| Istine o PPFE | |
|
+34rade milannish Ninoslav84 Luckyboy MILAN drozd Džoni milos0205 pedja cb ticar salle55 slavishab Aleksa klokkende nebojsa Rale Srdjan Marjan mime30 bastard kv Rea Bogdanik KUM Lale Gasa NS grujo Vasa Danijel szigics Laza rtomek vlada nish dr.nenad86 Sale77-Nis 38 posters |
|
Autor | Poruka |
---|
ticar
Broj poruka : 432 Datum upisa : 31.12.2009 Godina : 40 Lokacija : Zadar,hr
| Naslov: Re: Istine o PPFE Čet Maj 05, 2011 1:21 pm | |
| nije valjda su oni ovo poslali inspekciji,bože me sačuvaj. | |
|
| |
Laza
Broj poruka : 1208 Datum upisa : 20.12.2009 Godina : 37 Lokacija : Svilajnac
| Naslov: Re: Istine o PPFE Čet Maj 05, 2011 7:12 pm | |
| - ticar ::
- nije valjda su oni ovo poslali inspekciji,bože me sačuvaj.
Welcome to Serbia !!! | |
|
| |
nebojsa
Broj poruka : 108 Datum upisa : 06.06.2010 Godina : 46 Lokacija : Kruševac
| Naslov: Re: Istine o PPFE Čet Maj 05, 2011 7:34 pm | |
| Najbolje mi je to da su ladno izdali naređenje ministarstvima za postupanje. - Citat :
- Ministarstvo ivotne sredine i prostornog planiranja- Beograd
-Sektor kontrole i nadzora - Inspekcija (prosledite područno nadlenima za Kragujevac)
Ministarstvo poljoprivrede, umarstva i vodoprivrede - UPRAVA ZA VETERINU, Načelniku veterinarske inspekcije Sanji Čelebićanin - Generalni inspektorat, - lovno-umar ska inspekcija (prosledite područno nadleznima za Kragujevac)
MUP RS - Beograd
- molimo hitno poaljite na postupanje PU Kragujevac To ti je kao ona stara lopovska "držite lopova!". | |
|
| |
Rea
Broj poruka : 760 Datum upisa : 31.10.2010 Godina : 50 Lokacija : Indjija
| Naslov: Re: Istine o PPFE Čet Maj 05, 2011 7:46 pm | |
| plagijat naeg foruma u njihovoj produkciji) koji su se na sve moguće načine trudili da odgajivače faune evrope predstave kao kriminalce ( to rade i dan danas)
OVAJ DEO JE FENOMENALAN !! Lazooo styo nisi trazio autorska prava pre pravljjenja ovog foruma? haha mala sala Neshavataj ovo zlonamerno ali je nesto sto mi bocka oci ,
| |
|
| |
Lale
Broj poruka : 35 Datum upisa : 01.12.2010
| Naslov: Re: Istine o PPFE Čet Maj 05, 2011 7:54 pm | |
| Hahaha sta reci .. Znaju bas kako da nas razonode . Dosadno im a nisu dovoljno bistri da znaju nesto pametnije i korisnije da rade . Nasli se da sprovode zakone EU iako vecina nije ni mrdnula dalje od granice Srbije . kazu odrzavace se berze i izlozbe !! Hoce hoce ali njihove sigurno nece ili ce ih odrzavati sami za sebe ? posto moraju nesto da rade ..... Pominju nelegalno stecene ptice i potomke tih ptica , a oni o krivljavani za takva dela sprovode zakon . Pustili ljudi sebi na mastu hahaha | |
|
| |
ticar
| Naslov: Re: Istine o PPFE Pet Maj 06, 2011 3:22 am | |
| ovaj tekst što je postavila rea sam kopira na forum ptice pevačice i napisa nek se vidi tko je uništio sve izložbe i dobio sam ovo. Бановани сте са овог форума. Контактирај те администратора за више информација. Until 19/01/2038 For the reason : puši kurčinu hahahah samo neznam tko će je na kraju popušiti. | |
|
| |
Laza
| Naslov: Re: Istine o PPFE Pet Maj 06, 2011 7:24 am | |
| - Rea ::
- plagijat naeg foruma u njihovoj produkciji) koji su se na sve
moguće načine trudili da odgajivače faune evrope predstave kao kriminalce ( to rade i dan danas)
OVAJ DEO JE FENOMENALAN !! Lazooo styo nisi trazio autorska prava pre pravljjenja ovog foruma? haha mala sala Neshavataj ovo zlonamerno ali je nesto sto mi bocka oci ,
Ja sam mislio da je to Robi sredio | |
|
| |
Rea
| Naslov: Re: Istine o PPFE Pet Maj 06, 2011 7:36 am | |
| Ljudi pa zar neznate da sam napravila udruzenje ? a vojska mi je ogrmantna kao da sam Napoleon Bonaparta hahah EEE Ticar znas sta boli njih ? Pa sto se tice foruma ovog to sto eto KUMA nismo banovali i on je samo jedan od njih sto dolazi na forum ima ih jos . pa ih tisti sto smo kako bih ti rekla vaspitaniji , sa dozom ljudskosti , morala i kulture . Pustili smo ga da pise do mile volje i navodi vodu na svoju vodenicu ali im ni to bas nejde na ruku .
| |
|
| |
Sale77-Nis
Broj poruka : 939 Datum upisa : 28.12.2009 Godina : 47 Lokacija : Nis -Srbija
| Naslov: Re: Istine o PPFE Pet Maj 06, 2011 9:04 am | |
| - ticar ::
- ovaj tekst što je postavila rea sam kopira na forum ptice pevačice i napisa nek se vidi tko je uništio sve izložbe i dobio sam ovo.
Бановани сте са овог форума. Контактирај те администратора за више информација. Until 19/01/2038 For the reason : puši kurčinu
hahahah samo neznam tko će je na kraju popušiti. Ticar i mene su banovali isto do 2038 samo zato sto sam branio SOF pa se pitam sto bas do 2038 jer misle da ce im forum toliko trajati stvarno mi nije jasno ajd 2-3 godine pa da razumem ali 2038 malo mi je nelogicno ali sta da se radi meni je bas krivo sto su me banovali neznam dali je i tebi? | |
|
| |
Rea
| Naslov: Re: Istine o PPFE Pet Maj 06, 2011 9:09 am | |
| Haha ja sam banovana dozivotno iako sam tada bila njih clan . samo zbog toga sto sam ih upozoravala da takvo ponasanje i takav nacin delovanja im nece otvoriti vrata SOFa. Ispratili su me recima da cu se kajati , kad tad ! I da kad oni budu bili jedini necu moci da se vratim u udruzenje . E pa sad nadam se da su vam stvari jos jasnije ! | |
|
| |
Lale
| Naslov: Re: Istine o PPFE Pet Maj 06, 2011 10:31 am | |
| hahah ja nisam bio niciji clan pa sam popio Ban samo zato sto sam i pomenuo SOF..... Ali jos bolje u svemu ovom . Zar nste primetili da se KUM ucutao ? Ili ceka uputstva debelog tate ili su videli da im nista vise ne vredi .. Jos im je samo preostao ovaj forum gde mogu da lupaju i sopaju do nebesa posto su ih sa svih drugih poizbacivali. A sto se tice njihog pa tamo i nemoze da se vodi nikakav dijalog posto naj vise clanova je ustvari jedna te ista osoba DEBELI TATA . Tako da jedino jos moze sam sa sobom da diskutuje , vecina normalih ljudi je pobegla glavom bez obzira . | |
|
| |
ticar
| Naslov: Re: Istine o PPFE Pet Maj 06, 2011 1:23 pm | |
| - Sale77-Nis ::
- ticar ::
- ovaj tekst što je postavila rea sam kopira na forum ptice pevačice i napisa nek se vidi tko je uništio sve izložbe i dobio sam ovo.
Бановани сте са овог форума. Контактирај те администратора за више информација. Until 19/01/2038 For the reason : puši kurčinu
hahahah samo neznam tko će je na kraju popušiti. Ticar i mene su banovali isto do 2038 samo zato sto sam branio SOF pa se pitam sto bas do 2038 jer misle da ce im forum toliko trajati stvarno mi nije jasno ajd 2-3 godine pa da razumem ali 2038 malo mi je nelogicno ali sta da se radi meni je bas krivo sto su me banovali neznam dali je i tebi? da krivo pa neću moći spavati,5 puta sam se logira na forum da eto malo ljudima pomognem,a i da se malo smijem. | |
|
| |
Rea
| Naslov: Re: Istine o PPFE Pet Maj 06, 2011 2:12 pm | |
| BAN JE BAN nema sta. Meni je svoje vremeno receno KAD BUDEMO RASKRINKALI SOF I TI SE POKAJES STO SI NAS NAPUSTILA ! POVRATKA TI NEMA U NASE UDRUZENJE ... i ko zna sta jos ...
Bujnu oni mastu imaju .... | |
|
| |
Laza
| Naslov: Re: Istine o PPFE Pet Maj 06, 2011 9:11 pm | |
| Zamolio bih sve clanove da ova tema ne postane pljuvanje po ppfe i njihovim clanovima. Pokazimo im da nije tesko biti fin | |
|
| |
Rea
| Naslov: Re: Istine o PPFE Pet Maj 06, 2011 9:33 pm | |
| - Laza ::
- Zamolio bih sve clanove da ova tema ne postane pljuvanje po ppfe i njihovim clanovima. Pokazimo im da nije tesko biti fin
Ovde su samo izrecena iskustva clanova SOFa sa doticnim udruzenjem . Sto se nazalost po njihovu stetu i odrazilo . Ali mislim da si Lazo sasvim u pravu . Clanovi SOFa su uvek imali dostojanstvo , karakter i naj vaznije prave ptice , legalne , i sasvim je i besmisleno gubiti i reci i vreme na njih . Malo smo se sa njima poigrali ali smo opet dobili bitku nikoga nismo banovali . | |
|
| |
pedja cb
Broj poruka : 353 Datum upisa : 02.09.2010 Godina : 49 Lokacija : Indjija
| Naslov: Re: Istine o PPFE Pet Maj 06, 2011 11:54 pm | |
| hmmmm. licno bih voleo da se ova prica o ppfe zavrsi i zakljuca ova tema jer ima nas sa slabim zeludcom i dobrim pamcenjem unapred HVALA | |
|
| |
Laza
| Naslov: Re: Istine o PPFE Pet Maj 06, 2011 11:58 pm | |
| Meni konkretno ova tema mnogo pomaze rad probave Takodje kada smo vec ozbiljni interesuje me da li su ovim novim zakonom zasticeni i vrapci (Passeridae) ? Cuo sam da su na meti sve vise radi susenja i konzumiranja za vreme Bozicnih praznika. | |
|
| |
Rale
Broj poruka : 320 Datum upisa : 26.12.2009 Godina : 50 Lokacija : Backa Palanka Vojvodina
| Naslov: Re: Istine o PPFE Sub Maj 07, 2011 12:00 am | |
| Lazo nediraj mi vrapce ako i nisu zasticeni ja cu da ih stitim | |
|
| |
milos0205
Broj poruka : 253 Datum upisa : 01.01.2010 Godina : 57 Lokacija : Beograd
| Naslov: Re: Istine o PPFE Sub Maj 07, 2011 12:01 am | |
| To je stari Srpski obicaj da se suse i jedu za Bozic, kazu ko pojede vrapca tad bice lak kao i on, steta ako ih stvarno jos uvek hvataju | |
|
| |
Rea
| Naslov: Re: Istine o PPFE Sub Maj 07, 2011 12:04 am | |
| U Staroj Pazovi kod Slovaka jos su pravi delikates , ema porodice da ih nesprema jednom nedeljno . Oni izgleda ljudi nisu culi za PPFE mozda bi iz straha prekinuli sa tom navikom haha | |
|
| |
Laza
| Naslov: Re: Istine o PPFE Sub Maj 07, 2011 2:41 pm | |
| offtopic - milos0205 ::
- To je stari Srpski obicaj da se suse i jedu za Bozic, kazu ko pojede vrapca tad bice lak kao i on, steta ako ih stvarno jos uvek hvataju
Koliko inspiracije za zafrkanciju odredjene persone koja ih jede a ujedno je "laka" kao pero | |
|
| |
Lale
| Naslov: Re: Istine o PPFE Ned Maj 08, 2011 2:32 pm | |
| Ovih dana od strane SOF-a plasiran je i specijalni broj AVI FAUNE ( br. 23) sa objašnjenjima zakona i propisa. HVALA BOGU da se neko rešio da NAPOKON upozna društva u Srbiji i njihove članove sa zakonima. Problem je sledeći, naime ceo ovaj broj je ustvari prekopirani bilten broj 1 udruženja "Ptice pevačice faune Evrope" iz aprila 2010 godine koji smo mi podelili na preko 3000 adresa u elektronskom obliku i oko 400 odštampanih primeraka. Bilten je izmedju ostalog podeljen i na SKUPŠTINI SOF-a delegatima svih društva u Srbiji, čak smo napadnuti da smo izmislili Zakon o zaštiti prirode i sve zakone koji su u biltenu. Na žalost nešto smo mo mi BESPLATNO delili u elekronskom i štampanom obliku i na čemu smo radili par meseci sad se koristi za ostavrivanja zarade pošto se bilten naplaćuje po ceni od 100 dinara. U tom istom biltenu prekopirani su i tekstovi sa našeg foruma ODGOJ I DRŽANJE ZAŠTIĆENIH VRSTA U SKLADU SA ZAKONOM i to bukvalno po redosledu kojim su postavljeni na forum pa čak je na zadnjoj strani iskorišćena i naša ideja za poster (prepravljeni poster ministarstva) koja je objavljena još početkom aprila na internetu i koja se nalazi umesto loga našeg udruženja(mogli su bar nešto originalno da smisle). nama je drago što je gospoda iz SOF-a posle više od godinu dana NAPOKON shvatila šta smo im to do sad pričali, drago nam je što je napokon izašlo i neko obaveštenje (makar i kopirano naše) ali je žalosno da se i ovog puta OBMANJUJU LJUDI. NAMERNO SU IZ BILTENA IZBACILI ČLAN 131. Zakona o zaštiti prirode a koji je ustrvari i najbitniji jer definiše da smo svi mi bili u obavezi da do 10.03.2011. godine podnesemo zahtev za izdavanje dozvole za držanje ukoliko želimo da držimo ptice što naravno za članice i članove SOF-a niko nije uradio pa ih je samim tim svesno doveo u rizik. https://2img.net/r/ihimg/photo/my-images/233/prevara131.jpg/
na slici možete videti da posle člana 130 ide član 134 a da je član 131. NAMERNO izostavljen KAKO BI ŠTO VEĆI BROJ GRADJANA bio doveden u zabludu. ŽALOSNO JE TAKODJE ŠTO SU VIŠE OD GODINU DANA KRILI ZAKONE I PROPISE I NAMENO NISU UPOZNALI JAVNOST(svoje članice i članove) SA NEČIM NA ČEMU SMO MI INSISTIRALI JOŠ POČETKOM 2010(po meni jedan od bitnih razloga što su se i izdešavale one stvari na onoj SKUPŠTINI). Poslati mail. predsedniku SOF-a Slobodanu Kuliću aprila 2010. godine(materjal iskorišćen za štampanje AVI FAUNE) pa vidite i sami.
hahahahaha mora da su sanjali nocas SOF posto ocito nemaju druga posla a i krivolov ne utice umorno na njih. Imaju vrlo bujnu bujnu mastu . Ovaj gore kopiran post se danas nasao u posti mnogih pa cak i onih koji nisu niciji clanovi. Jos jedan dokaz koliko doticni padaju nisko. | |
|
| |
Sale77-Nis
Broj poruka : 939 Datum upisa : 28.12.2009 Godina : 47 Lokacija : Nis -Srbija
| Naslov: Re: Istine o PPFE Ned Maj 08, 2011 6:16 pm | |
| a uuuuuuuuuuuu mika mi je vise od njih kakvi su to ..................pa blizi se prvi jun posle cemo da vidimo ko je pricao istinu a ko ne, ja bi posle sve clanive(doticnog udruzenja) koji su napadali SOF iskljucio iz svih tokova koje pruza SOF makar do 2038 jer su oni banovali ljude do te godine koji su mislili i pricali kako radi SOF,jer sada blate savez koji je priznat u svetu a posle prvog juna kad vide da su OBMANUTI sigurno bi zeleli da pristupe nekom drustvu koje je pri SOF-u a takvih je puno e tad bi ja njih sve BANOVAO pa nek se snalaze u svom udruzenju!!!! | |
|
| |
Rea
| Naslov: Re: Istine o PPFE Ned Maj 08, 2011 7:52 pm | |
| haha Bujna je ljudska masta a granica nemorala nazalost sve dalja i dalja . Njima treba zabraniti da se bave bilo cim sto je vezano za ptice i pticarstvo. E posto su navodno sve oni obavili i prvi pronasli i odradili da nisu mozda pronasli i neku novu pticu .... geniji memorala . | |
|
| |
KUM
Broj poruka : 170 Datum upisa : 27.10.2010 Godina : 46 Lokacija : Krusevac
| Naslov: Re: Istine o PPFE Ned Maj 08, 2011 9:34 pm | |
| - Lale ::
- Ovih dana od strane SOF-a plasiran je i specijalni broj AVI FAUNE ( br. 23) sa objašnjenjima zakona i propisa. HVALA BOGU da se neko rešio da NAPOKON upozna društva u Srbiji i njihove članove sa zakonima. Problem je sledeći, naime ceo ovaj broj je ustvari prekopirani bilten broj 1 udruženja "Ptice pevačice faune Evrope" iz aprila 2010 godine koji smo mi podelili na preko 3000 adresa u elektronskom obliku i oko 400 odštampanih primeraka. Bilten je izmedju ostalog podeljen i na SKUPŠTINI SOF-a delegatima svih društva u Srbiji, čak smo napadnuti da smo izmislili Zakon o zaštiti prirode i sve zakone koji su u biltenu. Na žalost nešto smo mo mi BESPLATNO delili u elekronskom i štampanom obliku i na čemu smo radili par meseci sad se koristi za ostavrivanja zarade pošto se bilten naplaćuje po ceni od 100 dinara. U tom istom biltenu prekopirani su i tekstovi sa našeg foruma ODGOJ I DRŽANJE ZAŠTIĆENIH VRSTA U SKLADU SA ZAKONOM i to bukvalno po redosledu kojim su postavljeni na forum pa čak je na zadnjoj strani iskorišćena i naša ideja za poster (prepravljeni poster ministarstva) koja je objavljena još početkom aprila na internetu i koja se nalazi umesto loga našeg udruženja(mogli su bar nešto originalno da smisle). nama je drago što je gospoda iz SOF-a posle više od godinu dana NAPOKON shvatila šta smo im to do sad pričali, drago nam je što je napokon izašlo i neko obaveštenje (makar i kopirano naše) ali je žalosno da se i ovog puta OBMANJUJU LJUDI. NAMERNO SU IZ BILTENA IZBACILI ČLAN 131. Zakona o zaštiti prirode a koji je ustrvari i najbitniji jer definiše da smo svi mi bili u obavezi da do 10.03.2011. godine podnesemo zahtev za izdavanje dozvole za držanje ukoliko želimo da držimo ptice što naravno za članice i članove SOF-a niko nije uradio pa ih je samim tim svesno doveo u rizik.
https://2img.net/r/ihimg/photo/my-images/233/prevara131.jpg/
na slici možete videti da posle člana 130 ide član 134 a da je član 131. NAMERNO izostavljen KAKO BI ŠTO VEĆI BROJ GRADJANA bio doveden u zabludu. ŽALOSNO JE TAKODJE ŠTO SU VIŠE OD GODINU DANA KRILI ZAKONE I PROPISE I NAMENO NISU UPOZNALI JAVNOST(svoje članice i članove) SA NEČIM NA ČEMU SMO MI INSISTIRALI JOŠ POČETKOM 2010(po meni jedan od bitnih razloga što su se i izdešavale one stvari na onoj SKUPŠTINI). Poslati mail. predsedniku SOF-a Slobodanu Kuliću aprila 2010. godine(materjal iskorišćen za štampanje AVI FAUNE) pa vidite i sami.
hahahahaha mora da su sanjali nocas SOF posto ocito nemaju druga posla a i krivolov ne utice umorno na njih. Imaju vrlo bujnu bujnu mastu . Ovaj gore kopiran post se danas nasao u posti mnogih pa cak i onih koji nisu niciji clanovi. Jos jedan dokaz koliko doticni padaju nisko. Ne samo da je iskorišćen naš rad i trud nego su u tom časopisu po hiljaditi put odgajivači zaštićenih vrsta nazvani kriminalcima, bez ikakvih dokaza, čime ćemo se pozabaviti u jednom od sledećih mailova. PPFE nema za cilj rasturanje SOF-a, nije nam cilj ni rasturanje drugih društva i udruženja u SRBIJI, glavni cilj nam je upravo jačanje svakog udruženja ponaosob kroz deljenje informacija i kroz stvaranje au tonomnosti svakog udruženja pri donošenju odluka u skladu sa njihovim statutom i odlukama njihovih organa. Svako udruženje je potpuno individualno u donošenju odluka, svi moraju imati jednaka prava i svima treba biti dozvoljeno da se bore u skladu sa zakonima za interes svojih članova i za realizaciju svojih ciljeva. To u ovom trenutku zahvaljujući monopolističkom lobiju u okviru SOf-a nije moguće. Po važećim zakonima najmanje tri registrovana udruženja mogu osnovati SAVEZ, nije ograničen broj saveza u državi eto još jedan dokaz više da se upravo kroz naše aktivnosti trudimo da sva udruženja okupimo na jednom mestu i da se svi zajedno borimo za interese naših članova. Monopol nad odgojem ptica izdavanjem alkica ii bilo kojom drugom aktivnošću NE MOŽE IMATI NIKO U SRBIJI jer je zakonom precizirano da svi pred državnim organima imamo jednaka prava. Svako udruženje za sebe može izdavati alkice, vršiti predaju dokumentacije, učestvovati u donošenju o dluka državnih organa, davati predloge i sugestije. Kroz dosadašnji rad TO SMO DOKAZALI SVIMA U SRBIJI. Prvo smo podelili LEGALNE alkice U SRBIJI, PRVI SMO PRIJAVILI PTICE.... TO SVE MOŽETE I VI za svoje članove ! Najgori mogući scenario je da se u Srbiji pojavi dva ili više saveza i da se rasplamsa RAT ptičara umesto da se radi na borbi za interese. 14.05.2011. je skupština SOF-a to je šansa da svako udruženje zastupa svoje interese, da se napokon uklone i sakcionišu nesposobni ljudi. Dokle god postoji bilo kakva šansa za rešavanje problema naše udruženje NEĆE formirati savez, nadamo se da do toga neće morati doći a ukoliko do toga i dodje odnosno do zvaničnog formiranja dve i više struja, rat je neizbežan a rat nikom ne može doneti dobro. ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Ako vec postavljate nesto postavljaj te u celosti! Ja licno nezameram ljudima koji su koristili ovaj bilten i druga dokumenta za izradu ovog broja avifaune jer su i originalni dokumenti napravljeni da bi se ljudi informisali, po meni je to samo dokaz da su stvari koje su nastale pre godinu dana ispravne i ovo shvatam kao priznanje ljudima koji su tada radili stvari za koje je vecina tvrdila da su lazi izmisljotine obmane... neki su tvrdili da navodne Zakone izmislja Udruzenje PPFE, da Zakon o zastiti prirodi nepostoji... Iskreno se nadam da ce u buducnosti ljudi biti informisaniji i da se nece desvati da ljudi clanovi udruzenja zbog nemara drugih propuste priliku koja im je po zakonu bila omogucena. Nije sramota nekada i PREPISATI ako ce to pomoci ljudima. Pozdrav! | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: Istine o PPFE | |
| |
|
| |
| Istine o PPFE | |
|