| Slike bastarda | |
|
+32Miloš Stalać viktorija ivan79 Dalibor Vasic Pepikg sasad BABURA DjordjeVet milos0205 Marjan kile_vs SasaVR Rale BOCKA Toni72 Bogdanik marconi jevca5 milannish sestoperac Vasa mica Alexandar many Boban Бане Zika IGOR 72 Sasha dr.nenad86 Laza Danijel 36 posters |
|
Autor | Poruka |
---|
jevca5
Broj poruka : 106 Datum upisa : 21.05.2010 Godina : 55 Lokacija : svrljig/nis
| Naslov: Re: Slike bastarda Sre Maj 26, 2010 12:02 am | |
| [quote="Danijel"] - jevca5 ::
- dr.nenad86 ::
- Lepo jevca , lepo....
Ak0o si ti taj na koga mislim , znam onda sta imas i sa cime baratas, svaka cast............ Mislim da si prosle godine bio i prvak drzave u bastardima i u fauni evrope................
gresis nesko ja sam bio prvak na drzavnom samo u bastardima ali ipak hvala. video sam tamo negde spominjete nekog dr mr pr sudiju,gde je taj. pozdrav od jevca. E lepo, ajde neso sad nam objasni kako je Jevca uzeo pehar kao najbolji u H-grupi kad je imao pojedinacno bastarda prvaka, a ja kolekciju... Sta se sad tu vise ceni, rekao si mi da se kolekcija vise ceni, a ja sam imao i kolekciju normal bastarda drugo mesto,a Jevca cinimi se dva treca pred onog prvog. Kod nas u dizanju tegova mnogo vise vredi drugo mesto nego trece, naravno tu se uzima i specijelna tablica... Ajde sudac da te cujem, ja prvi i drugi, a jevca prvi i treci... neznam dali si ucestvovao na izlozbi u VRANJU 2004tegod. i tada sam bio sampion u H-grupi evo pogledaj https://2img.net/r/ihimizer/img34/2482/d0011241.jpg https://2img.net/r/ihimizer/img706/845/d0011242.jpg pozdrav od jevca | |
|
| |
Danijel
Broj poruka : 939 Datum upisa : 29.12.2009 Godina : 43 Lokacija : Srbija-Vranje
| Naslov: Re: Slike bastarda Sre Maj 26, 2010 12:13 am | |
| Bilo je greske u katalogu imao sam drugo mesto kolekciju, nego tu je Paja nesto zbrko, ali nema veze, neljutim se ja.. Gledao sam ja katalog deset puta i razgovarao s Pajom, pricao sam s Nesom sta mi je Paja reko. Jevco, nisam se takmicio u Vranju 2004 ali sam video ptice, bastard od anifle ti je bio prelep, a i sad su ti na Drzavnom ptice bile super nemoj pogresno da me razumes nego sam ovo pomenuo cisto zato jer je bilo greske. Takmicicemo se mi jos dugo u to se iskreno nadam i normalno ko pravi ljudi i odgaivaci tj. ferplej ostalo nedolazi u obzir... Veliki pozdrav iz Vranja... | |
|
| |
dr.nenad86 ministar bez fotelje
Broj poruka : 2501 Datum upisa : 21.12.2009 Godina : 38 Lokacija : Niš
| Naslov: Re: Slike bastarda Sre Maj 26, 2010 12:30 am | |
| - Danijel ::
- Bilo je greske u katalogu imao sam drugo mesto kolekciju, nego tu je Paja nesto zbrko, ali nema veze, neljutim se ja.. Gledao sam ja katalog deset puta i razgovarao s Pajom, pricao sam s Nesom sta mi je Paja reko.
Jevco, nisam se takmicio u Vranju 2004 ali sam video ptice, bastard od anifle ti je bio prelep, a i sad su ti na Drzavnom ptice bile super nemoj pogresno da me razumes nego sam ovo pomenuo cisto zato jer je bilo greske. Takmicicemo se mi jos dugo u to se iskreno nadam i normalno ko pravi ljudi i odgaivaci tj. ferplej ostalo nedolazi u obzir... Veliki pozdrav iz Vranja... Za desetak dana cete imati priliku i uzivo, jevco , daco srecno........... Pocnite da vezbate.... Ko moze vise da procita za jedan dan............. Pozdrav | |
|
| |
Danijel
| Naslov: Re: Slike bastarda Sre Maj 26, 2010 12:37 pm | |
| - dr.nenad86 ::
- Danijel ::
- Bilo je greske u katalogu imao sam drugo mesto kolekciju, nego tu je Paja nesto zbrko, ali nema veze, neljutim se ja.. Gledao sam ja katalog deset puta i razgovarao s Pajom, pricao sam s Nesom sta mi je Paja reko.
Jevco, nisam se takmicio u Vranju 2004 ali sam video ptice, bastard od anifle ti je bio prelep, a i sad su ti na Drzavnom ptice bile super nemoj pogresno da me razumes nego sam ovo pomenuo cisto zato jer je bilo greske. Takmicicemo se mi jos dugo u to se iskreno nadam i normalno ko pravi ljudi i odgaivaci tj. ferplej ostalo nedolazi u obzir... Veliki pozdrav iz Vranja...
Za desetak dana cete imati priliku i uzivo, jevco , daco srecno........... Pocnite da vezbate.... Ko moze vise da procita za jedan dan.............
Pozdrav Jevca ce sigurno vise da procita, ja po tom pitanju nisam u formi... Nego Neso, evo gledam opet katalog, greska je kod sekcije H1-hibridi i tu smo ja i Jevca bili u konkurenciji i sad tu ima dva treca mesta u kolekcijama, a ja imam dva boda vise i u ocenskoj listi mi pise drugo mesto. E sad Jevca u hibridima nema uopste prvaka, i meni je nelogicno da ko nema prvaka odnese titulu najboljeg u H-sekciji. Stankovic Boban ima i prvo i drugo mesto pojedinacno i izneo je deset ptica,ja imam i prvo i drugo mesto u kolekcijama i ja sam izneo deset ptica,Slobodan Kulic ima i prvo i trece mesto, a izneo je svega tri ptice, Jevca ima dva treca i drugo,a izneo je 14 ptica. Sad mi nije jasno, kako se na kraju vrsi to bodovanje, po svemu sudeci izgleda da se sakupljaju bodovi kod svih ptica bezobzira dali one osvojile nesto ili ne i tu je po meni ostecen onaj koji je izneo najmanje ptica, a ima najbolji prosek, jer kad se podeli broj izlozenih ptica sa osvojenim nagradama izgleda da bi Kulic ovde trebao da odnese titulu najuspesnijeg izlagaca u H-sekciji. Ja ovim putem necu nimalo da umanjujem rezultat Jevce, vec samo hocu da znam nacin na koji se vrsi ovaj izbor prvaka za ubuduce, dali tu ima razlike od izlozbe do izlozbe ili je na svakoj izlozbi to isto.... Oprostite sto sam skroz skrenuo sa teme,ali hteo bi ovo da znam... Pozdrav... | |
|
| |
| Naslov: Re: Slike bastarda Sre Maj 26, 2010 2:11 pm | |
| Iskreno tacno ne znam kako se vrsi bodovanje, jer to Paja kako kontrolor radi, ali ipka mislim da ulazi u obzir samo ocena i osvojeno mesto....Tako ej kod kanarinaca bilo...................... Pozdrav | |
|
| |
jevca5
| Naslov: Re: Slike bastarda Sre Maj 26, 2010 8:04 pm | |
| naravno da nema mesta ljutnji Daco. a za greske si u pravu imao sam pojedinacno bastarda prvo mesto ali je u ocenskoj listi nekako ubacen kao stiglic prvo mesto. a ja nisam izneo stiglice uopste. zato sam juce rekao da su moji bastardi osvojili 1 prvo pojedinacno 1 drgo pojedinacno 1 trece pojedinacno i 1trece kolekcija do zabune je verovatno doslo zbog nekoliko kategorija bastarda. ali to nije bitno koliko je bitno nase druzenje i razmena iskustva. pozdrav od jevca | |
