Pravila foruma | 1. Zabranjeno je vredjanje po bilo kom osnovu
2. Zabranjeno je slati privatne poruke i poruke na forumu u vidu spamova i reklamiranja
3. Zabranjeno je postavljati autorske tekstove a da ne ostavite i link odakle je preuzet
4. Lazno predstavljanje i koriscenje tudjih identiteta kao i dupli nalozi
5. Koristiti vulgarne izraze
6. Krsenje privatnosti tj postavljati podatke trecih lica bez njihove dozvole
7. Mogucnost slanja privatnih poruka dobijate posle 20te poruke na forumu
8. Oglasavanje na forumu je strogo zabranjeno, osim u delu predvidjenom za to (za oglasavanje morate da ispunite uslov od 20 poruka na forumu a onda se javite administratoru foruma) |
Sekcija pticara Subotica | Od skora smo postali oficijelni forum sajta sekcije pticara Subotice pa sve ujedno pozivam da posete sajt |
|
| Legalizacija drzanja ptica faune Evrope | |
|
+36mime30 milos0205 Lale fuz80 KUM Rea alann kumca cobras malinois Alexandar zozi Vasa Srdjan Boban Luckyboy Danijel nebojsa grujo klokkende micko szigics BORA SrdjanKG maki Santa mica Loker Petar Sale77-Nis Laza Bogdanik rtomek ticar BOCKA dr.nenad86 40 posters | |
Autor | Poruka |
---|
Laza
Broj poruka : 1208 Datum upisa : 20.12.2009 Godina : 37 Lokacija : Svilajnac
| Naslov: Re: Legalizacija drzanja ptica faune Evrope Čet Dec 02, 2010 10:36 am | |
| U administraciji smo se dogovorili da cemo pustiti malo vise slobode na ovoj temi da ne bude posle "eto izbacili me" ali ne mogu da shvatim da jedna strana toliko pljuje sof kao glavnu organizaciju a to cemo se sloziti svi jeste tacno kao i to da je sof sigurno mnogo vise radio na izradi pravilnika nego ppfe, i uopsteno ppfe kao udruzenje nije nista posebno, na izradi tog pravilnika jer mogao bilo ko da daje predloge ako cemo iskreno ! | |
| | | mica
Broj poruka : 538 Datum upisa : 15.01.2010 Godina : 70 Lokacija : Svilajnac
| Naslov: Re: Legalizacija drzanja ptica faune Evrope Čet Dec 02, 2010 11:01 am | |
| | |
| | | Lale
Broj poruka : 35 Datum upisa : 01.12.2010
| Naslov: Re: Legalizacija drzanja ptica faune Evrope Čet Dec 02, 2010 11:54 am | |
| - KUM ::
- Rea ::
- za Kuma i Bogdanika i pojedince !
Netreba dva posta da se premeste treba da stoje bas tu gde se i sad nalaze za primer buducim generacijama da paze u koja se drustva uclanjuju i ko su vodje udruzenja ! Nemojte sad da se pravite naivna deca svi znamo da istina naj vise boli , lako je kititi se tudjim perjem . ja sam osetila na svojoj kozi sta znaci uci u tako udruzenje i kako izgleda izaci iz njega , za one koji jos nisu prosli kao ja , tako nesto im nebih ni pozelela Posle nekih reci koje sam izgovorila protiv ljudi koji su clanovi SOFa , opet sam nasla utociste u njima i lepu rec i prava prijateljstva . Kume ! dosad ste se borili protiv SOFa nisu vam odgovarali ni SOFovi celnici ni sama organizacija , pa sto je rekao Lale zrtvovali ste i druge sitne odgajivace . I sada ste nasli da ovde nekom govorite kako imate isti cilj kao ljudi SOfa , to su mozda reci za nekog ko ima pticu na slici ili na kompjuteru , ali ne i za one koje ste klevetali ili primali u udruzenje zato sto su vam preko bili potrebni , pa kada ljudi shvate gde su sta su i u kojoj dzungli onda i banujete i ukidate im clanstvo . Kao vi terate kukolj iz svojih redova a nevidite se sami od svojih zlodela !! Draga Rea necu da ulazim u to sto si ti "osetila" to je tvoja stvar mislim da sta si trazila to si i dobila to sto si ocekivala vise mozda si mnogo ocekivala. To sta si ti pisala i govorila to ocrtava tvoje lice. Nije mi samo jasno zasto vam toliko smeta jedno "malo" drustvo jadnih zaslepljenih odgajivaca imate veliki "svetski" savez u njemu pedesetak drustava uzivajte ako je sve tako idealno kao sto pisete. Nego neka ko ce sve to shvatiti ozbiljno izjave neozbiljnih ljudi. Neka napise ko sta ima protiv "onog" udruzenjceta pa da predjemo na LEGALIZACIJU ako je neko zainteresovan.
Pozdrav Kumeeeee hahahaha otkad pa vas zanima Legalizacija?. Posto nam je svima ovde poznato da ste veoma dobri u nelegalnom hvatanju ptica, ali ste veoma poznati i po prijavama kao i klevetanju SOFa, i celnika u vrhu SOFa. Prelistajte malo ovaj forum ako niste znali!!! Na njemu se nalaze clanovi i vaseg udruzenja!!! Pa posto veoma dobro radite na edukaciji zbog cega polako jedan po jedan prelaze u udruzenja od podkrov SOFa?. Laza je upravu i svi ovde znamo da u izradi pravilnika sugestije i predloge mogao da daje svako!. ali viste poznati da volite da se kitite tudjim perjem i nikada nista sami niste uradili vec su vam zato trebali oni koji ce podrzavati vase strogo licne interese. Sto se tice Reje {Rea} nepoznajem je licno samo mogu da kazem ono sto znam, a sto sam cuo od meni bliskih ljudi kada vam u kucu ulaze ljudi iz vrha SOFa i poznati pticari sa iskustvom od po dvadeset i vise godina sa vezama u DB-u i da neredjam dalje jer vi jako dobro znate i zbog toga vam je trebala. Moj Otac pticar sa 40 godina iskustva veoma dobro zna razliku izmedju pravog udruzenja i nekog nazovimo tamo koje mlati praznu slamu kiteci se tudjim perjem nisam banovan na tom takozvanom forumu ali nemam nameru da citam nebuloze!!!! jedino mi je zao one dece koja vole ptice i od straha da vec ne prodju ko pojedini koji su bili ucenjivani i kojima je pretceno kako moze da im se desi svasta i da ce uvaliti druge u nevolje ako napuste to vase kao udruzenje. A da!! stao sam kod Trebala... ali ste se malo Zaj***** jer umesto da ste dobili podrsku i pomoc za svoje kvarne ciljeve, svatiliste da nece cinkariti i odradjivati prljav posao umesto vas. Moj vam je savet da se batalite SOFa posto imate svoje udruzenje organizujte izlozbe imenujte sudije stvorite svoj zakonik i pravilnik pa prvo edukujte sebe pa kad to zavrsite mozemo da razgovaramo, kako da osnujete i svoj SOF posto ste u vom sadasnjem jedino jednom i u svetu priznatom vrata zatvorili dup****. neka mi oproste Admini ali na ovom forumu nezasluzuju da se nadju predstavnici ni ljudi bliski dvojici klovnova takozvanog nazovimo udruzenja ovde se sastaju vrhunski pticari i odgajivaci a ne Kl***** ,Prestupnici,Lovokradice itd. Lepo vi na takozvani forum a postene ljude ostavite na miru znamo mi sta je zakon i znamo mi sta je propis imamo odgovorne ljude na celu svojih udruzenja takoda smo mi informisani u svemu sto je potrebno. | |
| | | grujo
Broj poruka : 146 Datum upisa : 13.04.2010 Godina : 44 Lokacija : Kraljevo
| Naslov: Re: Legalizacija drzanja ptica faune Evrope Čet Dec 02, 2010 11:56 am | |
| Mico nasi odgajivaci malino kanarinaca takmicili su se,pod svojim imenom,nasim oznakama prstenova i pod pokroviteljstvom SOF-a, ove godine u Austriji,Italiji i Sloveniji ....... sta je onda to? | |
| | | Rea
Broj poruka : 760 Datum upisa : 31.10.2010 Godina : 50 Lokacija : Indjija
| Naslov: Re: Legalizacija drzanja ptica faune Evrope Čet Dec 02, 2010 1:29 pm | |
| - Lale ::
- KUM ::
- Rea ::
- za Kuma i Bogdanika i pojedince !
Netreba dva posta da se premeste treba da stoje bas tu gde se i sad nalaze za primer buducim generacijama da paze u koja se drustva uclanjuju i ko su vodje udruzenja ! Nemojte sad da se pravite naivna deca svi znamo da istina naj vise boli , lako je kititi se tudjim perjem . ja sam osetila na svojoj kozi sta znaci uci u tako udruzenje i kako izgleda izaci iz njega , za one koji jos nisu prosli kao ja , tako nesto im nebih ni pozelela Posle nekih reci koje sam izgovorila protiv ljudi koji su clanovi SOFa , opet sam nasla utociste u njima i lepu rec i prava prijateljstva . Kume ! dosad ste se borili protiv SOFa nisu vam odgovarali ni SOFovi celnici ni sama organizacija , pa sto je rekao Lale zrtvovali ste i druge sitne odgajivace . I sada ste nasli da ovde nekom govorite kako imate isti cilj kao ljudi SOfa , to su mozda reci za nekog ko ima pticu na slici ili na kompjuteru , ali ne i za one koje ste klevetali ili primali u udruzenje zato sto su vam preko bili potrebni , pa kada ljudi shvate gde su sta su i u kojoj dzungli onda i banujete i ukidate im clanstvo . Kao vi terate kukolj iz svojih redova a nevidite se sami od svojih zlodela !! Draga Rea necu da ulazim u to sto si ti "osetila" to je tvoja stvar mislim da sta si trazila to si i dobila to sto si ocekivala vise mozda si mnogo ocekivala. To sta si ti pisala i govorila to ocrtava tvoje lice. Nije mi samo jasno zasto vam toliko smeta jedno "malo" drustvo jadnih zaslepljenih odgajivaca imate veliki "svetski" savez u njemu pedesetak drustava uzivajte ako je sve tako idealno kao sto pisete. Nego neka ko ce sve to shvatiti ozbiljno izjave neozbiljnih ljudi. Neka napise ko sta ima protiv "onog" udruzenjceta pa da predjemo na LEGALIZACIJU ako je neko zainteresovan.
Pozdrav
Kumeeeee hahahaha otkad pa vas zanima Legalizacija?. Posto nam je svima ovde poznato da ste veoma dobri u nelegalnom hvatanju ptica, ali ste veoma poznati i po prijavama kao i klevetanju SOFa, i celnika u vrhu SOFa. Prelistajte malo ovaj forum ako niste znali!!! Na njemu se nalaze clanovi i vaseg udruzenja!!! Pa posto veoma dobro radite na edukaciji zbog cega polako jedan po jedan prelaze u udruzenja od podkrov SOFa?.
Laza je upravu i svi ovde znamo da u izradi pravilnika sugestije i predloge mogao da daje svako!. ali viste poznati da volite da se kitite tudjim perjem i nikada nista sami niste uradili vec su vam zato trebali oni koji ce podrzavati vase strogo licne interese.
Sto se tice Reje {Rea} nepoznajem je licno samo mogu da kazem ono sto znam, a sto sam cuo od meni bliskih ljudi kada vam u kucu ulaze ljudi iz vrha SOFa i poznati pticari sa iskustvom od po dvadeset i vise godina sa vezama u DB-u i da neredjam dalje jer vi jako dobro znate i zbog toga vam je trebala.
Moj Otac pticar sa 40 godina iskustva veoma dobro zna razliku izmedju pravog udruzenja i nekog nazovimo tamo koje mlati praznu slamu kiteci se tudjim perjem nisam banovan na tom takozvanom forumu ali nemam nameru da citam nebuloze!!!! jedino mi je zao one dece koja vole ptice i od straha da vec ne prodju ko pojedini koji su bili ucenjivani i kojima je pretceno kako moze da im se desi svasta i da ce uvaliti druge u nevolje ako napuste to vase kao udruzenje.
A da!! stao sam kod Trebala... ali ste se malo Zaj***** jer umesto da ste dobili podrsku i pomoc za svoje kvarne ciljeve, svatiliste da nece cinkariti i odradjivati prljav posao umesto vas.
Moj vam je savet da se batalite SOFa posto imate svoje udruzenje organizujte izlozbe imenujte sudije stvorite svoj zakonik i pravilnik pa prvo edukujte sebe pa kad to zavrsite mozemo da razgovaramo, kako da osnujete i svoj SOF posto ste u vom sadasnjem jedino jednom i u svetu priznatom vrata zatvorili dup****. neka mi oproste Admini ali na ovom forumu nezasluzuju da se nadju predstavnici ni ljudi bliski dvojici klovnova takozvanog nazovimo udruzenja ovde se sastaju vrhunski pticari i odgajivaci a ne Kl***** ,Prestupnici,Lovokradice itd.
Lepo vi na takozvani forum a postene ljude ostavite na miru znamo mi sta je zakon i znamo mi sta je propis imamo odgovorne ljude na celu svojih udruzenja takoda smo mi informisani u svemu sto je potrebno. E sad je vec dosta ! sto se tice kuma i njihovih fazona i fora , to me ama bas u opste niti vredja niti dotice . Jer uvek treba sagledati od koga je upucena i tako da je sve jasno receno , dovoljan je dokaz da sto je lale naveo njihovi clanovi prelaze u SOF . za mene su to samo dva lika ili dve figure koje nigde nema . I nisu zasluzni ni rasprave kao ni clanstva na ovom forumu tako da je bedno i jadno i voditi polemiku o njima . Lale nikada te nisam licno upoznala samo sa fotografija tvoga oca , nadam se da cu jednoga dana imati i tu cast ! znajuci da si visoko obrazovan covek koji je proputovao svet Visok si mnogo da bi ti raspravljao o dvojici na samom dnu ljudskosti , civilizaciji . Tvoj otac je dobar covek i iskusan odgajivac od njega i mnogih drugih sam naucila kako da se borim , to sto znam dosta jakih ljudi to je samo jedan znak da nigde nisam zatvorila vrata D****** kako si rekao . U moju kucu su svi dobro dosli i puno puta sa pticarima i ne razgovaram o pticama , vec uz kafu o nekim sasvim desetim stvarima , posto se cesto desava da se stvaraju kontakti koji prerastaju u prijateljstva . Sto je jako lepo i divno i ko to dozivi taj moze da kaze da je covek . Nikada nikog nisam cinkarila jer takav vid saradnje me i ne zanima , jer ja sam roditelj dvoje dece i trudim se da svoje znanje i postenje i postovanje prema pravim ljudima to prenesem na njih . I ovde sam stvorila kontakte i zovu me i komuniciraju samnom ja jednostavno imam pametnija posla , a ti se ugledaj na ove ljude koji su pod okriljem SOFa na sve oni koji su prijatelji tvoga oca kao sto si i radio do sada i siguran budi neces pogresiti ! | |
| | | dr.nenad86 ministar bez fotelje
Broj poruka : 2501 Datum upisa : 21.12.2009 Godina : 38 Lokacija : Niš
| Naslov: Re: Legalizacija drzanja ptica faune Evrope Čet Dec 02, 2010 2:28 pm | |
| - mica ::
- Re:dr.nenad86
SERBIE - MONTENEGRO Savez organizacija za zastitu i odgoj ptica Srbija & Crna Gora Na zvaničnom sajtu C.O.M.-a Pored zastave Srbuje jasno i glasni se vidi naziv drzave koja ne postoji od 03.06.2006. I naziv Saveza koji ne postoji.
Cika Mico, pozdrav i postovanje... Pre svega postujem vas intelekt, ali kad procitam ovo sto pisete padate u mojim ocima, jer ne mogu da verujem da covek sa tolikim intelektualnim kapacitetom moze napisati nesto ovako... Srbija cika Mico je u COM-u, sajt nije azuriran duze vreme, na logou poslednjeg mondijala se nalazi zastava Srbije a ne Idokine , nastupamo pod imenoim Srbija, sada u Redji su nasi predstavnici bili tamo, ne pod imanom Kirgistana vec pod imenom SRBIJE.... Prihvatili vi to ili ne, stvarnost je takva kakva je..... Stavio sam link o uspehu nasih u svetu, ali vi ne citate Ili se pravite da namerno ne prihvatate tu cinjenicu, kada bi to priznali mnogo bi vas drugacije gledao ja a i mnogi drugi na ovom forumu, malo bi popravili vas status kod mene i kod mnogobrojnih koji citaju sve ovo..... Kao sto ste tvrdili nesto u sta niste bili sigurni, sta su vas lagali ovi vasi, pa kad su vam cinjenice predocene vi ste se lepo i kulturno izvinili, kao covek od intelekta, za to svaka cast..... Evo jos jednom linka gde su bili nasi Srbijaci http://www.sor.re.it/files/premiazione_canto_2010.pdf A evo i logoa poslednjeg mondijala pa pogledajte jos jednom....... Pozdrav | |
| Naslov: Re: Legalizacija drzanja ptica faune Evrope Čet Dec 02, 2010 5:12 pm | |
| Pri dnu stranice imate ocenske lioste po novom, koje su preradjene od prvobitnih i koje cemo koristiti za ocenu ptica faune Evrope..... http://www.conf.org/com/fr/novelles/2008/Nouvelles_set_2008_2%5B1%5D.pdf Pozdrav svim iskrenim ljubiteljima ptica | |
| Naslov: Re: Legalizacija drzanja ptica faune Evrope Čet Dec 02, 2010 5:22 pm | |
| - mica ::
- Re:dr.nenad86
SERBIE - MONTENEGRO Savez organizacija za zastitu i odgoj ptica Srbija & Crna Gora Na zvaničnom sajtu C.O.M.-a Pored zastave Srbuje jasno i glasni se vidi naziv drzave koja ne postoji od 03.06.2006. I naziv Saveza koji ne postoji.
Za cika Micu sa velikim zadovoljstvom..... http://www.conf.org/com/fr/novelles/2007/09/LES%20NOUVELLESsept2007.pdf Pazljivo pogledajte ovu novelu..... Videcete da se Srbija nalazi pod posebnim imenom, pogledajte malo bolje ko sedi na tim sastancima sa celnicima svetske ornitoloske federacije ( ako znate koji su to ljudi iz naseg saveza koji se cene u svetu i koji nas na dosledan nacin reprezentuju i ako znate gde trebate da gledate)..... Dugo ste ziveli u pogresnom ubedjenju gosn Mico, ne valja vam to, bar ne vama sa tim intelektom.... Pogledajte malo ovo, koristite internet, nadjite prave stranice, izadjite malo u svet, pa pogledajte koliko nas ima tamo...... Dosta vise sa starim ubedjenjima, sa starim informacijama zardjalim i neproverenim..... Pozdrav za sve iskrene ljubitelje ptica | |
| | | KUM
Broj poruka : 170 Datum upisa : 27.10.2010 Godina : 46 Lokacija : Krusevac
| Naslov: Re: Legalizacija drzanja ptica faune Evrope Čet Dec 02, 2010 5:36 pm | |
| Da li je ikada ijedan pticar (osim par njih iz vrha SOFa) u SRbiji video bilo kakvu korist od navodnog clanstva u COM-u i na koji nacin?
Hvala! | |
| | | Laza
| Naslov: Re: Legalizacija drzanja ptica faune Evrope Čet Dec 02, 2010 5:38 pm | |
| Da li si ikada video korist od registracije automobila? | |
| Naslov: Re: Legalizacija drzanja ptica faune Evrope Čet Dec 02, 2010 5:42 pm | |
| Xaxaxxaxa, sad te i to zanima..... Cekamo prvo Micu, da vidi sve ovo, pa da se oglasi, pa cemo redom sve... Ako ne zna gde da gleda i sta, ja cu mu objasniti, podvucicemo sve , a mozes i ti da gledas isto.......... Dobro je da si nas priznao Kume ti, cekamo i Micu pa idemo dalje..... Kad se javi cika Mica , odgovoricu ti sa zadovoljstvom na tvoje pitanje, koje si zamislio da bude trik pitanje i ispod pojasa, da pokusas da iskompromitujes bilo koga, ali neces moci, tu su opet cinjenice na nasoj strani... Jedva cekam da ti odgovorim, ali molicu sve ucesnike da se postuje hronoloski red u ovoj temi.... Pozdrav svim iskrenim ljubiteljima ptica | |
| | | KUM
| Naslov: Re: Legalizacija drzanja ptica faune Evrope Čet Dec 02, 2010 5:44 pm | |
| - Laza ::
- Da li si ikada video korist od registracije automobila?
Korist nisam trosak jesam upravo zato sam i postavio ovo pitanje hvala Lazo! | |
| Naslov: Re: Legalizacija drzanja ptica faune Evrope Čet Dec 02, 2010 5:45 pm | |
Pusti ga Lazo mene , molim te.... Sve cemo do detalja razjasniti, na svaku njihovu izgovorenu neproverenu informaciju i neistinu uzvraticemo istinom i cinjicama i poptpuno ih dokrajciti argumentima, pusti da gledaju malo ljudi, vidis da je dosta zanimljivo postalo svima.... Pozdrav | |
| | | KUM
| Naslov: Re: Legalizacija drzanja ptica faune Evrope Čet Dec 02, 2010 5:50 pm | |
| | |
| Naslov: Re: Legalizacija drzanja ptica faune Evrope Čet Dec 02, 2010 5:51 pm | |
| | |
| | | Laza
| Naslov: Re: Legalizacija drzanja ptica faune Evrope Čet Dec 02, 2010 6:14 pm | |
- Laza ::
Korist nisam trosak jesam upravo zato sam i postavio ovo pitanje hvala Lazo! Vidi ovako, moje licno iskustvo je da meni licno kao i svakom pojedincu odgovara kada je u nekom udruzenju (skupu ljudi istomisljenika) sa kojima mogu da se druzim i da pricam, razmenjujem iskustva i tako dalje ! Dalje, voleo bih da iznesem svoje ptice na nekoj od stvarno puno izlozbi u poslednje vreme i da vidim kakvu ocenu moje znanje i praksa zasluzuju. Takodje, zelim da posle par godina uspesnog izlaganja, budem sudija, da nadogradim svoje znanje, da ucim i da se edukujem... Takodje, zelim da dobijam jedini list na ovim prostorima koji je posvecen tom svetu Avifaunu... Voleo bih da imam i adresar svih drustava unutar sof-a, svih odgajivaca i njihove brojeve telefona... Jos puno stvari koje ti ocigledno ne razumes... a za neku clanarinu od par stotina dinara, biti u takvom drustvu ! Uvek sam za !!! Ako nekad negde bude bolje slazem se da odmah idem tamo, ali za sada SOF radi po meni odlican posao !!! Mislim da ides mnogo offtopic, postavio si pitanje ko je imao koristi od sof-a a tema je sasvim nesto drugo, pa daj da se vratimo na temu. | |
| Naslov: Re: Legalizacija drzanja ptica faune Evrope Čet Dec 02, 2010 6:20 pm | |
| Odgovoricu mu ja Lazo, recicu mu koju korits imaju odgajivaci od naseg clanstva u COM..... Mislio je da nesto moze da doprinese tim pitanjem , ali se prevario..... Samo cekamo prozvane da se jave i da uvide koliko su netacnih informacija izneli...... Idemo redom........ Pozdrav svim iskrenim ljubiteljima ptica...... | |
| Naslov: Re: Legalizacija drzanja ptica faune Evrope Čet Dec 02, 2010 6:25 pm | |
- KUM ::
- Laza ::
Korist nisam trosak jesam upravo zato sam i postavio ovo pitanje hvala Lazo! Vidi ovako, moje licno iskustvo je da meni licno kao i svakom pojedincu odgovara kada je u nekom udruzenju (skupu ljudi istomisljenika) sa kojima mogu da se druzim i da pricam, razmenjujem iskustva i tako dalje !
Dalje, voleo bih da iznesem svoje ptice na nekoj od stvarno puno izlozbi u poslednje vreme i da vidim kakvu ocenu moje znanje i praksa zasluzuju.
Takodje, zelim da posle par godina uspesnog izlaganja, budem sudija, da nadogradim svoje znanje, da ucim i da se edukujem...
Takodje, zelim da dobijam jedini list na ovim prostorima koji je posvecen tom svetu Avifaunu...
Voleo bih da imam i adresar svih drustava unutar sof-a, svih odgajivaca i njihove brojeve telefona...
Jos puno stvari koje ti ocigledno ne razumes... a za neku clanarinu od par stotina dinara, biti u takvom drustvu ! Uvek sam za !!!
Ako nekad negde bude bolje slazem se da odmah idem tamo, ali za sada SOF radi po meni odlican posao !!!
Mislim da ides mnogo offtopic, postavio si pitanje ko je imao koristi od sof-a a tema je sasvim nesto drugo, pa daj da se vratimo na temu. Ne razumeju oni LAzo to..... Oni ptice imaju na avataru samo ili u kompu, pa su najjaci odgajivaci u kuci... Gospodo kad se sretnmo na izlozbi onda mozete nesto reci, kad izlozite neku pticu postacete pticari, ovako ne, ne pokusavajte to sami kod kuce...... Zar nisu lijepi....... Ovo su pticari...... http://www.avikultura.com/berze-i-izlozbe-f36/izlozba-subotica-26112010-28112010-t776.htm Pozdrav | |
| | | KUM
| Naslov: Re: Legalizacija drzanja ptica faune Evrope Čet Dec 02, 2010 6:42 pm | |
| Vidi ovako, moje licno iskustvo je da meni licno kao i svakom pojedincu odgovara kada je u nekom udruzenju (skupu ljudi istomisljenika) sa kojima mogu da se druzim i da pricam, razmenjujem iskustva i tako dalje ! Dalje, voleo bih da iznesem svoje ptice na nekoj od stvarno puno izlozbi u poslednje vreme i da vidim kakvu ocenu moje znanje i praksa zasluzuju. Takodje, zelim da posle par godina uspesnog izlaganja, budem sudija, da nadogradim svoje znanje, da ucim i da se edukujem... Takodje, zelim da dobijam jedini list na ovim prostorima koji je posvecen tom svetu Avifaunu... Voleo bih da imam i adresar svih drustava unutar sof-a, svih odgajivaca i njihove brojeve telefona... Jos puno stvari koje ti ocigledno ne razumes... a za neku clanarinu od par stotina dinara, biti u takvom drustvu ! Uvek sam za !!! Ako nekad negde bude bolje slazem se da odmah idem tamo, ali za sada SOF radi po meni odlican posao !!! Mislim da ides mnogo offtopic, postavio si pitanje ko je imao koristi od sof-a a tema je sasvim nesto drugo, pa daj da se vratimo na temu.[/quote] Lazo, najiskrenije sve ovo sto si napisao je za mene sasvim ok ! Prikljucio sam se forumu i aktivno ucestvujem u ovoj temi zbog naslova ove teme. Nikada nikoga nisam vredjao niti nazivao pogrdnim imenom a to sam doziveo ali nisam zlopamtilo neki ljudi u nedostatku argumenata posezu za teskim recima, njihova stvar. Smatram da je diskusija vrlo bitna ali vredjanje nikako. DR ti ces biti sudija za te ptice po avatarima nesekiraj se buducnost je pred tobom Pozdrav | |
| Naslov: Re: Legalizacija drzanja ptica faune Evrope Čet Dec 02, 2010 6:53 pm | |
Vidi ovako, moje licno iskustvo je da meni licno kao i svakom pojedincu odgovara kada je u nekom udruzenju (skupu ljudi istomisljenika) sa kojima mogu da se druzim i da pricam, razmenjujem iskustva i tako dalje !
Dalje, voleo bih da iznesem svoje ptice na nekoj od stvarno puno izlozbi u poslednje vreme i da vidim kakvu ocenu moje znanje i praksa zasluzuju.
Takodje, zelim da posle par godina uspesnog izlaganja, budem sudija, da nadogradim svoje znanje, da ucim i da se edukujem...
Takodje, zelim da dobijam jedini list na ovim prostorima koji je posvecen tom svetu Avifaunu...
Voleo bih da imam i adresar svih drustava unutar sof-a, svih odgajivaca i njihove brojeve telefona...
Jos puno stvari koje ti ocigledno ne razumes... a za neku clanarinu od par stotina dinara, biti u takvom drustvu ! Uvek sam za !!!
Ako nekad negde bude bolje slazem se da odmah idem tamo, ali za sada SOF radi po meni odlican posao !!!
Mislim da ides mnogo offtopic, postavio si pitanje ko je imao koristi od sof-a a tema je sasvim nesto drugo, pa daj da se vratimo na temu. Lazo, najiskrenije sve ovo sto si napisao je za mene sasvim ok ! Prikljucio sam se forumu i aktivno ucestvujem u ovoj temi zbog naslova ove teme. Nikada nikoga nisam vredjao niti nazivao pogrdnim imenom a to sam doziveo ali nisam zlopamtilo neki ljudi u nedostatku argumenata posezu za teskim recima, njihova stvar. Smatram da je diskusija vrlo bitna ali vredjanje nikako. DR ti ces biti sudija za te ptice po avatarima nesekiraj se buducnost je pred tobom Pozdrav [/quote] E moj Kume , taj Dr je najmladji sudija na ovim prostorima, ni u to nisu upucen , opet iznosite ne proferene informacije, taj Dr je odsudio ove godine vec nekoliko izlozbi, tog Dr-a postuju odgajivaci, sada ce doci zbog tog DR-a i korektnog sudjenja na ovaj forum, taj Dr je prosle godine bio treci u drzavi po broju osvojenih pehara a prvi u Nisu.... Pred mene je bas lepa buducnost, ne znam kakva je pred vama , za menen se ti ne brini.... A jad Kumce da cujemo tebe sta si i ko si u ovom svetu pticarstva..... Pozdrav dodji da ti lupim sudijski pecat za uspomenu , donesi tu sliku sa avatara, lupicu ti pecat sudisjki, da te mnine zelje, da se hvalis da imas jednu ocenjenu pticu bar na slici... Xaxaxax. da nije smesno bilo bi zalosno sve ovo sto si napsiao... Pozdrav ode Dr na fudbal posle napornog dana u bolnici da se rekreira a kad se vratim sledi nastavak, do tada ce cika Mica da se verovatno probudi iz sna..... | |
| | | Lale
Broj poruka : 35 Datum upisa : 01.12.2010
| Naslov: Re: Legalizacija drzanja ptica faune Evrope Čet Dec 02, 2010 6:56 pm | |
| E sto se tice troska i rashoda !
to vas muci i mucilo vas , punili ste glave svojim predstavnicima kako se u SOFu odvijaju nelegalne radje kako pojedini ljudi sluze kao paravani iza kojih se SOF krije , kako licno sami celnici u vrhu SOFa imaju ljude koji za njih nelegalno uvoze i hvataju ptice , kako od tog zaradjaju i vode svoje porodice na Bahame i vode luksuzan zivot . Pa ste poceli da se plasite da pojedini predstavnici ne osnuju svoja udruzenja , pa sam slusajuci vas na onom sastanku gde su hteli da vam tuku bradatog shvatio da ste vi zeljni slave i svrgavanja sa kao vlasti same celnike SOFa gde bi na vlast seli debeli pandur i bradati jarac koji ce uciniti svet pticarstva jednak za sve ! . Lepa zamisao ali nazalost daleka , mozda dostizna za jedno par hiljada godina pa ni tada . Pa zar niste se naucili pameti ni kad su vasi hteli da vas biju , da vam narod neda podrsku pa kako to onda da urade i celnici i predstavnici SOFa. kako ste uplacivali svoje prstenje pod kojim nazivom na uplatnici ? za Cega ? DOROVOLJNI PRILOG ZA ALKIRANJE PTICA !! ovo ko god je razuman i obrazovan bilo mu je jasno i smesno . Vas covek vise netreba ni da ismeva nego da vas zali koliko ste neuki i niskorazredni !! | |
| | | KUM
| Naslov: Re: Legalizacija drzanja ptica faune Evrope Čet Dec 02, 2010 7:21 pm | |
| - Lale ::
- E sto se tice troska i rashoda !
to vas muci i mucilo vas , punili ste glave svojim predstavnicima kako se u SOFu odvijaju nelegalne radje kako pojedini ljudi sluze kao paravani iza kojih se SOF krije , kako licno sami celnici u vrhu SOFa imaju ljude koji za njih nelegalno uvoze i hvataju ptice , kako od tog zaradjaju i vode svoje porodice na Bahame i vode luksuzan zivot . Pa ste poceli da se plasite da pojedini predstavnici ne osnuju svoja udruzenja , pa sam slusajuci vas na onom sastanku gde su hteli da vam tuku bradatog shvatio da ste vi zeljni slave i svrgavanja sa kao vlasti same celnike SOFa gde bi na vlast seli debeli pandur i bradati jarac koji ce uciniti svet pticarstva jednak za sve ! . Lepa zamisao ali nazalost daleka , mozda dostizna za jedno par hiljada godina pa ni tada . Pa zar niste se naucili pameti ni kad su vasi hteli da vas biju , da vam narod neda podrsku pa kako to onda da urade i celnici i predstavnici SOFa. kako ste uplacivali svoje prstenje pod kojim nazivom na uplatnici ? za Cega ? DOROVOLJNI PRILOG ZA ALKIRANJE PTICA !! ovo ko god je razuman i obrazovan bilo mu je jasno i smesno . Vas covek vise netreba ni da ismeva nego da vas zali koliko ste neuki i niskorazredni !! Lale prijatelju nekulturan si i vredjas Ipak cu ti odgovoriti nadam se da ces shvatiti. Prave ideje nemaju rok ostvarljivosti i ako budu ostvarene za 1000 godina kako ti rece onima koji tada budu ziveli donece nesto dobro jer je ideja humana i ljudska, mnogo veci ljudi od nas pticara su na ovim prostorima bili neshvaceni kada su njihove ideje bile u povoju, kasnije su postajali nobelovci naravno nezelim da se uporedjujem sa njima ali i oni su verovali u svoje ideje. Ona dvojica koje vredjas su samo dvojica od nas nekoliko stotina i da nisu oni tu gde jesu bili bi neki drugi "debeli" "bradati"... Nase prstenje smo uplacivali uplatnicam na zr.udruzenja, nase prstenje je odradjeno i podeljeno odgajivacima, ozbiljni odgajivaci ovih dana vec imaju puna gnezda. Sta je sa vasim prstenjem ? Kako si ti uplatio prstenje? Koliko si platio i zasto? kada ces da dobijes prstenje... "zasto guras nos u tudju corbu pomirisi svoju mozda se ukvarila" I jos jednom te drugarski molim da nevredjas ako imas neke argumente kritike...iznesi napisi postujem i slusam ali nemoj da vredjas. Pozdrav | |
| | | Laza
| Naslov: Re: Legalizacija drzanja ptica faune Evrope Čet Dec 02, 2010 7:31 pm | |
| Tema je zakljucana do daljneg. Nema svrhe da posle 40 stranica ovo postaje medjusobno pljuvanje. | |
| | | Laza
| Naslov: Re: Legalizacija drzanja ptica faune Evrope Čet Dec 02, 2010 11:45 pm | |
| Tema je ponovo otkljucana ali sada posto je jako ozbiljna tema, svako pominjanje ove i one strane, ko je sta rekao vise i uradio vise dobice momentalni ban. Ako je to vaznije od aktuelnih dogadjanja i usaglasavanja svih nas da saradjujemo onda nije problem.
PAZLJIVO PISITE ! SVAKI OFFTOPIC U OVOJ TEMI JE BAN !!! NEMA OPOMENA
Sto se tice administracija foruma, ovo pravilo se odnosi i na njih, tako da svako ko ga bude prekrsio skinuce mu se cin bilo kakve funkcije i dobice ban.
toliko od mene | |
| | | milos0205
Broj poruka : 253 Datum upisa : 01.01.2010 Godina : 57 Lokacija : Beograd
| Naslov: Re: Legalizacija drzanja ptica faune Evrope Sub Dec 04, 2010 12:49 am | |
| Dobro je da se neko setio da prekine ovoliku kolicinu ne kulture na jednom mestu | |
| | | Sponsored content
| Naslov: Re: Legalizacija drzanja ptica faune Evrope | |
| |
| | | | Legalizacija drzanja ptica faune Evrope | |
|
Similar topics | |
|
| Dozvole ovog foruma: | Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
| |
| |
| Ko je trenutno na forumu | Imamo 19 korisnika na forumu: 0 Registrovanih, 0 Skrivenih i 19 Gosta :: 2 Provajderi
Nema
Najviše korisnika na forumu ikad bilo je 314 dana Sre Nov 20, 2024 10:51 pm
|
Zadnje teme | » POMOC KOD KATARINAPet Okt 21, 2022 10:28 pm od Kaludjerica » Kucica za gnezdo nasih ljubimaca Pet Okt 21, 2022 10:09 pm od Kaludjerica » Kragujevacki visokoletacSre Jan 27, 2021 10:37 pm od marconi » Zebraste zebe (Taeniopygia guttata )Pon Jul 27, 2020 5:00 pm od ZQKY » БЕРЗА, ПАНЧЕВО 25.02.2018.Sre Feb 12, 2020 9:52 pm od sasad » Malino kanarinciPet Maj 31, 2019 12:27 pm od Laza» Malino kanarinci - ocenjivanjePet Maj 31, 2019 12:22 pm od Laza» Tigrica - Cudna nanosnicaČet Maj 30, 2019 3:28 pm od Laza» Tigrica (Melopsittacus undulatus)Uto Maj 14, 2019 5:14 pm od TatjanaS |
|