| Ukrasni fazani - opste teme | |
|
|
Autor | Poruka |
---|
SrdjanKG
Broj poruka : 442 Datum upisa : 18.02.2010 Godina : 53 Lokacija : Resnik,KG - SRB 10 2
| Naslov: Ukrasni fazani - opste teme Uto Apr 13, 2010 6:14 pm | |
| Ovde mozete pisati i postavljati sve vezano za ukrasne fazane,a kao i u slicnim temama na ovom forumu,ako se u ovoj temi nakupi vise o nekoj vrsti,otvoricemo temu samo za nju! | |
|
| |
Vasa YA HABIBI YA AEINI
Broj poruka : 1395 Datum upisa : 28.03.2010 Godina : 39 Lokacija : Srbija-Vranje RS 7-64
| Naslov: Re: Ukrasni fazani - opste teme Uto Apr 13, 2010 7:04 pm | |
| Na ovoj stranici možete videti, kako većina fazana izgleda i njihove podele.
http://www.wpadeutschland.de/ | |
|
| |
itan
Broj poruka : 106 Datum upisa : 23.11.2010 Lokacija : Beograd
| Naslov: Re: Ukrasni fazani - opste teme Sub Nov 27, 2010 12:04 am | |
| | |
|
| |
MILAN
Broj poruka : 320 Datum upisa : 26.08.2010 Godina : 33 Lokacija : BEZDAN
| Naslov: Re: Ukrasni fazani - opste teme Sub Nov 27, 2010 5:27 pm | |
| Ima tih fazana kod nas, ima ih u Subotici,a imas i kod Mikija u Kolutu(privatni zoo vrt).... Cena im je oko 150 e za par.Pozdrav | |
|
| |
itan
Broj poruka : 106 Datum upisa : 23.11.2010 Lokacija : Beograd
| Naslov: Re: Ukrasni fazani - opste teme Sub Nov 27, 2010 5:36 pm | |
| hvala Milane | |
|
| |
vladimir
Broj poruka : 25 Datum upisa : 26.04.2010
| Naslov: Re: Ukrasni fazani - opste teme Čet Sep 08, 2011 1:11 pm | |
| pomoc kolege.kako iz bugarske da uvezem u srbije dva zlatna fazana i dva pauna starih ok dva meseca?vadio sam nekakav sertifikat u veterinarskoj stanici da su ptice pregledane vakcinirane i da mogu da ih prenesem.ali na nasoj granici su mi rekli da nemam pravo da unosim u srbiju bilu kakvu ptici zamalo da ih uznu.sad je doslo vreme ponovo da nosim dva dijamantena fazana i dva pauna na koji nacin mogu da ih unesem u srbiji a da nemam problemamhvala puno poz.
| |
|
| |
MILAN
Broj poruka : 320 Datum upisa : 26.08.2010 Godina : 33 Lokacija : BEZDAN
| Naslov: Re: Ukrasni fazani - opste teme Čet Sep 08, 2011 7:42 pm | |
| Te ptice možes kod nas da nabavis, tako da nemas potrebe da se zamaras sa granicom. A te iste fazane, paunove, plovke i ostalo Bugari nabavljaju iz Srbije. | |
|
| |
dusan dragan
Broj poruka : 325 Datum upisa : 27.09.2010 Godina : 54 Lokacija : Nis
| Naslov: Re: Ukrasni fazani - opste teme Čet Sep 08, 2011 7:45 pm | |
| Mozes jaja da nabavis, a zivinu tesko. Kao sto kaze Milan sve te ptice imas i kod nas u velikom broju. Odakle si pa da sredimo za neku pticu. Pozz | |
|
| |
vladimir
Broj poruka : 25 Datum upisa : 26.04.2010
| Naslov: Re: Ukrasni fazani - opste teme Čet Sep 08, 2011 11:25 pm | |
| - MILAN ::
- Te ptice možes kod nas da nabavis, tako da nemas potrebe da se zamaras sa granicom. A te iste fazane, paunove, plovke i ostalo Bugari nabavljaju iz Srbije.
//////////u hotelu gde radim imam po jedan par zlatnih dijamantenih fazana i crnokrile paune pa sam izveo i uzeobih posto su djabe.a mozes li da mi kazes cenu zelenih pauna kod nastakodje .izvodim i stiglice i bastarde volim ptice pa jednu po jednu prenosim u leskovcu da imam da nebi kupovao kad se budem vratio | |
|
| |
dejan-limar
Broj poruka : 9 Datum upisa : 30.12.2011 Lokacija : Subotica
| Naslov: Re: Ukrasni fazani - opste teme Pon Jan 21, 2013 1:45 pm | |
| pozdrav! neznam da li je ovo pravo mesto na forumu za ovo pitanje!!! voalijer mi je dimenzije otprilike 6x6 imam par običnih fazana koji su se kod mene izlegli ispod kokinkina. letos slučajno neplanski dobijam par zrelih srebrnih fazana. i jedno vreme sam ih odvojio u kavez kućicu koji je na sredini voalijera. posle nekog vremena otvaram im vrata i čekam reakciju....sve je ok lepo se obilaze niko nikog nedira ni nevija tu su našli mesto i jedna kokinkina (žrtva napada ostalih kokinkina) 2 goluba koje je nevreme srušilo(oporavili se i neće dalje)....sad sam izgnjavio a pitanje je : da li će ovo njihovo slaganje i tolerancija ostati i sad kad krenu parenja? volim ih sve ali nebi ni sačekao da neko nekog ošteti. ako neko može da mi pomogne sa odgovorom bio bi mu zahvalan | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: Ukrasni fazani - opste teme | |
| |
|
| |
| Ukrasni fazani - opste teme | |
|