|
| |
Danijel
| Naslov: Re: Slike bastarda Sre Maj 26, 2010 8:10 pm | |
| Upravo tako, ptice su ti stvarno lepe i svidja mi se to sto bastardiras i ubacujes i anifle, ja sam ove godine pustio jedan par pa videcemo dali ce od toga ispasti nesto... Ovaj sa tvog avatara jel on bio sampion u Vranju 2004 god., kolko se secam mislim da su tad bila dva bastarda od anifle na toj izlozbi i bili su podjednako lepi... | |
|
| |
jevca5
| Naslov: Re: Slike bastarda Sre Maj 26, 2010 9:26 pm | |
| - Danijel ::
- Upravo tako, ptice su ti stvarno lepe i svidja mi se to sto bastardiras i ubacujes i anifle, ja sam ove godine pustio jedan par pa videcemo dali ce od toga ispasti nesto...
Ovaj sa tvog avatara jel on bio sampion u Vranju 2004 god., kolko se secam mislim da su tad bila dva bastarda od anifle na toj izlozbi i bili su podjednako lepi... te godine u vranju je bilo 10tak bastarda od anivke a oba ovakva su bili moji .posle toga nikad nisam izveo ovako lepe i sa ovakvim stavom. pozdrav od jevca. | |
|
| |
Danijel
| Naslov: Re: Slike bastarda Sre Maj 26, 2010 9:43 pm | |
| Nadam se da cu i ja takve bastarde da dobijem iz iste konbinacije i kad vidim tu sliku sa tvog avatara napalim se jos vise. | |
|
| |
| |
| |
Danijel
| Naslov: Re: Slike bastarda Čet Maj 27, 2010 10:41 am | |
| A tek tebe kad vidim ima da te zapalim... | |
|
| |
| Naslov: Re: Slike bastarda Čet Maj 27, 2010 1:44 pm | |
| | |
|
| |
jevca5
| Naslov: Re: Slike bastarda Čet Maj 27, 2010 6:19 pm | |
| | |
|
| |
jevca5
| Naslov: Re: Slike bastarda Čet Maj 27, 2010 6:21 pm | |
| ajde da prestanemo ovo je tema :slike bastarda a ne dopisivanje gejeva. | |
|
| |
| Naslov: Re: Slike bastarda Čet Maj 27, 2010 6:35 pm | |
| Xaxaxxaxa, sto se pronalazis jevco............. Ajde stavljaj slike pa da malo pisemo i na tu temu................. | |
|
| |
jevca5
| Naslov: Re: Slike bastarda Pet Maj 28, 2010 5:36 pm | |
| - dr.nenad86 ::
- Xaxaxxaxa, sto se pronalazis jevco.............
Ajde stavljaj slike pa da malo pisemo i na tu temu................. evo malopre slikano. https://2img.net/r/ihimizer/img405/4895/d0011267.jpg https://2img.net/r/ihimizer/img693/7076/d0011270.jpg https://2img.net/r/ihimizer/img245/7076/d0011270.jpg | |
|
| |
marconi
Broj poruka : 163 Datum upisa : 23.05.2010 Godina : 50 Lokacija : Jagodina Srbija
| Naslov: Re: Slike bastarda Pet Maj 28, 2010 5:40 pm | |
| Sve pohvale.... | |
|
| |
Bogdanik
Broj poruka : 691 Datum upisa : 28.12.2009 Godina : 36 Lokacija : Leskovac
| Naslov: Re: Slike bastarda Pet Maj 28, 2010 9:50 pm | |
| Jevca , ti imas toliko parova fauna x fauna , da ako ti i mali boj parova radi ti ces imati veliki uspeh, zelim ti svu srecu . Jel imas ranijih uspeha u bastardiranju fauna x fauna i jel imas neku sliku bastarda iz tvojih kombinacija ? | |
|
| |
jevca5
| Naslov: Re: Slike bastarda Sub Maj 29, 2010 1:09 pm | |
| - Bogdanik ::
- Jevca , ti imas toliko parova fauna x fauna , da ako ti i mali boj parova radi ti ces imati veliki uspeh, zelim ti svu srecu . Jel imas ranijih uspeha u bastardiranju fauna x fauna i jel imas neku sliku bastarda iz tvojih kombinacija ?
