Avikultura
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Forum za ljubitelje ptica

PrijemGalerijaLatest imagesRegistruj sePristupi
Pravila foruma
1. Zabranjeno je vredjanje po bilo kom osnovu
2. Zabranjeno je slati privatne poruke i poruke na forumu u vidu spamova i reklamiranja
3. Zabranjeno je postavljati autorske tekstove a da ne ostavite i link odakle je preuzet
4. Lazno predstavljanje i koriscenje tudjih identiteta kao i dupli nalozi
5. Koristiti vulgarne izraze
6. Krsenje privatnosti tj postavljati podatke trecih lica bez njihove dozvole
7. Mogucnost slanja privatnih poruka dobijate posle 20te poruke na forumu
8. Oglasavanje na forumu je strogo zabranjeno, osim u delu predvidjenom za to (za oglasavanje morate da ispunite uslov od 20 poruka na forumu a onda se javite administratoru foruma)
Sekcija pticara Subotica
Od skora smo postali oficijelni forum sajta sekcije pticara Subotice pa sve ujedno pozivam da posete sajt

Istine o PPFE

Ići dole 
+34
rade
milannish
Ninoslav84
Luckyboy
MILAN
drozd
Džoni
milos0205
pedja cb
ticar
salle55
slavishab
Aleksa
klokkende
nebojsa
Rale
Srdjan
Marjan
mime30
bastard kv
Rea
Bogdanik
KUM
Lale
Gasa NS
grujo
Vasa
Danijel
szigics
Laza
rtomek
vlada nish
dr.nenad86
Sale77-Nis
38 posters
Idi na stranu : Prethodni  1 ... 10 ... 16, 17, 18, 19, 20, 21  Sledeći
AutorPoruka
drozd

Broj poruka : 24
Datum upisa : 02.05.2011

Istine o PPFE - Page 17 Empty
PočaljiNaslov: Re: Istine o PPFE   Istine o PPFE - Page 17 Icon_minitimePon Jul 04, 2011 11:47 pm

ja ti rekoh da mogu da ti posaljem slike iz novina nasao sam ih i ja.
ali nece da odgovara.

zato pozivam KUMa posto vidim da je tu a cuti da ti dokaze i ponovo postavi slike. ako Laza nema nista protiv.

ja sam licno citao u danasnjim vecernjim novinama na strani 30. proveri ima ih jos na kioscima.

Nazad na vrh Ići dole
milos0205

milos0205

Broj poruka : 253
Datum upisa : 01.01.2010
Godina : 57

PočaljiNaslov: Re: Istine o PPFE   Istine o PPFE - Page 17 Icon_minitimePon Jul 04, 2011 11:56 pm

U internet izdanju nisam nasao da se bilo sta spominje na tu temu, sutra cu proveriti. Zbog cega a i sta znaci skracenica S P A S ?
Nazad na vrh Ići dole
milos0205

milos0205

PočaljiNaslov: Re: Istine o PPFE   Istine o PPFE - Page 17 Icon_minitimePon Jul 04, 2011 11:57 pm

Nek KUM postavi na njihovom forumu pogledacu tamo
Nazad na vrh Ići dole
drozd

PočaljiNaslov: Re: Istine o PPFE   Istine o PPFE - Page 17 Icon_minitimeUto Jul 05, 2011 12:04 am

milos0205 ::
U internet izdanju nisam nasao da se bilo sta spominje na tu temu, sutra cu proveriti. Zbog cega a i sta znaci skracenica S P A S ?

``S.P.A.S``

Serbian Protect of Animals Species

Savez Srbije za ocuvanje i odgoj egzoticnih, divljih i zasticenih zivotinja.
Nazad na vrh Ići dole
milos0205

milos0205

PočaljiNaslov: Re: Istine o PPFE   Istine o PPFE - Page 17 Icon_minitimeUto Jul 05, 2011 12:08 am

Zanimljivo, neko se bas potrudio oko imena.
Nazad na vrh Ići dole
Bogdanik

Bogdanik

Broj poruka : 691
Datum upisa : 28.12.2009
Godina : 36

PočaljiNaslov: Re: Istine o PPFE   Istine o PPFE - Page 17 Icon_minitimeUto Jul 05, 2011 12:21 am

