Pravila foruma | 1. Zabranjeno je vredjanje po bilo kom osnovu
2. Zabranjeno je slati privatne poruke i poruke na forumu u vidu spamova i reklamiranja
3. Zabranjeno je postavljati autorske tekstove a da ne ostavite i link odakle je preuzet
4. Lazno predstavljanje i koriscenje tudjih identiteta kao i dupli nalozi
5. Koristiti vulgarne izraze
6. Krsenje privatnosti tj postavljati podatke trecih lica bez njihove dozvole
7. Mogucnost slanja privatnih poruka dobijate posle 20te poruke na forumu
8. Oglasavanje na forumu je strogo zabranjeno, osim u delu predvidjenom za to (za oglasavanje morate da ispunite uslov od 20 poruka na forumu a onda se javite administratoru foruma) |
Sekcija pticara Subotica | Od skora smo postali oficijelni forum sajta sekcije pticara Subotice pa sve ujedno pozivam da posete sajt |
|
| Kojekude po jugu Srbije | |
|
+5Sale77-Nis Vasa Danijel dr.nenad86 Luckyboy 9 posters | Autor | Poruka |
---|
Luckyboy General
Broj poruka : 1626 Datum upisa : 20.12.2009 Lokacija : Smed.Palanka Šumadija
| Naslov: Kojekude po jugu Srbije Pet Mar 11, 2011 11:42 pm | |
| | |
| | | Luckyboy General
| Naslov: Re: Kojekude po jugu Srbije Pet Mar 11, 2011 11:46 pm | |
| Drugi dan put za Vranje i poseta jednom mladom i jako perspektivnom ptičaru,poznatijem kao dvetriujedan Vasi,sodi za Vranjanske devojke,a koliko smo Neša i ja videli i jako ozbiljnim ptičarom.Vasa i njegova porodica su uvek jako gostoljubivi i druželjubivi,te ih i ovim putem pozdravljam.Dok smo ispijali dvetriujedan Danijel je bio nestrpljiv i zvao da požurimo da se prasići ne oladu Kod Dače sezona u punom jeku,mladi po kavezima,jaja,a ima i već dosta mladih kanarinaca odvojenih.Nakon razgledanja ptica i čuvenog ptića sa rednim brojem 018,zaseli smo i ptičarili do kasno u noć. Šta reći o Vranjancima,sjani momci,dobri ptičari,ali pre svega dobri ljudi,ovoga zadnjeg je nažalost u izumiranju kod nas. | |
| | | Luckyboy General
| Naslov: Re: Kojekude po jugu Srbije Pet Mar 11, 2011 11:50 pm | |
| | |
| | | Luckyboy General
| Naslov: Re: Kojekude po jugu Srbije Pet Mar 11, 2011 11:55 pm | |
| Treći dan je planiran za don Saleta,brata po perju,egzotičara. Odlazak kod njega,razgledanje ptica,i razgovorima nikad kraja. Sale je uredio novi prostor,izuzetno komforan za gajenje egzota,uslovi kakvi se samo mogu poželeti. Ovim putem se još jednom zahvaljujem svim mojim domaćinima Nenadu,Vasi,Danijelu i Saletu na gostoprimstvu i prelepom druženju,i samo da poželim da se još više viđamo i družimo. Ostatak fotografija Saletovih egzota će biti u njegovoj galeriji. | |
| | | dr.nenad86 ministar bez fotelje
Broj poruka : 2501 Datum upisa : 21.12.2009 Godina : 38 Lokacija : Niš
| Naslov: Re: Kojekude po jugu Srbije Sub Mar 12, 2011 12:16 am | |
| Sa pravim pticarima -ljudima je uvek tako. Zato smo tu, jer volimo nas hobi i imamo zajednicki cilj, sirenje avikulture u zemlji Srbiji. Pozdrav Lakiju, i nasim domacinima u Vranju Vasi, njegovoj porodici, i Danijelu naravno sa porodicom, jod jednom hvala vam na gostoprimstvu drugari.......... Pozdrav iz Nisa | |
| | | Danijel
Broj poruka : 939 Datum upisa : 29.12.2009 Godina : 43 Lokacija : Srbija-Vranje
| Naslov: Re: Kojekude po jugu Srbije Sub Mar 12, 2011 1:09 am | |
| Zakljucio sam da je jedan dan veoma malo za druzenje sa ovakvim ljudima... Hteo bih da se zahvalim sto su nam pruzili sansu da ih ugostimo i bilo mi je veliko zadovoljstvo druziti se s njima. U buduce ovakvi susreti bi trebalo da budu cesci. Pozdrav jos jednom i hvala... | |
| | | Vasa YA HABIBI YA AEINI
