh Ići dole
Jelena79

Broj poruka : 1
Datum upisa : 28.08.2014

Bolesna tigrica Empty
PočaljiNaslov: Re: Bolesna tigrica   Bolesna tigrica Icon_minitimeČet Avg 28, 2014 9:34 am

Imam tigricu koja je stara godinu dana. Pre par dana je pocela da kija a danas joj je mokro iznad voskovnice. Koji antibiotik da joj dam za nazeb?
Nazad na vrh Ići dole
Sponsored content

Bolesna tigrica Empty
PočaljiNaslov: Re: Bolesna tigrica   Bolesna tigrica Icon_minitime

Nazad na vrh Ići dole

Bolesna tigrica
Nazad na vrh 
Strana 1 od 1
 Similar topics
-
» tigrica bolest
» bolesna nimfa