Vidis, kako bi to mogao da zna neki inkognito iz V.(vranjske) Banje. To je neko iz njihovih redova, ja betujem na velikog brata, od pocetka mi je bio sumnjim. Istine o PPFE - Page 17 141963
Nazad na vrh Ići dole
milos0205

milos0205

PočaljiNaslov: Re: Istine o PPFE   Istine o PPFE - Page 17 Icon_minitimeUto Jul 05, 2011 12:25 am

Ma nema veze bas sam se zabavio u ove sitne sate, jedino mi AIR MAX odskacu iz cele price
Nazad na vrh Ići dole
drozd

PočaljiNaslov: Re: Istine o PPFE   Istine o PPFE - Page 17 Icon_minitimeUto Jul 05, 2011 12:30 am

Bogdanik ::
Vidis, kako bi to mogao da zna neki inkognito iz V.(vranjske) Banje. To je neko iz njihovih redova, ja betujem na velikog brata, od pocetka mi je bio sumnjim. Istine o PPFE - Page 17 141963

e moj bogdanik, stvarno si smesan. opusti se covece.

a to sta znaci i sto ja znam si mogao i ti da procitas u politici i ostalim novinama pa i da cujes na TV.-u.

ja sam konkretno procitao u novinama `` vecernje novosti``, i gore sam napisao da sam procitao taj tekst.

a veruj mi da ja nisam jedini koji sam informisan, procitaj i ti pa ces videti.
u POLITICI cak pise ``S.P.A.S. U ZADNJI CAS.`` to je naslov teksta.
Nazad na vrh Ići dole
KUM

KUM

Broj poruka : 170
Datum upisa : 27.10.2010
Godina : 46

PočaljiNaslov: Re: Istine o PPFE   Istine o PPFE - Page 17 Icon_minitimeUto Jul 05, 2011 12:56 am

Cilj Saveza Srbije S.P.A.S nije nicje unistenje tako da pojedinci nemaju razloga da brinu za svoj Savez, naprotiv cilj ovog saveza je da okupi sve prave i iskrene zaljubljenike u prirodu, zastitare, strucnjake i odgajivace, sve ljude koji na bilo koji nacin mogu i zele da pomognu ocuvanje flore i faune Srbije.
Nepostoje razlozi zasto bi nekom smetale ovakve volonterske organizacije koje nastaju zbog interesa zivotinja i prirode uopste, kao i zbog interesa ljudi koji su ljubitelji i odgajivaci istih.

Pozdrav!
Nazad na vrh Ići dole
Bogdanik

Bogdanik

Broj poruka : 691
Godina : 36

PočaljiNaslov: Re: Istine o PPFE   Istine o PPFE - Page 17 Icon_minitimeUto Jul 05, 2011 1:01 am

Znaci vi ste volonterska organizacija, izvini nisam te prepoznao!
Nazad na vrh Ići dole
dr.nenad86
ministar bez fotelje
dr.nenad86

Broj poruka : 2501
Datum upisa : 21.12.2009
Godina : 38

PočaljiNaslov: Re: Istine o PPFE   Istine o PPFE - Page 17 Icon_minitimeUto Jul 05, 2011 1:28 am

Nije me bilo, zbog nekih privatnih obaveza u najstarijim drzavnim institucijama pa se izvinjavam sto sam ovo propustio....

Tema je istine o PPFE.......

Ova tema je otvorena kao uvertira za nesto sto ce tek da usledi kao krajni epilog ako se pojedini "ljudi " ne smire...

Sva sreca pa ima dosta ljudi koji su bili od ranije na tom forumu gde sam bio i ja pod nikom PTICAR NIS, gde smo pisali i druzili se kao i ovde....... ( a moje strucne tekstove mozete procitati tamo, ostavio sma sve sto sma napisao, neka koristi ljudima, ja sma PTICAR.....

Za neinformisane........
Tamo je pisano o krivolovu, gledali smo klipove kako se hvataju ptice, kako se unistava fauna zemlje Srbije, a mi posteni pticari smo pisali iz struke, o kanarincima, egzoitama, fauni Evrope, delili savete i pislai o genetici, trudili se da siroki auditorijum bude dobro informisan, pravo i tacno...
TAko je sve i bilo dok se nije krenulo u politiku, onda oni nepodobni su bili banovani, bez bilo kakvog osnova, tj. imao je jedan osnov, neslaganje sa administratorom, ukidao je ljudima cet ( u 21. veku , EJJJJJJJJJ BREEEE) KAO ZA VREME KOMUNIZMA, banovao ljude zbog neslaganja ili neke teorije "zavere" , sve to ima na skajpu cuva se. I jos mnogo lepih stvari , koje me za sada ne zanimaju, i tu temu necu da otvaram........

