Aleksandra2
Broj poruka : 2 Datum upisa : 22.01.2012
| Naslov: bolesna nimfa Ned Jan 22, 2012 11:26 pm | |
| Zdravo svima, ne znam više kome da se obratim, ali sreća pronašla sam ovaj forum. Čitala sam teme o bolestima ptica, ali slučaj moje Mice, nimfe, nisam pronašla. Problem je sledeći: Prvo je počela stalno da čisti perje ispod desnog krila, onda je počela da ispušta neke glasove dok to radi, na kraju sam primetila krv na njenom kljunu. Kada sam pogledala ispod krila, bila je rana. Promene u stolici su bile neprimetne, takodje i promena u ponašanju nije bilo. Obratila sam se veterinaru, preporučio mi je Avisan i Enrofloksacin. Nakon završene terapije Stress Forte. Terapija je završena. Počela je da se gricka ispod drugog krila, koje je takodje tretirano Avisanom. Promene u ponašanju su primetne: po ceo dan drema, stalno je narogušena i trese se kao da joj je hladno, ne želi iz kaveza iako je preko dana otvoren, kod apetita i stolice nema promene. Ima sipinu kost i kamen joda. Jede samo zrnastu hranu, uz dodatak vitamina, vlaznu hranu ne podnosi, odmah trese glavom čim oseti nešto mokro, osim prskalice. Sto se tiče nekih vaši okom vidljivih, nema. Higijena je svakodnevna. Ima 6 godina. Molim Vas za vaše mišljenje i pomoć. | |
|
rade
Broj poruka : 175 Datum upisa : 07.01.2011
| Naslov: Re: bolesna nimfa Sub Jan 28, 2012 10:08 am | |
| Najbolje je da fotnes pticu i obolelo mesto ako mozes pa da ti pomogne neko ,ovako je teze procenjvati na osnovu opisa. | |
|
Aleksandra2
Broj poruka : 2 Datum upisa : 22.01.2012
| Naslov: Re: bolesna nimfa Sub Jan 28, 2012 8:03 pm | |
| U ponedeljak stižu slike. | |
|
Sponsored content
| Naslov: Re: bolesna nimfa | |
| |
|