Avikultura
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Forum za ljubitelje ptica

PrijemGalerijaLatest imagesRegistruj sePristupi
Pravila foruma
1. Zabranjeno je vredjanje po bilo kom osnovu
2. Zabranjeno je slati privatne poruke i poruke na forumu u vidu spamova i reklamiranja
3. Zabranjeno je postavljati autorske tekstove a da ne ostavite i link odakle je preuzet
4. Lazno predstavljanje i koriscenje tudjih identiteta kao i dupli nalozi
5. Koristiti vulgarne izraze
6. Krsenje privatnosti tj postavljati podatke trecih lica bez njihove dozvole
7. Mogucnost slanja privatnih poruka dobijate posle 20te poruke na forumu
8. Oglasavanje na forumu je strogo zabranjeno, osim u delu predvidjenom za to (za oglasavanje morate da ispunite uslov od 20 poruka na forumu a onda se javite administratoru foruma)
Sekcija pticara Subotica
Od skora smo postali oficijelni forum sajta sekcije pticara Subotice pa sve ujedno pozivam da posete sajt

Niški visokoletač

Ići dole 
+20
kosta1967new
Pecanac-82
dusan dragan
Neni
DJAPE 030
Boban
Vesko
Toni
kosta1967
SasaVR
acko
mladenbp
pedjavuksanovic
dalibor
Alexandar
Luckyboy
vlada nish
salle55
SrdjanKG
Rale KG
24 posters
Idi na stranu : Prethodni  1, 2, 3, 4
AutorPoruka
mladenbp

mladenbp

Broj poruka : 113
Datum upisa : 10.02.2010
Godina : 44

Niški visokoletač - Page 4 Empty
PočaljiNaslov: Re: Niški visokoletač   Niški visokoletač - Page 4 Icon_minitimeNed Dec 11, 2011 11:00 pm

misko ::
poz mladene za izgled ptica glupo je uopste komentrisati zanima me jesi li nekad pustao ove belce da lete posto kazu das niski visokoletac moze i da leti neko izvesno vreme.poz misko

Misko,

O ovome sam pisao vise puta, ali evo da ponovim jos jednom...Ja ne teram golubove na let vec vise godina unazad. Razlog: grabljivice i manjak slobodnog vremena za pripreme i jos par manjih koje ne bih da pominjem...Inace, poslednji put kada sam terao (a i to je bio usamljen slucaj u toj godini) bilo je pre tri godine i tada su 4 mlada goluba izletela 4,30h na prvom letu, odmah sutra dan nesto malo vise od 2h (i do njih mi je posle ta dva leta ostao samo jedan golub, ostali su zavrsili kao hrana sokolu)...Treba napomenuti to da golubovi nisu bili podvrgnuti nikakvom treningu ili specijalnom rezimu ishrane...te da su bili hranjeni hranom za maticno jato...

Dakle, ovo jeste golub koji uz minimalni trening i rezim ishrane moze da izleti veoma dobro. Iz napred pomenutih razloga ja ne teram golubove, te svoj uzgoj usmeravam iskljucivo ka poboljsanju eksterijera ovog prelepog visokoletaca, te verujem da sam takvom selekcijom do negde i oslabio njihove letacke mogucnosti!

Sve u svemu jako tempreamentna, pametna i rasa zahvalna za drzanje i o njoj bi mogle da se napisu knjige, a ja bih ovde stao i pozvao vas da prelistate ispisane strane na ovom i dugim forumima, gde cete moci da nadjete dosta korisnih stvari koje smo o ovom golubu pisali godinama unazad!

Pozdrav,
Mladen
Nazad na vrh Ići dole
Branimir

Broj poruka : 1
Datum upisa : 03.08.2013

Niški visokoletač - Page 4 Empty
PočaljiNaslov: Re: Niški visokoletač   Niški visokoletač - Page 4 Icon_minitimeSub Avg 03, 2013 2:44 pm

Pozdrav ljudi Very Happy
Nazad na vrh Ići dole

Niški visokoletač
Nazad na vrh 
Strana 4 od 4Idi na stranu : Prethodni  1, 2, 3, 4
 Similar topics
-
» Niski belorepi visokoletac
» Niski standard letac
» Srpski visokoletac
» Kragujevacki visokoletac
» pecki visokoletac