| Istine o PPFE | |
|
+34rade milannish Ninoslav84 Luckyboy MILAN drozd Džoni milos0205 pedja cb ticar salle55 slavishab Aleksa klokkende nebojsa Rale Srdjan Marjan mime30 bastard kv Rea Bogdanik KUM Lale Gasa NS grujo Vasa Danijel szigics Laza rtomek vlada nish dr.nenad86 Sale77-Nis 38 posters |
|
Autor | Poruka |
---|
KUM
Broj poruka : 170 Datum upisa : 27.10.2010 Godina : 46 Lokacija : Krusevac
| Naslov: Re: Istine o PPFE Čet Jul 07, 2011 4:46 pm | |
| - marjan pirot ::
- Kume konkretno pitanje za Vas ,ko su ti ljudi iz vašeg mesta?Dali su oni bili članovi DRUŠTVA PRI SOFU?Da ne mislite na nekog iz Kraljeva?Taj slučaj je i meni poznat ,a veruj i mnogim poštenim ptičarima je i dalje nejasno šta se je u toku njegove uslovne slobode dešavalo?
Oba slucaja koja su meni poznata rade se o licema iz Krusevca,nemam prava niti morala da javno prozivam te ljude jer su po mom misljenju oni bili zrtveni jarci, oni su pre svega vrsni odgajivaci kanarinaca, naravno da su bili clanovi drustva pri SOF-u pa s obzirom da si i ti clan krusevackog drustva mozes da se raspitasn za detalje ako ti nisu poznati. To sto je pomenuti gospodin u trenutku izvrsenja navodnih krivicnih dela bio predsednik SOF-a za njega je samo otezavajuca okolnos jer je pored pomenutih dela morao biti procesuiran i za delo zloupotrebe sluzbenog polozaja. Morao je biti i suspendovan sa te funkcije do okoncanja postupka da bi organizacija kakva je u tom trenutku bila SOF sacuvala ugled. Pozdrav | |
|
| |
Ninoslav84
Broj poruka : 30 Datum upisa : 27.10.2010 Godina : 40 Lokacija : Pirot, R.Srbija
| Naslov: Re: Istine o PPFE Čet Jul 07, 2011 4:47 pm | |
|
Poslednji izmenio Ninoslav84 dana Ned Mar 24, 2013 10:53 pm, izmenjeno ukupno 1 puta | |
|
| |
Marjan
Broj poruka : 1557 Datum upisa : 25.02.2011 Godina : 46 Lokacija : Pirot, R. Srbija.
| Naslov: Re: Istine o PPFE Čet Jul 07, 2011 4:58 pm | |
| Hvala Ninoslave za ponuđenu pomoć ,ali ipak Ja ću da sačekam odgovor nadležnog lica jer obećao je ,službena dužnost mu nalaže da mi na moja postavljena pitanja da konkretna odgovore. Ali odužilo se ,šest meseci nije malo ,a za neke druge stvari trebalo je mnogo manje vremena t.j samo nekoliko dana!Ali nema veze čekaću Ja ionako sam dokazao pre svega ko sam u sveru ORNITOLOGIJE i PTIČARSTVA u Srbiji. A neki kažu i šire!Usto na moje dve kontrole ispao čist i pošten u Ministarstvu, iako su me ljudi iz PPFE iz Pirota prestavili u Ministarstvu kao kriminalca. Ali hvala svima vama ,sada znam i konačno šta ste želeli i sada i mislite o meni i mom radu.Hvala još jedanput. | |
|
| |
Laza
Broj poruka : 1208 Datum upisa : 20.12.2009 Godina : 37 Lokacija : Svilajnac
| Naslov: Re: Istine o PPFE Čet Jul 07, 2011 4:59 pm | |
| Ninoslave, otvori slobodnu temu i objasni sve sto znas vezano za uvoz. To nemam na forumu a verujem da bi nam svima znacilo, hvala i poz | |
|
| |
Marjan
Broj poruka : 1557 Datum upisa : 25.02.2011 Godina : 46 Lokacija : Pirot, R. Srbija.
| Naslov: Re: Istine o PPFE Čet Jul 07, 2011 5:02 pm | |
| ,, Ako te interesuje sve to da radis pomoci cu ti da te uputim na kolege koji to znaju do tancina kako i sta.,,Samo ako je LEGALNO!Ali ponovo hvala na ponuđenu pomoć.
| |
|
| |
Ninoslav84
Broj poruka : 30 Datum upisa : 27.10.2010 Godina : 40 Lokacija : Pirot, R.Srbija
| Naslov: Re: Istine o PPFE Čet Jul 07, 2011 7:55 pm | |
|
Poslednji izmenio Ninoslav84 dana Ned Mar 24, 2013 10:50 pm, izmenjeno ukupno 1 puta | |
|
| |
KUM
Broj poruka : 170 Datum upisa : 27.10.2010 Godina : 46 Lokacija : Krusevac
| Naslov: Re: Istine o PPFE Čet Jul 07, 2011 8:27 pm | |
| - Ninoslav84 ::
- Naravno da je legalno o tome i govorim ja ovde. Uputicu te na Veterinarskog inspektora nacelnika veterinarske sluzbe na Granicnom prelazu "Gradina", na carinskog agenta, Spediciju i carinskog sluzbenika koji ti mogu omoguciti svu potrebnu pravnu pomoc. A tvoje je posle da to sve realizujes.
Bravo Ninoslave! Velike ljude odlikuje osobina da pomognu drugima i budu primer ostalima. Svaka cast! | |
|
| |
Marjan
| Naslov: Re: Istine o PPFE Čet Jul 07, 2011 8:58 pm | |
| Kasno ste se setili!Vi ste se prestavili već KO STE. Nego šta bi sa mojim ostalim pitanjima?A naravno stoje i ona stara kada će se pojedini prestaviti ,i podeliti sa nama svoje znanje ili neznanje oko ovog glavnog pitanja zbog koga smo svi tu MEĐUSOBNOG POMAGANJA OKO LAKŠEG ODGOJA PTICA!P.s.misliš na načelnika-dr.veterine D..... V........iz Pirota! | |
|
| |
Ninoslav84
| Naslov: Re: Istine o PPFE Čet Jul 07, 2011 10:06 pm | |
|
Poslednji izmenio Ninoslav84 dana Ned Mar 24, 2013 10:51 pm, izmenjeno ukupno 1 puta | |
|
| |
žako
Broj poruka : 701 Datum upisa : 07.04.2011 Godina : 56 Lokacija : Osijek,HR
| Naslov: Re: Istine o PPFE Čet Jul 07, 2011 10:07 pm | |
| Znam i ja nešto o uvozu iz Srbije u Hrvatsku. Naime interesirao sam se za uvoz žakoa iz Srbije i mislim da sam sada već vrlo dobro informiran. Ako netko ima kakvih pitanje neka pita, a što neznam imam broj ministarstva u RH gdje stvarno sve znaju i vrlo su ljubazni. | |
|
| |
grujo
Broj poruka : 146 Datum upisa : 13.04.2010 Godina : 44 Lokacija : Kraljevo
| Naslov: Re: Istine o PPFE Čet Jul 07, 2011 11:52 pm | |
| Auh skrenuste sa teme | |
|
| |
SrdjanKG
Broj poruka : 442 Datum upisa : 18.02.2010 Godina : 53 Lokacija : Resnik,KG - SRB 10 2
| Naslov: Re: Istine o PPFE Pet Jul 08, 2011 12:49 am | |
| Jeste se skrenulo sa teme ( koja bar meni,uzgred budi receno, uopste nije interesantna i mislim da nevodi nicemu......),ali ovo sto pise Ninoslav je vrlo interesantno za sve nas i dobro,ako je izvodljivo ( jer prvi put cujem za ovakav legalan nacin unosenja ptica iz inostranstva kod nas!!!) !!! I mnogo pametnije ako je tako ( a normalno i korisnije ) od same ove teme!!! | |
|
| |
Srdjan
Broj poruka : 287 Datum upisa : 02.02.2010 Godina : 50 Lokacija : Niš
| Naslov: Re: Istine o PPFE Pet Jul 08, 2011 8:43 am | |
| U sledećem broju AVIFAUNE izaći će tekst o prekograničnom prometu ptica tako da će biti objavljena uprošćena verzija šta i kako sa nošenjem ptica na izložbe i nabavka novih . Ako ste nestrpljivi možemo ceo tekst objaviti ovde pa da ga komentarišemo ako želite . Da sa tim tekstom otvorimo novu temu.
| |
|
| |
salle55
Broj poruka : 259 Datum upisa : 27.12.2009 Godina : 47 Lokacija : Rača
| Naslov: Re: Istine o PPFE Pet Jul 08, 2011 11:14 am | |
| Srdjane,bilo bi lepo da se taj tekst objavi ovde.Ima jos dosta do avifaune.pozz... | |
|
| |
rade
Broj poruka : 175 Datum upisa : 07.01.2011
| Naslov: Re: Istine o PPFE Pet Jul 08, 2011 11:56 am | |
| Da,bilo bi sasvim ok da se objavi ako moze....