Kada je nas nekoliko pocelo realno da kuca i da se ne slaze sa jednoumljem, onda smo bili banovani, bez bilo kakvog razloga........ To postujemo, i ne zelimo da budemo deo toga... Tako je nastao ovaj forum, koji je najjaci u Srbiji i koji je broj jedan......To njih boli, ali sta cemo, to su oni trazili sami, ne mi.......
Imamo dosta clanova, dosta sudija, cak i SVETSKE PRVAKE ovde, lepo se druzimo, kuckamo, ozbiljno pticarimo i zafrkavamo se......

Njima je ostao taj forum, da se propagiraju, reklamiraju i zive i rade kao i do tada, e onda su krenula kola nizbrdo, postovi su opali, posete takodje, i koji je razlog toga???

JENODUMLJEEEEE............

Imaju forum tamo pa neka se reklamiraju, ne smetamo im, zelimo im puno srece u radu i zivotu........

Lepo je neko rekao ako imaju televizije, ako imaju medije, radio stanice, FB profile, forume stanice i ostalo..........

Zasto sada dolaze ovde???

Da ne duzim mnogo........

Odgovor mozete sami zakljuciti ..........

AVIKULTURA JE NAJJACA U SRBIJI....... cheers

I nas nekoliko postenih pticara je bilo u pravu kada smo odlucili da stanemo na put jednoumlju.......

Pozdrav cheers
Nazad na vrh Ići dole
Sale77-Nis

Sale77-Nis

Broj poruka : 939
Godina : 47

PočaljiNaslov: Re: Istine o PPFE   Istine o PPFE - Page 17 Icon_minitimeUto Jul 05, 2011 9:37 am

Za KUMA i DROZD!
E moji drugari vi bas nemate obraza i ponosa pa kako sad odjedared menjate naziv te organizacije a jos bolje pitanje je ZASTO???????????????
ZASTO TO RADITE AKO IMATE STRUCNJAKE,PRAVE ODGAJIVACE,LJUBITELJE PRIRODE,ORITOLOGE,...............ZASTO???????
pa gdesu sad svi ti ljudi hvatate se ko pijan plota mi volimo ptice pa mi volimo ptice a mi ostali ih mrzimo zato ih cuvamo ja zato sto ih nevolim imam preko 100egzota jer zato imam toliko jer ih nevolim,drugo staje sa clanovima kojima ste obecavali brda i doline jer znate da vas pljuju i psuju gde stignu a ako predju na stepenik vise bice .............e sad ajde da zaboravimo stari naziv PPFE posto nema nista od njega propao je pa ajde da oformimo isto udruzenje sa istim ciljem ali KOJIM sta je sa clanarinama,VASIH CLANOVA neko je stavio pare sebi u dzep a staje dao ljudima laz i prevaru doci ce izlozbe pacemo da vidimo ko ce da se takmici legalno a ko ne,jos da kazem i ovo LJUDI PAZITE SE OPET CETE BITI PREVARENI I IPET NEGO GLEDA MATERIJALNU KORIST IZ SVEGA OVOGA !!!!!!!!!!!!!
Nazad na vrh Ići dole
Rea

Rea

Broj poruka : 760
Datum upisa : 31.10.2010
Godina : 50

PočaljiNaslov: Re: Istine o PPFE   Istine o PPFE - Page 17 Icon_minitimeUto Jul 05, 2011 10:39 am

Komicno je koliko su teski Embarassed hahah svarno sam jutros procitala nesto da me dobro nasmeje ali sta da se radi
Nazad na vrh Ići dole
Srdjan

Srdjan

Broj poruka : 287
Datum upisa : 02.02.2010

PočaljiNaslov: Re: Istine o PPFE   Istine o PPFE - Page 17 Icon_minitimeUto Jul 05, 2011 11:18 am

KUM ::
Cilj Saveza Srbije S.P.A.S nije nicje unistenje tako da pojedinci nemaju razloga da brinu za svoj Savez, naprotiv cilj ovog saveza je da okupi sve prave i iskrene zaljubljenike u prirodu, zastitare, strucnjake i odgajivace, sve ljude koji na bilo koji nacin mogu i zele da pomognu ocuvanje flore i faune Srbije.
Nepostoje razlozi zasto bi nekom smetale ovakve volonterske organizacije koje nastaju zbog interesa zivotinja i prirode uopste, kao i zbog interesa ljudi koji su ljubitelji i odgajivaci istih.

Pozdrav!

Nesmetaju nama Volonterske organizacije .Računica je očigledna , prosta i jasna.
Evropska unija finansira trenutno projekte volonterskih organizacija i zbog toga je trebalo izmeniti naziv , umesto lovaca stavljate - bavite se zaštitom pa od koga brate štitite te ptice i životinje od samih sebe . Pošto gubite prihode od članarina sad bi malo da vas finansiraju kao volontersku organizaciju.
Lepo zamišljeno samo ta vremena su prošla , opametili su se oni pa sad svaki cent proveravaju jer su imali već iskustva sa takvima poput vas , sada oni žive od takvih jer im vraćaju pare sa zelenaškom kamatom pa neznaju šta ih je snašlo. Ko će da ispadne pametan a ko ...... , neznam vreme će pokazati .
Što bi se reklo na kraju, vuk dlaku menja ali ćud ......

U to ime vas pozdravljam . study
Nazad na vrh Ići dole
grujo

grujo

Broj poruka : 146
Datum upisa : 13.04.2010
Godina : 44

PočaljiNaslov: Re: Istine o PPFE   Istine o PPFE - Page 17 Icon_minitimeUto Jul 05, 2011 11:58 am

Moze oni da menjaju imena njihovog nazovimo udruženja koliko hoće ali tu ostaju isti ljudi i sve jovo nanovo.
Zbog nedela koje su činili predstavnici tog nazovimo udruženja, sada se provlače po sudovima u pratnji advokata iščekivajući sa strepnjom konačan ishod.A tiče se krivolova i prodaje ptica faune evrope(za one koji neznaju).
I sad se baš pitam od čega oni štite te iste ptice ???
Glavnokomandujući na sve načine pokušava da svojom pričom preko telefona (a to ume da traje i satima) opčini ljude kako bi se priklonili tom nazovimo udruzenju i preuzeli vodjstvo u svojim mestima,jer im itekako fale kadrovi koji bi promovisali tu čuvenu samo njima poznatu ideologiju.
Zaključak posle svega ovoga je "Vuk dlaku menja ali ćud nikad"
Ja sam isto na svu sreću na vreme banovan sa tog prekopiranog foruma samo zato što sam im postavio jedno jedino pitanje "Šta ste vi kao udruženje doprineli tome da se zaštićene ptice drže u kavezima".Naravno da odgovora nije bilo već je usledila rasprava i posle toga ban hahahaahahahahahaha.
Ja veoma dobro znam da njihovi "virusi i crvi" pod raznim imenima ulaze na ovaj forum i prenose postove njihovom nadleznom, pa neka to urade ponovo,biće mi drago !!!
Nazad na vrh Ići dole
Rea

Rea

PočaljiNaslov: Re: Istine o PPFE   Istine o PPFE - Page 17 Icon_minitimeUto Jul 05, 2011 12:22 pm

Prvo uhvtis krivolovom gde pocinis krivicno delo ! Pa onda smislis pricu pa pustas na slobodu ! I ucinio si misiju !! Za to zna samo rukovodstvo i niko vise !
Ali ni sve to nepije vodu dokazi postoje i predati su tamo gde treba dzaba im taktike da je odbrana najbolji napad !!
Nazad na vrh Ići dole
dr.nenad86
ministar bez fotelje
dr.nenad86

PočaljiNaslov: Re: Istine o PPFE   Istine o PPFE - Page 17 Icon_minitimeUto Jul 05, 2011 12:28 pm

Rea ::
Prvo uhvtis krivolovom gde pocinis krivicno delo ! Pa onda smislis pricu pa pustas na slobodu ! I ucinio si misiju !! Za to zna samo rukovodstvo i niko vise !
Ali ni sve to nepije vodu dokazi postoje i predati su tamo gde treba dzaba im taktike da je odbrana najbolji napad !!

Jel si sigurna da za to zna samo rukovodstvo i niko vise ???? Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy

Pozdrav cheers
Nazad na vrh Ići dole
Rea

Rea

PočaljiNaslov: Re: Istine o PPFE   Istine o PPFE - Page 17 Icon_minitimeUto Jul 05, 2011 12:34 pm

Istine o PPFE - Page 17 936724 e sad iz ugla normalnih pravih ljubitelja i odgajivaca je stvar jasna i prosta ! iz ugla onih koji sada pocinju da prave prve korake u pticarstvu je vec nesto drugo Ali takve novajlije oni i traze !!
Nazad na vrh Ići dole
dr.nenad86
ministar bez fotelje
dr.nenad86

PočaljiNaslov: Re: Istine o PPFE   Istine o PPFE - Page 17 Icon_minitimeUto Jul 05, 2011 12:39 pm

Svima toplo preporucujem da probaju, pokusajte pa se uverite....

Eto i ja da ih promovisem ovde, da ne kazu da ih ne volimo........ Very Happy

Vracam uslugu, oni su mene dosta dobro promovisali, i odradili dosta dobar i jak marketing u moju korist iako su me prijavljivali kod raznih inspekcija, ne zameram im...... Hvala im na tome.......

Jos jednom ljudi, pokusajte , pa se sami uverite..........

Pozdrav cheers
Nazad na vrh Ići dole
KUM

KUM

Broj poruka : 170
Datum upisa : 27.10.2010
Godina : 46

PočaljiNaslov: Re: Istine o PPFE   Istine o PPFE - Page 17 Icon_minitimeUto Jul 05, 2011 2:12 pm

Razumljivo je to sto pojedincima smeta stvaranje jedne ovakve mocne organizacije koja okuplja iskrene ljubitelje, zastitare i odgajivace jer se to direktno kosi sa njihovim licnim interesima.

Ipak u ovom trenutku kada je bidediverzitet ugrozen mi nemozemo da vodimo racuna o njihovim interesima, radimo na ujedinjenju napora svih srodnih organizacija ka ocuvanju prirode i odgoju zasticenih vrsta u skladu sa Zakonom i najvisim svetskim normama.

To sto je dovedeno u pitanje organizacija nelegalnih berzi ptica trgovina istim iskreno nikome u ovom savezu nije zao zbog toga.

Gospodo te prazne price o "kriminalcima","lopovima"... neprolaze vise nigde. Ismejavaju vas zbog toga i nadlezne institucije koje u ovom savezu prepoznaju partnera za realizaciju neophodnih integracija i realizaciju projekata ocuvanja prirode, njima nisu potrebne organizacije koje osim sto kukumavce na druge , nerade nista.

Sto se tice odgajivaca savez ce raditi na poboljsanju zakonske regulative i ostalih podzakonskih akata koji ce biti u interesu svih odgajivaca bez obzira kom drustvu ili savezu oni pripadali.

Pozdrav!

Nazad na vrh Ići dole
grujo

grujo

PočaljiNaslov: Re: Istine o PPFE   Istine o PPFE - Page 17 Icon_minitimeUto Jul 05, 2011 2:18 pm

Uh Kume al su te dobro izdresirali !!!
Pričaš ono što ti se servira !!!
Stvarni mi je žao takvih kao što si ti.
Nazad na vrh Ići dole
dr.nenad86
ministar bez fotelje
dr.nenad86

PočaljiNaslov: Re: Istine o PPFE   Istine o PPFE - Page 17 Icon_minitimeUto Jul 05, 2011 2:39 pm

Xaxxaxa, jao breee Kume moj, da nije zalosno, bilo bi smesno to sto nagrdi u tom postu koji su ti sklepali u rukovodstvu....

Mocan savez, a reklamira se ovde, jaoooooo, jaoooo........

Price ne prolaze nigde, e bas me nasmeja, vase price ne prolaze nigde, a za nas nemoj ti da se brines, kukaj ti na svom groblju, ostavi nase.......

Ti bre o pticamam tolko znas da vidim kolko si strucnih postova napisao, a i celo rukovodstvo tog saveza je bas potkovano, sto se tice srtuke bas ste pogodili kombinaciju.......

Kao sto rekoh da nije zalosno bilo bi smesno.......

A sto se tice berzi do juce od vas niej moglo da se prodje po raznim vasarima, veseljima i pijacama, puni transporteri ptica do juce a danas ste nevinascaaaa, jao jao, koga vi zamajavate BREEEE??????

Pozdrav cheers
Nazad na vrh Ići dole
Rea

Rea

PočaljiNaslov: Re: Istine o PPFE   Istine o PPFE - Page 17 Icon_minitimeUto Jul 05, 2011 2:39 pm

KUM ::
Razumljivo je to sto pojedincima smeta stvaranje jedne ovakve mocne organizacije koja okuplja iskrene ljubitelje, zastitare i odgajivace jer se to direktno kosi sa njihovim licnim interesima.

Ipak u ovom trenutku kada je bidediverzitet ugrozen mi nemozemo da vodimo racuna o njihovim interesima, radimo na ujedinjenju napora svih srodnih organizacija ka ocuvanju prirode i odgoju zasticenih vrsta u skladu sa Zakonom i najvisim svetskim normama.

To sto je dovedeno u pitanje organizacija nelegalnih berzi ptica trgovina istim iskreno nikome u ovom savezu nije zao zbog toga.

Gospodo te prazne price o "kriminalcima","lopovima"... neprolaze vise nigde. Ismejavaju vas zbog toga i nadlezne institucije koje u ovom savezu prepoznaju partnera za realizaciju neophodnih integracija i realizaciju projekata ocuvanja prirode, njima nisu potrebne organizacije koje osim sto kukumavce na druge , nerade nista.

Sto se tice odgajivaca savez ce raditi na poboljsanju zakonske regulative i ostalih podzakonskih akata koji ce biti u interesu svih odgajivaca bez obzira kom drustvu ili savezu oni pripadali.

Pozdrav!

Al nam naprica svasta !!! nazalost za vecinu vas same je sve to spansko selo !
U parvu je doca Nesa i kada bi vam davali preporuke da se uclane kod vas jadni bi bezali !
Nazad na vrh Ići dole
drozd

PočaljiNaslov: Re: Istine o PPFE   Istine o PPFE - Page 17 Icon_minitimeUto Jul 05, 2011 7:52 pm

Sale77-Nis ::
Za KUMA i DROZD!
E moji drugari vi bas nemate obraza i ponosa pa kako sad odjedared menjate naziv te organizacije a jos bolje pitanje je ZASTO???????????????
ZASTO TO RADITE AKO IMATE STRUCNJAKE,PRAVE ODGAJIVACE,LJUBITELJE PRIRODE,ORITOLOGE,...............ZASTO???????
pa gdesu sad svi ti ljudi hvatate se ko pijan plota mi volimo ptice pa mi volimo ptice a mi ostali ih mrzimo zato ih cuvamo ja zato sto ih nevolim imam preko 100egzota jer zato imam toliko jer ih nevolim,drugo staje sa clanovima kojima ste obecavali brda i doline jer znate da vas pljuju i psuju gde stignu a ako predju na stepenik vise bice .............e sad ajde da zaboravimo stari naziv PPFE posto nema nista od njega propao je pa ajde da oformimo isto udruzenje sa istim ciljem ali KOJIM sta je sa clanarinama,VASIH CLANOVA neko je stavio pare sebi u dzep a staje dao ljudima laz i prevaru doci ce izlozbe pacemo da vidimo ko ce da se takmici legalno a ko ne,jos da kazem i ovo LJUDI PAZITE SE OPET CETE BITI PREVARENI I IPET NEGO GLEDA MATERIJALNU KORIST IZ SVEGA OVOGA !!!!!!!!!!!!!

vidi druze ako vec ne razumes ono o cemu pises onda tvoje pitanje treba da pocne sa ``da li je...``
a ne ``zasto``..
nije udruzenje PPFE. promenilo ime , vec je osnovan Savez Srbije cija su oni clanica i jedni od osnivaca.
tako da, druze da te informisem razlika izmedju udruzenja i saveza je velika.
udruzenje PPFE. jos uvek postoji pod istim imenom i postojace dugo, a njihovi clanovi su i dalje isti samo sto su sada jos jaci, ozbiljniji i iza sebe imaju ministarstvo kao partnera u radu za dobrobit svih njih , nas i vas.(kako vec neko rece. ja ne delim nikog samo citiram druge.). a savez ``S.P.A.S.`` je druga organizacija.

jos jednom apelujem na tebe da ne pises o necemu o cemu neznas.

unapred hvala.
Nazad na vrh Ići dole
grujo

grujo

PočaljiNaslov: Re: Istine o PPFE   Istine o PPFE - Page 17 Icon_minitimeUto Jul 05, 2011 7:58 pm

Jedno pitanje:
Ko je osnovao Savez Srbije?
Nazad na vrh Ići dole
Sponsored content

PočaljiNaslov: Re: Istine o PPFE   Istine o PPFE - Page 17 Icon_minitime

Nazad na vrh Ići dole

Istine o PPFE
Nazad na vrh 
Strana 17 od 21Idi na stranu : Prethodni  1 ... 10 ... 16, 17, 18, 19, 20, 21  Sledeći

Dozvole ovog foruma:Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Avikultura :: Razno :: Zabava-
Skoči na: