| border kanarinac | |
|
+7Tihomir Danijel Marjan Vasa Boban dr.nenad86 border 11 posters |
|
Autor | Poruka |
---|
border
Broj poruka : 365 Datum upisa : 13.03.2011 Godina : 69 Lokacija : Zenica BiH
| Naslov: Re: border kanarinac Čet Jun 16, 2011 10:49 pm | |
| | |
|
| |
border
| Naslov: Re: border kanarinac Čet Jun 16, 2011 11:33 pm | |
| molio bih Bobana ,vidim da je na Foumu , da prokomentariše Bordere-mlade | |
|
| |
Boban
Broj poruka : 281 Datum upisa : 28.12.2009 Godina : 64 Lokacija : Srbija Vranje
| Naslov: Re: border kanarinac Sre Jul 20, 2011 4:55 pm | |
| Sada sam video fotografije, jako kvalitetni nema sta, okrugline odlicne | |
|
| |
border
| Naslov: Re: border kanarinac Pon Jul 25, 2011 10:01 pm | |
| ovo je preuzeto sa interneta ovo su dva mlada bordera ,otprilike iste starosti ovaj zeleni ima strašnu perspektivu ovaj žuti nema nikakvu perspektivu zašto ????? zeleni-potpuno okrugla glava,jasno izražen vrat,okruglo tijelo žuti-sve suprotno,vjerovatno mješavina starog bordera ili lipohromog kanarinca ovo bi mogla biti posebna tema? | |
|
| |
border
| Naslov: Re: border kanarinac Pet Avg 05, 2011 7:29 pm | |
| ako išta volim to su BORDERI izlagači znaju šta znači 363 poena 363 poena za kolekciju BORDERA? sudija -procijenite ?? | |
|
| |
Tihomir
Broj poruka : 61 Datum upisa : 29.06.2011 Godina : 45 Lokacija : Doboj
| Naslov: Re: border kanarinac Ned Avg 07, 2011 9:26 pm | |
| | |
|
| |
border
| Naslov: Re: border kanarinac Ned Avg 07, 2011 9:46 pm | |
| | |
|
| |
Sale77-Nis
Broj poruka : 939 Datum upisa : 28.12.2009 Godina : 47 Lokacija : Nis -Srbija
| Naslov: Re: border kanarinac Pon Avg 08, 2011 8:22 am | |
| Sve pohvale Border i smoje strane znaci da imas potencijal i kapacitet za tako nesto samo guraj napred i sto vise prvih mesta da bude pa ako ove godine u Nisu pravimo medjunarodnu izlozbu nadamo se dacemo te videti kao izlagaca i posetioca pa malo da zamezimi i po koju da popijenmo!!! | |
|
| |
border
| Naslov: Re: border kanarinac Pon Avg 08, 2011 9:33 pm | |
| Hvala Sale 77 ,bit će mo u kontaktu pa možda i dođem | |
|
| |
border
| Naslov: Re: border kanarinac Pon Okt 24, 2011 11:00 pm | |
| evo ga jedan "staronja" border-moj i jedan mladić-moj | |
|
| |
border
| Naslov: Re: border kanarinac Uto Okt 25, 2011 10:17 pm | |
| ovo je preuzeto sa interneta radi se o forumu posvećenom borderima vlasnik misli da je do ovoga došlo zbog prejake hrane vidi se drastično veće jaje od "normalnog"-vide se dva zametka radi li se o hrani ili genetici | |
|
| |
Marjan
Broj poruka : 1557 Datum upisa : 25.02.2011 Godina : 46 Lokacija : Pirot, R. Srbija.
| Naslov: Re: border kanarinac Uto Okt 25, 2011 10:26 pm | |
| Što se tiče veličine jajeta ,mislim da je samo upitanju slučajnost jer hrana po meni tu nema nikakvu funkciju po pitanju veličine . Za dva zametka tu je u pitanju genetika jer se dešava,a naričito god gmizavaca da se rađaju slepljeni (sijamci)gušteri i kornjače.A gmizavci su vrlo bliski pticama pa je sve moguće! | |
|
| |
border
| Naslov: Re: border kanarinac Uto Okt 25, 2011 11:03 pm | |
| poznato je da ovca,koza,krava,kobila donese na svijet dvoje u normalnim relacijama jedno može li se iz jednog jajata izleći dva normalna mlada ptića | |
|
| |
Marjan
Broj poruka : 1557 Datum upisa : 25.02.2011 Godina : 46 Lokacija : Pirot, R. Srbija.
| Naslov: Re: border kanarinac Uto Okt 25, 2011 11:07 pm | |
| Moje mišljenje je NE,jer kao što sam naveo u prethodnom postu najverovatnije bi došlo do slepljivanja,a koliko sam upoznat sa pticama to još nism čuo,čitao i video! | |
|
| |
Bogdanik
Broj poruka : 691 Datum upisa : 28.12.2009 Godina : 36 Lokacija : Leskovac
| Naslov: Re: border kanarinac Uto Okt 25, 2011 11:38 pm | |
| Ja znam da sam kao mali nalazio jaja kokoske sa 2 zumanca. To su bile obicne domace kokoske, jaja su bila drasticno veca od normalnog. Ali bila su pojedena nisu isla pod kvocku. | |
|
| |
border
| Naslov: Re: border kanarinac Ned Jan 08, 2012 12:28 am | |
| ako nekoga slučajno zanima ovo je u 2011.godini najbolji border na svijetu nije slučajno da je vlasnik Phil Warn-on je stalno naj bolji na svijetu ne brkati ova svjetska prvenstva (koja znamo )sa ovim takmičenjem Englezi se uopšte ne takmiče na tzv.Svjetskim prvenstvima-to sam već pisao na ovom forumu pogledajte pažljivo kataloge pa će te vidjeti da je istina može se slučajno pojaviti neko ko je unaprijed prodao ptice i ne misli ih vraćati dva su razloga : Englezi su izmislili većinu ptica stasa i diktiraju tempo u svijetu-kakva mora biti ptica bez njih se ne može ništa promijeniti u standardu zato oni smatraju da se neće takmičiti kad su naj bolji na svijetu drugi bitan razlog je zaraza ptica-pticu možeš iznijeti ali je ne možeš vratiti pravila su rigorozna | |
|
| |
dimitrije
Broj poruka : 30 Datum upisa : 27.01.2012
| Naslov: Re: border kanarinac Pet Jan 27, 2012 11:28 am | |
| Imam i ja bordere i mogu reci da su stvarno prelepe ptice. Nisu zahtevne za drazanje, minijaturnog rasta su,pravi ljubimci za stanove. A nisu ni previse glasni poput ostalih vrsta kanarinaca. | |
|
| |
VlatkoSK
Broj poruka : 155 Datum upisa : 03.10.2011 Godina : 42 Lokacija : Skopje Makedonija
| Naslov: Re: border kanarinac Sre Feb 08, 2012 2:31 am | |
| - dimitrije ::
- Imam i ja bordere i mogu reci da su stvarno prelepe ptice. Nisu zahtevne za drazanje, minijaturnog rasta su,pravi ljubimci za stanove. A nisu ni previse glasni poput ostalih vrsta kanarinaca.
Dimitrije, da ne mozda imas ti Fajfove a ne Bordere? Bordere i bas nisu minijaturni :-)) Svaka cast Border za temu i za postove. Ovu godinu nisam ja licno nabavio Bordere ali moj dobri prijatel je nabavio dva para Bordere. Ja sam iz Makedonija a i mislim da je jedini sto ima ovu rasu kod nas. Kako sto ste i pre napisali ova rasa moze poretko da se vidi. Ono sto sam primetio kod bodere je to da nerazlikuju se puno od lipohromne kanarince(osim sto traze malo veci kafez). Ja inace ovu godinu polagam pripravnicki ispit za poziturne kanarince. Pozzz i puno uspeha u odgoju bordere pa vidimo se opet na forumu sa neke novitete. | |
|
| |
border
| Naslov: Re: border kanarinac Sre Feb 08, 2012 9:30 am | |
| uf VlatkoSK, napravio si strašnu grešku border što više liči na lipohromca sve je lošiji ljudi u nedostatku kvalitetnih ptica pare bordera sa pticama boje i tu grešku kasnije teško isprave border gledano sa svih strana mora biti okrugal što kanarinci boje nisu
pozdrav | |
|
| |
VlatkoSK
Broj poruka : 155 Datum upisa : 03.10.2011 Godina : 42 Lokacija : Skopje Makedonija
| Naslov: Re: border kanarinac Sre Feb 08, 2012 9:52 pm | |
| - border ::
- uf VlatkoSK,
napravio si strašnu grešku border što više liči na lipohromca sve je lošiji ljudi u nedostatku kvalitetnih ptica pare bordera sa pticama boje i tu grešku kasnije teško isprave border gledano sa svih strana mora biti okrugal što kanarinci boje nisu
pozdrav Border izvini nismo se razumeli. Na "lice na lipohromce" mislio sam za odgajivanje a ne po obliku i konstituciju. :-))) Taman posla da lice na lipohromce :-) Izvini jos jedan put. | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: border kanarinac | |
| |
|
| |
| border kanarinac | |
|