slike nemam jer ranije nisam imao aparat.nadam se da ce biti slika ove god. uspeo sam ranije sa:stiglic x gimpla , anifer x florka ,cajzlan x stan cajzla. ali sam imao malo takvih parova .ove godine imam najvise ( ali u pokusaju). pozdrav od jevca. | |
|
| |
Toni72
Broj poruka : 162 Datum upisa : 15.03.2010 Godina : 51 Lokacija : Skopje
| Naslov: Re: Slike bastarda Čet Jun 10, 2010 10:50 am | |
| ja imam vjelika zeoba da zacivam celugar ali mnogo mi umiru u cemu je poblem | |
|
| |
BOCKA
Broj poruka : 106 Datum upisa : 02.01.2010 Lokacija : SKOPJE, MAKEDONIJA
| Naslov: Re: Slike bastarda Čet Jun 10, 2010 8:33 pm | |
| Hteo bi u ovom periodu da vam pokažem kako kanarinka i štiglič hrane svoje mlade bastarde sa brašnarskim crvima. Crv je zakon za svaku mladu pticu i treba se davati nakon petog do osmog dana života. Ptice jako dobro napređuju a to se i kasnije odražava na njihov razvoj.
https://www.youtube.com/user/BockaMakedonija[/youtube]
Pozdrav Bocka | |
|
| |
sestoperac
Broj poruka : 173 Datum upisa : 30.12.2009 Godina : 47 Lokacija : Podgorica, Crna Gora
| Naslov: Re: Slike bastarda Čet Jun 10, 2010 9:38 pm | |
| - BOCKA ::
- treba se davati nakon petog do osmog dana života.
Bocka, jesam li te dobro shvatio - crve dajes nakon petog pa do osmog, znaci 3 dana ??? | |
|
| |
BOCKA
Broj poruka : 106 Datum upisa : 02.01.2010 Lokacija : SKOPJE, MAKEDONIJA
| Naslov: Re: Slike bastarda Čet Jun 10, 2010 10:56 pm | |
| - sestoperac ::
- BOCKA ::
- treba se davati nakon petog do osmog dana života.
Bocka, jesam li te dobro shvatio - crve dajes nakon petog pa do osmog, znaci 3 dana ??? Nisam se dobro izrazio, crve treba davati posle petog ili osmog dana. To zavisi od roditelja odnosno nekad se desi da roditelji ne prihvataju crve do osmog dana a kad počnu hraniti male sa crvima to ide sve do samog osamostaljenje javrije. Pogotovo je dobro kada same javrije počinju jesti brašnare. Ako dobro ide odgoj ovih bastarda imačemo prilike da vidite kako če same jesti crve ali dotle malo strplenja. Pozdrav Bocka | |
|
| |
milannish
Broj poruka : 248 Datum upisa : 23.12.2009 Godina : 44 Lokacija : Niš
| Naslov: Re: Slike bastarda Pet Jun 25, 2010 12:13 am | |
| | |
|
| |
Danijel
| Naslov: Re: Slike bastarda Pet Jun 25, 2010 8:38 pm | |
| Prelepa ptica... Negde sam procitao da iz svake konbinacije sa zenkom zimovke izlaze lepe, atraktivne i izlozbene ptice... | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: Slike bastarda | |
| |
|
| |
| Slike bastarda | |
|