Avikultura
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Forum za ljubitelje ptica

PrijemGalerijaLatest imagesRegistruj sePristupi
Pravila foruma
1. Zabranjeno je vredjanje po bilo kom osnovu
2. Zabranjeno je slati privatne poruke i poruke na forumu u vidu spamova i reklamiranja
3. Zabranjeno je postavljati autorske tekstove a da ne ostavite i link odakle je preuzet
4. Lazno predstavljanje i koriscenje tudjih identiteta kao i dupli nalozi
5. Koristiti vulgarne izraze
6. Krsenje privatnosti tj postavljati podatke trecih lica bez njihove dozvole
7. Mogucnost slanja privatnih poruka dobijate posle 20te poruke na forumu
8. Oglasavanje na forumu je strogo zabranjeno, osim u delu predvidjenom za to (za oglasavanje morate da ispunite uslov od 20 poruka na forumu a onda se javite administratoru foruma)
Sekcija pticara Subotica
Od skora smo postali oficijelni forum sajta sekcije pticara Subotice pa sve ujedno pozivam da posete sajt

Istine o PPFE

Ići dole 
+34
rade
milannish
Ninoslav84
Luckyboy
MILAN
drozd
Džoni
milos0205
pedja cb
ticar
salle55
slavishab
Aleksa
klokkende
nebojsa
Rale
Srdjan
Marjan
mime30
bastard kv
Rea
Bogdanik
KUM
Lale
Gasa NS
grujo
Vasa
Danijel
szigics
Laza
rtomek
vlada nish
dr.nenad86
Sale77-Nis
38 posters
Idi na stranu : Prethodni  1 ... 8 ... 13, 14, 15 ... 17 ... 21  Sledeći
AutorPoruka
Marjan

Marjan

Broj poruka : 1557
Datum upisa : 25.02.2011
Godina : 46

Istine o PPFE - Page 14 Empty
PočaljiNaslov: Re: Istine o PPFE   Istine o PPFE - Page 14 Icon_minitimeNed Maj 22, 2011 11:42 pm

Što Vas to zanima kada niste ptičar!!!A ako jeste Vi možda bolje znate,ili vam je to nadređeni naredio!Da li se to odnosi na mene Ja sam MARJAN!
Nazad na vrh Ići dole
dr.nenad86
ministar bez fotelje
dr.nenad86

Broj poruka : 2501
Datum upisa : 21.12.2009
Godina : 38

PočaljiNaslov: Re: Istine o PPFE   Istine o PPFE - Page 14 Icon_minitimeNed Maj 22, 2011 11:43 pm

KUM ::
dr.nenad86 ::
Oxooo, pa des ti legalni i najlegalniji kume, sta ima, nema te na forumu, vidim logujes se a ne kuckas, nista....

Ajde daj te tvoje ptice da vidimo covece, predstavi se kao covek, ako si uopste pticarrrrrr, sto se tolko plasis............. Ako nemas nista lepo kazi, oprosticemo ti.....

Pozdrav cheers

Sto prijatelju tebe toliko brine sta i ko sam ja? Zasto je to bitno? Mozda sam samo ljubitelj prirode, orintolog, politicar, pravnik...
Ti si javna licnost na funkciji i podlozan si kritici i moraces to da izdrzis a ja sam "duh koji hoda", neko zeljan istine i uvek cu je iznositi nek` se zna.

Pozdrav!

To Kume legendooo........

Ja jesam javna licnost ( kako ti to kazes) ali iz odredjene struke ( tj. podstruke) jer mi to nije profesionalno opredeljenje, a sada sam u situaciji da sa saradnicima i iz UO jedne jake organizacije i predsednikom na celu kreiram "politiku " jednog saveza i opravdam povrenje velikog broja delegata koje mi ga je ukazalo, to stoji.... I spreman sma za kritike, predloge , sugestije i ideje, ali samo ako su na mestu i od pravih ljudi, odgajivaca... i po prvi put da se ti i ja u necemu slozimo... Zato danas celog dana pada kisa i grmi iz vedra neba....

Ali ne mogu da se slozim s'tobom da ti kao politicar ili pravnik ( svaka cast tim zanimanjima na nivou) kritikujes "zdravo" ako i sam nisi iz te struke tj. podstruke i ako ti ptice nisu prava ljubav ili pravi hobi, ako svakodnevno ne hranis ptice, ako se ne susreces sa problemima i mukama kroz koje odgajivac prolazi svakodnevno..... Za sve kritike na mestu sam tu, glavom i bradom, imenom i prezimenom, kao i do sada, jer mi je cilj da pomognem pticarstvu u Srbiji svojim radom koliko to mogu kao i do sada....

Zato te i pozivam, da se predstavis kao pticar, kao odgajivac, i vidimo tvoje umece, znaje i iskustvo, nebitno je iz kog si udruzenja ( meni to nije bitno, bitni su profesionalni "pticarski i odgajivacki" kvaliteti) kako bi mogli da komuniciramo na istom nivou "kao odgajivaci ptica" i ljudi koji vole taj "pravi hobi" jer ovako samo mozemo da "kucamo" nista drugo, jer je dosta neozbiljno.....

Mene licno ne zanima ko si, imena i prezimena nisu bitna, jer stvarno nemam nikave koristi ni ja ni pticarstvo od toga, ali kao odgajivac i covek iz struke me zanima ko si ti i tvoja licna karta, pa zato trazim da se predstavis...

Pozdrav cheers
Nazad na vrh Ići dole
KUM

KUM

Broj poruka : 170
Datum upisa : 27.10.2010

PočaljiNaslov: Re: Istine o PPFE   Istine o PPFE - Page 14 Icon_minitimeNed Maj 22, 2011 11:52 pm

marjan pirot ::
Što Vas to zanima kada niste ptičar!!!A ako jeste Vi možda bolje znate,ili vam je to nadređeni naredio!Da li se to odnosi na mene Ja sam MARJAN!

Oprosti za ime Embarassed

Interesuje me samo istina, nije lepo da iznosis neistine i da zloupotrebljavas dokumenta tako sto tvrdis da u njima pise nesto sto ne stoji ja neznam koji je motiv za takve stvari ali to nije u redu i to ozbiljni ljudi i odgajivaci nerade!

Pozdrav!
Nazad na vrh Ići dole
Marjan

Marjan

PočaljiNaslov: Re: Istine o PPFE   Istine o PPFE - Page 14 Icon_minitimeNed Maj 22, 2011 11:54 pm

Ma Kume izgleda da ne razumeš SRPSKI odgajivač je na SUD-u dokazao i dobio oslobađajuću presudu ,jer je dokazao da su štiglići iz sopstvenog odgoja ,da potiču od ptica koje su u posedu bile još onda kada nisu bile zaštićene a kamo li strogo zaštićena vrsta . Presuda je poslata sa prijavama u Ministarstvo. Lično sam je odneo .Zato molim te nemoj više da tvrdiš nešto što neznaš .A ako neznaš pitaj svog Presednika On je upoznat sa tim . I mogu ti reći da ga je mnogo žao istine .Jer se je nadao suprotnom ishodu tog slučaja.
Nazad na vrh Ići dole
nebojsa

nebojsa

Broj poruka : 108
Datum upisa : 06.06.2010

PočaljiNaslov: Re: Istine o PPFE   Istine o PPFE - Page 14 Icon_minitimeNed Maj 22, 2011 11:55 pm

Pozdrav KUM-e na sastanke udrženja idem redovno ali o vašem udruženju se ne diskutuje pošto je predpostavljam kolektivni stav da ne zavređujete pažnju i da je svaka priča o vama gubljenje vremena koje se mnogo korisnije može iskoristiti!

Mislim da nikako nisi "Duh koji hoda" pre bih rekao da si klasičan trol!
Istine o PPFE - Page 14 MrExpert_Trollface-Left

Za neupućene:
Internet trol (tekst preuzet sa interneta):

U internet terminologiji, trolom se označava autor, čiji je jedini cilj, svojim prilozima izazvati što veću pažnju posetilaca i što obimniju reakciju drugih autora. Trolovi obično nisu tematski zainteresovani, nego nastupaju agresivno sa pokušajem stvaranja razdora u postojećoj zajednici, diskreditovanja osoba sa drugačijim mišljenjem ili usmeravanja toka diskusije u neproduktivnom pravcu.
Trolovi se kreću uglavnom u internet forumima, vikijima, mejling listama, blogovima i drugim oblicima internet komunikacije. Pojedini primerci trolova se koriste prefinjenim dijalektičkim i retoričkim metodama i tako se kamufliraju i često dugo vremena ne budu primećeni.

Internet trolovi se ne razlikuju mnogo od onih u realnom životu to su svi oni dosadni, bezlični, neostvareni i iskompleksirani ljudi koji kroz ovakav vid komunikacije pokušavaju da nadoknade ono što u realu nisu i nikada neće biti, nesposobni da stvore išta iole vredno svojim mozgom (uživo - i rukama), uglavnom teže ka tome da svakoga svedu na svoju ravan, a ona je gotovo uvek podrumska. Ima tu i istinskih psihopata, ali oni zaslužuju posebno poglavlje.

Trolova ima na svakom koraku. I u stvarnom životu i ovde na forumu. Jedino zaista efikasno sredstvo je ignorisati ih, ne hraniti ih. Nije to uvek lako, naročito ako je tema razgovora nama samima interesantna iz nekog razloga. Ne možemo potpuno zanemariti ono što su rekli. Ono što možemo, to je da zanemarimo one delove njihovog nastupa koji su usmereni na izazivanje sukoba.

Nazad na vrh Ići dole
KUM

KUM

PočaljiNaslov: Re: Istine o PPFE   Istine o PPFE - Page 14 Icon_minitimePon Maj 23, 2011 12:11 am

"Jednoumlje nastaje u grupi ljudi koji su svoju individualnost, slobodu mišljenja i, na kraju krajeva, sopstvene emocije pokorili vrhovnoj ideji. Zatomiti individualni identitet i sposobnost nezavisnog zaključivanja podrazumeva gubitak samopoštovanja, razaranje svesti o sebi kao pojedincu i pretvaranje sopstvene ličnosti u amorfan deo jednog jedinog organizma koji kuca i diše za jednu ideologiju. Kako to obično biva, ideologije se „materijalizuju“ u liku vrhovnog vođe, bio on realan ili imaginaran."(preuzeto sa interneta)

Nebojsa pusti internet ako zeli nesto da napises napisi to sam! Pozvao sam te da prisustvujes sastanku naseg udruzenja jer bi mogao da cujes i da pitas sta te interesuje a ne da iznosis takve stavove i tvrdnje samo zato sto ti je to neko rekao a nisi ni pokusao da saznas istinu.

pozdrav!

Nazad na vrh Ići dole
dr.nenad86
ministar bez fotelje
dr.nenad86

PočaljiNaslov: Re: Istine o PPFE   Istine o PPFE - Page 14 Icon_minitimePon Maj 23, 2011 12:14 am

Oxooo, pa des ti legalni i najlegalniji kume, sta ima, nema te na forumu, vidim logujes se a ne kuckas, nista....

Ajde daj te tvoje ptice da vidimo covece, predstavi se kao covek, ako si uopste pticarrrrrr, sto se tolko plasis............. Ako nemas nista lepo kazi, oprosticemo ti.....

Pozdrav cheers

Sto prijatelju tebe toliko brine sta i ko sam ja? Zasto je to bitno? Mozda sam samo ljubitelj prirode, orintolog, politicar, pravnik...
Ti si javna licnost na funkciji i podlozan si kritici i moraces to da izdrzis a ja sam "duh koji hoda", neko zeljan istine i uvek cu je iznositi nek` se zna.

Pozdrav!

To Kume legendooo........

Ja jesam javna licnost ( kako ti to kazes) ali iz odredjene struke ( tj. podstruke) jer mi to nije profesionalno opredeljenje, a sada sam u situaciji da sa saradnicima i iz UO jedne jake organizacije i predsednikom na celu kreiram "politiku " jednog saveza i opravdam povrenje velikog broja delegata koje mi ga je ukazalo, to stoji.... I spreman sma za kritike, predloge , sugestije i ideje, ali samo ako su na mestu i od pravih ljudi, odgajivaca... i po prvi put da se ti i ja u necemu slozimo... Zato danas celog dana pada kisa i grmi iz vedra neba....

Ali ne mogu da se slozim s'tobom da ti kao politicar ili pravnik ( svaka cast tim zanimanjima na nivou) kritikujes "zdravo" ako i sam nisi iz te struke tj. podstruke i ako ti ptice nisu prava ljubav ili pravi hobi, ako svakodnevno ne hranis ptice, ako se ne susreces sa problemima i mukama kroz koje odgajivac prolazi svakodnevno..... Za sve kritike na mestu sam tu, glavom i bradom, imenom i prezimenom, kao i do sada, jer mi je cilj da pomognem pticarstvu u Srbiji svojim radom koliko to mogu kao i do sada....

Zato te i pozivam, da se predstavis kao pticar, kao odgajivac, i vidimo tvoje umece, znaje i iskustvo, nebitno je iz kog si udruzenja ( meni to nije bitno, bitni su profesionalni "pticarski i odgajivacki" kvaliteti) kako bi mogli da komuniciramo na istom nivou "kao odgajivaci ptica" i ljudi koji vole taj "pravi hobi" jer ovako samo mozemo da "kucamo" nista drugo, jer je dosta neozbiljno.....

Mene licno ne zanima ko si, imena i prezimena nisu bitna, jer stvarno nemam nikave koristi ni ja ni pticarstvo od toga, ali kao odgajivac i covek iz struke me zanima ko si ti i tvoja licna karta, pa zato trazim da se predstavis...

Pozdrav cheers

Kume ...Moj post si poreskociooo, slucajno ili namerno, ne znam..... PA sam morao sma sebe da citiram da bi video opet sve ono, drugima odgovaras, a menen ignorises, nije lepo to od tebe...... Naljuticu seeeee, da znasss....
Nazad na vrh Ići dole
KUM

KUM

PočaljiNaslov: Re: Istine o PPFE   Istine o PPFE - Page 14 Icon_minitimePon Maj 23, 2011 12:22 am

Izvini dr.

Post ti je Wink Pravi politicki!

Pa steta bi bila da te tolike skole budu slovo na papiru, ali nemoj ocekivati da ces me jednim umerenim postom omeksati da promenim svoje stavove jer si mnogo puta vredjao ljude i udruzenje bez i jednog argumenta samo zato sto ti imas neslaganje sa nekim ljudima iz tog udruzenja to je jedan od razloga zasto nepisem u ostalim temama jer gde nema postovanja nema ni diskusije.

Pozdrav!
Nazad na vrh Ići dole
dr.nenad86
ministar bez fotelje
dr.nenad86

PočaljiNaslov: Re: Istine o PPFE   Istine o PPFE - Page 14 Icon_minitimePon Maj 23, 2011 12:28 am

Izvini dr.

Post ti je Wink Pravi politicki!

Pa steta bi bila da te tolike skole budu slovo na papiru, ali nemoj ocekivati da ces me jednim umerenim postom omeksati da promenim svoje stavove jer si mnogo puta vredjao ljude i udruzenje bez i jednog argumenta samo zato sto ti imas neslaganje sa nekim ljudima iz tog udruzenja to je jedan od razloga zasto nepisem u ostalim temama jer gde nema postovanja nema ni diskusije.

Pozdrav!

E sad.......
Razumem se ja malo i u politiku..... Ali o tome drugom prilikom...

Koga ja vredjao???

Ja nisam vredjao, ja sam iznosio istinu o funkcionerima sa livada i pasnjaka i njihovoj strucnosti, sto svi znaju i imaju prilike i da vide iz dana u dan, a to sto istina nekog vredja i pogadja ja sta da radim, ja nisam kriv...

Ja zato tebe pozivam da nam se lepo predtsavis kao pticar, jer znas onu narodnu, " s kim se druziz, takav si" pa ja da proverim to, da razbijemo tu narodnu izreku i jednom dokazemo suprotno, zato te i pozivam skoro 6 meseci da dokazem suprotno od onoga sto vecina misli, a ti nikako....

Pozdrav cheers
Nazad na vrh Ići dole
Marjan

Marjan

PočaljiNaslov: Re: Istine o PPFE   Istine o PPFE - Page 14 Icon_minitimePon Maj 23, 2011 12:29 am

O kakvom poštovanju Kume pišeš!Dva puta ste me prijavljivali u Ministarstvo,jedno pismo ste mi slali ,postavili ste moj autorski tekst ,bez dozvole na vaš foerum a Vi pišete o poštovanju.Kad sve znate o pticama ,sednite napišite vaše iskustvo o odgoju ptica i naravno postavite na Vaš forum,a ne da se kitite tuđim perijem!!!Ovim postom završavam sa Vama!!!
Nazad na vrh Ići dole
Aleksa

Aleksa

Broj poruka : 207
Datum upisa : 22.03.2010
Godina : 48

PočaljiNaslov: Re: Istine o PPFE   Istine o PPFE - Page 14 Icon_minitimePon Maj 23, 2011 12:39 am

nebojsa ::
Mene samo čudi da su dali takvo ime svom udruženju, da su se setili pa dali ime "Jedini Legalni", mogli ljudi lepo da okupe mnogo veće članstvo, a samim tim ne da bi bili jedino legalni u hvatanju faune evrope, već bi bili za sve na ovom svetu jedini legalni, bili bi bre jedini legalni ma čak i kad prdnu, a o zviždanju, itd. da i ne pričam. Padne tako nekom tamo na pamet da legalno prolazi autom na crveno svetlo na semaforu, on kontaktira gospodu iz "Jedinog Leglnog" udruženja a zatim da 1000 diži i zauzvrat dobije "jedino legalnu" priznanicu, "jedino legalnu" člansku kartu i može da prolazi na sva crvena svetla ovog sveta bez konsekvenci pošto je drug član "Jedinog Legalnog" udruženja.

Zabrinjava tvoj nacin rezonovanja! Moj ti je savet da se raspitas, posetis sastanak udruzenja u tvom gradu, informises se... a ne da lupas gluposti!!!
Pozdrav!

prema mom misljenju, ovo je do sada najbolja diskusija.
Like a Star @ heaven Like a Star @ heaven Like a Star @ heaven Like a Star @ heaven Like a Star @ heaven
Nazad na vrh Ići dole
nebojsa

nebojsa

PočaljiNaslov: Re: Istine o PPFE   Istine o PPFE - Page 14 Icon_minitimePon Maj 23, 2011 12:42 am

Kume ne želim da prisustvujem vašim sastancima. I ne nije mi niko drugi punio uši o vama do vaših članova indirektno preko njihovih prijatelja. Sticajem okolnosti više puta sam bio u prilici da slušam kako se za 500 dinara u to vreme može legalno loviti fauna evrope po dobromirskom ključu, bivoljskom ključu zatim u ataru sela Pasjak i Bovan...

A ostatak mišljenja je formiran na osnovu nebuloznih postova o nelegalnosti SOF-a kao i udruženja koja su pod okriljem istog. Kao i nebuloznim tumačenjima zakona koje samo neko namerno može krivo da tumači. Veruješ li ti stvarno da sutra dan neko novo lice neki novi ptičar kada kupi propisno obeležene i evidentirane ptice sa cites liste neće moći da traži dozvolu za uzgoj od ministarstava tj. da u budućnosti ministarsvo neće izdavati dozvole za uzgoj?
Nazad na vrh Ići dole
KUM

KUM

PočaljiNaslov: Re: Istine o PPFE   Istine o PPFE - Page 14 Icon_minitimePon Maj 23, 2011 12:48 am

marjan pirot ::
O kakvom poštovanju Kume pišeš!Dva puta ste me prijavljivali u Ministarstvo,jedno pismo ste mi slali ,postavili ste moj autorski tekst ,bez dozvole na vaš foerum a Vi pišete o poštovanju.Kad sve znate o pticama ,sednite napišite vaše iskustvo o odgoju ptica i naravno postavite na Vaš forum,a ne da se kitite tuđim perijem!!!Ovim postom završavam sa Vama!!!

Marjan moras shvatiti neke stvari, ja licno nesporim tvoj rad naprotiv cenim ga medjutim za sve sto ti se desilo najvise si sam zasluzan. Mislio si da mozes da pricas sta hoces da se ponasas kako hoces da vredjas... tvrdio si da si legalan da ti niko nista nemoze...

Nevidim razlog zasto se sada ljutis, molis predsednika da unisti PPFE, na skupstini skaces na svaki pomen ovog imena, saljes pisma...

Sada vec prelazis u krajnos vise za ostvarenje svog cilja nebiras sredstva, posezes za lazima falsifikatima...mislim da na taj nacin neces nista resiti jedino mozes dodatno iskomplikovati situaciju.
Moras shvatiti da neke stvari nezavise samo od tebe i od tvog kolege sa kojim si u svadji.
Nazad na vrh Ići dole
KUM

KUM

PočaljiNaslov: Re: Istine o PPFE   Istine o PPFE - Page 14 Icon_minitimePon Maj 23, 2011 1:08 am

nebojsa ::
Kume ne želim da prisustvujem vašim sastancima. I ne nije mi niko drugi punio uši o vama do vaših članova indirektno preko njihovih prijatelja. Sticajem okolnosti više puta sam bio u prilici da slušam kako se za 500 dinara u to vreme može legalno loviti fauna evrope po dobromirskom ključu, bivoljskom ključu zatim u ataru sela Pasjak i Bovan...

A ostatak mišljenja je formiran na osnovu nebuloznih postova o nelegalnosti SOF-a kao i udruženja koja su pod okriljem istog. Kao i nebuloznim tumačenjima zakona koje samo neko namerno može krivo da tumači. Veruješ li ti stvarno da sutra dan neko novo lice neki novi ptičar kada kupi propisno obeležene i evidentirane ptice sa cites liste neće moći da traži dozvolu za uzgoj od ministarstava tj. da u budućnosti ministarsvo neće izdavati dozvole za uzgoj?

Te nebuloze oko hvatanja ptica necu da komentarisem, verujem da imas zavrseno obavezno obrazovanje(osam razreda) evo linka i Zakona o zastiti prirode
http://www.ekoplan.gov.rs/src/download-1118/upload-centar/dokumenti/zakoni-i-nacrti-zakona/zakoni/zzp.pdf

clan88.- odnosi se na lica koja sada, ubuduce... zele da dobiju dozvolu za drzanje zasticenih vrsta

clan 131.- XVII PRELAZNE I ZAVRŠNE ODREDBE odnosi se na lica koja poseduju jedinke zasticenih vrsta u trenutku donosenja zakona

Nazad na vrh Ići dole
Marjan

Marjan

PočaljiNaslov: Re: Istine o PPFE   Istine o PPFE - Page 14 Icon_minitimePon Maj 23, 2011 1:09 am

O kakvom poštovanju Kume pišeš!Dva puta ste me prijavljivali u Ministarstvo,jedno pismo ste mi slali ,postavili ste moj autorski tekst ,bez dozvole na vaš foerum a Vi pišete o poštovanju.Kad sve znate o pticama ,sednite napišite vaše iskustvo o odgoju ptica i naravno postavite na Vaš forum,a ne da se kitite tuđim perijem!!!Ovim postom završavam sa Vama!!!Dodatak,nikad neću podržati ljude koji su hvatali na stotine strogo zaštićenih ptica,mrežama,iste prodavali .Sve to sami postavljali na svoj forum i hvalili se kako moje ptice nisu moje nego nečije,da ja nemam pojma o odgoju ,već to neko radi umesto mene.Sve to je snimljeno i sačuvano za arhivu. A ko zna za šta još.Ali vidiš moj rad je poznat ne samo kodnas već i šire u celoj eks Yugoslaviju a verujmi zvali su me iz Evrope i Sveta. Jer moji rezultati su itekako zanimljivi pravim ptičarima i odgajivačima!Rezultate i znanje koje sam Ja postigo nemože mi oduzeti i osporiti niko.Jer znanje se ne kupuje ,već stvara i uči radom i nikako drugačije!!!Ovo je definitivno kraj mojim postovima na ovu temu ,nego daj prestavi se sa pticama i svojim iskustvom u odgoju da vidimo i to tvoje znanje ili neznanje o pticama!!!
Nazad na vrh Ići dole
nebojsa

nebojsa

PočaljiNaslov: Re: Istine o PPFE   Istine o PPFE - Page 14 Icon_minitimePon Maj 23, 2011 1:32 am

Nije li ovo tvoja izjava:
Citat :
Naime veliki broj odgajivaca koji su u trenutku donosenja Zakona o zastiti prirode, bili vlasnici zasticenih vrsta nije podneo zahtev za dobijanje dozvole za drzanje i uzgoj zasticenih vrsta, zakonski rok za podnosenje zahteva istekao je 10.03.2011. po clanu 131. ovog zakona.
Ljudi iz ministarstva tada nisu podizali medijsku kapanju po ovom pitanju kao sada kada treba da se sprovede onaj deo Zakona koji je njima neophodan i koji kao ministarstvo moraju da ispostuju u skladu sa medjunarodnim sporazumima i "evropskim" standardima i da stvore jedinstvenu evidenciju zasticenih vrsta koje se nalaze u zarobljenistvu.

E sada pozivaju ljude da prijave ptice a ti isti ljudi sada nemogu da dobiju Dozvolu za odgoj zasticeih vrsta. Ostavili su im eventualno mogucnos da im bude dozvoljeno da da te ptice ali "samo te ptice" koje prijavljuju cuvaju pod uslovom da ispunjavaju uslove o nacinu drzanja zasticenih vrsta u zarobljenistvu.Takva mogucnost je i dosada postojala kada je ljudima kojima su oduzimane ptice nalagano da moraju da ih cuvaju cuvaju do okoncanja sudskog postupka.
Stojiš još iza nje ili si je porekao nisam ja dobro razumeo šta si hteo da kažeš ovim navođenjem člana 88 i člana 131 izvini ali sam jedva završio osnovnu školu pa se ne snalazim baš najbolje u tumačenju zakona!
Nazad na vrh Ići dole
grujo

grujo

Broj poruka : 146
Datum upisa : 13.04.2010
Godina : 44

PočaljiNaslov: Re: Istine o PPFE   Istine o PPFE - Page 14 Icon_minitimePon Maj 23, 2011 10:14 am

Hm pa zar jos postoji to nazovimo udruzenje,znaci jos se koprcaju.
Marjane nemoj mnogo da se nerviras i da padas na fore jednog sledbenika koji pokusava na ovom forumu da plasira iskrivljenu i nakaradnu ideologiju, koju su mu u mozak umetnuli propali alkoholicar i propali policajac.Ipak i to nazovimo udruzenje im je takvo pa su im zbog toga i otkucani sati njihovog postojanja.
Kako vidim iz dana u dan,iz meseca u mesec,broj sledbenika njihovih nakaradnih ideja naglo opada jer ljudi vide o cemu se tu radi i jednostavno beze od njih a na njihovu veliku zalost pribojavajuci se da im njihovi do skora nadlezni ne posalju inspekciju radi revansizma,kao sto to i rade.Jedino je nas tj njihov sledbenik "KUM" i dalje u ofanzivi ali neka ga jer bez njega bi u ovoj temi bilo dosadno.
Ipak mislim da bi taj sledbenik trebao ovde da se predstavi kao odgajivac,jer nije u redu polemisati sa virtuelnim odgajivacem.
Sto se tice tog nazovimo udruzenja,pocinje na neki nacin da mi ih bude i zao.Domace zivotinje koji vode to udruzenje i dalje pokusavaju da sprovode njihovu samo znanu zivotinjsku ideologiju a clanova na njihovim sastancima je sve manje i manje pa se sigurno i sami pitaju zasto je tako ali um im ne dozvoljava da ukapiraju da idu u pogresnom smeru lazuci sebe a i druge scratch
P.S." Cemu to vodi ?"
Nazad na vrh Ići dole
Rale

Rale

Broj poruka : 320
Datum upisa : 26.12.2009
Godina : 50

PočaljiNaslov: Re: Istine o PPFE   Istine o PPFE - Page 14 Icon_minitimePon Maj 23, 2011 10:19 am

Pozdrav![/quote]

Neko zeljan istine i uvek cu je iznositi nek' se zna

Kume do sad smo cesto citali tvoju istinu koja je uvek na kraju ispala kao teska laz i nebuloza, spominjes ovde neko jednoumlje....cini mi se da to kod tebe preovladjuje....pored silnih dokaza i demantija tvojih istina ti i dalje verujes i pricas da si u pravu Question Question Question
Nazad na vrh Ići dole
Lale

Lale

Broj poruka : 35
Datum upisa : 01.12.2010

PočaljiNaslov: Re: Istine o PPFE   Istine o PPFE - Page 14 Icon_minitimePon Maj 23, 2011 11:21 am

Istine o PPFE - Page 14 Gotov-ppfe

KUMEEEEEE Mnogo zaudarate!!!

Nazad na vrh Ići dole
Bogdanik

Bogdanik

Broj poruka : 691
Datum upisa : 28.12.2009
Godina : 36

PočaljiNaslov: Re: Istine o PPFE   Istine o PPFE - Page 14 Icon_minitimePon Maj 23, 2011 2:25 pm

Neverovatno sta cu ja ovde sve da vidim i pricitam, aman ljudi pustite da se koprcaju, ne mojete vise da ih dirate i cackate. Oni su samo udruzenje, a ustavno je pravo ljudi da se udruzuju, za ceo GANG su izpod SOFa jer je on SAVEZ. Padate na provokacije poslednjeg mohikanca na ovom forumu i pisete o nekim nebuloza, samo smanjujete vrednost ovog pticarskog foruma.
Nazad na vrh Ići dole
bastard kv

Broj poruka : 24
Datum upisa : 03.10.2010
Godina : 52

PočaljiNaslov: Re: Istine o PPFE   Istine o PPFE - Page 14 Icon_minitimePon Maj 23, 2011 9:11 pm

ja sam u kraljevu najvece probleme imao sa pod predsednikom tog udruzenja koi zivi u kraljevu zbog nekih neistinitih izjava koje ja nisam uopste rekao i hteo da me posvadja sa mnogo ljudi jel sam na svakom sastanku tog udruzenja pricao da nisu legalni i ako sam bio clan tog udruzenja mada mu nije uspelo jel su ljudi u kraljevu videli ko je i staje i ko sam ja zato satd jedan po jedan napusta to udruzenje i prelaze u skoro postojece udruzenje koje je formirano u kraljevu i koje je clanica sofa
Nazad na vrh Ići dole
ticar

ticar

Broj poruka : 432
Datum upisa : 31.12.2009
Godina : 40

PočaljiNaslov: Re: Istine o PPFE   Istine o PPFE - Page 14 Icon_minitimePon Maj 23, 2011 9:55 pm

bastard kv ::
ja sam u kraljevu najvece probleme imao sa pod predsednikom tog udruzenja koi zivi u kraljevu zbog nekih neistinitih izjava koje ja nisam uopste rekao i hteo da me posvadja sa mnogo ljudi jel sam na svakom sastanku tog udruzenja pricao da nisu legalni i ako sam bio clan tog udruzenja mada mu nije uspelo jel su ljudi u kraljevu videli ko je i staje i ko sam ja zato satd jedan po jedan napusta to udruzenje i prelaze u skoro postojece udruzenje koje je formirano u kraljevu i koje je clanica sofa

da se možda ne zove saša.hahahaha
Nazad na vrh Ići dole
Rea

Rea

Broj poruka : 760
Datum upisa : 31.10.2010
Godina : 50

PočaljiNaslov: Re: Istine o PPFE   Istine o PPFE - Page 14 Icon_minitimeUto Maj 24, 2011 1:21 am

Imali su moderatori mnogo vise casti i imaju je i sada kao i clanovi udruzenja pri SOFu . Slicna fotografija je pre izvesnog vremena ali na racn SOFa bila visila i na njinom forumu . Sto verujem da vecina zna i videla je bar oni koji nisu bili banovani dozivotno samo zato sto su govorili ISTINU I SAMO ISTINU . Oni koji dolaze sa onoga foruma i iz onoga udruzenja kao ispruzena ruka i opusten jezik onih celnika doticnog udruzenja . Neka velikom tati prenesu moje licne pozdrave , nekamu prenesu da dzaba zove ljude telefonom i moli kako bi se sprecile KAO neke nelegalne radnje !!
Uskoro ce sve biti javno i jasno i razjasnjeno .

Za drozda !
necu da branim nikoga jer ja sam pticar i odgajivac imam samo jedan cilj pticarsko druzenje i bavljenje pticama. lale i pojedinci u koje ja nespadam jer sam za njih nesto nalik koprivi HVALA BOGU su dobili pedesetak poruka so telefonom sto preko fb i imejl adresa . U normalnom svetu se smatra uznemiravanjem licnosti i privatnosti . tekstovi doticnog udruzenja . Otac mu je pticar , ugledan clan SOFovog udruzenja , pticarsvom se bavi preko cedrdeset godina .
na ovaj forum dolazi iako nije clan nase ze,lje visoko obrazovan covek , da nastavi tradiciju i zelju svoga oca a ne da gde god u koju god temu udje naidje na takozvane PPFEove placenike !!
laleta nisam upoznala licno Oca mu poznajem i zahvaljujuci njemu sam usla u svet pticarstva . veliki covek i veliki pticar . Ovde su clanovi doticnog udruzenja postavljali i radili mnogo gore stvari pa niko od njih nije bio banovan !
Nazad na vrh Ići dole
drozd

Datum upisa : 02.05.2011

PočaljiNaslov: Re: Istine o PPFE   Istine o PPFE - Page 14 Icon_minitimeUto Maj 24, 2011 1:32 am

Ako bilo ko ovako nesto opravdava bilo cime onda svaka cast.

ocekujem od administracije da se izjasni povodom ovoga. interesuje me njihovo misljenje.
ja licno neznam o kakvim slikama govoris ali ovako nesto nigde nisam video i ovo nigde ne sme da se tolerise.

ovo ne moze da postavi veliki i posten covek nikako, cast mu nebi dozvoljavala. zamisli da sada svi pocnu da postavljaju kojekakve zgrazavajuce slike montirane sa bilo cijim likom, mozda sa tvojim.

Mad
Nazad na vrh Ići dole
bastard kv

Datum upisa : 03.10.2010
Godina : 52

PočaljiNaslov: Re: Istine o PPFE   Istine o PPFE - Page 14 Icon_minitimeUto Maj 24, 2011 8:22 am

ticar zar je dospeo i do zadra steta sto se zove kao ja i ime cu da promenim zbog njega
Nazad na vrh Ići dole
Sponsored content

PočaljiNaslov: Re: Istine o PPFE   Istine o PPFE - Page 14 Icon_minitime

Nazad na vrh Ići dole

Istine o PPFE
Nazad na vrh 
Strana 14 od 21Idi na stranu : Prethodni  1 ... 8 ... 13, 14, 15 ... 17 ... 21  Sledeći

Dozvole ovog foruma:Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Avikultura :: Razno :: Zabava-
Skoči na: