Avikultura
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Forum za ljubitelje ptica

PrijemGalerijaLatest imagesRegistruj sePristupi
Pravila foruma
1. Zabranjeno je vredjanje po bilo kom osnovu
2. Zabranjeno je slati privatne poruke i poruke na forumu u vidu spamova i reklamiranja
3. Zabranjeno je postavljati autorske tekstove a da ne ostavite i link odakle je preuzet
4. Lazno predstavljanje i koriscenje tudjih identiteta kao i dupli nalozi
5. Koristiti vulgarne izraze
6. Krsenje privatnosti tj postavljati podatke trecih lica bez njihove dozvole
7. Mogucnost slanja privatnih poruka dobijate posle 20te poruke na forumu
8. Oglasavanje na forumu je strogo zabranjeno, osim u delu predvidjenom za to (za oglasavanje morate da ispunite uslov od 20 poruka na forumu a onda se javite administratoru foruma)
Sekcija pticara Subotica
Od skora smo postali oficijelni forum sajta sekcije pticara Subotice pa sve ujedno pozivam da posete sajt

Problemi u gajenju

Ići dole 
+4
dusan dragan
Guli
SrdjanKG
Toni72
8 posters
Idi na stranu : Prethodni  1, 2
AutorPoruka
MILAN

MILAN

Broj poruka : 320
Datum upisa : 26.08.2010
Godina : 33

Problemi u gajenju - Page 2 Empty
PočaljiNaslov: Re: Problemi u gajenju   Problemi u gajenju - Page 2 Icon_minitimePet Mar 11, 2011 8:42 pm

Ja imam jedno pitanje, ali prvo da opisem situaciju: Obično su lekovi za živinu u obliku praska ili kapi...i najčešće ih dajemo u vodu.... probao sam razne pojilice u koje sam po potrebi sipao vodu sa lekom, ali često se desavaju problemi u obliku taloženja leka na dno...ako lek damo u običnu posudu obično to kokoske prevrnu...tako da ga treba sipati nekoliko puta na dan sto nije resenje ( lekovi nisu toliko skupi, ali desi se kad treba da nema leka) ako ne prevrnu pojilicu onda je dobro isprljaju, pa onda sipaj ponovo..i stalno ista priča....onda sam probao plastične pojilice (one klasične plastične sa tanjirom), u njih stane dosta vode-sto im logično daje masu...pa su teske za prevrnuti, i teze se prljaju, ali i kod njih se javlja problem..lek se natalozi na "tanjir" tj. na dno pojilice...sto znači da je lek neravnomerno "raspoređen" ili bolje rečeno razređen u vodi... e sad tek pitanje Very Happy Pošto mi je sve ovo na neki način pomalo komplikovano onda sam spricem svakoj jedinki posebno davao lek...pa da vas pitam da li je taj način aplikacije leka dobar ili ne valja, jel neko na isti način aplikovao lek...
Pre svega hvala na razumevanju..i hvala unapred na odgovoru....
Pozdrav
Nazad na vrh Ići dole
dalibor

dalibor

Broj poruka : 277
Datum upisa : 06.04.2010
Godina : 44

PočaljiNaslov: Re: Problemi u gajenju   Problemi u gajenju - Page 2 Icon_minitimePet Mar 11, 2011 9:25 pm

I to je ok procedura,davati na spric,ja sam davao tako kada je u pitanju komad dva koji su u karantinu medjutim ako su bili sa drugim jedinkama onda je problem na spric davati preventivu ostalima ako ih ima vise,iziskuje vise vremena zato kada ih ima vise ja prktikujem poilicu...
Nazad na vrh Ići dole
filip kam.

filip kam.

Broj poruka : 22
Datum upisa : 28.06.2011
Godina : 35

PočaljiNaslov: Re: Problemi u gajenju   Problemi u gajenju - Page 2 Icon_minitimePet Jul 01, 2011 11:56 pm

moze li neko da objasni zasto mi patke jedu jaja?? a jadu kukuruz koncetrat za nosilje stocno brasno i kostanovo brasno im dajem u sve to. i plus ih pustam i na pasu
Nazad na vrh Ići dole
Sponsored content

PočaljiNaslov: Re: Problemi u gajenju   Problemi u gajenju - Page 2 Icon_minitime

Nazad na vrh Ići dole

Problemi u gajenju
Nazad na vrh 
Strana 2 od 2Idi na stranu : Prethodni  1, 2
 Similar topics
-
» problemi kod parenja
» Problemi prilikom bastardiranja

Dozvole ovog foruma:Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Avikultura :: Ptice :: Ukrasna Zivina-
Skoči na: