| Zebraste zebe (Taeniopygia guttata ) | |
|
+97Miloš Stalać coja danee9877 amir2 saggit MilanNis karlo28 markan banex Miljan B. daniel87 Don Milanessi Dusan91ks Pash031 cica danee987 lepotica cana marinac1 TomoCv Marjan milojed gorany82 MilosPlana Kyuzo aleksa culuman Ivan/Rex steva27 mocur miroslav bg žako miticsinger blueboy Aleksandar Djuric magi Djerdan vladogouldovi vasko Exotic sgrubi goran74 Matija95 skorkovic Dijamant kelies ivankv Igorche81 florida Šarengrad tatjanasd Stankovic Dalibor Vasic braneOS Iwan97 ivan79 farmacy vladimircvele nemanja-77 boze draganbely Rea Dare milun rade GoranM mt_manki dr.nenad86 ado marconi ivan83 acca dino sipi cody007 jecham papayajamaica bacobobi srdjan vr Gero Vasa fuz80 DarkoMne vlatko-phoenix stamil lica VeljaVa rtomek vecos ZQKY zucko Danijel SrdjanKG Sale77-Nis Alexandar Perceval Бане Laza Luckyboy 101 posters |
|
Autor | Poruka |
---|
acca
Broj poruka : 35 Datum upisa : 20.01.2011 Godina : 45 Lokacija : surdulica
| Naslov: Re: Zebraste zebe (Taeniopygia guttata ) Sre Apr 27, 2011 9:04 pm | |
| Za kvalitetslika se izvinjavam, naredni put bice mnogo bolje!!! Pozdrav od Acca | |
|
| |
Sale77-Nis
Broj poruka : 939 Datum upisa : 28.12.2009 Godina : 47 Lokacija : Nis -Srbija
| Naslov: Re: Zebraste zebe (Taeniopygia guttata ) Sre Apr 27, 2011 9:07 pm | |
| super aco smo napred bice to super ptice!!!!!!!! | |
|
| |
acca
Broj poruka : 35 Datum upisa : 20.01.2011 Godina : 45 Lokacija : surdulica
| Naslov: Re: Zebraste zebe (Taeniopygia guttata ) Sre Apr 27, 2011 10:14 pm | |
| nadam se Sale tu u gnezdu je i jedan guld za sad dobar Hvala na podrssci POZDRAV
| |
|
| |
fuz80 egzoticar u usponu
Broj poruka : 532 Datum upisa : 18.06.2010
| Naslov: Re: Zebraste zebe (Taeniopygia guttata ) Sub Apr 30, 2011 7:22 pm | |
| pozz kolege evo i ja da izbacim koju sliku : ovo su mladi iz kombinacije standard zenke i muzjaka obicnog [You must be registered and logged in to see this image.]a evo i ponosnih roditelja [You must be registered and logged in to see this image.] | |
|
| |
Sale77-Nis
| Naslov: Re: Zebraste zebe (Taeniopygia guttata ) Ned Maj 01, 2011 9:46 am | |
| Super ptice lepo izgledaju a i mlade super hrane samo napred bice dobrih ptica tu!!!!!! | |
|
| |
Rea
Broj poruka : 760 Datum upisa : 31.10.2010 Godina : 50 Lokacija : Indjija
| Naslov: Re: Zebraste zebe (Taeniopygia guttata ) Ned Maj 01, 2011 10:16 am | |
| Lepo Lepo puna gnezda tako i treba i volim da vidim | |
|
| |
jecham
Broj poruka : 273 Datum upisa : 21.10.2010 Godina : 52 Lokacija : Smederevo
| Naslov: Re: Zebraste zebe (Taeniopygia guttata ) Uto Maj 03, 2011 9:44 am | |
| Jutros sam u gnezdu primetio 1 jaje. STA sad raditi? Posto su u kavezu i dalje zajedno 4 mlada i njihovi roditelji koji ih i dalje hrane(mada oni vec lepo jedu sami), da li izdvojiti mlade i ostaviti par da nastavi sa nosenjem(mada gnezdo nije oblozeno) ili izvaditi gnezdo i to 1 jaje da se par(zenka) ne preforsira i dati im jos vremena da se oporave od prve ture. [You must be registered and logged in to see this image.] | |
|
| |
jecham
Broj poruka : 273 Datum upisa : 21.10.2010 Godina : 52 Lokacija : Smederevo
| Naslov: Re: Zebraste zebe (Taeniopygia guttata ) Pet Maj 06, 2011 10:06 am | |