Broj poruka : 1395 Datum upisa : 28.03.2010 Godina : 39 Lokacija : Srbija-Vranje RS 7-64
| Naslov: Re: Kojekude po jugu Srbije Sub Mar 12, 2011 2:38 am | |
| Moje zadovoljstvo je najvece jer postujem ljude koji su dugo godina u pticarstvu i svemu ovome sto se svodi na pticarenje a upravo takvi ljudi mi daju cast da me posete i upravo sa takvim ljudima se druzim svakog dana... Za godinu dana koliko sam na forumu upoznao sam mnogo prijatelja i divnih osoba, i za takve ljude moja ce kuca biti uvek otvorena. Danijel je u pravu jedan dan je suvise malo da bi se imalo pokrenula neka tema u vezi naseg hobija ali dace bog idu lepi dani pa se nadam uskoro jos nekom skupu i druzenju, voleo bih da se ovakva druzenja nastavljaju. Jos jednom hvala na poseti i vidimo se uskoro.... Jako mi je zao sto i Sale nije mogao da nam se prikljuci ali iz opravdanih razloga. P.S. Laki mogao si malo da mi skines koje kilce na fotoshopu | |
| | | Sale77-Nis
Broj poruka : 939 Datum upisa : 28.12.2009 Godina : 47 Lokacija : Nis -Srbija
| Naslov: Re: Kojekude po jugu Srbije Sub Mar 12, 2011 8:25 am | |
| Pozdrav za sve drugare a i za naseg putopisnika "jovana pavliceka"hehehe sto je ovekovecio jedne lepe trenutke druzenja,i meni je zao sto nisam mogo za Vranje ali visa sila je bila u pitanju tako da je to bilo ne izvodljivo ali nadam se da ce biti prilika za jos druzenja,jer kako rekose moje kolege uvek je zadovoljstvo druziti se sa dobrim pticarima a prevashodno sa dobrim ljudima,pozdrav za sve i u zdravlju i veseju se gledali!! | |
| | | Laza
Broj poruka : 1208 Datum upisa : 20.12.2009 Godina : 37 Lokacija : Svilajnac
| | | | rtomek
Broj poruka : 721 Datum upisa : 28.12.2009 Godina : 50 Lokacija : SU-V-SRB
| Naslov: Re: Kojekude po jugu Srbije Sub Mar 12, 2011 3:22 pm | |
| Svaka čast momci ...ima budućnosti ...nema dileme .. pozdrav ROBY | |
| | | papayajamaica
Broj poruka : 200 Datum upisa : 10.04.2010 Godina : 44 Lokacija : Beograd
| Naslov: Re: Kojekude po jugu Srbije Sub Mar 12, 2011 3:30 pm | |
| Jel ovaj "sitni" momcic sa bradicom u teget duksu Luckyboy? | |
| | | Laza
Broj poruka : 1208 Datum upisa : 20.12.2009 Godina : 37 Lokacija : Svilajnac
| | | | Rea
Broj poruka : 760 Datum upisa : 31.10.2010 Godina : 50 Lokacija : Indjija
| Naslov: Re: Kojekude po jugu Srbije Sub Mar 12, 2011 3:38 pm | |
| Momci malo je da bilo sta kazem osim onog da ste fenomenalni Pozdrav za sve vas !! | |
| | | dr.nenad86 ministar bez fotelje
Broj poruka : 2501 Datum upisa : 21.12.2009 Godina : 38 Lokacija : Niš
| | | | Sponsored content
| Naslov: Re: Kojekude po jugu Srbije | |
| |
| | | | Kojekude po jugu Srbije | |
|
Similar topics | |
|
| Dozvole ovog foruma: | Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
| |
| |
| Ko je trenutno na forumu | Imamo 23 korisnika na forumu: 0 Registrovanih, 0 Skrivenih i 23 Gosta :: 1 Provajder
Nema
Najviše korisnika na forumu ikad bilo je 314 dana Sre Nov 20, 2024 10:51 pm
|
Zadnje teme | » POMOC KOD KATARINAPet Okt 21, 2022 10:28 pm od Kaludjerica » Kucica za gnezdo nasih ljubimaca Pet Okt 21, 2022 10:09 pm od Kaludjerica » Kragujevacki visokoletacSre Jan 27, 2021 10:37 pm od marconi » Zebraste zebe (Taeniopygia guttata )Pon Jul 27, 2020 5:00 pm od ZQKY » БЕРЗА, ПАНЧЕВО 25.02.2018.Sre Feb 12, 2020 9:52 pm od sasad » Malino kanarinciPet Maj 31, 2019 12:27 pm od Laza» Malino kanarinci - ocenjivanjePet Maj 31, 2019 12:22 pm od Laza» Tigrica - Cudna nanosnicaČet Maj 30, 2019 3:28 pm od Laza» Tigrica (Melopsittacus undulatus)Uto Maj 14, 2019 5:14 pm od TatjanaS |
|