dobrivoj_zr
Broj poruka : 16 Datum upisa : 30.04.2013 Godina : 40 Lokacija : Zrenjanin
| Naslov: Zrenjaninska berza Jul 2015 Ned Jul 26, 2015 11:45 am | |
| Danas je od strane drustva za odgoj rasne zivine, kunica, golubova i ptica iz Zrenjanina organizovalo julsku berzu. Berza je odrzana ispred prostorije kluba u Makedonskoj ulici pored srednje tehnicke polj. skole. Od ponude je bilo papagaja, zivine, kunica, golubova, egzota. Na jednom mestu je bila ponuda fazancica i piladi paunova. Ponuda papagaja je bila standardna, tigrice, nimfe, rozenkolinsi, rozele, naleteo sam na jedan par fisera, i na jednom mestu na 3 kozice (covek je trazio 25000 din za sve tri). Cene nisam mogao nikako da pohvatam posto sam vodio sincica sa sobom pa sam morao na njega da obracam paznju. Na jednom mestu sam nacuo da za mlade nimfe covek trazi 1000 din. Sto se tice egzota najzastupljenije su bile australijske zebe, bilo jos po nekih egzota ali sam slab sto se tice poznavanja vrsta pa tako nikako ne bih mogao napisati sta je sve bilo u ponudi. Uglavnom mrsavo. Zivina isto tako mrsavo nista posebno sto me je bas privuklo, bilo je nesto prepelica, guski i belih morki. Ukrasna zivina isto. Od golubova najvise je bilo kingova i lepezana u ponudi, bilo je jos nekih vrsta ali sam i sa golubovima slab. Slikao sam nesto od ponuda pa da vam docaram kako je bilo Sledeca berza ce biti odrzana 30.08.2015 | |
|
NikolaVit99
Broj poruka : 62 Datum upisa : 03.01.2014 Godina : 25 Lokacija : Uzice
| Naslov: Re: Zrenjaninska berza Jul 2015 Čet Avg 13, 2015 9:19 pm | |
| Dobar dan, Da li neko zna raspored berzi do kraja 2015? Hvala | |
|
dobrivoj_zr
Broj poruka : 16 Datum upisa : 30.04.2013 Godina : 40 Lokacija : Zrenjanin
| Naslov: Re: Zrenjaninska berza Jul 2015 Čet Avg 13, 2015 11:11 pm | |
| 30. Avgust 27. Septembar 25. Oktobar
Ovo su datumi sto se tice zrenjaninske berze. Prva sledeca berza je zadnji vikend (nedelja) marta 2016 .god
I zaboravio sam da dodam, krajem novembra ce biti jos jedna berza u sklopu izlozbe koje organizuje Društvo za odgoj rasne živine, zečeva, golubova i ptica iz Zrenjanina | |
|
Sponsored content
| Naslov: Re: Zrenjaninska berza Jul 2015 | |
| |
|