Avikultura
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Forum za ljubitelje ptica

PrijemGalerijaLatest imagesRegistruj sePristupi
Pravila foruma
1. Zabranjeno je vredjanje po bilo kom osnovu
2. Zabranjeno je slati privatne poruke i poruke na forumu u vidu spamova i reklamiranja
3. Zabranjeno je postavljati autorske tekstove a da ne ostavite i link odakle je preuzet
4. Lazno predstavljanje i koriscenje tudjih identiteta kao i dupli nalozi
5. Koristiti vulgarne izraze
6. Krsenje privatnosti tj postavljati podatke trecih lica bez njihove dozvole
7. Mogucnost slanja privatnih poruka dobijate posle 20te poruke na forumu
8. Oglasavanje na forumu je strogo zabranjeno, osim u delu predvidjenom za to (za oglasavanje morate da ispunite uslov od 20 poruka na forumu a onda se javite administratoru foruma)
Sekcija pticara Subotica
Od skora smo postali oficijelni forum sajta sekcije pticara Subotice pa sve ujedno pozivam da posete sajt

HITNA POMOC U VEZI MALOG ALEKSANDRA!!

Ići dole 
2 posters
AutorPoruka
mihailo1990

Broj poruka : 1
Datum upisa : 20.06.2014

HITNA POMOC U VEZI MALOG ALEKSANDRA!! Empty
PočaljiNaslov: HITNA POMOC U VEZI MALOG ALEKSANDRA!!   HITNA POMOC U VEZI MALOG ALEKSANDRA!! Icon_minitimePet Jun 20, 2014 10:23 pm

Nadam se da sam dobro odabrao kategoriju ( srednji papagaji ).
Ovako, imam Malog Aleksandra ,zvanog Spiridon, starog malo 15 meseci. Oduvek je bio najvise vezan za mene, mada je i za moje roditelje dosta. Naime oni su otisli na more pre 3 dana i zadnje tri noci spira ne spava kada ga stavim u kavez i pogasim sva svetla (uslovi za spavanje su identicni kao i kada su moji bili kuci). On celu noc (barem dokle sam ja budan do negde 2 ujutru) tapka jednom pa drugom nozicom,kao da ispruzi prstice na obe noge naizmenicno. Jako sam uplasen Sad . normalno jede,igramo se po ceo dan, trudim se da cak i ucim pored njega i uglavnom je ceo dan samnom, pritom je zivahan kao i uvek... samo taj problem nocu. Sto se tice ishrane ,sve je takodje identicno kao i kada su moji bili tu, uglavnom ga hranim svezim vocem i povrcem i uvek ima malo semenki sa strane. Dakle preko dana se ponasa skroz normalno, samo uvece nece da spava,vec tapka u mestu. Dali je to samo nervoza jer mojih nema? Pritom preko dana barem 5,6 puta ode sam da spava negde u stanu, tako da se barem tokom dana naspava.
Unapred zahvalan za svaku pomoc.
Nazad na vrh Ići dole
zeljko5

Broj poruka : 1
Datum upisa : 25.07.2014

HITNA POMOC U VEZI MALOG ALEKSANDRA!! Empty
PočaljiNaslov: Re: HITNA POMOC U VEZI MALOG ALEKSANDRA!!   HITNA POMOC U VEZI MALOG ALEKSANDRA!! Icon_minitimePet Jul 25, 2014 5:37 pm

kupijo sam papagaja aleksandra ali nema perije na grudi moze ili nemoze da mu se vrati perije i kako
Nazad na vrh Ići dole

HITNA POMOC U VEZI MALOG ALEKSANDRA!!
Nazad na vrh 
Strana 1 od 1
 Similar topics
-
» pomoc oko malog aleksandra
» razlika izmegju mladih i polovo zrelih kod malog aleksandra
» Hitno potrebna pomoc u vezi tekuti
» vazduh u voljku malog papagaja
» preporuka za izradu kaveza za velikog aleksandra

Dozvole ovog foruma:Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu