| Istine o PPFE | |
|
+34rade milannish Ninoslav84 Luckyboy MILAN drozd Džoni milos0205 pedja cb ticar salle55 slavishab Aleksa klokkende nebojsa Rale Srdjan Marjan mime30 bastard kv Rea Bogdanik KUM Lale Gasa NS grujo Vasa Danijel szigics Laza rtomek vlada nish dr.nenad86 Sale77-Nis 38 posters |
|
Autor | Poruka |
---|
Sale77-Nis
Broj poruka : 939 Datum upisa : 28.12.2009 Godina : 47 Lokacija : Nis -Srbija
| Naslov: Re: Istine o PPFE Uto Jul 05, 2011 8:09 pm | |
| E moj DROZDE ja dobro znam o cemu pisem ali ti neznas sta govoris u tome je razlika pa vi ste i dosada sprovodili paralelan savez takorteci vrati se unazad pa procitaj ja dobro znam o cemu pisem ali pitanje je sad kako da se iscupamo iz g.... pa ajd da osmislimo drugi naziv i tucemo da nudimo sve i svastva, sto u zemlji SRBIJI nema dva fudbalska saveza ili dva kosarkaska saveza zasto ajde odgovori samo jedan je savez kao krovna organizacija ati si malo sve to sagledao mehanicki kako ti drugi serrvira!!!!!!1 | |
|
| |
dr.nenad86 ministar bez fotelje
Broj poruka : 2501 Datum upisa : 21.12.2009 Godina : 38 Lokacija : Niš
| Naslov: Re: Istine o PPFE Uto Jul 05, 2011 8:20 pm | |
| Ljudi provaljeni ste, formiranje Saveza je ozbiljna stvar, vi kolko ja pouzdano znam, vi te kapacitete nemate, o tome svedoce razne vase pisanjije gde vam se pticarska elitra Srbije i okruzenja smeje...... Evo jedan bilten vaseg delegata a to ima i snimljeno na magnetofonu kao dokaz vase strucnbosti..... Citiram " UZ NAS JE I ORNITOLOSKI INSTITUT , ONI NAM DAJU PODRSKU I MI IMAMO VELIKE POTENCIJALE SAMIM TIM, MI SMO MNOGO JAKI SA TIM ORNITOLOSKIM INSTITUTOM" kraj citata....... Izjavio delegat PPFE u Beogradu. Zato Vas molim, da vam, se ljudi ne bi vise smejali batalite da pricate o pticama jer nemate elementarnog znanja, jer opsta kultura je znati ipak nesto ako "se bavite" tim hobijem........ Za sve Vas koji ne znate, U SRBIJI NE POSTIJI ORNITOLOSKI INSTITUT . Ne lupajte vise gluposti da Vam se ljudi smeju............ Za savez treba imati znanje u malom prstu, a ne skidati nesto s' interneta i tudje tektstvoe uzimati i kopirati...... To se ne zove znanje, vec NEZNANJE... Pozdrav | |
|
| |
Rale
Broj poruka : 320 Datum upisa : 26.12.2009 Godina : 50 Lokacija : Backa Palanka Vojvodina
| Naslov: Re: Istine o PPFE Uto Jul 05, 2011 8:56 pm | |
| Kolege Pticari spustite loptu, mislim da nema potrebe da se pisu ovoliki postovi vezani za ovu temu i da se dize tolika prasina.
Srpska Ornitoloska Federacija je Savez udruzenja odgajivaca ptica, pod okriljem SOFa naleze se udruzenja iz svih krajeva Srbije koje se bave odgojem i zastitom ptica.
S.P.A.S. je savez 4 udruzenja koja se dosta razlikuju i jedina dodirna tacka im je zastita...Ovaj savez je vise lokalnog karektera, nadam se da ce se truditi da urade bar nesto od svojih zastitarskih planova.
Iz ovog mog izlaganja vidi se da se radi o dva sasvim razlicita Saveza koja ne mogu da se uporedjuju, nas kao Pticare zanima SOF i sve vezano za ptice sto na ovom Forumu i ima i nadam se da ce i u buduce biti. Sto se tice ovog drugog Saveza eto upoznali smo se sa njihovim planom i programom i zelimo im sve najbolje u daljem radu a mi se okrecemo nasim temama odnosno odgoju i zastiti ptica. | |
|
| |
nebojsa
Broj poruka : 108 Datum upisa : 06.06.2010 Godina : 46 Lokacija : Kruševac
| Naslov: Re: Istine o PPFE Uto Jul 05, 2011 10:22 pm | |
| Predpostavljam da je sledeće na redu osnivanje partije!
Da nije ovo kojim slučajem himna saveza:
SPAS - Borivoje Đorđević aka Bora čorba
Ja znam da me ljubite U ljubavi je spas S ociju mi se gubite Volim i ja vas Svako od vas bice mi Veran kao pas Pred ocima svice mi Volim i ja vas Puj spas za sve nas Volim i ja vas
Nemoj da se bunite Kad vam kradem glas U mene se kunite Volim i ja vas Vi znate iz hemije Suzavac je gas Vasa ljubav sve mi je Volim i ja vas Kad izbore dobijem Kucnuo je cas Sve cu da vas pobijem Volim i ja vas | |
|
| |
Danijel
Broj poruka : 939 Datum upisa : 29.12.2009 Godina : 43 Lokacija : Srbija-Vranje
| Naslov: Re: Istine o PPFE Uto Jul 05, 2011 10:38 pm | |
| - Rale ::
- Kolege Pticari spustite loptu, mislim da nema potrebe da se pisu ovoliki postovi vezani za ovu temu i da se dize tolika prasina.
Srpska Ornitoloska Federacija je Savez udruzenja odgajivaca ptica, pod okriljem SOFa naleze se udruzenja iz svih krajeva Srbije koje se bave odgojem i zastitom ptica.
S.P.A.S. je savez 4 udruzenja koja se dosta razlikuju i jedina dodirna tacka im je zastita...Ovaj savez je vise lokalnog karektera, nadam se da ce se truditi da urade bar nesto od svojih zastitarskih planova.
Iz ovog mog izlaganja vidi se da se radi o dva sasvim razlicita Saveza koja ne mogu da se uporedjuju, nas kao Pticare zanima SOF i sve vezano za ptice sto na ovom Forumu i ima i nadam se da ce i u buduce biti. Sto se tice ovog drugog Saveza eto upoznali smo se sa njihovim planom i programom i zelimo im sve najbolje u daljem radu a mi se okrecemo nasim temama odnosno odgoju i zastiti ptica. Rale je upotpunosti upravu, i nema potrebe da se toliko pridaje znacaj ovom novonastalom savezu. Neka svako radi svoj poso i bice sve kako treba. | |
|
| |
Bogdanik
Broj poruka : 691 Datum upisa : 28.12.2009 Godina : 36 Lokacija : Leskovac
| Naslov: Re: Istine o PPFE Uto Jul 05, 2011 10:54 pm | |
| Tresla se gora, rodio se mis ! | |
|
| |
Rea
Broj poruka : 760 Datum upisa : 31.10.2010 Godina : 50 Lokacija : Indjija
| Naslov: Re: Istine o PPFE Uto Jul 05, 2011 11:15 pm | |
| Oni misle da su popili svu pamet ovoga sveta . Ona himna sto je postavi bese Nebojsa bas im lezi od reci do reci . Do sada su gevisali malo sad se nadaju da ce biti mnogo vise Smesni su u celosti ali kako rece neko , netreba se baviti njima neka ih neka pisu i skrabutaju sta god im volja , a ako imaju obraza u sta sumnjam neka odbanuju one sto su banovali na svom forumu Naravno za to treba smelosti i obraza !! | |
|
| |
drozd
Broj poruka : 24 Datum upisa : 02.05.2011 Lokacija : V.Banja
| Naslov: Re: Istine o PPFE Uto Jul 05, 2011 11:38 pm | |
| - Sale77-Nis ::
- E moj DROZDE ja dobro znam o cemu pisem ali ti neznas sta govoris u tome je razlika pa vi ste i dosada sprovodili paralelan savez takorteci vrati se unazad pa procitaj ja dobro znam o cemu pisem ali pitanje je sad kako da se iscupamo iz g.... pa ajd da osmislimo drugi naziv i tucemo da nudimo sve i svastva, sto u zemlji SRBIJI nema dva fudbalska saveza ili dva kosarkaska saveza zasto ajde odgovori samo jedan je savez kao krovna organizacija ati si malo sve to sagledao mehanicki kako ti drugi serrvira!!!!!!1
o cemu bre ti pricas prijatelju, kako moze jedno udruzenje da ``sprovodi savez`` neznam sta si hteo time da kazes uopste. Znas ti vrlo dobro sta je savez i sta njega cini, tako da jedno udruzenje nemoze biti savez. sto se tice toga koliko do sada ima udruzenja u savezu S.P.A.S. nije toliko merodavno jer postoji tek par dana, ali sam video da na FB. ima vise prijatelja za dva sata nego neki za 20 godina. sacekajmo da vreme pokaze ko su i koliko ce udruzenja okupiti. dajmo im malo vremena. jos nesto, nije ovo jedina drzava koja ima dva pticarska saveza. raspitaj se videces. i da odgovorim i Raletu. U pravu si rale, ovaj savez ne okuplja samo pticare vec i sve druge ljubitelje prirode, zastitare i strucne organizacije itd. i nema potrebe uporedjivati ih sa SOF.-om pozdrav | |
|
| |
| Naslov: Re: Istine o PPFE Sre Jul 06, 2011 12:16 am | |
| Koja bre dva pticarska saveza ova drzava ima jedan pticarski savez, SOF I KRAJ................ Pticarski savez je onaj koga C.O.M prizna, a mi smo u C.O.M-u 56 godina... Toliko o tome...... Sto se tice pridavanja znacaju SARS-u, ne pridajemo im ni dve banke, znamo koji su kapaciteti tamo, nego oni hoce d ase reklamiraju ovde na najjacem pticarskom forumu u Srbiji jer je njihov zamro, sisamo ih svugde redom, pa ovde hoce da neko cuje za njih.. To gospodo ovde necete moci, dokle god ima pojedinih ljudi sa crne liste ovde to necete moci nikako........ Hvala na razumevanju.......... Pozdrav | |
|
| |
Rea
| Naslov: Re: Istine o PPFE Sre Jul 06, 2011 12:16 am | |
| - drozd ::
- Sale77-Nis ::
- E moj DROZDE ja dobro znam o cemu pisem ali ti neznas sta govoris u tome je razlika pa vi ste i dosada sprovodili paralelan savez takorteci vrati se unazad pa procitaj ja dobro znam o cemu pisem ali pitanje je sad kako da se iscupamo iz g.... pa ajd da osmislimo drugi naziv i tucemo da nudimo sve i svastva, sto u zemlji SRBIJI nema dva fudbalska saveza ili dva kosarkaska saveza zasto ajde odgovori samo jedan je savez kao krovna organizacija ati si malo sve to sagledao mehanicki kako ti drugi serrvira!!!!!!1
o cemu bre ti pricas prijatelju, kako moze jedno udruzenje da ``sprovodi savez`` neznam sta si hteo time da kazes uopste. Znas ti vrlo dobro sta je savez i sta njega cini, tako da jedno udruzenje nemoze biti savez.
sto se tice toga koliko do sada ima udruzenja u savezu S.P.A.S. nije toliko merodavno jer postoji tek par dana, ali sam video da na FB. ima vise prijatelja za dva sata nego neki za 20 godina. sacekajmo da vreme pokaze ko su i koliko ce udruzenja okupiti. dajmo im malo vremena.
jos nesto, nije ovo jedina drzava koja ima dva pticarska saveza. raspitaj se videces.
i da odgovorim i Raletu. U pravu si rale, ovaj savez ne okuplja samo pticare vec i sve druge ljubitelje prirode, zastitare i strucne organizacije itd. i nema potrebe uporedjivati ih sa SOF.-om
pozdrav Pa ja imam vise prijatelja na fb i u grupi nego prva dva doticna udruzenja tog kvazi saveza . na ovom forumu i mimo njega claova sofa znas koliko ima , ? ima ljudi koji ne koriste ni forum ni fb imaju na hiljade pica , nisu bezposleni kao doticna gospoda . pa imaju vremena i lufta da itlaju ljude po fejsu kako bi im slali zahteve niti punili inboxsove kojekakvim nebulozama . Meni Drozd nemoj da pricas ko su ja sam bila u njihovom udruzenju i ne ja ima ih ovde na ovom forumu jos i to podosta . Otisla sam odande jer sam uvidela ko su i kakvim trikovima i lazima znaju da se sluze kako bi dobili ono sto zele . Ima ovde jos kolega koji su tako prosli !! | |
|
| |
KUM
Broj poruka : 170 Datum upisa : 27.10.2010 Godina : 46 Lokacija : Krusevac
| Naslov: Re: Istine o PPFE Sre Jul 06, 2011 12:46 am | |
| Da bi ste nesto bili u zemlji Srbiji pre svega mora da vas priznaju i uvazavaju drzavne institucije, ministarstvo morate da dokazete svoje namere, ideje konkretnim akcijama i realizacijom projekata a ne tako sto samo kukumavcite i olajavate svoje kolege koristeci uvredljive izraze bez ikakvog osnova to koga priznaje C.O.M. a koga ne u pravnom smislu u ovoj zemlji neznaci ama bas nista to je cista demagogija i mahanje zastavicama od kojih ama bas niko od odgajivaca ovde nema nikakvu korist. | |
|
| |
| Naslov: Re: Istine o PPFE Sre Jul 06, 2011 1:08 am | |
| Xaxaxxa, Kume moj pa nisi ti imao sastanak u ministarstvu sa ministrom Dulicem, vec predsednik SOF-a i na tom sastanku je vise puta ponovljeno ko je partner, tako da, ne pale tvoje price vise... Dokazi se ti legendo kao strucnjak, kao odgajivac i covek, kad to postignes onda ces sinko da shvatis neke svari do tada, zivi u zabludi i nek te maje ko kako hoce, a ti i dalje, slusajjj....... Duze vreme na forumu te prozivam kao coveka da se predstavis to je prvo i osnovno pravilo svakog foruma, a ti to ne postujes, ne smes, da pokazes svoje ptice, ne smes, da pokazes svoje znanje, ( nemas ili ne smes) i o cemu ti i ja imamo da pricamo ili bilo koji drugi clan ovog foruma koji je odgajivac, koji svakodnevno hrani ptice i odgaja sa tobom, ti ptice izgleda imas samo na desktopu i nigde vise.. Prema tome, kad sve to uradis onda mozes ovde da diskutujes sa nama, do tad, idi tamo u one teme citaj i uci.... Ima vrlo lepih i korisnih stvari..... Sto se tice SARS-a imate svoja mesta gde svi lepo zivite u jednoumlju i tamo sse reklamirajte , ovde na pravom i najjacem odgajivackom forumu u Srbiji neces..... Hvala na razumevanju....... Pozdrav | |
|
| |
KUM
| Naslov: Re: Istine o PPFE Sre Jul 06, 2011 1:16 am | |
| - dr.nenad86 ::
- Xaxaxxa, Kume moj pa nisi ti imao sastanak u ministarstvu sa ministrom Dulicem, vec predsednik SOF-a i na tom sastanku je vise puta ponovljeno ko je partner, tako da, ne pale tvoje price vise...
Vidim da nekapiras stvari, o tom sastanku ti ja i govorim na kom je tvoj general na sav glas udario po uduzenju iz pirot ali je oladjen kao spricer i kulturno mu predoceno da su ministarstvu potrebni partneri koji hoce da rade....... Zamoli ga mozda ti i prizna kako je tekao razgovor. Pozdrav! | |
|
| |
Rea
| Naslov: Re: Istine o PPFE Sre Jul 06, 2011 10:30 am | |
| Kumeee otkljucajte zakljucane stavke po foruma da i gosti foruma mogu da vide kako olajavate i kukumalcite , ne zbog mene ja ih sve jedno vidim kada god hocu Meni samo nije jasno sta trazis ovde ? to sto izvodis rodju nema i to znaju i tvoji narocito debeli tata ! da nam kvaris reting , to ti ne polazi za rukom ! poigravamo se tobom . Trebalo bi posle svega da budes dostojanstven pa da begas odavde . a te neko banuje necemo ni to ! Jer nismo forum poput vaseg gde se sve zakljucava i vlada jednoumlje i rec debelog tate ! | |
|
| |
grujo
Broj poruka : 146 Datum upisa : 13.04.2010 Godina : 44 Lokacija : Kraljevo
| Naslov: Re: Istine o PPFE Sre Jul 06, 2011 10:39 am | |
| Vidim da nekapiras stvari, o tom sastanku ti ja i govorim na kom je tvoj general na sav glas udario po uduzenju iz "pirot" Za nepismene: "pirot" se piše sa veliko "P" !!!
Koliko znam u tom nazovimo udruženju nema ni jednog odgajivača. I mislim da je dosta vaših postova na ovom forumu od kojih se mnogima povraća.Ban bi bilo najbolje rešenje za vas jer nećete čak ni da se predstavite u temi odredjenoj za to. | |
|
| |
Ninoslav84
Broj poruka : 30 Datum upisa : 27.10.2010 Godina : 40 Lokacija : Pirot, R.Srbija
| Naslov: Re: Istine o PPFE Sre Jul 06, 2011 11:02 am | |
|
Poslednji izmenio Ninoslav84 dana Ned Mar 24, 2013 11:26 pm, izmenjeno ukupno 1 puta | |
|
| |
Rea
| Naslov: Re: Istine o PPFE Sre Jul 06, 2011 11:51 am | |
| Mimoslave ! bese li ti ovaj isti post postavio i na doticnom forumu ??? | |
|
| |
drozd
Broj poruka : 24 Datum upisa : 02.05.2011 Lokacija : V.Banja
| Naslov: Re: Istine o PPFE Sre Jul 06, 2011 12:07 pm | |
| opa zanimljiv tekst. ovaj lik sto je ovo pisao ako sve ovo nije istina trebao bi da bude u zatvoru.
a ako je istina onda akteri treba da budu u zatvoru i nema vise mesta pricama ko je kriminalac a ko ne.
ovo je blago receno STRASNO. Zar se ovako zasluzuje rejting, sudijski sertifikat i titula ``generala``.
BRUKA. | |
|
| |
milannish
Broj poruka : 248 Datum upisa : 23.12.2009 Godina : 44 Lokacija : Niš
| Naslov: Re: Istine o PPFE Sre Jul 06, 2011 12:57 pm | |
| - grujo ::
- Vidim da nekapiras stvari, o tom sastanku ti ja i govorim na kom je tvoj general na sav glas udario po uduzenju iz "pirot"
Za nepismene: "pirot" se piše sa veliko "P" !!!
Koliko znam u tom nazovimo udruženju nema ni jednog odgajivača. I mislim da je dosta vaših postova na ovom forumu od kojih se mnogima povraća.Ban bi bilo najbolje rešenje za vas jer nećete čak ni da se predstavite u temi odredjenoj za to. /Lepo receno, slazem se! | |
|
| |
rade
Broj poruka : 175 Datum upisa : 07.01.2011
| Naslov: Re: Istine o PPFE Sre Jul 06, 2011 1:04 pm | |
| | |
|
| |
Ninoslav84
Broj poruka : 30 Datum upisa : 27.10.2010 Godina : 40 Lokacija : Pirot, R.Srbija
| Naslov: Re: Istine o PPFE Sre Jul 06, 2011 1:44 pm | |
|
Poslednji izmenio Ninoslav84 dana Ned Mar 24, 2013 11:26 pm, izmenjeno ukupno 1 puta | |
|
| |
KUM
| Naslov: Re: Istine o PPFE Sre Jul 06, 2011 6:42 pm | |
| Najveci problem nastaje zbog toga sto pojedinci stiteci licne interese dele pticare na ove i one, ja odgovorno tvrdim da SOF kao organizacija sa svojim ciljevima i odgajivacima nesmeta nikome, naprotiv. Problem nastaje kada pojedinci iz vrha ove organizacije sireci lazi i neistine, zatvaraju vrata pojedinim udruzenjima i organizacijama jer bi nataj nacin bile onemogucene necasne radnje i ostvarivanje licne dobiti i ponasaju se kao da je Savez njihovo VLASNISTVO, zato njima zapravo i netreba snazan SOF vec jedna organizacija preko koje ce ostvarivati svoje ciljeve.
To su neki od prekretnih razloga zasto se krenulo u osnivanje Saveza Srbije S.P.A.S. i zasto se SOF nalazi na najnizem rejtingu od kada se pticari udruzuju na ovim prostorima.
Veliki broj odgajivaca u oba Saveza svestan je ovih cinjenica i one se iznose gotovo na svim sastancima ali na tome se sve zavrsava sto samo potvrdjuje da celni ljudi nemaju sluha za potrebe odgajivaca i za njihovo misljenje.
Ostaje nam da se nadamo da ce savest proraditi i da ce svi krenuti da rade u interesu zivotinja i odgajivaca i da statut nece biti mrtvo slovo na papiru vec vodilja za integracije nasih odgajivaca koje su neophodne da bi smo postigli visoke standarde koje propisuju razvijenije nacije i na taj nacin ucinili uslugu celokupnom drustvu!
Pozdrav!
| |
|
| |
Rea
| Naslov: Re: Istine o PPFE Sre Jul 06, 2011 7:15 pm | |
| Ja samo neznam sta js dotiticni traze na ovim forumu ? kada imaju svoj zacarani krug ! Posle zatvaranja vrata guzicom lepsu i bolju odluka SOFa nemogu ni da ocekuju i nikada je nece ni dobiti . Sto se tice optuzbi na racun celnika SOFa to nije i da je istina njihova briga ! ali u ovoj Srbiji je normalno da se pometu dudja dvorista pa tek svoja . Neka javno navedu na forumu brojeve sudskih predmeta gde se oni vode kao okrivljeni E ZA TO TREBA BITI ISKREN !! sto naravno vama doticnima nije jaca strana . I sada imate u svojim redovima one koi i sada nude nelegalnu robu od ptica do kojekakvih klopki . Eno ih na vasem forumu i razno raznim oglasima . | |
|
| |
Rale
Broj poruka : 320 Datum upisa : 26.12.2009 Godina : 50 Lokacija : Backa Palanka Vojvodina
| Naslov: Re: Istine o PPFE Sre Jul 06, 2011 9:09 pm | |
| Ninoslave ovaj tekst sto si okacio on se tice Lovackog Saveza Srbije i njima treba da postavis pitanje koje ili zasto nije sankcionisan za navode gore pomenutog Novinara.
KUMe zar opet da potezemo temu ko je kome zatvorio vrata, ko siri lazi i neistine, dokle vise KUMe tih praznih prica | |
|
| |
žako
Broj poruka : 701 Datum upisa : 07.04.2011 Godina : 56 Lokacija : Osijek,HR
| Naslov: Re: Istine o PPFE Sre Jul 06, 2011 10:19 pm | |
| Pa dokle ćete se viv više raspravljati? Ovo više nama nikakvog smisla. Pišite o nećem pametnom i poučnom za nas početnike. | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: Istine o PPFE | |
| |
|
| |
| Istine o PPFE | |
|