mihailo1990
Broj poruka : 1 Datum upisa : 20.06.2014
| Naslov: HITNA POMOC U VEZI MALOG ALEKSANDRA!! Pet Jun 20, 2014 10:23 pm | |
| Nadam se da sam dobro odabrao kategoriju ( srednji papagaji ). Ovako, imam Malog Aleksandra ,zvanog Spiridon, starog malo 15 meseci. Oduvek je bio najvise vezan za mene, mada je i za moje roditelje dosta. Naime oni su otisli na more pre 3 dana i zadnje tri noci spira ne spava kada ga stavim u kavez i pogasim sva svetla (uslovi za spavanje su identicni kao i kada su moji bili kuci). On celu noc (barem dokle sam ja budan do negde 2 ujutru) tapka jednom pa drugom nozicom,kao da ispruzi prstice na obe noge naizmenicno. Jako sam uplasen . normalno jede,igramo se po ceo dan, trudim se da cak i ucim pored njega i uglavnom je ceo dan samnom, pritom je zivahan kao i uvek... samo taj problem nocu. Sto se tice ishrane ,sve je takodje identicno kao i kada su moji bili tu, uglavnom ga hranim svezim vocem i povrcem i uvek ima malo semenki sa strane. Dakle preko dana se ponasa skroz normalno, samo uvece nece da spava,vec tapka u mestu. Dali je to samo nervoza jer mojih nema? Pritom preko dana barem 5,6 puta ode sam da spava negde u stanu, tako da se barem tokom dana naspava. Unapred zahvalan za svaku pomoc. | |
|
zeljko5
Broj poruka : 1 Datum upisa : 25.07.2014
| Naslov: Re: HITNA POMOC U VEZI MALOG ALEKSANDRA!! Pet Jul 25, 2014 5:37 pm | |
| kupijo sam papagaja aleksandra ali nema perije na grudi moze ili nemoze da mu se vrati perije i kako
| |
|