| |
|
| |
žako
Broj poruka : 701 Datum upisa : 07.04.2011 Godina : 56 Lokacija : Osijek,HR
| Naslov: Re: Istine o PPFE Pet Jul 08, 2011 8:33 pm | |
| Hajde objavi. Mislim da znam sve, ali ipak...... | |
|
| |
Sale77-Nis
Broj poruka : 939 Datum upisa : 28.12.2009 Godina : 47 Lokacija : Nis -Srbija
| Naslov: Re: Istine o PPFE Pet Jul 08, 2011 9:17 pm | |
| Ako je neko kompetentan da kaze nesto o tome iz prve ruke to je Srdjan jer on radi na aerodromu na carini u nisu i sigurno zna o cemu se radi jer radi sa takvim ljudima zato neka kaze sta zna o toe iz prve ruke!!!!!!!! poz!!!!!!!! | |
|
| |
dr.nenad86 ministar bez fotelje
Broj poruka : 2501 Datum upisa : 21.12.2009 Godina : 38 Lokacija : Niš
| Naslov: Re: Istine o PPFE Pon Jul 11, 2011 7:00 pm | |
| Uhhhh, ala se ovde pisalo u mom odsustvu, bas mi je krivo sto sam ovo propustio, ali visa sila, obaveze su obaveze......... Imace toga jos da se kaze ovih dana......... Pozdrav | |
|
| |
Džoni
Broj poruka : 18 Datum upisa : 02.05.2011 Lokacija : Nis
| Naslov: Re: Istine o PPFE Čet Avg 11, 2011 5:24 pm | |
| Da li neko zna nešto više o proneveri novca u udruženju o kome se ovde piše ? Skoro sam nesto čuo da je gospodin koji je držao minizoo u mom komsšiluku a koji je otvorio to udruženje u nekim problemima, a i na tom forumu se slabo piše, oni to ne iznose, pa me interesuje zna li neko nešto o tome ? | |
|
| |
| Naslov: Re: Istine o PPFE Uto Avg 16, 2011 2:50 am | |
| Oxooo, pa lepo....... "Ljubitelji" ptica postali nesto drugo... Gde ima dima ima i vatre...... " ko se vatrom igra, opece se" Pozdrav | |
|
| |
Rea
Broj poruka : 760 Datum upisa : 31.10.2010 Godina : 50 Lokacija : Indjija
| Naslov: Re: Istine o PPFE Uto Avg 16, 2011 10:27 am | |
| Pa nelaje kera zbog sela , vec zbog sebe | |
|
| |
Džoni
Broj poruka : 18 Datum upisa : 02.05.2011 Lokacija : Nis
| Naslov: Re: Istine o PPFE Pet Sep 23, 2011 3:50 pm | |
| Ljudi da li ovo dotično udruženje PPFE postoji još ili se raspalo ? Poznavajući gospodina koji je držao minizoo u mom komšiluku ništa me nebi čudilo. Skoro sam čuo od prijatelja da se velika većina ljudi okrenula pravoj strani i okrenula leđa dotičnom udruženju u skoro svim gradovima gde su dotični lagali ljude. Čak i članovi UO i nadzornog organa dotičnog udruženja je uvideo skrivene ideje užeg rukovodstva pa su se ljudi ogradili od istih jer se plaše sada i za svoju sudbinu i to s pravom jer deo članova koji je odradio legalizaciju preko tog udruženja imali su tu nesreću da ih je gospodin izradio i nije ni poslao njihovu dokumentaciju u nadležno ministarstvo i ti ljudi su se sada našli u velikim problemima a obećana su im brda i doline od ljudi iz dotičnog udruženja. Odgajivači su se sada udružili, videli da ih je dotični gospodin obmanjivao lažima i pričama i svoja prava će potražiti na sudu jer se pogodilo slučajno da ljudi dobro poznaju pravo i zakone a neki od njih su i advokati, konačni epilog se očekuje ovih dana. Da li je još neko čuo nešto više o ovome ? Siguran sam da nekolicina ljudi sa ovog foruma već zna dosta o tome, ali izgleda da mudro ćute . | |
|
| |
Bogdanik
Broj poruka : 691 Datum upisa : 28.12.2009 Godina : 36 Lokacija : Leskovac
| Naslov: Re: Istine o PPFE Pet Sep 23, 2011 8:24 pm | |
| Pikanterija ... Ajde istina na videlo ... | |
|
| |
| Naslov: Re: Istine o PPFE Pet Sep 23, 2011 9:16 pm | |
| Zanimljivo, nema sta...... Pozdrav | |
|
| |
Marjan
| Naslov: Re: Istine o PPFE Čet Okt 27, 2011 10:49 pm | |
| Ninoslav84 imam jedno pitanje za Vas!Nadam se da znate jer tiče Vam se!Koga su na poslednju berzu u Novom sadu inspektori uhvatili sa papagajima i kornjačama koje su na citesu? | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: Istine o PPFE | |
| |
|
| |
| Istine o PPFE | |
|