| Ono jedno jaje sam izvadio i posto je bilo dosta prljavo ja resim da pokusam da ga malo ocistim i ono pukne . Ubacio sam malo sena u gnezdo i malo u kavez i ... [You must be registered and logged in to see this image.]slika od jutros. Ovo je prvi put da mi zebe nose jaja u otvorenom gnezdu. Nadam se da ce sve biti u redu. | |
|
| |
Sale77-Nis
| Naslov: Re: Zebraste zebe (Taeniopygia guttata ) Pet Maj 06, 2011 2:43 pm | |
| Bice bice to super dobro je sto si stavio bar klas jer ja kad odvajam mlade bilo koje vrste da su ja uvek stavim bar klas,zatim stvim i hranu u posude na pod i u hranilice normalno,zatim jajcanu obavezno sve dotle dok nisam siguran da same dobro jedu!!!!!! | |
|
| |
ado
Broj poruka : 37 Datum upisa : 20.03.2011 Lokacija : austrija
| Naslov: Re: Zebraste zebe (Taeniopygia guttata ) Ned Maj 08, 2011 11:17 am | |
| Pozdrav za kolege ja neznam sta je sa moim zebama ili sam ja baksuz nemam srece sa zebicama nikako! Evo vec treci put legu jaja !prvi put nista ja sam pogrijesio dirao sam jaja gledao !drugi put nisam i izbacili su jaja kao da je pile htijelo izaci ali nije zivo isto sa ostalim nisam dirao nista dok na kraju nisu napustili gnijezdo nisu vise lezali i evo sad opet nova tura pa kako ce biti neznam! A tigrice imaju 5 jaja i vec je jedan juce izasao bas od njih se nisam nadao! gdje li sam pogrijesio!??? | |
|
| |
ado
| Naslov: Re: Zebraste zebe (Taeniopygia guttata ) Ned Maj 08, 2011 12:27 pm | |
| evo par slicica od mog (majstorluka) haha napravio sam nesto pa vi recite jelvalja! [You must be registered and logged in to see this image.] | |
|
| |
ado
| Naslov: Re: Zebraste zebe (Taeniopygia guttata ) Ned Maj 08, 2011 1:01 pm | |
| nadam se da cete se snaci! jos se nisam naucio! | |
|
| |
papayajamaica
Broj poruka : 200 Datum upisa : 10.04.2010 Godina : 44 Lokacija : Beograd
| Naslov: Re: Zebraste zebe (Taeniopygia guttata ) Čet Maj 12, 2011 11:01 am | |
| Svaka cast Ado, i ja sam uvek vise voleo sam da napravim kavez ili letelicu, nego da kupim gotovu | |
|
| |
ado
| Naslov: Re: Zebraste zebe (Taeniopygia guttata ) Čet Maj 12, 2011 10:17 pm | |
| Hvala druze ! ja sam je napravio za nepuni sat vremena sa drugom! | |
|
| |
ado
| Naslov: Re: Zebraste zebe (Taeniopygia guttata ) Pet Maj 13, 2011 7:27 pm | |
| Pozdrav! mozeli mi neko objasniti zasto mi nije uspjelo 2 legla od zebrica izbacili su 2 pileta koi nisu uspjeli izaci ili su bili mrtvi otvoreno jaje i zenka ga izbaci sad neznam ovo mi je treci put da ponovo zenka nosi jaja i sad sta bude! imal nesto da je do mene oni su vani u letilici nije toliko ni hladno hrane imaju u izobilju voda sve! | |
|
| |
ivan83
Broj poruka : 30 Datum upisa : 26.04.2010 Lokacija : Krusevac
| Naslov: Re: Zebraste zebe (Taeniopygia guttata ) Pet Maj 13, 2011 8:53 pm | |
| moze tu da bude milion razloga, po meni kad jedan par tri puta ne moze da izvede mlado a nisu jalovi, nesto mora da se menja najverovatnije zenka | |
|
| |
draganbely
Broj poruka : 6 Datum upisa : 03.05.2010 Godina : 44 Lokacija : Šaludovac-Paracin
| Naslov: Re: Zebraste zebe (Taeniopygia guttata ) Sre Maj 18, 2011 12:48 am | |
| .......................... agresivan je oce da ubije i samu zebu a kamoli da rasturi gnezdo ubije mlade izbaci jaja ....
Poslednji izmenio Luckyboy dana Sre Maj 18, 2011 4:10 pm, izmenjeno ukupno 1 puta (Razlog : Ne piši velikim slovima :!:) | |
|
| |
ado
| Naslov: Re: Zebraste zebe (Taeniopygia guttata ) Čet Maj 19, 2011 7:36 pm | |
| pa neznam sada ona nosi jaja bude ih po 7 kom ali nema nista ja pustim jos koi dan da lezi pa neznam vise ni ja sta da radim da mijenjam zenku vidjecu nebi bi bilo lose sacekacu ovo pa sta bude! | |
|
| |
boze
Broj poruka : 13 Datum upisa : 27.05.2011
| Naslov: Re: Zebraste zebe (Taeniopygia guttata ) Ned Maj 29, 2011 2:19 pm | |
| ej ljudi pozdrav svima ja sam novi clan foruma za pocetak me zanima ja sam nabavio obicne australske zebe par mi je odhranio 5 ticadi su sad stari oko 3 mjeseca sami jedu ali su jos uvijek u velikoj letaci negdje 2x2x3 letaci sa roditeljima iako ih roditelji nehrane i roditelji su snijeli 6 novih jaja u kucici (kokosovom orahu) i lezali su na njima prvo tice izaslo je jucer a drugo isto tako negdje sinoc i ja sam danas doso pogledat a zateko sam 1 malog na rubu vrata gnjezda mrtvog krvavog malo pojedenog a drugog samo mrtvog i jos 4 jaja citava to je problem jesu li ga one mlade ubile ili mater i caca to mi nije jasno zasto su to napravili??? | |
|
| |
ado
| Naslov: Re: Zebraste zebe (Taeniopygia guttata ) Ned Maj 29, 2011 7:24 pm | |
| Pozdrav drustvo dobio sam mlade zebice napokon su se izlegli i hrane ih super zadovoljan sad za sad bice fotka! | |
|
| |
nemanja-77
Broj poruka : 3 Datum upisa : 08.05.2011 Lokacija : beograd
| Naslov: Re: Zebraste zebe (Taeniopygia guttata ) Pet Jun 03, 2011 2:56 pm | |
| pozdrav ljudi ja sam novi clan i pocetnik u uzgajanju zeba imam 7 parova i kavez 150*60*100 imam i prve mlade u gnezdima mada neki nose i na pod iako imam 10 gnezda u prvom gnezdu su bila 4 ptića nisam ih cesto gledao da ne bih uplasio roditelje danas ih ima 2 2 uginula zenka ima opet pet jaja na kojima lezi mlade hrani samo otac da li mlade odvojiti u poseban kavez kad izadju posto će roditelji imati novu generaciju? | |
|
| |
vladimircvele
Broj poruka : 3 Datum upisa : 05.06.2011 Godina : 29 Lokacija : Paracin,Serbia
| Naslov: Re: Zebraste zebe (Taeniopygia guttata ) Ned Jun 05, 2011 10:21 pm | |
| Ja imam ove zebice,imam ženku i mužijaka ženku sam uzeo od korisnika draganbely cekam drugo jaje i nema nista Nocu udju oboje ali ovako zenka nece ca udje mozda nekad I stalno seru u gnezdo
Poslednji izmenio Luckyboy dana Ned Jun 05, 2011 11:04 pm, izmenjeno ukupno 1 puta (Razlog : Ne piši velikim slovima :!:) | |
|
| |
rtomek
Broj poruka : 721 Datum upisa : 28.12.2009 Godina : 50 Lokacija : SU-V-SRB
| Naslov: Re: Zebraste zebe (Taeniopygia guttata ) Sre Jun 15, 2011 9:58 pm | |
| pozdrav evo jedan link joooooooooooj čudo jedno ..šta sve imaaaaa [You must be registered and logged in to see this link.]pozdrav ROBY | |
|
| |
Luckyboy General
Broj poruka : 1626 Datum upisa : 20.12.2009 Lokacija : Smed.Palanka Šumadija
| Naslov: Re: Zebraste zebe (Taeniopygia guttata ) Sre Jun 15, 2011 10:55 pm | |
| - rtomek ::
- pozdrav
evo jedan link joooooooooooj čudo jedno ..šta sve imaaaaa
[You must be registered and logged in to see this link.]
pozdrav ROBY
Stvarno nisi mogao lošije da izabereš,sajt Jana Pastora čoveka koji bi izmislio zebu da ne postoji | |
|
| |
mt_manki
Broj poruka : 5 Datum upisa : 27.03.2011
| Naslov: Re: Zebraste zebe (Taeniopygia guttata ) Uto Jun 21, 2011 8:38 pm | |
| Moja zebica je snijela tri jajeta,prvo je puklo odmah prvo veče,čini mi se da mu ljuskica nije bila čvrsta,drugo je izdržalo 3-4 dana,nisam vidjela šta se desilo sa njim,samo jedno jutro ga nije bilo,a treće evo danas ženka počela da kljuca,na žalost nisam odmah vidjela,nego tek kad ga je probušila pa su ga pojeli...užas... | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: Zebraste zebe (Taeniopygia guttata ) | |
| |
|
| |
| Zebraste zebe (Taeniopygia guttata ) | |
|