Avikultura
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Forum za ljubitelje ptica

PrijemGalerijaLatest imagesRegistruj sePristupi
Pravila foruma
1. Zabranjeno je vredjanje po bilo kom osnovu
2. Zabranjeno je slati privatne poruke i poruke na forumu u vidu spamova i reklamiranja
3. Zabranjeno je postavljati autorske tekstove a da ne ostavite i link odakle je preuzet
4. Lazno predstavljanje i koriscenje tudjih identiteta kao i dupli nalozi
5. Koristiti vulgarne izraze
6. Krsenje privatnosti tj postavljati podatke trecih lica bez njihove dozvole
7. Mogucnost slanja privatnih poruka dobijate posle 20te poruke na forumu
8. Oglasavanje na forumu je strogo zabranjeno, osim u delu predvidjenom za to (za oglasavanje morate da ispunite uslov od 20 poruka na forumu a onda se javite administratoru foruma)
Sekcija pticara Subotica
Od skora smo postali oficijelni forum sajta sekcije pticara Subotice pa sve ujedno pozivam da posete sajt

Slike bastarda

Ići dole 
+32
Miloš Stalać
viktorija
ivan79
Dalibor Vasic
Pepikg
sasad
BABURA
DjordjeVet
milos0205
Marjan
kile_vs
SasaVR
Rale
BOCKA
Toni72
Bogdanik
marconi
jevca5
milannish
sestoperac
Vasa
mica
Alexandar
many
Boban
Бане
Zika
IGOR 72
Sasha
dr.nenad86
Laza
Danijel
36 posters
Idi na stranu : Prethodni  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Sledeći
AutorPoruka
jevca5

jevca5

Broj poruka : 106
Datum upisa : 21.05.2010
Godina : 55

Slike bastarda - Page 3 Empty
PočaljiNaslov: Re: Slike bastarda   Slike bastarda - Page 3 Icon_minitimeSre Maj 26, 2010 12:02 am

[quote="Danijel"]
jevca5 ::
dr.nenad86 ::
Lepo jevca , lepo....
Ak0o si ti taj na koga mislim , znam onda sta imas i sa cime baratas, svaka cast............
Mislim da si prosle godine bio i prvak drzave u bastardima i u fauni evrope................

gresis nesko ja sam bio prvak na drzavnom samo u bastardima
ali ipak hvala.
video sam tamo negde spominjete nekog dr mr pr sudiju,gde je taj.
pozdrav od jevca.
E lepo, ajde neso sad nam objasni kako je Jevca uzeo pehar kao najbolji u H-grupi kad je imao pojedinacno bastarda prvaka, a ja kolekciju... Very Happy Sta se sad tu vise ceni, rekao si mi da se kolekcija vise ceni, a ja sam imao i kolekciju normal bastarda drugo mesto,a Jevca cinimi se dva treca pred onog prvog. Kod nas u dizanju tegova mnogo vise vredi drugo mesto nego trece, naravno tu se uzima i specijelna tablica...
Ajde sudac da te cujem, ja prvi i drugi, a jevca prvi i treci... Very Happy

neznam dali si ucestvovao na izlozbi u VRANJU 2004tegod.
i tada sam bio sampion u H-grupi evo pogledaj
https://2img.net/r/ihimizer/img34/2482/d0011241.jpg

https://2img.net/r/ihimizer/img706/845/d0011242.jpg

pozdrav od jevca
Nazad na vrh Ići dole
Danijel

Danijel

Broj poruka : 939
Datum upisa : 29.12.2009
Godina : 43

PočaljiNaslov: Re: Slike bastarda   Slike bastarda - Page 3 Icon_minitimeSre Maj 26, 2010 12:13 am

Bilo je greske u katalogu imao sam drugo mesto kolekciju, nego tu je Paja nesto zbrko, ali nema veze, neljutim se ja.. Gledao sam ja katalog deset puta i razgovarao s Pajom, pricao sam s Nesom sta mi je Paja reko. Very Happy
Jevco, nisam se takmicio u Vranju 2004 ali sam video ptice, bastard od anifle ti je bio prelep, a i sad su ti na Drzavnom ptice bile super nemoj pogresno da me razumes nego sam ovo pomenuo cisto zato jer je bilo greske. Takmicicemo se mi jos dugo u to se iskreno nadam i normalno ko pravi ljudi i odgaivaci tj. ferplej ostalo nedolazi u obzir...
Veliki pozdrav iz Vranja...
Nazad na vrh Ići dole
dr.nenad86
ministar bez fotelje
dr.nenad86

Broj poruka : 2501
Datum upisa : 21.12.2009
Godina : 38

PočaljiNaslov: Re: Slike bastarda   Slike bastarda - Page 3 Icon_minitimeSre Maj 26, 2010 12:30 am

Danijel ::
Bilo je greske u katalogu imao sam drugo mesto kolekciju, nego tu je Paja nesto zbrko, ali nema veze, neljutim se ja.. Gledao sam ja katalog deset puta i razgovarao s Pajom, pricao sam s Nesom sta mi je Paja reko. Very Happy
Jevco, nisam se takmicio u Vranju 2004 ali sam video ptice, bastard od anifle ti je bio prelep, a i sad su ti na Drzavnom ptice bile super nemoj pogresno da me razumes nego sam ovo pomenuo cisto zato jer je bilo greske. Takmicicemo se mi jos dugo u to se iskreno nadam i normalno ko pravi ljudi i odgaivaci tj. ferplej ostalo nedolazi u obzir...

Za desetak dana cete imati priliku i uzivo, jevco , daco srecno........... Pocnite da vezbate.... Ko moze vise da procita za jedan dan............. Very Happy

Pozdrav cheers
Nazad na vrh Ići dole
Danijel

Danijel

PočaljiNaslov: Re: Slike bastarda   Slike bastarda - Page 3 Icon_minitimeSre Maj 26, 2010 12:37 pm

Za desetak dana cete imati priliku i uzivo, jevco , daco srecno........... Pocnite da vezbate.... Ko moze vise da procita za jedan dan............. Very Happy

Pozdrav cheers
Jevca ce sigurno vise da procita, ja po tom pitanju nisam u formi... Very Happy

Nego Neso, evo gledam opet katalog, greska je kod sekcije H1-hibridi i tu smo ja i Jevca bili u konkurenciji i sad tu ima dva treca mesta u kolekcijama, a ja imam dva boda vise i u ocenskoj listi mi pise drugo mesto. E sad Jevca u hibridima nema uopste prvaka, i meni je nelogicno da ko nema prvaka odnese titulu najboljeg u H-sekciji. Stankovic Boban ima i prvo i drugo mesto pojedinacno i izneo je deset ptica,ja imam i prvo i drugo mesto u kolekcijama i ja sam izneo deset ptica,Slobodan Kulic ima i prvo i trece mesto, a izneo je svega tri ptice, Jevca ima dva treca i drugo,a izneo je 14 ptica. Sad mi nije jasno, kako se na kraju vrsi to bodovanje, po svemu sudeci izgleda da se sakupljaju bodovi kod svih ptica bezobzira dali one osvojile nesto ili ne i tu je po meni ostecen onaj koji je izneo najmanje ptica, a ima najbolji prosek, jer kad se podeli broj izlozenih ptica sa osvojenim nagradama izgleda da bi Kulic ovde trebao da odnese titulu najuspesnijeg izlagaca u H-sekciji.
Ja ovim putem necu nimalo da umanjujem rezultat Jevce, vec samo hocu da znam nacin na koji se vrsi ovaj izbor prvaka za ubuduce, dali tu ima razlike od izlozbe do izlozbe ili je na svakoj izlozbi to isto....
Oprostite sto sam skroz skrenuo sa teme,ali hteo bi ovo da znam...
Pozdrav... cheers
Nazad na vrh Ići dole
dr.nenad86
ministar bez fotelje
dr.nenad86

PočaljiNaslov: Re: Slike bastarda   Slike bastarda - Page 3 Icon_minitimeSre Maj 26, 2010 2:11 pm

Iskreno tacno ne znam kako se vrsi bodovanje, jer to Paja kako kontrolor radi, ali ipka mislim da ulazi u obzir samo ocena i osvojeno mesto....Tako ej kod kanarinaca bilo......................

Pozdrav cheers
Nazad na vrh Ići dole
jevca5

jevca5

PočaljiNaslov: Re: Slike bastarda   Slike bastarda - Page 3 Icon_minitimeSre Maj 26, 2010 8:04 pm

naravno da nema mesta ljutnji Daco.
a za greske si u pravu imao sam pojedinacno bastarda prvo mesto ali je u ocenskoj listi nekako ubacen kao stiglic prvo mesto. a ja nisam izneo stiglice uopste. zato sam juce rekao da su moji bastardi osvojili
1 prvo pojedinacno
1 drgo pojedinacno
1 trece pojedinacno i
1trece kolekcija
do zabune je verovatno doslo zbog nekoliko kategorija bastarda.
ali to nije bitno koliko je bitno nase druzenje i razmena iskustva.

pozdrav od jevca
Nazad na vrh Ići dole
Danijel

Danijel

PočaljiNaslov: Re: Slike bastarda   Slike bastarda - Page 3 Icon_minitimeSre Maj 26, 2010 8:10 pm

Upravo tako, ptice su ti stvarno lepe i svidja mi se to sto bastardiras i ubacujes i anifle, ja sam ove godine pustio jedan par pa videcemo dali ce od toga ispasti nesto...
Ovaj sa tvog avatara jel on bio sampion u Vranju 2004 god., kolko se secam mislim da su tad bila dva bastarda od anifle na toj izlozbi i bili su podjednako lepi...
Nazad na vrh Ići dole
jevca5

jevca5

PočaljiNaslov: Re: Slike bastarda   Slike bastarda - Page 3 Icon_minitimeSre Maj 26, 2010 9:26 pm

Upravo tako, ptice su ti stvarno lepe i svidja mi se to sto bastardiras i ubacujes i anifle, ja sam ove godine pustio jedan par pa videcemo dali ce od toga ispasti nesto...
Ovaj sa tvog avatara jel on bio sampion u Vranju 2004 god., kolko se secam mislim da su tad bila dva bastarda od anifle na toj izlozbi i bili su podjednako lepi...

te godine u vranju je bilo 10tak bastarda od anivke a oba ovakva su bili moji .posle toga nikad nisam izveo ovako lepe i
sa ovakvim stavom.

pozdrav od jevca.
Nazad na vrh Ići dole
Danijel

Danijel

PočaljiNaslov: Re: Slike bastarda   Slike bastarda - Page 3 Icon_minitimeSre Maj 26, 2010 9:43 pm

Nadam se da cu i ja takve bastarde da dobijem iz iste konbinacije i kad vidim tu sliku sa tvog avatara napalim se jos vise. Very Happy
Nazad na vrh Ići dole
dr.nenad86
ministar bez fotelje
dr.nenad86

PočaljiNaslov: Re: Slike bastarda   Slike bastarda - Page 3 Icon_minitimeČet Maj 27, 2010 12:12 am

Nadam se da cu i ja takve bastarde da dobijem iz iste konbinacije i kad vidim tu sliku sa tvog avatara napalim se jos vise. Very Happy

XAXAXAXAXXAXA, a tek kad vidis jevcu , kao li ces da se nalozis......... geek

Pozdrav cheers
Nazad na vrh Ići dole
Danijel

Danijel

PočaljiNaslov: Re: Slike bastarda   Slike bastarda - Page 3 Icon_minitimeČet Maj 27, 2010 10:41 am

A tek tebe kad vidim ima da te zapalim... bom
Nazad na vrh Ići dole
dr.nenad86
ministar bez fotelje
dr.nenad86

PočaljiNaslov: Re: Slike bastarda   Slike bastarda - Page 3 Icon_minitimeČet Maj 27, 2010 1:44 pm

A tek tebe kad vidim ima da te zapalim... bom

Xaxxaxaxaxaxa, ja nisma u tom fazonu......
Ne bastardiram, samo ciste rase........................... Razz Razz Razz Razz Razz

Pozdrav cheers
Nazad na vrh Ići dole
jevca5

jevca5

PočaljiNaslov: Re: Slike bastarda   Slike bastarda - Page 3 Icon_minitimeČet Maj 27, 2010 6:19 pm

XAXAXAXAXXAXA, a tek kad vidis jevcu , kao li ces da se nalozis......... geek

Pozdrav cheers

nemoj da ga lozis dzabe .

znas i sam da sam veran svojoj zeni. santa
Nazad na vrh Ići dole
jevca5

jevca5

PočaljiNaslov: Re: Slike bastarda   Slike bastarda - Page 3 Icon_minitimeČet Maj 27, 2010 6:21 pm

ajde da prestanemo ovo je tema :slike bastarda
a ne dopisivanje gejeva.
Nazad na vrh Ići dole
dr.nenad86
ministar bez fotelje
dr.nenad86

PočaljiNaslov: Re: Slike bastarda   Slike bastarda - Page 3 Icon_minitimeČet Maj 27, 2010 6:35 pm

Xaxaxxaxa, sto se pronalazis jevco............. Razz

Ajde stavljaj slike pa da malo pisemo i na tu temu................. cheers
Nazad na vrh Ići dole
jevca5

jevca5

PočaljiNaslov: Re: Slike bastarda   Slike bastarda - Page 3 Icon_minitimePet Maj 28, 2010 5:36 pm

Xaxaxxaxa, sto se pronalazis jevco............. Razz

Ajde stavljaj slike pa da malo pisemo i na tu temu................. cheers
evo malopre slikano.
https://2img.net/r/ihimizer/img405/4895/d0011267.jpg

https://2img.net/r/ihimizer/img693/7076/d0011270.jpg

https://2img.net/r/ihimizer/img245/7076/d0011270.jpg
Nazad na vrh Ići dole
marconi

marconi

Broj poruka : 163
Datum upisa : 23.05.2010
Godina : 50

PočaljiNaslov: Re: Slike bastarda   Slike bastarda - Page 3 Icon_minitimePet Maj 28, 2010 5:40 pm

Sve pohvale.... Very Happy
Nazad na vrh Ići dole
Bogdanik

Bogdanik

Broj poruka : 691
Datum upisa : 28.12.2009
Godina : 36

PočaljiNaslov: Re: Slike bastarda   Slike bastarda - Page 3 Icon_minitimePet Maj 28, 2010 9:50 pm

Jevca , ti imas toliko parova fauna x fauna , da ako ti i mali boj parova radi ti ces imati veliki uspeh, zelim ti svu srecu . Jel imas ranijih uspeha u bastardiranju fauna x fauna i jel imas neku sliku bastarda iz tvojih kombinacija ?
Nazad na vrh Ići dole
jevca5

jevca5

PočaljiNaslov: Re: Slike bastarda   Slike bastarda - Page 3 Icon_minitimeSub Maj 29, 2010 1:09 pm

Bogdanik ::
Jevca , ti imas toliko parova fauna x fauna , da ako ti i mali boj parova radi ti ces imati veliki uspeh, zelim ti svu srecu . Jel imas ranijih uspeha u bastardiranju fauna x fauna i jel imas neku sliku bastarda iz tvojih kombinacija ?
slike nemam jer ranije nisam imao aparat.nadam se da ce biti slika ove god.
uspeo sam ranije sa:stiglic x gimpla , anifer x florka ,cajzlan x stan cajzla. ali sam imao malo takvih parova .ove godine imam najvise ( ali u pokusaju).

pozdrav od jevca.
Nazad na vrh Ići dole
Toni72

Toni72

Broj poruka : 162
Datum upisa : 15.03.2010
Godina : 51

PočaljiNaslov: Re: Slike bastarda   Slike bastarda - Page 3 Icon_minitimeČet Jun 10, 2010 10:50 am

ja imam vjelika zeoba da zacivam celugar ali mnogo mi umiru u cemu je poblem Sad
Nazad na vrh Ići dole
BOCKA

BOCKA

Datum upisa : 02.01.2010

PočaljiNaslov: Re: Slike bastarda   Slike bastarda - Page 3 Icon_minitimeČet Jun 10, 2010 8:33 pm

Hteo bi u ovom periodu da vam pokažem kako kanarinka i štiglič hrane svoje mlade bastarde sa brašnarskim crvima.
Crv je zakon za svaku mladu pticu i treba se davati nakon petog do osmog dana života.
Ptice jako dobro napređuju a to se i kasnije odražava na njihov razvoj.

https://www.youtube.com/user/BockaMakedonija[/youtube]

Pozdrav Bocka
Nazad na vrh Ići dole
sestoperac

sestoperac

Broj poruka : 173
Datum upisa : 30.12.2009
Godina : 47

PočaljiNaslov: Re: Slike bastarda   Slike bastarda - Page 3 Icon_minitimeČet Jun 10, 2010 9:38 pm

BOCKA ::
treba se davati nakon petog do osmog dana života.

Bocka, jesam li te dobro shvatio - crve dajes nakon petog pa do osmog, znaci 3 dana ???
Nazad na vrh Ići dole
BOCKA

BOCKA

Datum upisa : 02.01.2010

PočaljiNaslov: Re: Slike bastarda   Slike bastarda - Page 3 Icon_minitimeČet Jun 10, 2010 10:56 pm

sestoperac ::
BOCKA ::
treba se davati nakon petog do osmog dana života.

Bocka, jesam li te dobro shvatio - crve dajes nakon petog pa do osmog, znaci 3 dana ???

Nisam se dobro izrazio, crve treba davati posle petog ili osmog dana.
To zavisi od roditelja odnosno nekad se desi da roditelji ne prihvataju crve do osmog dana a kad počnu hraniti male sa crvima to ide sve do samog osamostaljenje javrije.
Pogotovo je dobro kada same javrije počinju jesti brašnare.

Ako dobro ide odgoj ovih bastarda imačemo prilike da vidite kako če same jesti crve ali dotle malo strplenja.

Pozdrav Bocka
Nazad na vrh Ići dole
milannish

milannish

Broj poruka : 248
Datum upisa : 23.12.2009
Godina : 44

PočaljiNaslov: Re: Slike bastarda   Slike bastarda - Page 3 Icon_minitimePet Jun 25, 2010 12:13 am

Obecao sam Jevci da cu postaviti slike bastarda florxgimpli i evo ih. Iskreno se nadam da ce uskoro da budu slicne slike istog bastarda u temi "moje ptice", naravno iz Jevcinog pticarnika Wink

Slike bastarda - Page 3 Birds098
Slike bastarda - Page 3 Greeniebullie1
Slike bastarda - Page 3 Greeniebullie2
Slike bastarda - Page 3 Greeniebullie3
Slike bastarda - Page 3 Greeniebullie4

Slike sam "pozajmio" sa intrneta, rec je o muzjaku, naravno karotiniranom, odgaivaca Dzona Morisa (John Morris) iz Engleske.
Nazad na vrh Ići dole
Danijel

Danijel

PočaljiNaslov: Re: Slike bastarda   Slike bastarda - Page 3 Icon_minitimePet Jun 25, 2010 8:38 pm

Prelepa ptica... Negde sam procitao da iz svake konbinacije sa zenkom zimovke izlaze lepe, atraktivne i izlozbene ptice...
Nazad na vrh Ići dole
Sponsored content

PočaljiNaslov: Re: Slike bastarda   Slike bastarda - Page 3 Icon_minitime

Nazad na vrh Ići dole

Slike bastarda
Nazad na vrh 
Strana 3 od 7Idi na stranu : Prethodni  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Sledeći
 Similar topics
-
» Plodnost bastarda
» Pesme bastarda